Έχετε μεταφυσικά χαρίσματα; Τι δείχνει ο αστρολογικός σας χάρτης;

Έχετε μεταφυσικά χαρίσματα; Τι δείχνει ο αστρολογικός σας χάρτης;

Έχετε μεταφυσικά χαρίσματα; Τι δείχνει ο αστρολογικός σας χάρτης;

Όλοι έχουμε έρθει σε επαφή κάποια στιγμή με την έκτη «αίσθηση μας». Έχουμε νιώσει το ένστικτο μας να μας προειδοποιεί, έχουμε δει κάποιο προφητικό όνειρο, έχουμε νιώσει μία ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά καθώς αισθανθήκαμε ότι κάποιος μας κοιτούσε.

Μερικοί άνθρωποι έχουν αυτά τα χαρίσματα σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλους και κάποιοι θεωρούν ότι τα έχουν εξελίξει. Όπως όλες οι δυνατότητες του ανθρώπινου πνεύματος, η επανάληψη, η εξάσκηση και η προσήλωση, αυξάνουν τις ικανότητες που διαθέτουμε.

Ποια είναι αυτά τα χαρίσματα

Τα μεταφυσικά χαρίσματα είναι πολλά και έχουν πολλά εξωτικά ονόματα. Η υπέροχη ελληνική γλώσσα μάς δίνει την πιο περιεκτική εξήγηση, όταν μιλά για τις διάφορες μορφές που κάποιος αντιλαμβάνεται πληροφορίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εμφανείς στους άλλους. Αυτό ονομάζεται διαίσθηση.

Διαίσθηση

Διά των αισθήσεων ο άνθρωπος συλλέγει τις αόρατες πληροφορίες, όπως τις αισθάνεται με τις πέντε αισθήσεις του. Για παράδειγμα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να μυρίσουν ένα υπέροχο άρωμα όταν συνδεθούν με κάτι καλό ή ότι έχουν μία πικρή γεύση στο στόμα σε μία δυσάρεστη επαφή. Άλλοι μπορεί αγγίζοντας ένα αντικείμενο κάποιου να δουν εικόνες από τη ζωή του.

Ενσυναίσθηση

Ικανότητα να συναισθάνονται και να μπαίνουν στον ψυχισμό κάποιου άλλου, να νιώθουν τα συναισθήματα του και να προβλέπουν τις αντιδράσεις του. Ακόμη να μπορούν να καταλάβουν και να επικοινωνήσουν με πολύ μικρά παιδιά ή με το ζωικό βασίλειο.

Τηλεπάθεια/τηλεκίνηση

Μπορούν να επικοινωνούν με κάποιον από μακριά και στη δεύτερη περίπτωση να μετακινούν αντικείμενα με τη δύναμη της σκέψης.

Ενδιάμεσοι (Medium)

Μπορούν να συνδεθούν με την «άλλη πλευρά», με άλλες πραγματικότητες, με δυνάμεις ή πνεύματα και να μεταφέρουν πληροφορίες και μηνύματα.

Αστρική προβολή

Είναι η δυνατότητα να «βγαίνουν» από το σώμα τους και να μεταφέρουν τη συνειδητότητα τους στον χώρο ή στον χρόνο.

Οιωνοσκοπία

Μπορούν να αντιληφθούν τη σχέση του φυσικού κόσμου με τον πνευματικό και να ερμηνεύουν τα σημάδια, τους «οιωνούς», όπως πετάγματα πουλιών, ώστε να προβλέπουν γεγονότα, την ετήσια συγκομιδή, την υγεία της οικογένειας, να κάνουν μακροπρόθεσμη πρόβλεψη καιρού, κλπ.

Μελλοντολογία

Χρησιμοποιώντας κάποιο μέσο μπορούν να διαβάσουν το μέλλον, να εξερευνήσουν άγνωστες πτυχές του παρόντος και του παρελθόντος. Συνήθως χρησιμοποιούν ταρώ, χαρτιά, τον καφέ, τα φύλλα τσαγιού, το καθρέφτισμα του νερού, ρούνους, ώστε να το επιτύχουν. Με την ίδια λογική λειτουργεί και η ερμηνεία των ονείρων. Υπάρχουν δηλαδή κάποιες προκαθορισμένες ερμηνείες, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική διαίσθηση.

