Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων

Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Δεν ερωτευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε ζητάμε τα ίδια πράγματα από μια σχέση. Το τι ιντριγκάρει έναν Κριό και τι μπορεί να θέλει ένας Καρκίνος από τον σύντροφό του απέχουν παρασάγγας. Όπως και τι είναι αυτό που θα γοητεύσει έναν Λέοντα, αλλά και το πως θα δεσμευθεί ένας Τοξότης. Όλοι όμως έχουν την «αχίλλειο πτέρνα» τους. Αυτό το «κουμπί» που αν το βρει ο άλλος και το… πατήσει, μπορεί εύκολα να τους κατακτήσει. Μάθετε λοιπόν ποια είναι τα «ερωτικά κουμπιά» των ζωδίων, τι τους μαγεύει και τι τους ξενερώνει σε μια σχέση, για να κερδίσετε πιο εύκολα την καρδιά του αγαπημένου/ης ή να φύγετε τρέχοντας.

ΚΡΙΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Καταρχήν ένας Κριός δεν ερωτεύεται ποτέ με μισή καρδιά… όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται! Αυτό όμως που ιντριγκάρει περισσότερο τους Κριούς δεν είναι η σχέση, αλλά μέχρι να φτάσουν σε αυτή. Το ταξίδι προς τη σχέση, μετράει περισσότερο κι από την ίδια την σχέση. Γι’ αυτό όσο περισσότερο το κρατήσετε τόσο το καλύτερο. Άλλωστε το κυνήγι τους εξιτάρει. Άντρες – γυναίκες είναι γεννημένοι-ες κυνηγοί, όχι μόνο στον έρωτα (κυρίως βέβαια εκεί), αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής τους. Οι Κριοί δεν ησυχάζουν ποτέ. Έχουν μόνιμα την ανασφάλεια, ότι αν μονιμοποιηθούν κάπου σε μια δουλειά, μια σχέση ή ένα γάμο θα ρουτινιάσουν και θα χάσουν τη δημιουργικότητα και την όρεξη τους. Αυτό που τους αρέσει είναι αυτό που δεν μπορούν να έχουν… το δύσκολο. Αυτό βρίσκουν και πιο όμορφο και επιθυμητό. Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, οι σχέσεις που κρατάνε δεν είναι αυτές που ο σύντροφός τους, τους δείχνει ότι εξαρτάται, ότι παραδίδεται, αλλά που διατηρεί την ανεξαρτησία του και τα ενδιαφέροντα του. Μόλις σιγουρευτούν και αρχίζουν να θεωρούν δεδομένο τον σύντροφό τους αρχίζουν να βαριούνται και τρέχουν πίσω από την επόμενη πρόκληση. Αν θέλετε έναν σταθερό, προβλεπόμενο, αφοσιωμένο σύντροφο, μείνετε μακριά του! Προτιμήστε ένα-μια Ταύρο ή Καρκίνο.

Ποιο είναι το κουμπί του; Το κουμπί τους είναι να μην τους κάνετε να βαρεθούν! Κρατήστε τους σε αγωνία και μην τους δείχνετε εξάρτηση…

