Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 06/06/2024 – 06/07/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον σεληνιακό μήνα για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 06/06/2024 – 06/07/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη. Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 06/06/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου, και διαρκούν έως τις 6 Ιουλίου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Ιουνίου-Ιουλίου, δηλαδή από 06/06/2024 – 06/07/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Με το καλό

Το «θεϊκό άστρο» σας φέρνει νέες ευκαιρίες και βοήθεια «εξ ουρανού» αυτόν τον μήνα. Υπάρχει εύνοια και θετικές προοπτικές που πρέπει να αξιοποιηθούν τόσο στα οικονομικά όσο και στην καθημερινότητα σας. Αρκεί να μη γίνετε βιαστικοί και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει στην ώρα τους. Εάν μπορέσετε να μείνετε ψύχραιμοι και παρατηρητικοί, θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε αυτό που θέλετε και να αδράξετε τις σωστές ευκαιρίες. Μερικοί μπορεί να αισθανθείτε αυτή την εύνοια χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια, ενώ άλλοι μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η τυχερή περίοδος θα εξαλείψει σταδιακά κάποια εμπόδια που σας δυσκόλεψαν μέχρι τώρα. Αναλάβετε το τιμόνι της ζωής σας και οδηγείστε την όπου εσείς θέλετε να πάτε. Να είστε σίγουροι ότι όποια κατεύθυνση κι αν πάρετε θα είναι καλή τελικά για εσάς. Στα προσωπικά σας θυμηθείτε να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και να μην αφήνετε τις αμφιβολίες να σας αποδυναμώνουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν βοήθεια μέσω κάποιου μέντορα.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Τελειώνετε με τις εκκρεμότητες

Ο επόμενος μήνας θα σας δώσει τη δυνατότητα να φέρετε εις πέρας πράγματα που έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Οι προοπτικές στην εργασία είναι εξαιρετικές. Παράλληλα σας ευνοούν οι συνεργασίες με άλλους, γιατί αυτόν τον μήνα ευνοούνται. Όποια προσπάθεια κάνετε και σε ό,τι βάλετε ενέργεια θα είναι πιθανότατα πολύ αποδοτικό, διότι είναι ένα διάστημα που οι κοσμικές δυνάμεις εργάζονται προς όφελος σας. Ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθείτε από αυτό είναι να είστε ήρεμοι και αισιόδοξοι. Μπορείτε να προσθέσετε πιο ζωντανά χρώματα στο περιβάλλον και στα ρούχα σας, για να έχετε πιο καλοκαιρινή και ανεβασμένη διάθεση. Το να παραμένετε χαρούμενοι και χαλαροί θα ενισχύσει επίσης την κοινωνικότητα και την τύχη σας στον έρωτα, βοηθώντας σας να αισθανθείτε τη θετική ενέργεια γύρω σας. Μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά με μια νέα γνωριμία αν δείξετε προσοχή και μετριάσετε λίγο τον ενθουσιασμό σας.

ΤΙΓΡΗΣ

Έμπνευση κι έρωτας

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας για να κρατήσετε σταθερές τις δυνάμεις και την πορεία σας και να μην αφήσετε τίποτε να κλονίσει την πίστη στον εαυτό σας. Παραμένετε στις επάλξεις, διότι τα άστρα έρχονται να σας προσφέρουν μια νέα πνοή ενέργειας κι έμπνευσης. Το πρώτο μισό του μήνα θα πέσουν πολλές ευκαιρίες και προσφορές στο τραπέζι. Από εσάς εξαρτάται ποιες θα επιλέξετε, ποιες θα αφήσετε για αργότερα και ποιες θα απορρίψετε γιατί δεν σας ταιριάζουν. Χρειάζεστε λοιπόν καλή κρίση, δύναμη και πρακτικό μυαλό ώστε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι ίσως έχετε κάποιες ξεχωριστές ευκαιρίες στα ερωτικά σας. Είναι ένας καλός μήνας για να καλωσορίσετε την αγάπη στη ζωή σας, καθώς τα άστρα βοηθούν να προχωρήσουν τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι και η τύχη είναι σύμμαχος σας και δίνει υποστήριξη σε ό,τι χρειάζεστε πραγματικά. Το ίδιο ισχύει εάν εργάζεστε σε κάποιο συλλογικό έργο ή συνεργάζεστε με μια ομάδα για να τελειοποιήσετε κάτι σημαντικό.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Όλα καλά

