Με ποιον τρόπο φλερτάρουν διαδικτυακά τα 12 ζώδια και πώς ξεχωρίζει το προφίλ τους

Με ποιον τρόπο φλερτάρουν διαδικτυακά τα 12 ζώδια και πώς ξεχωρίζει το προφίλ τους

Με ποιον τρόπο φλερτάρουν διαδικτυακά τα 12 ζώδια και πώς ξεχωρίζει το προφίλ τους

Λίγο η τεχνολογία που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, λίγο τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας, λίγο που ξεχάσαμε τι σημαίνει κόρτε, όλα αυτά έχουν κάνει το διαδικτυακό φλερτ και τις εφαρμογές γνωριμιών ίσως τον μοναδικό τρόπο πλέον για να φλερτάρεις.

Όχι πως πριν τον κορωνοϊό οι άνθρωποι δεν το προτιμούσαν, αλλά τώρα με τους χώρους διασκέδασης να παραμένουν κλειστοί και την απαγόρευση της κυκλοφορίας το βράδυ, πού αλλού μπορείς να βρεις επαφή εκτός από μια οθόνη. Τα βλέμματα, τα πειράγματα και η προσπάθεια προσέγγισης διά ζώσης, έχουν αντικατασταθεί από αιτήματα… φιλίας και μηνύματα. Και αν πριν ήταν δύσκολο να βρεις την πολυπόθητη χημεία με ένα άτομο που κοίταζες στα μάτια, τώρα μέσω των γραπτών μηνυμάτων μπορεί να χαθούμε στη μετάφραση, καθώς δεν ανταποκρίνονται όλοι το ίδιο στο διαδικτυακό φλερτ, ούτε έχουν το ίδιο στιλ επικοινωνίας. Σίγουρα ο Ερμής καθορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε και προσεγγίζουμε τους άλλους, αλλά και ο Ήλιος, το ζώδιο μας δηλαδή, δείχνει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν για να κατανοήσουμε πώς προβάλλει ο καθένας τον εαυτό του και τι ζητά από τους άλλους. Ας δούμε λοιπόν πώς ξεχωρίζει το κάθε ζώδιο στις εφαρμογές γνωριμιών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποιες πλευρές της προσωπικότητάς του επιλέγει να δείξει. Βεβαίως, αναφερόμαστε στα ειλικρινή προφίλ και όχι σε αυτούς που κρύβουν τα κόμπλεξ και τις σκοτεινές πλευρές τους πίσω από χαμογελαστές φωτογραφίες.

ΚΡΙΟΣ

Απλό, λιτό και απέριττο θα είναι το προφίλ των Κριών, με μία δόση εντυπωσιασμού και αυταρέσκειας. Ως ζώδιο της φωτιάς και με τον Άρη, τον θεό του θάρρους, της δράσης και της σεξουαλικότητας, κυβερνήτη τους, οι Κριοί δεν θα χάσουν χρόνο αν βρήκαν το προφίλ σας ενδιαφέρον. Μετά το αίτημα φιλίας θα μπουν αμέσως στο… ψητό και θα σας στείλουν προσωπικό μήνυμα. Δεν θα κάνουν μικρές συνομιλίες, ούτε θα σας αφήσουν να περιμένετε με τις ώρες για μια απάντησή τους. Είναι παρορμητικοί και εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους σαν μικρά παιδιά, αλλά με λόγια ενηλίκων. Θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον αν χρησιμοποιείτε κάποιο παράξενο όνομα ή αν έχετε κάποιες προκλητικές φωτογραφίες. Το μήνυμα τους θα είναι άμεσο, έντονο και τολμηρό. Η γοητεία και η αστεία τους πλευρά είναι αρκετά ελκυστική και ίσως εκπλαγείτε από την ικανότητά τους να κάνουν μια συνομιλία τόσο άμεση και αποκαλυπτική. Θα σας μιλήσουν αμέσως και για τα πάντα στη ζωή τους (από τότε που ήταν παιδιά μέχρι σήμερα) και θα ζητήσουν και από εσάς λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σας. Βέβαια, στη συζήτηση θα μονοπωλήσουν τα δικά τους ενδιαφέροντα, αλλά έτσι είναι οι Κριοί, τους αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους και αυτό είναι καλό, διότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα νιώσετε σαν να γνωρίζετε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Να είστε προετοιμασμένοι για να ζήσετε περιπέτειες μαζί τους, όχι μόνο διαδικτυακές αλλά και όταν βρεθείτε από κοντά, κάτι