Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Ο Κλήρος της τύχης είναι ένας από τους σημαντικότερους Αραβικούς Κλήρους και ίσως μαζί με τον Κλήρο του Πνεύματος οι πρώτοι που εμείς οι αστρολόγοι λαμβάνουμε υπόψη μας όταν αναλύουμε τους αστρολογικούς χάρτες. Ο Κλήρος της τύχης δεν είναι πλανήτης, αλλά ένα μαθηματικό σημείο που βγαίνει όταν κάνουμε κάποιες πράξεις με τις θέσεις του Ήλιου, της Σελήνης και του Ωροσκόπου, ανάλογα με το αν έχουμε γεννηθεί μέρα ή νύχτα. Το σύμβολο του στην αστρολογία είναι ένας σταυρός μέσα σε έναν κύκλο. Ο Κλήρος της τύχης, χωρίς να είναι το μοναδικό σημείο καλοτυχίας στο ωροσκόπιο μας, αποτελεί σαφώς μια ισχυρή ένδειξη. Μας ενδιαφέρει το ζώδιο στο οποίο τον έχουμε, ο οίκος, οι όψεις που δημιουργεί -κυρίως οι σύνοδοι- αλλά και ο κυβερνήτης του ζωδίου στον οποίο βρίσκεται. Τίποτε φίλες-οι μου στην αστρολογία δεν είναι απλό. Όλα λειτουργούν συνδυαστικά. Όσοι είστε λίγο πιο προχωρημένοι στην αστρολογία βρείτε αν υπάρχει κάποιος πλανήτης στο ζώδιο που έχετε τον κλήρο της τύχης. Δεν έχει σημασία σε ποια μοίρα είναι. Αν έχετε κάποιον πλανήτη στο ίδιο ζώδιο με τον Κλήρο της τύχης σαφώς θα χρωματίσει την επιρροή του. Διαφορετικά χρωματίζει ο Δίας (ενισχύει, κάνει πιο τυχερό τον Κλήρο), αλλιώς ο Κρόνος (δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες ή καθυστερεί τα αποτελέσματα). Όταν θα έχουμε προχωρήσει κι άλλο στα μαθήματα, θα συνεχίσουμε τα αφιερώματα μας σε αυτό το τόσο σπουδαίο σημείο. Προς το παρόν αφού βρείτε πού έχετε Κλήρο της τύχης διαβάστε την ερμηνεία του παρακάτω.

Εάν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκετε ο Κλήρος της τύχης στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης στο δικό σας ωροσκόπιο είναι στον Κριό, τότε είστε από αυτούς που φτιάχνουν την τύχη τους μόνοι τους! Φυσικά είστε τυχεροί, ίσως πιο τυχεροί από άλλους, διότι έχετε προδιαγραφές για μια ισχυρή προσωπικότητα που αν την αναπτύξετε σωστά κανένα εμπόδιο δεν είναι ακατανίκητο στο πέρασμα σας. Όσο πιο πολύ τρέφετε την ενέργεια σας, όσο πιο πολύ επιδιώκετε την ανεξαρτησία και την αυτονομία σας κι όσο επίσης παίρνετε ρίσκα και δεν «βολεύεστε» στη ζώνη ασφαλείας σας, τόσο πιο τυχεροί μπορεί να γίνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, αλλά και να τις ικανοποιήσετε. Δεν είναι θέμα εγωισμού, ούτε ναρκισσισμού. Οι επιθυμίες σας είναι μέρος των στόχων σας. Αν δεν έχετε στόχους τότε κινδυνεύετε από αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και παθητικότητα και διώχνετε μακριά την τύχη σας. Ο Κλήρος τύχης στον Κριό δείχνει -αν δεν υπάρχουν φυσικά αντίξοες όψεις ή αν ο κυβερνήτης του Κλήρου (στην περίπτωση σας ο Άρης) δεν είναι σε πτώση ή αδυναμία- μια ελκυστική εμφάνιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και επαγγελματικά, στον αθλητισμό και γενικώς σε επαγγέλματα που η ρώμη ή η εμφάνιση παίζουν ρόλο.