Τα ζώδια που είναι δύσκολο να εντυπωσιαστούν ερωτικά

Τα ζώδια που είναι δύσκολο να εντυπωσιαστούν ερωτικά

Τα ζώδια που είναι δύσκολο να εντυπωσιαστούν ερωτικά

Μερικοί άνθρωποι είναι δύσκολο να εντυπωσιαστούν και να ερωτευθούν κεραυνοβόλα, ενώ άλλοι ερωτεύονται γρήγορα, ακόμη και με την πρώτη ματιά. Ενώ υπάρχουν και εκείνοι που νιώθουν ότι πρέπει να προστατεύσουν τον εαυτό τους από το να πληγωθούν, ή αισθάνονται την ανάγκη να έχουν πάντα τον έλεγχο και είναι πιθανό να το παίξουν ασυγκίνητοι στη γοητεία του άλλου προσώπου. Αυτά τα ζώδια, ό,τι και αν ισχύει δεν εντυπωσιάζονται τόσο εύκολα με τις ερωτικές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί είναι πάρα πολύ δύσκολο να εντυπωσιαστούν από κάποιον. Καθώς οι ίδιοι είναι τόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και σπάνιοι, ο μέσος όρος αλλά και η μετριότητα δεν τους συγκινεί ούτε τους κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.

Ακόμη όμως και αν εντυπωσιαστεί ο Σκορπιός δύσκολα θα το αποκαλύψει.

Αυτό το σταθερό ζώδιο έχει την τάση να μην αποκαλύπτεται και όλο αυτό το εκφράζει με μία μυστικοπάθεια. Λόγω των πολλών ανασφαλειών του, επιλέγει να μην δείχνει εύκολα τα συναισθήματα του και να αμύνεται σθεναρά σε οτιδήποτε μπορεί να το πληγώσει, ακόμη και στην Αχίλλειο πτέρνα του, τον έρωτα.

Με τις κεραίες τους στραμμένες μόνιμα στη δύναμη, το πάθος και το χάρισμα, οι Σκορπιοί αναζητούν τη συγκίνηση που προσφέρει μια πρόκληση. Ένα άτομο που είναι προβλέψιμο και ευανάγνωστο δεν θα ξυπνήσει καμία ίντριγκα μέσα τους. Αυτό που θα κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό τους είναι το αντισυμβατικό το ανυπότακτο, το απροσδόκητο, ένας γρίφος που δεν έχει λυθεί. Για να τους εντυπωσιάσει κάτι ή κάποιος θα πρέπει να είναι μοναδικός, ξεχωριστός και εξαιρετικός. Οτιδήποτε είναι απλό, εύκολο και διαθέσιμο δεν θα τους εντυπωσιάσει εύκολα ή τουλάχιστον δεν θα κρατήσει το ενδιαφέρον τους για πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το περιπετειώδες πνεύμα του ζωδίου του Τοξότη ωθεί τους εκπροσώπους του να επιθυμούν μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, και με τους λιγότερους δυνατόν περιορισμούς. Όσοι εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο έχουν την επιθυμία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους με γνώσεις, ταξίδια, κουλτούρες και πολλές γνωριμίες. Παρόλο που είναι πολύ θελκτικοί λόγω της εξωστρεφούς φύσης τους και οι άλλοι τους βλέπουν ως ιδανικούς συντρόφους, δεν τους αρέσει να  βάζουν φρένο στην πορεία τους και να περιορίζονται με μια δέσμευση.

Ως διανοητικά ισχυροί και πολυπράγμονες άνθρωποι, με πολλά ενδιαφέροντα και άλλες τόσες γνώσεις που συνήθως έχουν συγκεντρώσει μέσω των εμπειριών τους, είναι πραγματικά δύσκολο να εντυπωσιαστούν, αλλά και να κρατηθεί το ενδιαφέρον τους μακροπρόθεσμα.