Τι να μην περιμένω; Ασφάλεια και ρουτίνα, είναι άλλωστε ότι τους κάνει να ξενερώνουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Δύο πράγματα λατρεύουν οι Ταύροι, το ένα είναι η σταθερότητα και το άλλο το σεξ, μόνο που μερικές φορές αυτά τα δύο, περιέργως πώς, μπορεί να μην συμβαδίζουν. Δηλαδή είναι από τα λίγα ζώδια που μπορεί να έχουν μια σταθερή σχέση ή γάμο, αλλά ταυτόχρονα να αναζητούν ηδονή και σε άλλες σχέσεις. Οι Ταύροι πάντως είναι στην πλειοψηφία τους πιστοί και δύσκολα, αν ικανοποιούνται βέβαια από μια σχέση, θα φύγουν πρώτοι. Είναι επίσης και πολύ ρομαντικοί, αλλά με την κλασική έννοια του όρου… λατρεύουν να κάθονται με το ταίρι τους μπροστά στο τζάκι και να ερωτοτροπούν ή να απολαμβάνουν ένα ηλιοβασίλεμα αγκαλιασμένοι. Η διαφορά είναι ότι μπορούν να διαφοροποιήσουν στο μυαλό τους μια ερωτική συνεύρεση από μια σχέση. Ακόμη να θυμάστε ότι οι Ταύροι είναι κτητικοί, άρα πρέπει να τους πείσετε ότι τους ανήκετε σε αποκλειστικότητα! Αν είναι ερωτευμένος ένας-μια Ταύρος δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσει να κοιτάξετε από δω κι από κει. Το χειρότερο τους είναι να νιώθουν ανασφάλεια, να τους δίνετε την αίσθηση ότι δεν τους ανήκετε ολοκληρωτικά. Γι’ αυτό αν σας αρέσουν οι κάπως «ανοιχτές» σχέσεις, όπου ο καθένας κάνει την ζωή του χωρίς να δίνει λογαριασμό στον άλλο, καλύτερα να μην το προσπαθήσετε. Άλλωστε δεν τις καταλαβαίνει αυτές τις σχέσεις. Αν μαλώσετε μην περιμένετε να σας εξηγήσει διεξοδικά τα επιχειρήματα του και να βρείτε άκρη μαζί του. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα σπάσει όλα σαν άλλος ταύρος εν υαλοπωλείο!

Ποιο είναι το κουμπί του; Το κουμπί τους βέβαια είναι να τους εκπλήξετε στο κρεβάτι ή και στην κουζίνα! Ο έρωτας περνάει σίγουρα από το στομάχι κάθε Ταύρου!

Τι να μην περιμένω; Ευελιξία και προσαρμοστικότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Οι Δίδυμοι είναι ίσως από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους του ζωδιακού, αφού δύσκολα κάποιος μπορεί να βαρεθεί μαζί τους. Είναι έξυπνοι, διασκεδαστικοί, βλέπουν τη ζωή σαν μια ατελείωτη περιπέτεια ιδανική για εξερεύνηση και έχουν ίσως το πιο υπερκινητικό μυαλό. Αν όμως ονειρεύεστε μια σχέση που θα κάθεστε οι δυο σας μπροστά στη θάλασσα στο ηλιοβασίλεμα και θα κρατάτε τρυφερά ο ένας το χεράκι του άλλου, καλύτερα να ψάξετε για κάποιον άλλο. Πάντως δεν είναι από τις εύκολες περιπτώσεις, αν ο σκοπός σας είναι να δεσμευτείτε και να κάνετε μια σχέση διαρκείας! Αν ξεκινάτε έτσι μαζί του-ης τον-ην έχετε χάσει από χέρι. Οι Δίδυμοι είναι μοναδικοί στο να ξεγλιστράνε και να ξεφεύγουν στις σχέσεις, όταν τους βάζουν δύσκολα και τα δύσκολα δεν είναι μόνο οι μόνιμες σχέσεις, αλλά και οποιαδήποτε απαίτηση από τον σύντροφό τους να ψάξουν βαθιά και πίσω από τη επιφάνεια. Όλο αυτό τους κουράζει. Πάντως αν τους θέλετε πραγματικά θα σας περάσουν από διάφορα τεστ για να δουν τις αντοχές σας, πριν καταλήξουν μαζί σας. Μαζί τους πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Κάτι ακόμη που είναι σημαντικό γι’ αυτούς, είναι ότι αναλώνονται περισσότερο στο πως θα σας προσεγγίσουν και πως θα σας κατακτήσουν, παρά για το πως θα σας κρατήσουν. Γι’ αυτούς όσο κρατάει το παιχνίδι του φλερτ τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον τους.

Ποιο είναι το κουμπί του; Κρατήστε τους σε αγωνία και μην τους κάνετε εύκολη τη ζωή, διότι θα βαρεθούν ακόμη πιο γρήγορα!