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης είναι στον Ταύρο στο δικό σας ωροσκόπιο, τότε η μεγαλύτερη ικανοποίηση σας έρχεται από οτιδήποτε είναι σταθερό και ασφαλές στη ζωή σας. Για σας τύχη είναι η συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα. Γενικά θεωρείται μια καλή θέση για να αποκτήσει κάποιος στη ζωή του περιουσία και κυρίως ακίνητα. Είστε άνθρωποι που μπορείτε εύκολα να βρείτε την ομορφιά σε κάθε πράγμα γύρω σας, απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις τις χαρές της ζωής και σίγουρα θα μπορούσατε να λάβετε τον τίτλο του «μπον βιβέρ»! Τα καταφέρνετε πολύ καλά στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις, στην οικονομική διαχείριση και γίνεστε πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις. Εκτός ότι έχετε ιδιαίτερη ικανότητα να φαντάζεστε και να μπορείτε να χτίσετε ένα ιδανικό σπίτι για τον εαυτό σας, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά αυτό το ταλέντο αν ασχοληθείτε με τα ακίνητα. Στη ζωή σας θέλετε τρυφερότητα, αγάπη και έναν σταθερό σύντροφο που θα σας δείχνει τα συναισθήματα του και πόσο πολύ σας επιθυμεί. Επειδή ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο είναι ο Σκορπιός, υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή σας που μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές και να φτάσετε στο χάος, αλλά πιθανώς μόνο έτσι θα καταφέρετε να εκτιμήσετε μια καλή σχέση ή δουλειά.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης βρίσκεται στους Διδύμους στο ωροσκόπιο σας, τότε η επικοινωνία, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι για σας η μεγαλύτερη τύχη σας. Είστε άνθρωποι που αγαπάτε τη γνώση, έχετε μια έμφυτη περιέργεια και μια παιδικότητα που δεν φεύγει ποτέ. Είστε άνθρωποι που ψάχνετε πνευματικές προκλήσεις, σπάνια κι αν δεν έχετε έναν δύσκολο Ερμή (κυβερνήτης του Κλήρου τύχης στο ωροσκόπιο σας) γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους και ψάχνετε την ελευθερία στην έκφραση με κάθε τρόπο. Τα ταλέντα σας αυτά μπορείτε να τα εξαργυρώσετε και επαγγελματικά, ακολουθώντας επαγγέλματα που η επικοινωνία, η μεταδοτικότητα παίζουν τον πρώτο ρόλο. Ένα ακόμη προσόν αυτής της θέσης είναι ότι μπορεί να βρίσκεστε στο «εδώ και τώρα» χωρίς να παλινωδείτε στο παρελθόν και το μέλλον. Ξέρετε ότι τα πάντα στη ζωή είναι προσωρινά και βαδίζετε με αυτή τη φιλοσοφία. Βέβαια, αυτό σας κάνει πολλές φορές να αποφεύγετε τις βαθιές δεσμεύσεις, ακόμη κι απέναντι στον εαυτό σας και τις αποφάσεις που παίρνετε. Θέλετε να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο και να δοκιμάζετε μια ποικιλία εμπειριών. Στα οικονομικά επίσης δεν υπάρχει σταθερότητα, αλλά διακυμάνσεις από τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αν βρήκατε ότι έχετε τον Κλήρο της τύχης στον Καρκίνο, τότε η μεγάλη σας τύχη είναι η θερμή σας προσωπικότητα, ανεξάρτητα από το φύλο σας, καθώς μπορείτε να φτιάξετε «οικογενειακές» σχέσεις με τους ανθρώπους που επιλέγετε εσείς στη ζωή σας πέρα από την φυσική σας οικογένεια. Είστε άνθρωποι ζεστοί, γεμάτοι αγάπη, ενδιαφέρον, ενσυναίσθηση και κάνετε τους άλλους να νιώθουν εξαιρετικά οικεία όταν είναι κοντά σας. Δεν χάνετε την παιδικότητα σας σχεδόν ποτέ, όπως και τη γλυκύτητα σας, ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Φυσικά κι εδώ, όπως σας εξήγησα στον πρόλογο αυτού του άρθρου, καθοριστικό ρόλο παίζει ο κυβερνήτης του Κλήρου της τύχης, δηλαδή στην περίπτωση σας η Σελήνη, το ζώδιο και οι όψεις της. Η τύχη σας προέρχεται από μια γέννα! Είτε είναι η γέννηση μιας ιδέας, μιας επιχείρησης, ενός δημιουργικού δικού σας σχεδίου ή ενός παιδιού σας. Επειδή οι άνθρωποι σας πλησιάζουν εύκολα ή μάλλον σας ανοίγονται εύκολα, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτό το ταλέντο σας στη συμβουλευτική ή τις επιστήμες με κέντρο τον άνθρωπο. Ακόμη, μπορεί