Μαγεία /πραγμάτωση/ υλοποίηση

Είναι η δυνατότητα να υλοποιούν την επιθυμία τους. Μερικές φορές αυτό γίνεται με τελετές, αλλά ως χάρισμα έχει να κάνει μόνο με τη δύναμη της πρόθεσης και της θέλησης. Είναι αυτό που λέμε συχνά «δεν έλεγες καλύτερα να κερδίσουμε το λαχείο;».

Θεραπεία

Από την ικανότητα που έχει κάποιος να λειτουργεί θεραπευτικά στο περιβάλλον του εξισορροπώντας τις ενέργειες, έως τους σαμάνους που με τα βότανα τους έθεσαν τις βάσεις της Ιατρικής και της φαρμακολογίας, η θεραπεία είναι το ευγενέστερο δώρο που υπάρχει, συνυπάρχει ή οφείλει να έχει αυτό τον σκοπό στα περισσότερα μεταφυσικά χαρίσματα.

Δηλαδή, να ηρεμήσει την ανθρώπινη ψυχή, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες ασθένειας, να απαλυνθεί ο ανθρώπινος πόνος και να διευρυνθούν οι ορίζοντές μας, ώστε να καταλάβουμε ότι ίσως να μην υπάρχουν αυτά τα όρια που μας κάνουν να νιώθουμε μικροί, ασήμαντοι και πεπερασμένοι.

Με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή ψυχή

Κυρίως πρέπει να απαλλαγούμε από μία στενόμυαλη αντίληψη των πραγμάτων και να εμπιστευτούμε αυτές μας τις διαισθητικές ικανότητες, χωρίς την αμφισβήτηση ή τη ντροπή που τις ακολουθεί από τον μεσαίωνα και έπειτα.

Στην αρχαία Ελλάδα η επιστήμη, οι τέχνες και η πνευματικότητα πήγαιναν πάντα μαζί. Οι εξέχουσες προσωπικότητες ήταν «μύστες» και αυτή η ηθική διάσταση που συνοδεύει εκείνον που γνωρίζει ότι όλα συνδέονται, ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από την ύλη, ήταν αυτό που έκανε το έργο τους μοναδικό και ανεξίτηλο στους αιώνες. Αλλά και στο σήμερα υπάρχουν φυλές και πολιτισμοί ανά τον κόσμο που πιστεύουν και σέβονται αυτά τα χαρίσματα.

Ενδείξεις μεταφυσικών ικανοτήτων στον γενέθλιο χάρτη

Ήλιος, Σελήνη, ωροσκόπος ή πολλοί πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα άτομα με αυτές τις θέσεις έχουν απίστευτη ενσυναίσθηση και πολύ δυνατές ψυχικές δυνάμεις. Λαμβάνουν συχνά πληροφορίες μέσω των ονείρων.

Ήλιος, Σελήνη, ωροσκόπος ή πολλοί πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού

Διαθέτουν  ψυχική δύναμη. Μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις εναλλαγές της ενέργειας. Φτάνουν στο βάθος των πραγμάτων και είναι δύσκολο να παραπλανηθούν.

Ήλιος, Σελήνη, ωροσκόπος στο ζώδιο του Καρκίνου.

Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο ένστικτο και μία εσωτερική φωνή που τους καθοδηγεί. Έχοντας έμφυτη την κατανόηση μπορούν να αντιλαμβάνονται και να είναι δεκτικοί, ακόμη και σε πράγματα που στους άλλους φαντάζουν παράλογα.

ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

Πλανήτες στον 12ο οίκο

Ο 12ος οίκος συνδέεται με το ζώδιο των Ιχθύων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν τονισμένο αυτό τον οίκο, να έχουν ενόραση, προφητικά όνειρα, καθώς και να συνδέονται εύκολα με το συλλογικό ασυνείδητο.