Τι να μην περιμένω; Συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Τα δύσκολα με τον Καρκίνο είναι μέχρι να τον κάνετε πραγματικά δικό σας, μετά τα πράγματα είναι πιο απλά για… όλους. Δύο λέξεις πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν πλησιάζετε έναν Καρκίνο «εμπιστοσύνη» και «ασφάλεια». Τα έχει και τα δύο τεράστια ανάγκη και δεν πρόκειται να μπει ποτέ σε μια μακρόχρονη σχέση αν ξέρει ότι δεν θα τα πάρει. Αν μάλιστα διαισθανθεί ότι δεν θα τα πάρει, μάλλον θα φύγει. Για τους άνδρες Καρκίνους τα πράγματα είναι ακόμη πιο σύνθετα, αφού μαζί τους μπορείτε να σπουδάσετε το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα κανονικά. Η εξάρτηση από τη μητέρα τους και γενικώς η σχέση με τη μητέρα τους είναι καταλυτική και για τη συμπεριφορά τους απέναντι στη σύντροφό τους. Βέβαια όσο πιο ισορροπημένη είναι αυτή η σχέση τόσο καλύτερα θα τα πάτε μαζί του. Και για τα κορίτσια όμως η σχέση τους με την μητέρα τους έχει να πει πολλά για την αυτοπεποίθησή τους και για την αντιμετώπιση τους στην έννοια της οικογένειας. Τώρα ένα ακόμη στοιχείο για τους Καρκίνους είναι ότι πάντα γυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος. Δηλαδή μπορεί να χωρίσουν και να ξαναγυρίζουν στην ίδια σχέση. Πάντως είναι ρομαντικά παιδιά και πρέπει να τους συμπεριφέρεστε με τρυφερότητα και αγάπη, μην αφήνετε όμως την γκρίνια τους να σας κυριεύσει…

Ποιο είναι το κουμπί του; Το κουμπί του Καρκίνου είναι να τον κάνετε να νιώσει λίγο μαμά. Δείξτε του ότι τον έχετε ανάγκη, ότι έχετε ένα πρόβλημα, ότι τον χρειάζεστε, ότι σας είναι απαραίτητος και τον έχετε κερδίσει.

Τι να μην περιμένω; Μεγάλες γενναιοδωρίες!

ΛΕΩΝ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Οι Λέοντες αντιμετωπίζουν τον έρωτα, όπως και τα πολύ σοβαρά πράγματα στη ζωή τους, με μια δραματικότητα, λίγο υπερβολικά, λίγο θεατρικά. Στα Λιοντάρια αρέσει να δίνουν κυρίως, παρά να λαμβάνουν. Προτιμούν τον ρόλο του δότη παρά του δέκτη. Αλίμονο όμως σ’ αυτούς που δεν θα δείξουν εκτίμηση σ’ αυτά που προσφέρει ένα Λιοντάρι. Αν δηλαδή σας κάνει ένα δώρο και δεν ενθουσιαστείτε τότε μπορεί να νιώσει φοβερά άσχημα και ταπεινωμένος-η. Δεν τον ενδιαφέρει να πάρει πίσω, τον ενδιαφέρει πως θα δεχτεί ο σύντροφός του τη γενναιοδωρία του. Κυρίως όμως πρέπει να καταλάβετε πως στη σχέση σας, αυτός-η είναι ο-η «σταρ». Γι’ αυτό δεν θα κάνει ποτέ σχέση με κάποιον-α που συγκεντρώνει πάνω του περισσότερα βλέμματα και είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά ούτε και με κάποιον-α «παρακατιανό» θα έκανε σχέση, διότι σαν… βασιλιάς πρέπει να έχει δίπλα του και κάτι ανάλογο! Οι Λέοντες νιώθουν σε μια σχέση το κέντρο του κόσμου και μερικές φορές είναι πιο ερωτευμένοι με τον εαυτό τους που είναι ερωτευμένος, παρά με σας τους ίδιους. Μολονότι τους αρέσει να τους θαυμάζουν είναι γενικώς σταθεροί άνθρωποι κι όταν ερωτευθούν στα σοβαρά μπορεί να φέρουν τον κόσμο πάνω κάτω. Δεν αντέχουν με τίποτε την προδοσία και σπάνια μάλιστα δίνουν δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό τους.

