Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Τα 4 «προβλήματα» που θα αντιμετωπίσετε στη σχέση μαζί τους

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Τα 4 «προβλήματα» που θα αντιμετωπίσετε στη σχέση μαζί τους

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Τα 4 «προβλήματα» που θα αντιμετωπίσετε στη σχέση μαζί τους

Αν θέλετε ο σύντροφος σας να είναι ώριμος, αξιόπιστος, σταθερός και γειωμένος, τότε πρέπει να επιλέξετε κάποιο ζώδιο της γης, δηλαδή Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, αλλά μην περιμένετε ότι θα είναι και αυθόρμητος, περιπετειώδης ή διαχυτικός. Εσείς που έχετε σχέση με αυτά τα ζώδια το ξέρετε, είναι πιο σοβαρά, βαριά και άκαμπτα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, ούτε να απαιτούμε από τον σύντροφό μας να συμπεριφέρεται διαφορετικά από ό,τι ορίζει ο χαρακτήρας του. Όταν, για παράδειγμα, έχετε σχέση με έναν Αιγόκερω που σας τράβηξε σε αυτόν-η η σταθερότητα της προσωπικότητας του και το πόσο φιλόδοξος-η είναι, δεν μπορεί μετά να παραπονιέστε ότι περνά πολύ χρόνο στη δουλειά και δίνει μεγάλη σημασία στην καριέρα του-ης. Τα ζώδια της γης δεν θα σας δείξουν τα αισθήματα τους με την πρώτη, δεν θα είναι διαχυτικοί μαζί σας, δεν θα σταματούν να εργάζονται πυρετωδώς και να δίνουν περισσότερο σημασία στην ύλη από ό,τι στη διασκέδαση. Τα ζώδια της γης παραμένουν προσκολλημένα στις ρουτίνες τους και δυσαρεστούνται όταν κάποιος τους βγάζει από αυτές και δεν εναρμονίζεται με το δικό τους πρόγραμμα. Είναι πολύ σοβαροί, αποφεύγουν τις περιπέτειες και τα ρίσκα και δεν αρέσκονται στις αμπελοφιλοσοφίες, θέλουν πράξεις και όχι πολλά λόγια. Οπότε αν είστε άτομα αυθόρμητα, φευγάτα και παρορμητικά, ίσως η σχέση με τα ζώδια της γης θα είναι μεγάλη πρόκληση για εσάς.

Υπάρχουν λοιπόν 4 βασικά «χαρακτηριστικά» των ζωδίων της γης που ίσως σας φανούν «βουνό».

  1. Είναι σταθεροί και πρακτικοί

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι γειωμένοι και δίνουν σημασία σε αυτό που μπορούν να δουν, να πιάσουν, να ακούσουν. Δεν έχουν μεγάλη φαντασία και δεν μπορούν να αντιληφθούν κάτι που δεν είναι χειροπιαστό, οπότε με ζώδια που είναι πιο ονειρικά και φευγάτα είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθούν. Δεν θα εκφράσουν τα αισθήματα τους με υπερβολές και τα λόγια τους θα είναι μετρημένα και θα εναρμονίζονται με τις πράξεις τους και αυτό βέβαια επιθυμούν και από τον-ήν σύντροφό τους. Αν αρχίσετε να τους λέτε για τα όνειρα που έχετε στη θεωρία, αλλά στην πράξη δεν κάνετε τίποτα, τότε μην περιμένετε να σας στηρίξουν ή να κάθονται και να χάνουν τον χρόνο τους για να σας ακούν να φιλοσοφείτε. Αν όμως κουράζεστε και πολεμάτε για τους στόχους σας θα είναι πάντα δίπλα σας.

  1. Θέλουν πρόγραμμα και λατρεύουν τη ρουτίνα

Αν είστε περιπετειώδεις, αυθόρμητοι, παρορμητικοί και σας αρέσουν οι αλλαγές, η σχέση με ζώδια της γης θα είναι τεράστια πρόκληση. Θέλουν πρόγραμμα, οργάνωση και τάξη και δεν μπορούν… τα έκτακτα περιστατικά. Επιζητούν σταθερότητα και ρουτίνα και είναι ικανοί κάθε μέρα να κάνουν το ίδιο πρόγραμμα, να κάνουν την ίδια διαδρομή και να κολλήσουν σε ένα μοτίβο. Αυτό που για κάποιους ακούγεται βαρετό και παράλογο, για τα ζώδια της γης είναι ηρεμία και σταθερότητα. Αυτή η ρουτίνα τους προκαλεί μεγάλη ασφάλεια και οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή ακύρωση στο πρόγραμμα τούς δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Και δεν χρειάζεται να είναι κάτι κακό αυτό που θα συμβεί, ακόμη και μια έκπληξη με φίλους να τους περιμένουν στο σπίτι όταν θα γυρίσουν από τη δουλειά μπορεί να τους ενοχλήσει και να τους βγάλει έξω από τα νερά τους. Είναι σαν τα… τρένα που πηγαίνουν σε ράγες και δεν βρίσκουν κανέναν λόγο να αλλάξουν και να γίνουν «αερόστατα», αφού ο τρόπος τους τούς εξυπηρετεί. Αν θέλετε να γίνει κάτι διαφορετικό από τη ρουτίνα τους μην τους αιφνιδιάζετε, ενημερώστε τους, δώστε τους χρόνο και στο τέλος θα το κάνουν, αφού όμως έχουν συνηθίσει στην ιδέα και δεν θα τους φανεί ως αλλαγή.