Πλανήτες στον 8ο οίκο

Συνδέεται με το ζώδιο του Σκορπιού. Όσοι έχουν τονισμένο τον 8ο οίκο διαθέτουν το χάρισμα να μεταμορφώνουν την ενέργεια. Κάποιες φορές είναι μέσα στις δυνατότητές τους να μπορούν με τα όνειρά τους να επικοινωνήσουν με την… άλλη πλευρά.

Πλανήτες στον 4ο οίκο

Συνδέεται με το ζώδιο του Καρκίνου και είναι ένδειξη ισχυρής διαίσθησης και αντίληψης των ενεργειών, αλλά και πρόληψης του κινδύνου μέσω του ενστίκτου.

Η Σελήνη

Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα και το ασυνείδητο, αντιπροσωπεύει επίσης τη δεκτική πλευρά μας.

Η Σελήνη στον 8ο οίκο δείχνει ισχυρή διαίσθηση και πραγμάτωση.

Η Σελήνη στον 9ο οίκο αντιπροσωπεύει τον Δία και δείχνει έναν ισχυρό δεσμό με τον ανώτερο εαυτό, τη φιλοσοφία και ταλέντο στην αστρολογία.

Η Σελήνη στον 12ο οίκο σχετίζεται με τα προφητικά όνειρα και τις θεραπευτικές ικανότητες.

Η Σελήνη σε σύνοδο με το μεσουράνημα ή τον ωροσκόπο δείχνει μεγάλη δύναμη, έντονα μεταφυσικά δώρα, που ο κόσμος τα προσέχει και τα αναγνωρίζει.

Η Σελήνη σε θετικές όψεις (σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο) με Ποσειδώνα, Ουρανό, Δία, Πλούτωνα και η Σελήνη σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον βόρειο δεσμό δίνει ισχυρές ικανότητες και δώρα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έναν καλύτερο κόσμο.

Ο Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας είναι από τους πιο ισχυρούς δείκτες μεταφυσικών χαρισμάτων, διαίσθησης, αλλά και έμπνευσης, που δεν διαφέρει και πολύ καθώς έρχεται με τον ίδιο τρόπο και από την ίδια πηγή.

Αυτές είναι οι θέσεις του Ποσειδώνα που δείχνουν ιδιαίτερες ικανότητες:

 • Ποσειδώνας σε σύνοδο με το μεσουράνημα
 • Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο
 • Ποσειδώνας σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με Ήλιο ή Σελήνη
 • Ποσειδώνας στον 8ο οίκο
 • Ποσειδώνας στον 9ο οίκο
 • Ποσειδώνας στον 12ο οίκο

Δίας

Συνδέεται με την ανώτερη μάθηση, τον ανώτερο εαυτό μας, τη θεραπεία και τις μαντικές τέχνες. Αν ο Δίας σας έχει τις παρακάτω θέσεις, τότε διαθέτετε τα σχετικά χαρίσματα.

 • Δίας στον 8ο οίκο
 • Δίας στον 9ο οίκο
 • Δίας στον 12ο οίκο
 • Δίας σε σύνοδο με Ήλιο ή Σελήνη
 • Δίας τρίγωνο Σελήνη
 • Δίας τρίγωνο Ποσειδώνα
 • Δίας σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με Ουρανό

Ερμής

Ο Ερμής στις παρακάτω θέσεις καθορίζει την αντίληψη μας και την ικανότητα να επικοινωνούμε σωστά τα δώρα μας με τους άλλους.

 • Ερμής τρίγωνο ή σύνοδο Ουρανό
 • Ερμής τρίγωνο ή σύνοδο Ποσειδώνα

Η καλύτερη και ισχυρότερη ένδειξη μεταφυσικών χαρισμάτων είναι να έχετε το μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια του νερού (Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύες). Σε αυτά τα άτομα τα μεταφυσικά δώρα φαίνονται τόσο φυσικά, που συχνά δεν το αντιλαμβάνονται σαν κάτι το ιδιαίτερο!

Όσο περισσότερα από τα παραπάνω διαθέτετε, τόσο πιο ενισχυμένες είναι οι ικανότητές σας. Αξιοποιήστε τις με τον σωστότερο τρόπο, κάνοντας πάντα καλό και αισθανθείτε περήφανοι για αυτές.

Αν δεν ξέρετε τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών σας πατήστε εδώ.