Ποιο είναι το κουμπί του; Τα λιοντάρια νιώθουν μοναδικά κι έτσι πρέπει να τους φέρεστε! Σαν να είναι ο βασιλιάς ή η βασίλισσα στη ζωή σας. Οτιδήποτε λιγότερο απλώς τους είναι αδιάφορο.

Τι να μην περιμένω; Ότι θα περνά απαρατήρητος-η στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Οι Παρθένοι όπως και οι Δίδυμοι, οι εκπρόσωποι των δύο ζωδίων του Ερμή, μπαίνουν στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα με μια ανάγκη εξερεύνησης. Άλλωστε αγαπά να ερευνά και να ψάχνει για τα πάντα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το μυστήριο της αγάπης και του έρωτα. Ως ζώδιο της γης, η σεξουαλικότητα του είναι κάτι που έχει προτεραιότητα. Πρέπει να ικανοποιήσει τις αισθήσεις του, αλλά όχι όπως ένας Ταύρος που δεν θα ψάξει λίγο περισσότερο τα πράγματα. Στην Παρθένο πρέπει να υπάρχει και εγκεφαλικό σεξ για να νιώθει πλήρης. Δηλαδή όσο κι αν τρελαίνεται στο κρεβάτι με κάποιον-α, αν δεν μπορεί να μοιραστεί μαζί του και κάποιες εγκεφαλικές χαρές η ικανοποίηση είναι μισή. Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα στη σχέση του. Η αγάπη του για τη δουλειά (είναι μαζί με τον Αιγόκερω οι πιο workaholics) είναι κάτι που πρέπει να το μοιράζεται με το ταίρι του. Επίσης οι Παρθένοι σιχαίνονται τα απρόσμενα και τις περίεργες εκπλήξεις. Πρέπει να σιγουρευτούν πρώτα για τον σύντροφό τους κι όπως στη ζωή τους ψάχνουν το χρήσιμο, το ρεαλιστικό, αυτό ψάχνουν και στον έρωτα. Θεωρούνται οι πιο επιλεκτικοί του ζωδιακού στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να ερωτεύονται εύκολα, αλλά δύσκολα κάνουν σχέσεις.

Ποιο είναι το κουμπί του; Το κουμπί του είναι να τον κάνετε να νιώθει ότι σας προσφέρει πολλά, ότι σας είναι χρήσιμος και βέβαια αν θέλετε σχέση μαζί του στοχεύστε πρώτα στο μυαλό και μετά στο κρεβάτι του.

Τι να μην περιμένω; Ότι δεν θα σας κάνει κριτική… την αγαπά πιο πολύ κι από σας!!

ΖΥΓΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Η λέξη ισορροπία είναι αυτή που εκφράζει τους Ζυγούς και στον έρωτα, όπως και σε άλλες καταστάσεις στη ζωή τους. Αν έχετε στο μυαλό σας ένα σύντροφο αποφασιστικό, με πυγμή που μπορεί να φτάσει στον καβγά για να σας διεκδικήσει, καλύτερα να μην τον πλησιάσετε. Είναι ανάγκη του Ζυγού όλα να κυλούν ήρεμα και αρμονικά στη σχέση του και να μοιράζεται τα πάντα. Το αγαπημένο του χόμπι είναι οι συζητήσεις. Μπορεί να συζητάει με τις ώρες για όλα, ακόμη και για τη σχέση του και βέβαια είναι περισσότερο θεωρητικός από όσο φαντάζεστε. Ως ζώδιο του αέρα είναι δύσκολο να καταλάβει ότι είναι διαφορετικό να δείχνεις αγάπη, να νιώθεις αγάπη και όχι να μιλάς μόνο γι’ αυτή. Οι Ζυγοί γεννιούνται με την έννοια της συντροφικότητας υπερτονισμένη μέσα τους. Αν δεν σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε «ΜΑΖΊ» τα πάντα και θέλετε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε αλλού. Επίσης μην περιμένετε να σας δείχνει πάντα τις δικές του επιθυμίες. Συνήθως προτιμά να ακολουθεί αυτές του-ης συντρόφου του. Η εμμονή τους πάντως είναι η ομορφιά είτε πρόκειται για την εμφάνιση του-ης συντρόφου του είτε για την τελειότητα της ψυχής του. Μόνο που μερικές φορές δεν προλαβαίνουν να φτάσουν σε βάθος, αφού έχουν απορρίψει την επιφάνεια.

