Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά (μετά από ένα χωρισμό)

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά (μετά από ένα χωρισμό)

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά (μετά από ένα χωρισμό)

Υπάρχουν ζώδια που τους αρέσει να είναι μόνα τους και απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους έστω κι αν είναι μετά από ένα χωρισμό. Τους αρέσει η εργένικη ζωή τους και περνούν ευχάριστα το χρόνο τους με φίλους και παρέες. Δεν είναι κάποιο από αυτά τα τέσσερα  ζώδια, όμως. Μετά από ένα χωρισμό, τα συγκεκριμένα δεν πρόκειται να μείνουν μόνα για πολύ. Θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βρουν κάποιο άλλο ερωτικό ενδιαφέρον ή ένα νέο  σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η οικειότητα είναι πράγματα που λαχταρούν περισσότερο στην προσωπική τους ζωή και όταν δεν τα έχουν, αισθάνονται έντονα την έλλειψη τους και τα αναζητούν. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Ταύρου είναι από τους πιο πιστούς και στοργικούς συντρόφους σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία. Σαν γνήσια παιδιά της Αφροδίτης ο έρωτας και η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή τους, αν όχι τον σημαντικότερο. Δεν υπάρχουν πολλοί που να είναι πιο αφοσιωμένοι σε μια σχέση από εκείνους. Δείχνουν την αγάπη τους με πολλούς τρόπους. Είτε με το να αγοράζουν δώρα και πράγματα, είτε με το να ετοιμάσουν ένα ωραίο γεύμα, ή να σχεδιάσουν μια ρομαντική απόδραση, πάντα σκέφτονται το ταίρι τους πάνω από όλα. Αυτό συμβαίνει διότι βασίζονται στην παρουσία του αγαπημένου προσώπου που το αισθάνονται ως οικογένεια για να νιώθουν εσωτερική ηρεμία και γεμάτοι στη ζωή τους. Αντίθετα η μοναξιά μπορεί να τους καταβάλει εάν μείνουν μόνοι για καιρό. Ενώ είναι φιλόδοξοι και προσανατολισμένοι στην απόκτηση υλικής ασφάλειας, το να είναι σε μια σχέση τους παρέχει συναισθηματική ασφάλεια, δηλαδή κάποιον που τους αγαπά, τους ακούει και τους προσφέρει συντροφικότητα, κάτι που υπερβαίνει συχνά τις άλλες επιθυμίες τους. Η ραφιναρισμένη προσωπικότητα τους κάνει εύκολο να αγαπηθούν και συμβατούς με πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Ο Ταύρος είναι αρκετά πεισματάρης και ικανός να μείνει μόνος του αν δεν παίρνει αυτό που θέλει από τη σχέση του, τουλάχιστον για ένα περιορισμένο διάστημα. Αλλά η εσωτερική του επιθυμία είναι να έχει ένα σύντροφο που να φέρνει αγάπη και ομορφιά στη ζωή, με τον οποίο να αισθάνονται δεμένοι και για πάντα ερωτευμένοι. Για αυτό, δεν θα μείνει μόνος του για πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, οι Δίδυμοι αισθάνονται άνετα και όμορφα μέσα  σε μια σχέση. Αντίθετα ο χωρισμός και η μοναξιά δεν τους ταιριάζουν καθόλου. Αν και μπορεί να διστάζουν όταν πρόκειται να δεσμευτούν, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τους αρέσει και να βαδίζουν μόνοι τους στη ζωή. Θα προτιμούσαν να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους διαρκώς και ιδιαίτερα από εκείνους που τους συνδέουν τρυφερά συναισθήματα. Ακόμη και αν έχουν έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, ένας σύντροφος μπορεί να προσφέρει ένα άλλο είδος προσοχής και οικειότητας που οι φίλοι δεν μπορούν να καλύψουν. Ένας Δίδυμος μπορεί να αισθάνεται μοναξιά πολύ εύκολα και συχνά, οπότε το να είναι σε μια σχέση σημαίνει ότι έχει δυνητικά κάποιον, σχεδόν διαρκώς κοντά του. Μπορεί να σημαίνει ότι έχει κάποιον να επικοινωνεί και να συζητάει όσα τον απασχολούν ανά πάσα στιγμή. Και αυτό το ζώδιο έχει τόσα να μοιραστεί!

Δεν χρειάζονται πολλά για να πυροδοτήσουν μια αίσθηση μελαγχολίας και μοναξιάς στους Διδύμους και η σιωπή είναι ένα από αυτά.