που θα θελήσουν πολύ γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αγαπούν τις απολαύσεις και θέλουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Δεν θα εντυπωσιαστούν αν διαπιστώσουν ότι έχετε καταβάλει υπερπροσπάθεια για να φτιάξετε ένα λαμπερό προφίλ, για να τραβήξετε τα βλέμματα με επιτηδευμένες πόζες και ψεύτικα χαμόγελα. Όσο πιο λιτό και αληθινό, τόσο μεγαλύτερη σημασία θα δώσουν οι Ταύροι. Αν μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες από ψαγμένα εστιατόρια ή μπαρ ή χώρες που έχετε επισκεφτεί, τότε σίγουρα θα τους κινήσετε το ενδιαφέρον καθώς θα νιώσουν ότι έχετε κοινές προτιμήσεις. Το καλό με τους Ταύρους είναι ότι δεν θα πειράξουν την εικόνα τους για να παρουσιάσουν κάτι άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες online dating. Αυτό που βλέπετε αυτό είναι. Στα μηνύματα τους θα σας μιλήσουν για τους στόχους τους και θα προσπαθήσουν να μάθουν τους δικούς σας. Δεν τους αρέσουν οι «κενοί» άνθρωποι και επειδή είναι και ρομαντικοί, λόγω της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης τους, μπορεί να σας στείλουν στίχους ποιημάτων και όταν συναντηθείτε να σας φέρουν λουλούδια. Γενικά, ψάχνουν γοητευτικούς ανθρώπους, σοβαρούς, που θα τους κάνουν να αισθάνονται ξεχωριστοί. Βασική προϋπόθεση να συνεχίσουν το φλερτ είναι να τους κάνετε να σας εμπιστευθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλευρες προσωπικότητες οι Δίδυμοι, δεν είναι εύκολοι χαρακτήρες για να τους αποκωδικοποιήσετε. Μάλιστα, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν οι προθέσεις τους σε ραντεβού δια ζώσης, πόσο μάλλον σε μια πλατφόρμα γνωριμιών. Η διαδικτυακή τους παρουσία είναι μόνο η μία πλευρά τους, τις άλλες θα τις μάθετε περνώντας χρόνο μαζί τους. Οι Δίδυμοι είναι μετρ του φλερτ και της επικοινωνίας, οπότε το online dating είναι το στοιχείο τους. Θα απαντήσουν στο μήνυμά σας και θα πιάσουν άμεσα κουβέντα, διότι δεν αφήνουν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο. Αν βρουν ένα προφίλ ελκυστικό μπορεί να κάνουν εύκολα αυτοί το πρώτο βήμα και να σας μιλάνε μέχρι το ξημέρωμα. Όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς ή απλώς σκοτώνουν τον χρόνο τους, διότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν τη δεδομένη στιγμή. Είναι πολύ καλοί στον λόγο, χρησιμοποιούν έξυπνες ατάκες που δημιουργούν εντυπώσεις και έχουν μια αμεσότητα στα λόγια τους που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να ανοιχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί, οπότε θα περιηγηθούν στο προφίλ σας αναζητώντας τις πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Είναι πιο ντροπαλοί στην έκφραση, και ίσως δειλιάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα, τουλάχιστον με επιθετικό τρόπο. Αν κάνουν μια κίνηση και ανταποκριθείτε τότε θα πάρουν λίγο θάρρος και θα ξεκινήσουν την κουβέντα, χωρίς να μπουν στο… θέμα άμεσα. Θα χρειαστούν χρόνο για να αισθανθούν ασφαλείς και να βγουν από το καβούκι τους. Γενικά τους τρομάζει το χάος του διαδικτύου και ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε προφίλ. Θα προσπαθήσουν πολύ γρήγορα να έρθετε σε επαφή, να μιλήσετε με βιντεοκλήση και να δουν το πρόσωπο σας, πριν ανοίξουν βαθύτερες κουβέντες. Μόλις όμως αισθανθούν άνετα και σιγουριά, θα βγάλουν τη γλύκα τους και τη ζεστασιά τους και θα ανυπομονούν να πιείτε έναν καφέ από κοντά.

