Ζώδια που παίρνουν εύκολα «φωτιά» και ανταποκρίνονται άμεσα στις ερωτικές προκλήσεις

Ζώδια που παίρνουν εύκολα «φωτιά» και ανταποκρίνονται άμεσα στις ερωτικές προκλήσεις

Ζώδια που παίρνουν εύκολα «φωτιά» και ανταποκρίνονται άμεσα στις ερωτικές προκλήσεις

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες στο φλερτ, κάποια θέλουν τον χρόνο τους στο παιχνίδι των σχέσεων και της αγάπης, ενώ κάποια άλλα έχουν τη φήμη ότι δεν μένουν ασυγκίνητα στην ερωτική πρόκληση όταν φυσικά προέρχεται από ένα άτομο που τους αρέσει.

Τα 4 ζώδια που παίρνουν εύκολα «φωτιά» και ανταποκρίνονται άμεσα στις ερωτικές προκλήσεις είναι τα εξής:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόλις εντοπίσουν κάποιον που τους προκαλεί τον εξετάζουν με τα διαπεραστικά τους μάτια, τα οποία αφήνουν την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα πάντα. Η φαντασία τους παίρνει φωτιά όταν κοιτούν τα χέρια ή τα χείλη εκείνου που έχει τραβήξει την προσοχή τους να αγγίζει κάτι, όπως το ποτήρι τους με το ποτό, καθώς σχεδόν μπορούν να τα αισθανθούν επάνω τους. Ένας Σκορπιός έχει σχεδόν πάντα τον έρωτα στο μυαλό του, γι’ αυτό και το να ανταποκρίνεται σε μια πρόκληση είναι κάτι φυσικό και επόμενο. Μπορεί να γίνει κι εκείνος προκλητικός και πολύ εκφραστικός όταν μοιράζεται το κρεβάτι του, αλλά ξέρει να το κάνει με αισθησιασμό και κατέχει την τέχνη της σαγήνης καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Η ερωτική του όρεξη είναι εφάμιλλη της σεξουαλικότητας του. Γι’ αυτό είναι καλό να επιλέγει τους συντρόφους με σύνεση, γιατί δεν μπορούν όλοι να συμβαδίσουν μαζί του ούτε να αντέξουν το πάθος που τον χαρακτηρίζει. Αλλά, αν και έχει τη φήμη του πιο σέξι ζωδίου, δεν του λείπει το βάθος στα συναισθήματα. Θέλει να συνδεθεί ερωτικά πρώτα με έναν σύντροφο για να διαπιστώσει αν ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι θέλουν να επικοινωνούν και είναι πάντα φιλικοί, αλλά κάποιοι εξ αυτών είναι και πολύ ερωτικοί και περιπετειώδεις. Η φυσική περιέργεια αυτού του ζωδίου τούς κάνει να ενδιαφέρονται για διαφορετικούς ανθρώπους και για νέα βιώματα. Θέλουν να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες και απεχθάνονται τη ρουτίνα και την επανάληψη. Από τη στιγμή που αρχίζουν να βαριούνται, το μυαλό τους αρχίζει να ψάχνει για εκτόνωση. Και πάντα κάτι προκλητικό και ενδιαφέρον θα τους τραβήξει την προσοχή και θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στον δρόμο τους. Είναι σαν να υπάρχει μια πτυχή του εαυτού τους που περιστρέφεται γύρω από την πρόκληση, τον έρωτα και το σεξ και με κάποιο τρόπο τα προσελκύουν. Δεν θα το σκεφτούν πολύ, ούτε θα διστάσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό ή περιπετειώδες για να πραγματοποιήσουν τότε τις φαντασιώσεις τους. Δεν θα διστάσουν επίσης να έχουν αρκετούς ερωτικούς συντρόφους. Όποιος καταλήξει στο κρεβάτι τους τουλάχιστον δεν θα βαρεθεί, αν συμφωνεί φυσικά με την ερωτική ή τη σεξουαλική τους ελευθερία. Επιλέγουν συχνά τις πιο απίθανες τοποθεσίες, αλλά και νέες στάσεις για να εμπλουτίζουν το ερωτικό τους ρεπερτόριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον προσανατολισμένο στην καριέρα του Αιγόκερω, ο έρωτας είναι ίσως το μοναδικό «παιγνίδι» που μπορεί να του κεντρίσει εξίσου το ενδιαφέρον και να τον αποπροσανατολίσει από τις φιλοδοξίες του. Το σεξ με έναν Αιγόκερω είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς πίσω από το κάπως αυστηρό παρουσιαστικό του κρύβει μια ισχυρή λίμπιντο. Οι Αιγόκεροι απ’ έξω δείχνουν ψύχραιμοι και ίσως ψυχροί, αλλά έχουν την τάση να παίρνουν εύκολα «φωτιά», ιδιαίτερα στη θέα κάποιου που τους αρέσει και τους προκαλεί. Ίσως τους παίρνει λίγο χρόνο για να ανοιχτούν και να νιώσουν άνετα, αλλά το σεξ είναι μια ισχυρή κινητήριος δύναμή για εκείνους και βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους. Μόλις σπάσει ο αρχικός πάγος, οι Αιγόκεροι είναι σχεδόν πάντα έτοιμοι για δράση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Όταν έχουν διάθεση πρέπει να την αξιοποιήσουν εδώ και τώρα. Εύκολα γίνεται αντιληπτό από τον ερωτικό τους σύντροφο το σεξουαλικό τους χάρισμα. Κανείς δεν έχει αυτή την ερωτική αμεσότητα όπως αυτό το ζώδιο. Το σεξ με έναν Αιγόκερω μπορεί να είναι με ή και χωρίς συναίσθημα, αισθησιακό, αλλά και τραχύ μερικές φορές και είναι το δυνατό τους χαρτί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το σύμβολο του ζωδίου τους που είναι ταυτόχρονα και σύμβολο γονιμότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο, η σεξουαλικότητα είναι η μυστηριώδης χημεία που υπάρχει μεταξύ ενστίκτου και συνείδησης και που εκδηλώνεται στις πιο ιδιαίτερες στιγμές με το άτομο που τον γοητεύει. Αυτό το ζώδιο επιθυμεί ό,τι το προκαλεί σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, καθώς πάντα προσπαθεί να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές στον εαυτό του και στους άλλους. Ο Υδροχόος απολαμβάνει εξίσου την πρόκληση, την αμεσότητα και την ποικιλία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει το μυαλό του σε διάφορες ηδονιστικές επιθυμίες, αλλά και στην κατανόηση της ίδιας της ηδονής. Μπορεί αυτό να μην είναι συνηθισμένο, αλλά αυτό το ζώδιο εξ ορισμού δεν αντιπροσωπεύει το συνηθισμένο. Σίγουρα έχει πολλές ιδιαιτερότητες ως προσωπικότητα, και όσον αφορά τον έρωτα πολλά στοιχεία σεξουαλικής απελευθέρωσης. Αν και είναι πιθανό να πειραματιστεί με μια σειρά διαφορετικών συντρόφων, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα καταλήξει σε μια σχέση με κάποιον που αισθάνεται σεξουαλικά και ερωτικά συμβατός. Θέλει όμως να είναι τόσο ο ίδιος όσο και οι σύντροφοι του ανεξάρτητοι και ανοιχτόμυαλοι. Του αρέσει να είναι επιθυμητός, και μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσει την πρόκληση ως καθαρή επιθυμία ή ως έναν τρόπο για να γνωρίσει καλύτερα κάποιον.