Αν και το να είναι ελεύθεροι μπορεί να μην είναι η νούμερο ένα επιλογή τους, όταν έχουν ένα ισχυρό κοινωνικό δίκτυο ή βγαίνουν συχνά ραντεβού, μπορεί να  διαχειριστούν καλά έναν χωρισμό και να βρίσκουν τη χαρά σε πολλά άλλα πράγματα που τους διασκεδάζουν και τους ενδιαφέρουν. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση, οι Δίδυμοι δεν θα μείνουν μόνοι τους για μεγάλο διάστημα, γιατί στο τέλος βρίσκουν και παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν, λόγω της ευχάριστης προσωπικότητας τους και της αποφασιστικότητας που διαθέτουν.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες προτιμούν να είναι σε μια σχέση επειδή λαχταρούν τις εκδηλώσεις αγάπης, τη φροντίδα και τα κομπλιμέντα, καθώς επιδιώκουν πάντα να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Ενδόμυχα αναζητούν την αναγνώριση αυτή, για να νιώθουν ότι έχουν σημασία για τον σύντροφο τους και να τονώσουν έτσι τον ευαίσθητο εγωισμό τους. Αυτό το ζώδιο θέλει έναν σύντροφο που να μπορεί να ταιριάξει με τη δική του ενέργεια και να φέρει ενθουσιασμό στη ζωή του. Συνήθως, ένα λιοντάρι έχει έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο και έναν σύντροφο δίπλα του, που το εκτιμά τόσο για την εμφάνιση όσο και για την προσωπικότητά του. Δεν του αρέσει να είναι μόνο του, καθώς αυτό σημαίνει ότι του δίνεται λιγότερη προσοχή και συχνά έτσι πέφτει η αυτοπεποίθηση του και δεν αισθάνεται ότι είναι στα φόρτε του. Οι Λέοντες μπορούν να είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι όταν πρόκειται να ευχαριστήσουν τους συντρόφους τους πρακτικά αλλά και συναισθηματικά. Αυτό συνήθως αντανακλάται πίσω σε εκείνους από το ταίρι τους που λειτουργεί σαν ένας καθρέφτης. ´Όταν αυτός ο καθρέφτης χαθεί, χάνεται μαζί του και η ωραία αυτή εικόνα. Οι Λέοντες επιθυμούν μια βαθιά και παθιασμένη αγάπη που θα τους κάνει να νιώθουν σαν βασιλιάς ή βασίλισσα της καρδιάς του συντρόφου τους, για αυτό δεν θα μείνουν μόνοι τους για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι κοινωνικά πλάσματα που απολαμβάνουν την αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Αν και δεν έχουν πρακτικά δυσκολίες, στο να περάσουν καλά και μόνοι τους, ένας χωρισμός και η συναισθηματική μοναξιά, μπορεί να τους φέρει μεγάλο πόνο ακόμη και κατάθλιψη.

Οι Ζυγοί επιθυμούν πάνω απ’ όλα μια αρμονική σχέση, όπου και οι δύο σύντροφοι έχουν ισότιμο λόγο και είναι πρόθυμοι να βρουν κοινό έδαφος. Εκτιμούν την πίστη και θέλουν ένα ταίρι αφοσιωμένο και σωστό. Επιθυμούν να έχουν δίπλα τους κάποιον που μπορεί να εκφράσει στοργή και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αγάπης. Αναζητούν συντροφικότητα και θέλουν μια σχέση όπου μπορούν να απολαμβάνουν κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες με τον σύντροφό τους.

Όταν είναι ελεύθεροι, συχνά αναζητούν κοινωνικές συναναστροφές και κάνουν πολλούς φίλους ή αναζητούν ερωτικούς συντρόφους καθώς προσπαθούν να βρουν τον εαυτό τους. Τελικά, όμως λαχταρούν τη στοργή που μπορούν να βρουν μόνο σε μια αποκλειστική σχέση και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη διατηρήσουν στη ζωή τους.

Θεωρούν ότι αυτή είναι  το μέσο να εξασφαλίσουν την αγάπη γύρω τους.

Έχουν έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών στους οποίους μπορούν να βασιστούν. Για αυτό συνήθως, αν μείνουν ελεύθεροι, δεν θα είναι για πολύ. Κάποιες φορές πηγαίνουν ολοταχώς από τη μια σχέση στην άλλη. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει στην επιλογή συντρόφων που δεν είναι ιδανικοί. Οι Ζυγοί όμως είναι πνευματώδεις και γοητευτικοί. Έτσι, παρόλο που μπορεί να αποτύχουν σε κάποια ραντεβού, οι προσπάθειες τους δεν είναι ποτέ άκαρπες. Μπορεί να απεχθάνονται τη μοναξιά, αλλά είναι επίσης ιδανικοί στην καταπολέμηση της.