ΛΕΩΝ

Το ζώδιο της αυτοέκφρασης και της… υπερβολής δεν θα μπορούσε να έχει ένα ταπεινό προφίλ. Οι Λέοντες θεωρούν τον εαυτό τους ξεχωριστό και αυτό φαίνεται προς τα έξω. Θα έχουν πολλές και λαμπερές φωτογραφίες από διάφορες φάσεις της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων των φίλων και των χόμπι τους. Παρότι μπορεί να φαίνονται υπερφίαλοι και να προβάλλουν το «εγώ» τους συνεχώς, πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι δεν θα παίξουν παιγνίδια. Αυτό που λένε, αυτό είναι και αποζητούν σταθερότητα. Αν τους ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή τους δεν θα έχουν καμία αντίρρηση και θα μοιραστούν μαζί σας λεπτομέρειες χωρίς δεύτερη σκέψη. Εξάλλου, τους αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους και το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να λάμπουν και να αποσπούν τον θαυμασμό των άλλων. Απλά ίσως να μην ξέρετε ποιο ρόλο μπορεί να υποδύονται αυτή τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι φημίζονται για την οργανωτικότητα τους, την τελειομανία τους, αλλά και για το ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Έτσι, θα αφιερώσουν αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουν το προφίλ τους. Δεν θα βάλουν μια τυχαία φωτογραφία, ούτε θα απαντήσουν σε όλα τα μηνύματα που θα δεχτούν, χωρίς πρώτα να ελέγξουν -όσο μπορούν- ποιος τους απευθύνεται. Αν λοιπόν ξεκινήσετε μια συνομιλία σε εφαρμογή γνωριμιών με κάποιον-α που εκπροσωπεί το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αισθανθείτε ότι δίνετε συνέντευξη για δουλειά. Θα σας υποβάλουν σε ένα ατελείωτο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πληροίτε τις «προδιαγραφές» και τα κριτήρια που έχουν θέσει στο μυαλό τους για να κάνουν μια σχέση. Σε ό,τι τους αφορά δεν θα πουν πολλά και θα δώσουν στοιχεία για τον εαυτό τους μόνο αν το θέλουν. Δεν παρασύρονται εύκολα και δεν αποκαλύπτουν πτυχές που θέλουν να κρατήσουν κρυφές. Αν λοιπόν καταφέρετε να περάσετε τις «εξετάσεις» και φτάσετε να συναντηθείτε, ίσως αρχικά υπάρχει μια αμηχανία, διότι δεν είναι και οι πιο εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς άνθρωποι, αλλά μόλις χαλαρώσουν γίνονται πιο φιλικοί και άνετοι.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί λαχταρούν την αγάπη και την αποδοχή και είναι πάντα ευγενικοί στην επικοινωνία τους. Το προφίλ τους θα είναι καλαίσθητο, με φωτογραφίες από διάφορες γιορτές, εξόδους και επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα και γκαλερί. Επειδή θέλουν να είναι συμπαθείς, θα εξετάσουν όλα τα αιτήματα που θα δεχτούν και θα απαντήσουν σχεδόν σε όλα. Σίγουρα θα κοιτάξουν την αισθητική σας και αν είστε ενδιαφέροντα άτομα με κοινωνικό κύκλο και χόμπι. Μόλις πιάσετε κουβέντα θα νιώσετε οικειότητα, αφού τα λόγια τους είναι ζεστά και άμεσα και ίσως αισθανθείτε ότι μιλάτε με κάποιον που γνωρίζετε χρόνια. Θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα και θα μοιραστούν ελεύθερα τα γεγονότα της ζωή τους, αλλά θα ρωτήσουν πολλά και για εσάς και θα περιμένουν να αποκριθείτε με την ίδια αμεσότητα. Τα καλά νέα είναι ότι η ενδεχόμενη συνάντηση σας δεν θα κρύβει εκπλήξεις. Την γλυκύτητα που γνωρίσατε διαδικτυακά θα τη συναντήσετε και από κοντά και να είστε σίγουροι-ες ότι θα γοητευτείτε από τον ρομαντισμό και ποιότητα του λόγου τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δείτε ένα προφίλ που αποπνέει μυστήριο, με φωτογραφίες γεμάτες κόκκους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, παράξενα φίλτρα, ασπρόμαυρα φόντα και ελλιπείς προσωπικές πληροφορίες, μάλλον ανήκει σε κάποιον-α Σκορπιό. Το ζώδιο που κυβερνάται από τον σκοτεινό Πλούτωνα δεν αρέσκεται στον δημόσιο