Ποιο είναι το κουμπί του; Δεν υπάρχει μεγαλύτερο διεγερτικό για έναν Ζυγό, από το να ξέρει πως μπορεί στη σχέση του να μοιράζεται τα πάντα από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Τι να μην περιμένω; Ότι είναι δεδομένη η αγάπη του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Είναι από τους ιδιόρρυθμους του ζωδιακού και μάλιστα θα έλεγα ότι είναι και κάπως παρεξηγημένοι οι Σκορπιοί! Πως προσεγγίζεις ένα Σκορπιό; Με δύο τρόπους ή προσπαθείς να διεγείρεις τη σεξουαλικότητα του ή τα συναισθήματα του. Αν δεν κάνεις τίποτε από τα δύο, απλώς δεν θα μπει στον κόπο να ασχοληθεί. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες συναίσθημα, τρυφερότητα, επιβεβαίωση, στοργή και αγάπη. Μην κρίνετε από το εξωτερικό περίβλημα, τη μάσκα που φορά, διότι δεν θέλει να δείχνει τις ευαισθησίες του. Ένα από τα χαρακτηριστικά του άλλωστε είναι ότι ποτέ δεν παραδέχεται ότι έχει πληγωθεί ή ταπεινωθεί! Όταν γίνει κάτι τέτοιο θα αποσυρθεί στη φωλιά του να γιατρέψει τα τραύματα του και δεν θα επιτρέψει ούτε στον σύντροφό του να τον δει σε στιγμή αδυναμίας.

Πάντως το πιο σημαντικό για τους Σκορπιούς είναι να έχουν το πάνω χέρι, τον έλεγχο στη σχέση ή να θεωρούν ότι τον έχουν. Αν δεν θέλετε να μοιράζεστε όλα τα μυστικά σας με κάποιον και να ξέρει τα πάντα για σας καλύτερα να μην επιμείνετε σ’ αυτή την επιλογή σας. Οι Σκορπιοί είναι φοβερά ζηλιάρηδες κι αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε το δηλητήριο τους, μην τους κάνετε κάποια σκηνή. Πάντως οι ίδιοι νιώθουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, ενώ εσείς πάλι όχι.

Ποιο είναι το κουμπί του; Δίνει μεγάλη σημασία στο χιούμορ και μάλιστα το κουμπί του είναι να του προσφέρεις χαρά, γέλιο, αισιοδοξία ή να τον ιντριγκάρετε με κάτι μεταφυσικό.

Τι να μην περιμένω; Ότι θα μείνετε οι ίδιοι-ες μετά από μια τέτοια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Οι Τοξότες λατρεύουν τις σχέσεις που τους δίνουν ελευθερία, αυτές που έχουν την αίσθηση ότι μπορεί να φύγουν πολύ εύκολα. Γι’ αυτό και είναι από τα εργένικα ζώδια μαζί με τους Υδροχόους ή αυτά τέλος πάντων που η λέξη δέσμευση προκαλεί τα ίδια συναισθήματα, όπως το κόκκινο χρώμα στους ταύρους! Αν θέλετε να κάνετε έναν Τοξότη δικό σας, μην τον διαβεβαιώσετε ότι θα είστε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα, είναι ότι απεχθάνεται περισσότερο. Επίσης μην του-ης μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση από το πρώτο ραντεβού και φυσικά μην περιμένετε ότι μπορείτε να τον καταπιέζετε, να του κάνετε σκηνές ζήλιας ή να συμπεριφέρεστε όπως η Ήρα στον Δία, διότι θα βρει αλλού αγκαλιά. Αν νιώθει ότι στη σχέση είναι ελεύθερος, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να φύγει μόνος του. Άλλωστε, μπορεί να μην διαθέτει σταθερότητα στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν την αναζητά. Μερικές φορές οι Τοξότες κάνουν πολλές σχέσεις, διότι νιώθουν και σεξουαλικά ανασφαλείς. Πηγαίνουν από σχέση σε σχέση, προκειμένου να επιβεβαιώσουν οι άλλοι αυτό που θα έπρεπε να ξέρουν από μόνοι τους. Το σίγουρο είναι ότι όσο λιγότερο κρατάτε έναν Τοξότη σε ένα κλουβί, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να μείνει στο πλάι σας. Μολονότι συγκαταλέγεται στους γενναιόδωρους του ζωδιακού και θα μοιραστεί μαζί σας τα πάντα και υλικά και ψυχικά, δεν μπορεί να νιώθει ότι απαιτούν οι άλλοι από αυτόν-ή.