Θετικές προοπτικές διαφαίνονται για εσάς σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η εύνοια στα επαγγελματικά είναι ισχυρή, κάτι που συνήθως κάνει και πιο εύκολη την οικονομική ρευστότητα. Θα μπορούσατε σε αυτό το διάστημα να έχετε κάποια εξέλιξη στην καριέρα σας ή κάποιο απρόσμενο οικονομικό όφελος και όσο προχωράει ο μήνας τα πράγματα θα βελτιώνονται και θα κινούνται ολοένα και με πιο γρήγορους ρυθμούς. Υπάρχουν επίσης καλές ενδείξεις για τις γνωριμίες και τις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ταξιδέψετε και θα πρέπει είτε να οργανώσετε μια απόδραση είτε απλώς να κανονίσετε εξόδους από το σπίτι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, καθώς αυτό μπορεί να φέρει χαρά και νέες εμπειρίες στη ζωή σας. Αυτό τον μήνα μπορείτε να αποδείξετε σε όλους τις δυνατότητες σας. Αρκεί να πιστέψετε και εσείς στις δυνάμεις σας και να μη συμβιβαστείτε με λιγότερα σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και για τα προσωπικά σας. Επίσης έχετε αυτό το μήνα την άνεση να αναλογιστείτε την μέχρι τώρα πορεία σας και να κάνετε βελτιώσεις ή προσαρμογές εάν χρειαστεί. Παραμένοντας προσγειωμένοι και προετοιμασμένοι μπορείτε να αναλάβετε περισσότερη δράση, αλλά και να ξεπεράσετε εμπόδια με αυτοπεποίθηση.

ΔΡΑΚΟΣ

Φυσάει ούριος άνεμος

Ο Ιούνιος φαίνεται να είναι ένας υπέροχος μήνας για εσάς, καθώς μπορείτε να πάρετε πολλή θετική ενέργεια και χαρά από αυτό που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξαναβρείτε την ορμητικότητα σας, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αρκετά πράγματα και ίσως τα πρώτα βήματα σε κάτι καινούριο που θα ξεκινήσει αυτό το μήνα. Εάν έχετε μικρά παιδιά στην οικογένεια σας μπορείτε να γίνετε έμπνευση γι’ αυτά, να τα ενθαρρύνετε, να τα στηρίξετε στις προσπάθειες τους ή να τους αφιερώσετε χρόνο κάτι που θα τα βοηθήσει πολύ. Τα άστρα υπόσχονται έναν μήνα γεμάτο δραστηριότητες και πρόοδο. Τα καλά αποτελέσματα έρχονται αβίαστα και η τύχη στα οικονομικά είναι ισχυρή. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ακόμα καλύτερο, όσον αφορά τα επαγγελματικά, αλλά και τη σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε αυτή την περίοδο να ηρεμήσει την ψυχή σας και να σας φέρει λίγη περισσότερη χαρά. Αυτή είναι η περίοδος ανάπαυσης και ανταμοιβών πριν από το επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού σας.

ΦΙΔΙ

Ομαλή πορεία

Ο Ιούνιος διαγράφεται ρόδινος για εσάς καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια και στόχους με επιτυχία. Σας δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσετε αν θέλετε να στρέψετε τις δυνάμεις στη δουλειά ή την ευχαρίστηση. Αν έχετε κάτι στα σκαριά θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό, διότι το έργο σας έχει δυνατότητες να αποδώσει. Αν αισθάνεστε ότι έχετε δουλέψει σκληρά το προηγούμενο διάστημα, αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι μια καλή περίοδος για όσους εργάστηκαν σκληρά τον τελευταίο καιρό καθώς πολλές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας. Επίσης, ο Ιούνιος έχει ευκαιρίες για έρωτα και ρομαντισμό. Το κόκκινο χρώμα θα είναι εξαιρετικά τυχερό για εσάς αυτόν τον μήνα, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Το να ακολουθείτε την καρδιά σας και να είστε πιστοί στα συναισθήματά σας θα φέρει τύχη στη ζωή σας. Τα γνήσια και ειλικρινή συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αντίθετη περίπτωση.