βίο, αλλά ιντριγκάρεται από τις διαδικτυακές γνωριμίες. Οι Σκορπιοί σκόπιμα κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και θέλουν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για εσάς. Είναι απίστευτα κλειστοί και δεν θα ρισκάρουν να ανοιχτούν σε κάποιον-α άγνωστο-ή. Αν δεχτούν καταιγισμό ερωτήσεων δεν θα απαντήσουν, αν ενδιαφέρονται πολύ ίσως ξεστομίσουν κάποια φράση, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με χρησμό της Πυθίας παρά με εξομολόγηση. Ένας τρόπος για να καταλάβετε αν όντως ενδιαφέρονται είναι να δώσετε σημασία στο αν θέλουν να σας συναντήσουν. Αν πιέζουν πολύ τότε είναι θετικοί, αν όμως μεταθέτουν συνεχώς τον χρόνο της συνάντησής σας στο εγγύς μέλλον, σημαίνει ότι δεν τους κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν πάλι αυτοί θέλουν να βρεθείτε και εσείς είστε επιφυλακτικοί τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν ή θα τους τρελάνετε και θα τους γίνετε εμμονή ή θα ξενερώσουν και θα ρίξουν αλλού τα δίχτυα τους. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Πάντως είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι πολύ πιθανό να σας μαγέψουν με τις σωστές ατάκες τους και να σας κρατήσουν «αιχμάλωτους» της μυστηριακής αύρας τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι ελκυστικοί, έχουν πολύ χιούμορ και τους αρέσουν τα ταξίδια. Οπότε σίγουρα το προφίλ τους θα είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τους πιο απίθανους προορισμούς που έχουν επισκεφθεί. Αν λοιπόν είστε σπιτόγατοι και δεν ενθουσιάζεστε με την ιδέα της περιπέτειας, τότε μην μπείτε στον κόπο και χάσετε τον χρόνο σας, διότι ούτε οι Τοξότες θα ασχοληθούν με κάποιον που δεν θέλει διευρύνει τους ορίζοντες του, γεωγραφικούς και πνευματικούς. Μπορεί στην αρχή να προσπαθήσουν να σας πείσουν και να σας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους για τη ζωή και τη δράση, αλλά πολύ γρήγορα θα βαρεθούν και θα ετοιμάσουν τις… βαλίτσες τους για αλλού. Αν όμως έχετε κοινά, τότε θα απολαύσετε τις εμπειρίες τους που θέλουν να μοιραστούν απλόχερα και θα σας μιλάνε με τις ώρες για τα ταξίδια τους. Να είστε προετοιμασμένοι, διότι στην προσπάθεια τους να σας γνωρίσουν θα δεχτείτε καταιγισμό ερωτήσεων για όλα τα θέματα. Ίσως σας φανεί «τρομακτικό» αυτό, καθώς σε μια εποχή που οι περισσότεροι μιλούν για τον …καιρό οι Τοξότες έχουν δεκάδες θέματα να αναπτύξουν και εκατοντάδες για να ενδιαφερθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά και θα γελάσετε με την ψυχή σας, αφού έχουν μοναδικό χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να τους δείξετε ότι είστε της προσκολλήσεως και αν τους πείσετε ότι η ελευθερία είναι ένα από τα ιδανικά σας όλα θα πάνε καλά. Επίσης, αγαπούν πολύ την ειλικρίνεια, κάνουν ξεκάθαρες συζητήσεις και δίνουν άμεσες απαντήσεις. Οι Τοξότες δεν πρόκειται να σπαταλήσουν τον χρόνο σας, έντιμα και καθαρά θα σας δείξουν αν θέλουν κάτι παραπάνω ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πιο «αποστειρωμένο» προφίλ με φωτογραφίες που δείχνουν στάτους και σοβαρότητα έχει άρωμα Αιγόκερου. Τα παιδιά του Κρόνου, που καθοδηγούνται από τη φιλοδοξία και την αυστηρότητα στη ζωή τους, σίγουρα θα θέσουν όρια και στη διαδικτυακή τους εικόνα. Δεν θα κάνουν δεκτά όλα τα αιτήματα φιλίας και θα κοιτάξουν πολύ σχολαστικά αν οι υποψήφιοι «φίλοι» πληρούν τις προϋποθέσεις και τα δικά τους στάνταρντ. Θα προτιμήσουν να έρθουν σε επαφή με άτομα που δείχνουν να έχουν στόχους και εργάζονται σκληρά για τους πετύχουν. Όχι, οι Αιγόκεροι δεν χαλαρώνουν ούτε στο διαδικτυακό φλερτ και δεν θα συγκινηθούν από προκλήσεις τύπου: «Μια ζωή την έχουμε κι αν δε την γλεντήσουμε…». Θα ανταποκριθούν σε σοβαρές συζητήσεις