Ποιο είναι το κουμπί του; Να μην είστε απαιτητικοί μαζί του και κυρίως να μην του κάνετε έλεγχο που πήγε και τι έκανε. Να του συμπεριφέρεστε ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο. Αλλά, θέλει γερά νεύρα!

Τι να μην περιμένω; Ότι θα βάλει την ελευθερία του πάνω από σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Ο Αιγόκερως είναι το τρίτο κατά σειρά ζώδιο της γης, για το οποίο ο έρωτας και το σεξ είναι προτεραιότητα, αλλά που δεν θα φτάσει ποτέ σε μια σταθερή και μόνιμη σχέση αν δεν υπάρχουν κι άλλα πράγματα πάνω από το πάθος! Αντίθετα με τον Ταύρο, που βάζει μπροστά τον ρομαντισμό, την Παρθένο που βάζει τον εγκέφαλο, ο Αιγόκερως βάζει τον σεβασμό, το καθήκον, την οικογένεια, το στάτους, την κοινωνική θέση και φυσικά δεν πρόκειται να παρασυρθεί ποτέ σε έναν γάμο εξαιτίας μόνο ενός πάθους! Όχι ότι οι Αιγόκεροι δεν είναι τρυφεροί ή ρομαντικοί, κάτω από την ψυχρή επιφάνεια, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή, αλλά δεν αφήνουν ποτέ ως γνήσια παιδιά του Κρόνου, τις ευαισθησίες να αποφασίσουν γι’ αυτούς. Επίσης δεν πρόκειται να αφήσουν (εκτός πια αν είναι σίγουροι ότι σε χάνουν) να φανούν τα βαθύτερα συναισθήματα τους. Οι Αιγόκεροι, εξαιτίας της τονισμένης υπερηφάνειας τους, έχουν πρόβλημα στο να «δέχονται». Ενώ θα τρέξουν να βοηθήσουν το ταίρι τους σε όποιο πρόβλημά τους, δύσκολα θα ζητήσουν βοήθεια. Δεν είναι βέβαια έτσι με όλες τους τις ερωτικές σχέσεις, γιατί ως ζώδιο της γης έχει και πολύ δυνατή σεξουαλικότητα. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι μόνο με τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι δεν πρόκειται να σας βάλει και στην καρδιά του!

Ποιο είναι το κουμπί του; Αν θέλετε να τον κερδίσετε αφήστε τον να πιστεύει ότι έχει αυτός τον έλεγχο της σχέσης. Αν νιώσει ότι χάνει το κοντρόλ, τότε φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμη αν θέλετε να τον γοητεύσετε προσπαθήστε να τον χαλαρώσετε λίγο με πιο ελαφρές συζητήσεις! Δεν πρέπει ποτέ να τον απορρίψετε ή να του κάνετε αυστηρή κριτική!