  1. Είναι εργασιομανείς και οικονόμοι

Η σχέση των ζωδίων της γης με την ύλη είναι πολύ σημαντική. Από μικρή ηλικία Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι πολύ κτητικοί με τα παιγνίδια τους και τα υπάρχοντα τους και μεγαλώνοντας αυτό αυξάνεται. Θέλουν να είναι ανεξάρτητοι και στοχεύουν στην οικονομική τους εξασφάλιση. Σχεδιάζουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και ανέλιξη και το πρώτο μέλημα τους είναι κάνουν οικονομία για να έχουν χρήματα, ακίνητα και ό,τι μπορεί να τους εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή. Μέχρι να το καταφέρουν δεν ησυχάζουν, επικεντρώνονται στον στόχο τους, εργάζονται πολύ σκληρά και δεν κάνουν εκπτώσεις. Χρειάζονται σταθερότητα στη ζωή τους για να μπορέσουν να χαλαρώσουν και να  απολαύσουν ό,τι κατάφεραν. Οπότε όλη αυτή η διαδικασία προκαλεί ανισορροπία στις σχέσεις τους, διότι οι σύντροφοί τους, αν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ανασφαλείς, μπορεί να θεωρούν ότι δεν αποτελούν την προτεραιότητα τους και να πληγώνονται. Βέβαια, το γεγονός ότι είναι εργασιομανείς δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί σύντροφοι, ίσα ίσα είναι πολύ σταθεροί και αφοσιωμένοι και η πρόθεση τους είναι να προσφέρουν στον-η σύντροφό τους ασφάλεια και μια καλή ζωή, αλλά είναι «απόντες». Επειδή θέλουν να έχουν και το κοντρόλ στην οικονομική διαχείριση μπορεί να υπάρξουν θέματα και καβγάδες σε τυχόν παράλογες σπατάλες του συντρόφου τους. Δεν είναι τσιγκούνηδες, τουναντίον θέλουν ποιότητα στη ζωή τους και να απολαμβάνουν τα καλύτερα, γι’ αυτό και αντιδρούν πολύ αν ξοδεύονται χρήματα από δω και εκεί χωρίς να υπάρχει λόγος.

  1. Κάνουν αργά βήματα και δεν εκδηλώνονται

Τα ζώδια της γης κάνουν τα πάντα με αργούς ρυθμούς, διότι είναι προσεκτικοί και επιλεκτικοί και δεν κάνουν καμία κίνηση αν δεν την έχουν μελετήσει και δεν ξέρουν πού βαδίζουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά τους, αλλά και τα θέματα καρδιάς. Δεν θα ασχοληθούν με εφήμερες καταστάσεις και με περιπέτειες μίας βραδιάς. Δεν τους αφορούν οι επιπόλαιες σχέσεις, γι’ αυτό και δεν δεσμεύονται αμέσως. Θέλουν να γνωρίσουν καλά το άτομο που τους ενδιαφέρει και να καταλάβουν αν μπορούν να επενδύσουν σε αυτό συναισθηματικά. Είναι μεθοδικοί και προσεκτικοί στην προσέγγισή τους και όταν αποφασίσουν να ενεργήσουν σημαίνει ότι είναι σίγουροι γι’ αυτό που θέλουν. Όμως, όλη αυτή η καθυστέρηση μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις και ανασφάλειες στον ενδιαφερόμενο, ιδιαίτερα αν είναι άτομα περιπετειώδη και αυθόρμητα και να νομίζουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν είστε παρορμητικοί θα απογοητευτείτε, αλλά και θα απογοητεύσετε τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους σε περίπτωση που κάνετε κάποια βιαστική κίνηση. Αν όμως έχετε υπομονή θα οδηγηθείτε σε μια σταθερή σχέση. Βέβαια και κατά τη διάρκεια της σχέσης μην περιμένετε από τα ζώδια της γης να έχουν διαχυτικές εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα, ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους. Είπαμε, είναι σοβαροί και μετρημένοι, αλλά ηφαίστεια στις πολύ ιδιωτικές τους στιγμές.