ΑΛΟΓΟ

Να είστε λίγο προσεκτικοί

Ο Ιούνιος μπορεί να φέρει έναν συνδυασμό επιτυχίας και προκλήσεων στη ζωή σας και παρόλο που μπορεί να συναντήσετε κάποια εμπόδια, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι η σωστή και υπεύθυνη αντιμετώπιση θα σας βοηθήσει να τα ανακάμψετε γρήγορα και με θετικό τρόπο. Αυτό το διάστημα θα σας δώσει τη δυνατότητα επίσης να χαρείτε πολύ από τις συναναστροφές με τους φίλους και την οικογένειά σας και θα πρέπει να κανονίσετε να ξεκλέψετε κάποιο χρόνο για να τον ευχαριστηθείτε όπως πρέπει με αυτούς που είναι κοντά σας. Το πρώτο μισό του Ιουνίου 2024 θα είναι για εσάς μια γόνιμη περίοδος κοινωνικά. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι αρκετά πιο σύνθετο για εσάς. Τα άστρα σας προτρέπουν να μην βιάζεστε τις αποφάσεις σας και να κρατήσετε υπό έλεγχο το ατίθασο πνεύμα σας. Αυτό τον μήνα πρέπει να βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτό σας για να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα και το καλό από το κακό. Εμπιστευτείτε το κριτήριο σας και μην αφήσετε κανένα να σας ξεγελάσει. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και μείνετε πιστοί στις αξίες σας για να διατηρήσετε την καλή σας τύχη.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Κρατήστε μία απόσταση

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτός ο μήνας σας φέρνει λίγη αναστάτωση και κάποιες διαφωνίες με τους άλλους στη ζωή σας και για να αποφύγετε τα παρατράγουδα θα ήταν φρόνιμο να προσπαθήσετε να λύσετε αυτά προβλήματα όταν εμφανιστούν για πρώτη φορά. Αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρόνο και να μη φθείρετε τις σχέσεις σας. Ο Ιούνιος θα είναι ένας καλός μήνας για την καριέρα σας, αρκεί να μην υπάρξουν διαφωνίες και καβγάδες με συναδέλφους. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αυτό το διάστημα και να μην εμπιστεύεστε τους άλλους πολύ εύκολα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί στο κοινωνικό μέτωπο και κρατήστε μία ουδετερότητα. Δεν χρειάζεται να είστε πολύ ανοιχτοί με τον κόσμο, ειδικά αν δεν τους γνωρίζετε καλά. Η τύχη σας θα έρθει από το να πιστέψετε στον εαυτό σας και να παραμείνετε θετικοί. Αποφύγετε τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις και επικεντρωθείτε στο να γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας. Οι καθημερινές επιβεβαιώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αν παλεύετε με ανασφάλειες. Μη χαλάτε την ηρεμία σας και τη διάθεση σας με μικροπράγματα, άλλωστε επόμενος μήνας θα είναι πολύ πιο ευχάριστος για εσάς.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Καιρός για λίγη σιέστα