να είστε πολύ τυχεροί και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ένα σπίτι κοντά σε νερό, σε ένα νησί, μια λίμνη, στη θάλασσα, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης βρίσκεται στον Λέοντα στο ωροσκόπιο σας, τότε σίγουρα έχετε αρκετή τύχη στη ζωή σας όταν βγαίνετε μπροστά, μπορείτε να είστε δημιουργικοί, να εκφράζετε τα ταλέντα σας, να καθοδηγείτε και να εμπνέετε τους άλλους. Και όλα αυτά χωρίς να περιμένετε όμως την αποδοχή ή το χειροκρότημα. Όσο πιο πολύ πιστεύετε στον εαυτό σας, στηρίζεστε στα πόδια σας, λειτουργείτε ανεξάρτητα και αυτόνομα και δείχνετε την αυτοπεποίθηση σας, τόσο πιο εύκολα σας χαμογελά η τύχη. Όταν σταματήσει να σας απασχολεί αν οι άλλοι αποδέχονται ή απορρίπτουν τις ιδέες σας, αν σας δείχνουν τον θαυμασμό τους ή όχι και αφοσιώνεστε στον στόχο σας, τόσο πιο τυχερές θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή σας. Με αυτόν τον Κλήρο της τύχης μπορείτε να ξεχωρίσετε, να γίνετε γνωστοί για κάποια ικανότητα σας, να πρωταγωνιστήσετε στο στίβο της δουλειάς που θα επιλέξετε. Ακόμη, μπορεί να κάνετε μια καριέρα μπροστά από τα φώτα, να γίνετε ηθοποιός, παρουσιαστής, επιτυχημένος αθλητής. Μεγάλη τύχη έχει αυτός ο Κλήρος της τύχης και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης βρίσκεται στην Παρθένο στο ωροσκόπιο σας, τότε με κάποιο τρόπο η τύχη σας είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε, η ίδια σας η δουλειά. Η επιτυχία, άλλωστε, μπορεί να έρθει αν δουλέψετε σκληρά και δεν εστιάζετε μόνο στο δικό σας συμφέρον και κέρδος, αλλά και στου κοινωνικού συνόλου στο οποίο ανήκετε. Αυτόν τον Κλήρο της τύχης τον κυβερνά ο Ερμής, έτσι το πιο ακριβό περιουσιακό σας στοιχείο είναι το μυαλό σας. Έχετε το έμφυτο ταλέντο (ανάλογα φυσικά και με το ζώδιο του Ερμή και τις όψεις του) να αναλύετε τα πράγματα, να καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα, να οργανώνετε το χάος στην καθημερινότητα σας, να είστε μεθοδικοί και αποτελεσματικοί σε αυτά που κάνετε. Ζείτε κι εσείς το «εδώ και τώρα» χωρίς να χάνεστε σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν και σε αυτά που θα έρθουν. Αν επιλέξετε ένα επάγγελμα που θα μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους σε εργασίες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο (βλέπε ιατρική, ψυχολογία, ψυχαγωγία κλπ.) θα καταφέρετε να σημειώσετε επιτυχία. Αν μη τι άλλο σε αυτή τη ζωή η δουλειά θα σας δώσει ικανοποιήσεις και χαρές και η τύχη σας θα είναι να έχετε πάντα δουλειά.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης βρίσκεται στον Ζυγό στο ωροσκόπιο σας, τότε τύχη σας είναι η μοιρασιά με τους άλλους στη ζωή σας. Θα βρίσκετε πάντα πρόθυμους ανθρώπους να μοιραστούν μαζί σας, είτε συναισθήματα, είτε ιδέες, είτε ακόμη και χρήματα. Άλλωστε, το να μοιράζεστε ισότιμα είναι αυτό που σας εξελίσσει. Ξέρετε πόσο σημαντικοί είναι οι άλλοι άνθρωποι κι αν δεν το ξέρετε το ανακαλύπτετε στο πέρας της ζωής σας. Έχετε υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε επικοινωνιακά χαρίσματα και μπορείτε να γίνετε πολύ διασκεδαστικοί. Μάλιστα, μπορεί αυτά τα χαρίσματα να τα αξιοποιήσετε και σε μια επαγγελματική κατεύθυνση. Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιο του Κλήρου της τύχης σας και οπωσδήποτε, όπως σας έχω εξηγήσει και στον πρόλογο αυτού του άρθρου, η θέση της βοηθά ή δυσκολεύει την έλευση της τύχης στη ζωή σας. Είστε άνθρωποι τολμηροί, με θαρραλέα ψυχή και πνεύμα, αλλά θα πρέπει να μάθετε από νωρίς να ακούτε με προσοχή και τους άλλους για να είστε πλήρεις και ισορροπημένοι. Η τύχη σας μπορεί να έρθει από ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, αλλά και από μια σπουδαία συνεργασία ή και γάμο.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Αν βρήκατε ότι έχετε τον Κλήρο της τύχης στον Σκορπιό έχετε μια ακατανίκητη επιθυμία να εξερευνήσετε το νόημα της ζωής, να εισχωρήσετε στα άδυτα της ψυχής σας και να βρείτε εκεί τον θησαυρό που κρύβετε. Έχετε ισχυρό ένστικτο, παίρνετε πάντα σωστές αποφάσεις ακόμη και κάτω από πιεστικές συνθήκες και είστε ικανοί να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Έχετε εξαιρετικές αναρρωτικές ικανότητες, άρα η υγεία είναι ένας τομέας που είστε τυχεροί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αρρωσταίνετε, ως άνθρωποι εννοείται ότι κι εσείς μπορεί να αρρωστήσετε κάποια φορά, απλά καταφέρνετε να ξεπερνάτε πιο εύκολα από άλλους τα πάντα. Εξαιρετικές είναι και οι επιχειρηματικές σας ικανότητες και μπορείτε πραγματικά να είστε πολύ τυχεροί στον οικονομικό τομέα, βασιζόμενοι στο αλάνθαστο ένστικτό σας και τις μοναδικές σας ικανότητες. Μπορείτε να φτιάξετε τεράστια περιουσία, να ωφεληθείτε επίσης από κληρονομιές. Απλά στον αντίποδα, μπορείτε να καταστρέψετε τα πάντα σε μια νύχτα για ένα πάθος σας που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Όμως αυτό δεν σας σταματά από το να το ζήσετε. Αφού ξέρετε ότι είστε ικανοί να δημιουργήσετε από το μηδέν μια αυτοκρατορία.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Αν βρήκατε ότι έχετε τον Κλήρο της τύχης στον Τοξότη, αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές θέσεις καθώς ο Δίας κυβερνά τον Κλήρο τύχης σας. Με κάποιο τρόπο υπάρχει ενός είδους προστασία για σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνετε λάθη ή δεν πέφτετε σε παγίδες. Απλά ακόμη και στο χείλος του γκρεμού κάποιος θα βρεθεί για να σας σώσει. Κι αυτό εδώ που τα λέμε είναι σπουδαία τύχη. Έχετε γεννηθεί με μια έμφυτη περιέργεια να μάθετε, να γνωρίσετε, να ταξιδέψετε, να πειραματιστείτε. Παρόλα αυτά, το ιδανικό σενάριο της ζωής σας, πέρα από τα ταξίδια, είναι να βρείτε το δικό σας καταφύγιο δίπλα στη φύση που σας δίνει δύναμη και ενέργεια. Στα δύσκολα έχετε πάντα σαν οδηγό την αισιοδοξία, ακόμη κι όταν έχετε να αντιμετωπίσετε και πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Η θετικότητα και η αισιοδοξία σας λειτουργούν με ένα μαγικό τρόπο, φέρνοντας στη ζωή σας αυτά που επιθυμείτε. Εκτός των άλλων μπορεί να έχετε και ισχυρή διαίσθηση και να νιώθετε τι πρόκειται να σας συμβεί, γι’ αυτό πρέπει να ακούτε το ένστικτό σας. Με ελευθερία, αισιοδοξία, θετική στάση την οποία ακτινοβολείτε στη ζωή, μπορείτε πραγματικά με αυτόν τον Κλήρο τύχης να μεγαλουργήσετε.