Τι να μην περιμένω; Ότι θα αλλάξει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Ο Υδροχόος, ως ζώδιο του αέρα, ακόμη και τον έρωτα τον εννοεί περισσότερο ως εγκεφαλικό ερέθισμα, παρά ως συναίσθημα. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους άντρες, αλλά και στις γυναίκες Υδροχόους! Το να απευθύνεστε μόνο στην καρδιά του, προσπερνώντας το μυαλό του, είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να διαπράξετε, φυσικά, αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε σχέση μαζί του. Μερικές φορές μάλιστα νιώθει και περίεργα όταν εκφράζει συναισθήματα, γιατί πιθανώς να τα θεωρεί αδυναμία! Αν ψάχνετε τον παθιασμένο έρωτα γεμάτο συναισθηματικές εντάσεις και ρομαντική ατμόσφαιρα και την περιμένετε από τον Υδροχόο, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Αν καταφέρετε όμως να αποπλανήστε τα εγκεφαλικά του κύτταρα με μια συζήτηση, με ένα διάλογο, με κάτι που μπορεί να τον εξιτάρει και να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, τότε έχετε κερδίσει το μισό παιχνίδι! Μόνο μην του ζητήσετε να σας δείξει σπουδαία τρυφερότητα και μην τολμήσετε να του στερήσετε την ελευθερία του και κυρίως τους φίλους του. Οι Υδροχόοι δίνουν τεράστια σημασία στη φιλία και πολλές φορές μάλιστα προτιμούν τους φίλους από τους εραστές. Ίσως διότι δεν κατανοούν ιδιαίτερα τους μηχανισμούς του έρωτα. Ο μηχανισμός της φιλίας είναι πιο απλός και πολύ πιο κοντά στη φύση τους. Η αγάπη του Υδροχόου είναι απρόσωπη και μερικές φορές φαίνεται λίγο σκληρή για τους περισσότερους!

Ποιο είναι το κουμπί τους; Το κουμπί τους είναι η πρόκληση. Προκαλέστε τους ή ακόμη καλύτερα προσπαθήστε να είστε και εσείς κάπως απρόβλεπτοι και ανεξάρτητοι! Μην πιστέψετε ότι δεν ζηλεύει, επειδή δεν το δείχνει!

Τι να μην περιμένω; Σίγουρα όχι βαριές συναισθηματικές εξάρσεις και λουλούδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Τι να περιμένω από τη σχέση μαζί του; Δυστυχώς για τους ενδιαφερόμενους-ες, υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι Ιχθύων και μάλιστα ακραίοι. Είτε είναι αυτοί που κάπως έχουν απαρνηθεί την ευαίσθητη και τρυφερή φύση τους και φαίνονται προς τα έξω πιο σκληροί είτε είναι εντελώς παθητικοί και ψάχνουν να βρουν έναν δυνατό σύντροφο, που θα τους στηρίζει ή θα εξαρτούν την επιβίωση τους από αυτόν. Ως ζώδιο του νερού οι Ιχθύες έχουν τεράστια ανάγκη να πάρουν και να δώσουν αγάπη, γι’ αυτό και σπάνια θα τους δείτε μόνους τους από μικρή ηλικία, εκτός πια αν έχουν αφιερώσει την αγάπη τους σε ένα σκοπό ή στο Θεό και ακολουθούν μοναστικό βίο. Πάντως δεν είναι από τους δύσκολους του ζωδιακού στις ερωτικές σχέσεις. Δεν είναι τόσο επιλεκτικοί στο θέμα του έρωτα, όπως είναι ας πούμε οι Παρθένοι, γι’ αυτό και πολλές φορές μετανιώνουν πικρά τις επιλογές τους. Παρόλα αυτά μην μπερδευτείτε ποτέ από αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια, διότι στο βάθος είναι διαφορετικά τα πράγματα, όπως και στη θάλασσα. Αν κάνετε σχέση με ένα Ιχθύ να ξέρετε ότι δεν υπολογίζει τις συμβατικότητες, όπως ας πούμε ένας Αιγόκερως ή ένας Ζυγός. Αν δεν του λέει κάτι η σχέση ή αν απογοητευθεί, φεύγει και οι υποσχέσεις και οι όρκοι που εύκολα δίνει μένουν πίσω του…

Ποιο είναι το κουμπί τους; Για τους Ιχθύς αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το στιλ και η ατμόσφαιρα, πώς θα αποπλανήσουν ή θα αποπλανηθούν… θέλουν να τους φτιάξετε ένα ρομαντικό περιβάλλον και να τους δημιουργήσετε ένα μυστήριο γύρω από σας!

Τι να μην περιμένω; Κυρίως σταθερότητα και ρεαλισμό! Πως να τα δώσεις αν δεν τα έχεις;

 

Πηγή: Astrology for lovers – LIZ GREENE