Όλα συνεχίζουν να απαιτούν τη παρουσία και τη συμβολή σας, αλλά τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε αυτό τον μήνα ένα προσωρινό διάλειμμα από όλη τη δράση. Δεν είναι το καλύτερο διάστημα για ρίσκα και πρωτοβουλίες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για εσάς είναι να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε σωστά. Μερικοί από εσάς βρίσκεστε σε μια πορεία για κάτι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Εάν δεν δώσετε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας και στην ανάπαυση που χρειάζεστε, μπορεί να μην έχετε να δώσετε ενέργεια όταν θα τη χρειάζεστε περισσότερο. Οπότε ρυθμίστε το πρόγραμμα σας, προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Το δεύτερο μισό του μήνα θα αφορά περισσότερο το ζύγισμα των επιλογών σας και την επιλογή του σωστού μονοπατιού. Μπορείτε να συγκεντρώσετε πληροφορίες και απόψεις, αλλά αφήστε τις αποφάσεις για λίγο αργότερα ή επιλέξτε με βάση αυτό που σας λέει η καρδιά και η ψυχή σας. Η έκφραση ευγνωμοσύνης για όσα καλά έχετε στη ζωή σας θα προσελκύσει ακόμη περισσότερη θετικότητα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αγαπάτε αλλήλους

Μπορεί να είστε κάπως πιο εκνευρισμένοι τον Ιούνιο και αν δεν κρατήσετε τα νεύρα σας υπό έλεγχο μπορεί αυτό να έχει επιπτώσεις σε όλες τις σχέσεις σας. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για την επαγγελματική σας ζωή και θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε νέες ευκαιρίες, που ενδέχεται να παρουσιαστούν στην εργασία σας τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως ανοίξει για εσάς μια νέα θέση ή μια επιπλέον πηγή εσόδων, ή μπορεί ακόμα να βρείτε μια ευκαιρία να δείξετε την αξία σας. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ταξιδάκι ή και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, καθώς αυτά θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Άλλωστε πρέπει να προσέχετε το άγχος, την κούραση και να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό και την υγεία σας. Είτε πρόκειται για τη θετική καλλιέργεια των σχέσεων σας είτε για την ενασχόληση με δραστηριότητες οι οποίες σας δίνουν χαρά, η θετικότητα σας ανταμείβει με καλή τύχη. Δείξτε περισσότερο τη δημιουργική σας πλευρά και αφήστε την ηρεμία να γεμίσει τη ζωή σας

ΣΚΥΛΟΣ

Τα πράγματα εξομαλύνονται

Ένας πιο ευχάριστος μήνας σας περιμένει, καθώς οι συγκρούσεις που ίσως σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα τώρα σιγά σιγά απομακρύνονται από τη ζωή σας. Ο Ιούνιος έχει πλέον να κάνει με τον έλεγχο των παρορμήσεων σας και την προβολή των δυνατότερων σημείων σας. Η υπομονή θα σας βοηθήσει να περάσετε τα μηνύματα σας με διακριτικό αλλά ουσιαστικό τρόπο. Αν αυτό το διάστημα βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος, δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο να τις αντιμετωπίσει ώστε να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Θα πρέπει να προσέξετε τον παρορμητισμό σας τον Ιούνιο, καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή να κάνετε λάθη λόγω βιασύνης ή έλλειψης προσοχής. Ένας πιο αργός ρυθμός και λίγος προγραμματισμός θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να έχετε μόνο θετικά αποτελέσματα. Ακόμη και με τις αγορές θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρείτε καλύτερες προσφορές αν αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για έρευνα.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Κάντε ένα διάλειμμα

Ο Ιούνιος θα είναι ένας ουδέτερος μήνας κι ενώ μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλές ευχάριστες ευκαιρίες ώστε να τον αξιοποιήσετε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο ίσως είναι πιο απαιτητικό σε διάφορους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε καλά τον εαυτό σας ώστε να είστε σε καλή φόρμα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε αντεπεξέλθετε και στην πληθώρα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και στις απαιτήσεις των άλλων. Οι φίλοι σας όμως είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αν το χρειαστείτε, καθώς τα άστρα υπόσχονται καλούς βοηθούς στο πλευρό σας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο δημιουργικό και ίσως περισσότερο διασκεδαστικό. Είναι καλή ιδέα να πάρετε μια μικρή άδεια και να ξεκουραστείτε. Η προσωπική σας ζωή θα είναι πηγή χαράς και ικανοποίησης, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και έτοιμοι για πολλές ευχάριστες στιγμές κι εξόδους.