Επίσης είναι κοινωνικοί και φιλικοί με όλους, οπότε είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος αν έχει κερδίσει πραγματικά τον θαυμασμό τους. Όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά σε αισθηματικό επίπεδο, οι Τοξότες συχνά ραγίζουν καρδιές επειδή τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία τους, ακόμη κι αν αυτή η επιλογή τούς βασανίζει εσωτερικά. Οι Τοξότες δεν έλκονται διανοητικά από άτομα που δεν εκπέμπουν στο δικό τους μήκος κύματος. Πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερος και ξεχωριστός για να κερδίσει τις εντυπώσεις και να διαθέτει κάποιο προσωπικό χάρισμα. Αυτό το ζώδιο άλλωστε συνήθως ελκύει συναισθηματικά, μοναδικές και ταλαντούχες προσωπικότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό τους, είναι φυσικό και αναμενόμενο να αναζητούν κάτι αντίστοιχο στο πρόσωπο του ανθρώπου που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον. Τείνουν να προσέχουν με το άγρυπνο βλέμμα τους τη συμπεριφορά και τις ενέργειες του υποψηφίου, διότι είναι επιφυλακτικοί μέχρι να αισθανθούν άνετα. Συχνά κάνουν παρατηρήσεις και μπορεί να διορθώνουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει λόγω της ελεγκτικής φύσης τους. Οι Αιγόκεροι είναι δύσκολο να εντυπωσιαστούν από κάποιον και ακόμη πιο δύσκολο να το δείξουν, επειδή έχουν συνεχώς τις άμυνες τους υψωμένες και είναι αρκετά καχύποπτοι. Επιπλέον είναι αρκετά υπερήφανοι και εγωιστές ώστε να μην αποκαλύπτουν εύκολα τις ευαισθησίες και τις επιθυμίες τους. Η λογική τους υπερισχύει σχεδόν πάντα και είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους, μέχρι να είναι σίγουροι για το τι επιθυμεί το άλλο άτομο και θα προχωρήσουν μόνο αν αυτό συμβαδίζει με το όραμα και τις επιθυμίες τους. Ένας Αιγόκερως θα θεωρήσει άξιο σύντροφο το άτομο που καταβάλλει προσπάθεια, έχει όλο το πακέτο (εμφάνιση, ικανότητες, γοητεία), πολλές φιλοδοξίες και αρκετή αυτοπεποίθηση για να καταρρίψει όλες τις αμφιβολίες και τις αμυντικές τακτικές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διανοητικοί Υδροχόοι σίγουρα δεν ενθουσιάζονται εύκολα με κανέναν. Αυτό συμβαίνει διότι εκτιμούν τη μοναξιά και τις σκέψεις τους και αποφεύγουν τις ανούσιες τυπικές κοσμικότητες. Έχουν υψηλά στάνταρ και το δικό τους προσωπικό κριτήριο. Ακόμα κι αν κάποιος τραβήξει την προσοχή τους, προτιμούν να κρατούν  κάποιες αποστάσεις. Επειδή οι Υδροχόοι διαφέρουν από το πλήθος, δεν συγκινούνται εύκολα από την ελκυστική εμφάνιση ή τη γοητεία. Τους συγκινεί περισσότερο μια ιδεολογική ή κοινωνική ταύτιση, ή να μοιράζονται οι άλλοι την οπτική που έχουν απέναντι στη ζωή. Επιπλέον, οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι αρκετά διορατικοί, κι έτσι μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος είναι επιφανειακός ή προσποιείται. Ένα άτομο μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον τους μόνο εάν είναι  αυθεντικό.

Εάν οι άλλοι δεν είναι ειλικρινείς και ατόφιοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όχι μόνο να μην εντυπωσιαστούν, αλλά να απογοητευτούν και να χάσουν κάθε ενδιαφέρον.

Συχνά υπάρχει ένα διάστημα κατά το οποίο αξιολογούν τους άλλους πριν αφήσουν  κάποιον να έρθει πιο κοντά τους.