Tα πιο ρομαντικά ζώδια

Tα πιο ρομαντικά ζώδια

Tα πιο ρομαντικά ζώδια

Πόσο ξεχωριστός αισθάνεται κάποιος όταν ο έρωτας σημαδεύει την καρδιά του! Όμως δεν βιώνουν όλοι αυτή την εμπειρία με τον ίδιο τρόπο. Μερικοί βρίσκουν τις εκδηλώσεις τρυφερότητας ανόητες, άλλοι τις θεωρούν ένδειξη αδυναμίας, και μερικοί προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματα τους πιο πρακτικά. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι οποίοι αφήνονται να παρασυρθούν από τη δύναμη των συναισθημάτων τους, εκφράζονται με ευαισθησία και προσπαθούν να κάνουν τις στιγμές με το ταίρι τους μοναδικές.

Τα κορυφαία ζώδια που δεν διστάζουν να υμνήσουν τον έρωτα με τον πιο λυρικό τρόπο και μπορούν να δείξουν τη ρομαντική τους πλευρά στους συντρόφους τους, είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα υδάτινο ζώδιο και το συναίσθημα τους κυριαρχεί. Όταν αισθανθούν συναισθήματα αγάπης, ο ρομαντισμός ξεχύνεται από μέσα τους και ρέει ασταμάτητα σαν ποτάμι. Μπορούν να δείξουν όλα αυτά που νιώθουν με τον γλυκύτερο τρόπο, και να τα εκφράσουν με τραγούδια, στιχάκια, χαριτωμένα μηνύματα, χάδια και φιλιά. Πολλές φορές ξυπνάει και ο καλλιτέχνης από μέσα τους μαζί με τον έρωτα και γίνονται πολύ δημιουργικοί. Ο ερωτικός παρτενέρ του Ιχθύ αισθάνεται ότι τον περιβάλλει αυτή η μαγική φυσαλίδα που ξέρει να δημιουργεί αυτό το ζώδιο και βρίσκεται μαζί του κάπου έξω από τον χωροχρόνο, στη μαγική χώρα των ονείρων.

ΖΥΓΟΣ

Τα παιδιά αυτά της Αφροδίτης ζουν και αναπνέουν για τον έρωτα. Η αγάπη για αυτούς είναι όνειρο ζωής και έχουν ανάγκη να τον ζήσουν σαν παραμύθι. Ακόμα και αν μια σχέση δεν διαθέτει τέτοιες ιδιότητες, θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να τη μετατρέψουν σε παραμυθένια. Ο Ζυγός είναι ένας απίστευτος σύντροφος, που πάντα προσπαθεί να κάνει όσους αγαπά να αισθάνονται ξεχωριστοί. Συνεχώς θα δείχνει την αγάπη του με τον πιο όμορφο τρόπο και θα προσπαθεί να κάνει την κάθε στιγμή ιδιαίτερη. Έχει πάντα έτοιμες μικρές εκπλήξεις για να κάνει μεγάλες τις στιγμές. Με το εκλεκτικό γούστο του, αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό που αισθάνεται για να βιώσει ένα ρομάντζο, παραμένει αξέχαστος. Γίνεται κυριολεκτικά ένα ορόσημο για όποιους έχουν μοιραστεί αυτή την ερωτική εμπειρία μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο όταν οι Καρκίνοι ερωτεύονται δυνατά αφήνουν στην άκρη τις άμυνες τους, το σκληρό κέλυφος τους και αποκαλύπτουν πόσο τρυφερά συναισθήματα κρύβουν μέσα τους. Όταν αγαπούν αφήνουν αυτή τη μαγική ασημόσκονη στο πέρασμά τους, που κάνει τα πάντα να φαίνονται παραμυθένια, σαν μία βόλτα στην ακρογιαλιά κρατώντας τα χέρια υπό το σεληνόφως. Όταν αισθάνονται ότι τους επιθυμούν, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και κάθε μέρα προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για το ταίρι τους, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους με φροντίδα, συναίσθημα και απαράμιλλο ρομαντισμό. Στην πραγματικότητα είναι τόσο ρομαντικοί, που πολύ συχνά προβάλλουν αυτή τους την ανάγκη για τον απόλυτο έρωτα ακόμα και σε λάθος άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν η φλόγα του έρωτα ανάψει για αυτό το ζώδιο κατακαίει τα σωθικά τους. Ίσως δεν τους είναι εύκολο να εκδηλώσουν δημοσίως τα συναισθήματά τους, αλλά είναι παθιασμένοι, ρομαντικοί, και σίγουρα θα προσπαθήσουν να το δείξουν στον σύντροφό τους με όλους τους τρόπους. Ο έρωτας καταλαμβάνει όλο τους το είναι και γίνεται κάτι σαν εμμονή για εκείνους. Για όσο διάστημα νιώθουν αυτό το ασίγαστο πάθος ασχολούνται τόσο έντονα με το ταίρι τους και το μόνο τους μέλημα είναι να το κάνουν να νιώσει αυτό που αισθάνονται και οι ίδιοι, κάτι που προϋποθέτει όλη τους την ενέργεια ώστε να το σαγηνεύσουν ολοκληρωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που οι Ταύροι εμφανίζονται ως πιο γειωμένα άτομα, μέσα τους είναι πολύ ρομαντικοί και η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι να βρουν αυτό το ξεχωριστό άτομο με το οποίο θα μοιραστούν τη ζωή τους για πάντα. Όταν αποφασίσουν να ξεμυαλίσουν κάποιον θα τα δώσουν όλα, με όλες τους τις δυνάμεις. Οι ερωτευμένοι Ταύροι μπορεί να γίνουν τόσο ρομαντικοί που να θεωρηθούν κλισέ. Λουλούδια, ακριβό κρασί, ροδοπέταλα στην μπανιέρα, συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό που μπορεί να στήσει αυτό το ζώδιο. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα ασκήσουν σποραδικά, καθώς χρησιμοποιούν με φειδώ την απόλυτη γοητεία τους, δίνοντάς την λίγο-λίγο και σε αραιά χρονικά διαστήματα, ώστε να εκτιμηθούν δεόντως.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι φλογεροί και ιδιαίτερα εκφραστικοί, ιδίως όταν πρόκειται να γοητεύσουν. Όταν είναι ερωτευμένοι τα συναισθήματα τους είναι καυτά σαν τον ήλιο. Προσπαθούν τότε να κάνουν ακόμα και την πιο καθημερινή στιγμή ξεχωριστή, με περιποιήσεις, δώρα και κομπλιμέντα. Εάν το ταίρι τους δείχνει να το απολαμβάνει, επιστρέφουν με ακόμα περισσότερους άσους στο μανίκι τους. Τους αρέσει να φλερτάρουν και ακόμα περισσότερο τους αρέσει να αρέσουν. Οι Λέοντες έχουν και καλλιτεχνική φλέβα, έτσι μπορεί να κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικές τις στιγμές αξιοποιώντας τα ταλέντα τους. Καθώς συνδυάζουν τη φυσική τους θεατρικότητα με τη γενναιοδωρία, μπορεί να μετατρέψουν μία απλή έξοδο σε μία φαντασμαγορική εμπειρία.