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αν βρήκατε ότι έχετε τον Κλήρο της τύχης στον Αιγόκερω, τότε η τύχη θα είναι πιο εμφανής στη ζωή σας όσο μεγαλώνετε και ωριμάζετε και θα προέρχεται από τον τομέα της καριέρας. Η επιτυχία σας θα είναι αδιαμφισβήτητη όταν είναι συνέπεια των δικών σας σκληρών προσπαθειών. Από νωρίς έχετε στόχους και φιλοδοξίες στη ζωή σας και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τους επιτύχετε σταδιακά. Μην περιμένετε όμως την κοινωνική αναγνώριση και τις μεγάλες θέσεις στη νεανική σας ηλικία. Πρώτα θα περάσετε όλα τα τεστ της νεότητας, θα ωριμάσετε μέσα από αυτά και στο δεύτερο μισό της ζωής σας συνήθως θα έχετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη δουλειά σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε την κοινωνική αποδοχή και τον σεβασμό σε αυτό που κάνετε. Αυτός άλλωστε είναι και ο ύψιστος στόχος σας. Και σπάνια αποτυγχάνετε να τον επιτύχετε αν διώξετε τις ανασφάλειες σας, τους περιορισμούς και την δική σας αμφισβήτηση στις δυνάμεις σας. Πρώτα θα πρέπει να σεβαστείτε εσείς οι ίδιοι αυτό που είστε και προσφέρετε, να αναγνωρίσετε τις ικανότητες σας και μετά και με πολύ φυσικό τρόπο θα έρθει και η καριέρα που ονειρεύεστε.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αν βρήκατε ότι έχετε τον Κλήρο της τύχης στον Υδροχόο είστε από τους ανθρώπους που είναι προικισμένοι με διορατικότητα, παρατηρητικότητα και έμφυτη ανάγκη να γνωρίσετε τον άνθρωπο σε βάθος, μακριά από κοινωνικές ή άλλες περιοριστικές αντιλήψεις. Θεωρείται ο Κλήρος της τύχης που συνδέεται περισσότερο από όλους με τον ακτιβισμό, την πολιτική και τις μάχες για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Όταν οι προσπάθειες σας πάνε προς αυτή την κατεύθυνση, ξεπερνούν δηλαδή τα ιδιοτελή συμφέροντα σας και πέφτετε στη μάχη για να υπερασπιστείτε μια ιδέα, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, των αδύναμων της κοινωνίας, των ζώων, του περιβάλλοντος, τότε αισθάνεστε μεγαλύτερη ισορροπία με τον εαυτό σας και φτάνετε στην επιτυχία που θέλετε. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε με αυτόν τον Κλήρο της τύχης είναι να συμπεριφέρεστε ναρκισσιστικά και με προτεραιότητα μόνο τον εαυτό σας. Αν το πολιτικό σας ιδεώδες είναι αυτό που απλώς σας δίνει εξουσία και χρήμα, τότε η τύχη δεν θα σας χαμογελάσει. Κι αν το κάνει θα είναι για λίγο. Επιτυχία μπορεί να έχετε και σε οποιοδήποτε επάγγελμα συνδέεται με την επικοινωνία, την τεχνολογία, την έρευνα, τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Αν βρήκατε ότι ο Κλήρος της τύχης στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται στους Ιχθύς, αυτή είναι επίσης μια τυχερή θέση καθώς ο κυβερνήτης των Ιχθύων είναι παραδοσιακά ο Δίας. Εδώ όμως δεν μιλάμε απαραίτητα για μια τύχη που σχετίζεται με υλικά αγαθά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε στην πορεία της ζωής σας περιουσία. Δεν είναι όμως ο αυτοσκοπός. Είστε προικισμένοι με εσωτερικό πλούτο, πνευματικές αξίες και μία αλάνθαστη διαίσθηση που φωτίζει το κάθε σας βήμα. Πολλοί ξεχωρίζετε στον κόσμο της καλλιτεχνίας. Μπορεί κιόλας να έχετε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο οι ίδιοι. Οι τέχνες, ιδιαίτερα η φωτογραφία, η εικόνα, ο κινηματογράφος, ο χορός, μπορεί να είναι πεδία που μπορεί αυτός ο κλήρος τύχης να λάμψει. Ακόμη, έχετε βαθιά πίστη είτε στο Θεό είτε ακόμη και στο Σύμπαν και συνήθως είστε πολύ συντονισμένοι με αυτό. Μπορείτε να εργαστείτε σε θέσεις που έχουν ως κύριο συστατικό τους την πνευματικότητα. Μπορείτε να αφοσιωθείτε στο να «σώσετε» χαμένες ψυχές. Να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες, την αστρολογία, την ψυχολογία, κλπ. Στη ζωή σας βρίσκετε τη μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση στον κόσμο των ιδεών και του πνεύματος.