και σε άτομα που μπορούν να τους ανεβάσουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Στις συνομιλίες με τους Αιγόκερους ελλοχεύει και άλλος ένας κίνδυνος, επειδή τον σαρκασμό τον έχουν στο αίμα τους, μπορεί στα γραπτά μηνύματα η αποκωδικοποίηση του λόγου τους να εισπραχθεί ως αγένεια. Έχουν σκληρό χιούμορ! Αν αντέξετε και τα καταφέρετε να βρεθείτε από κοντά, ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε ότι πίσω από τη μάσκα της σοβαρότητας κρύβεται ένας άνθρωπος με αδυναμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της τεχνολογίας και του μέλλοντος οπότε το διαδικτυακό φλερτ του φαίνεται κάτι φυσιολογικό και επιβεβλημένο και σίγουρα θα διατηρεί λογαριασμούς στις περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών. Πώς θα τους ξεχωρίσεις; Εύκολα. Φωτογραφίες από ταξίδια σε απίθανα μέρη, στίχοι δυσνόητοι και καταγγελτικοί, περίεργα σύμβολα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος, κοσμεί το εκκεντρικό προφίλ των Υδροχόων. Από την μία η τάση τους να ξεχωρίζουν και από την άλλη η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα συνθέτουν ένα αλλόκοτο προφίλ που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή στις εφαρμογές γνωριμιών και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιδιόμορφος χαρακτήρας τους και το γεγονός ότι απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, μπορεί να τους κάνουν να μην απαντούν αμέσως σε μηνύματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιηγούνται με τις ώρες στο διαδίκτυο κοιτάζοντας και εξερευνώντας τα προφίλ γνωστών, φίλων και όσων τους έχουν στείλει αιτήματα φιλίας. Όταν έχουν κέφια θα απαντήσουν και θα μιλάνε με τις ώρες. Όχι για πολύ προσωπικά τους θέματα, αλλά για ζητήματα επικαιρότητας, το πώς θα σώσουμε τον πλανήτη, γιατί εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι και ποια είναι η αλήθεια που κρύβει ο Τύμβος Καστά και ο περίφημος Λέοντας της Αμφίπολης. Μην κάνετε το λάθος να τους ρωτήσετε με άκομψο τρόπο για πιο προσωπικά θέματα, διότι το πιο πιθανό είναι να σας μπλοκάρουν. Επίσης, να είστε έτοιμοι να διορθώσουν κάθε ορθογραφικό λάθος που θα κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι πολυεπίπεδες προσωπικότητες, γι’ αυτό και το σύμβολό τους είναι δύο ψάρια που πηγαίνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Υπάρχουν οι ρομαντικοί, αλλά και οι… «στεγνοί» που δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας. Έτσι, είτε θα «στολίσουν» το προφίλ τους βάζοντας κορνίζες στις καλλιτεχνικές τους φωτογραφίες, χιόνια, φύλλα και πούπουλα να πέφτουν, νεράιδες, ξωτικά και ό,τι άλλο εξιτάρει την αχαλίνωτη φαντασία τους, είτε θα έχουν ένα ξερό προφίλ μέσω του οποίου θα προσπαθούν να δείξουν με κάποιον τρόπο τη σπουδαιότητα τους. Όπως και να έχει, οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί και ειδικά στην ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε αν πραγματικά ενδιαφέρονται ή αν σπαταλάτε τον χρόνο σας. Μην μπερδεύεστε. Μπορεί να μην εκφράζονται, αλλά δίνουν τρομακτική σημασία σε κάθε σας λέξη και προσπαθούν να σας αποκωδικοποιήσουν πριν πάρουν την απόφαση να δείξουν αυτό που πραγματικά σκέφτονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από κοντά θα νομίζετε ότι βλέπετε έναν άλλον άνθρωπο. Και δεν μιλάω εξωτερικά, αλλά όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε μαζί, τόσο πιο άνετα θα δείχνουν τη γλυκιά και ρομαντική πλευρά τους. Επιπρόσθετα, να θυμάστε ότι οι Ιχθύες είναι οι μάγοι της εξαφάνισης, οπότε αν συμβεί κάτι που δεν τους αρέσει ή αισθανθούν πίεση, δεν θα τους ξαναδείτε ποτέ και θα σας αφήσουν να αναρωτιέστε «τι έγινε;». Το πιο πιθανό είναι να μείνετε με την απορία.