Σχέση με Λέοντα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σχέση με Λέοντα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σχέση με Λέοντα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Οι σχέσεις με τα Λιοντάρια είναι από τις πιο εύκολες και όμορφες που μπορούν να δημιουργηθούν, κάτι σαν καλοκαιρινό ρομάντζο. Ταυτόχρονα, είναι και από τις πιο δύσκολες, διότι τα βέλη του Απόλλωνα, του Θεού Ήλιου, αγγίζουν πάντα ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι, το πιο συναισθηματικό απ’ όλα, την καρδιά.

Extra large

Στην αρχή της γνωριμίας είναι πάρα πολύ δοτικοί. Τοποθετούν το αντικείμενο του πόθου τους σε «βάθρο» και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποδείξουν τα συναισθήματά τους. Η γενναιοδωρία τους είναι χαρακτηριστική. Παίρνουν μικρά και μεγάλα δώρα, οργανώνουν αποδράσεις, θυμούνται επετείους, κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι είναι ιδανικοί σύντροφοι. Θέλουν να σας περιποιούνται και θα σας φέρουν καφέ, σοκολάτες και λουλούδια, ή ένα άρωμα που με επιμέλεια έχουν διαλέξει για εσάς. Όπως οι γατούλες όταν αγαπούν φέρνουν ιπτάμενα και έρποντα ζωύφια στο χαλάκι σας, έτσι και οι μεγάλες γάτες θέλουν να σας κακομαθαίνουν. Θα νιώσετε σαν να είστε το μόνο άτομο που έχει σημασία στη ζωή τους!

Show off

Είναι ρομαντικοί, τρυφεροί και θέλουν η σχέση τους να θυμίζει χολιγουντιανή ταινία. Επιθυμούν να ζουν μυθικούς έρωτες και μπορεί να επιδεικνύουν το ταίρι τους σαν «τρόπαιο» σε φίλους και γνωστούς.

Είναι παθιασμένοι και λατρεύουν το σεξ

Είναι ένα από τα πιο φλογέρα ζώδια και θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους, αλλά και για να ικανοποιηθούν οι ίδιοι. Η αρσενικοί και οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν εδώ διαφορετικές ενέργειες. Τα θηλυκά λιοντάρια κυνηγούν, φροντίζουν τα μικρά και κρατούν τη συνοχή του κοπαδιού. Από την άλλη τα αρσενικά τριγυρίζουν στη ζούγκλα δείχνοντας σπουδαίοι, ωραίοι και βρυχώνται επιδεικνύοντας τη βασιλική ύπαρξη τους. Η ηδονιστική φύση τους, σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για αποδοχή, μπορεί να τους κάνει επιρρεπείς στη διαρκή αναζήτηση ερωτικών συντρόφων. Σίγουρα δεν είναι από τα ζώδια που απολαμβάνουν τον μοναχικό βίο. Το πάθος τους τείνει να δημιουργεί συχνές εκρήξεις θυμού ή τους κάνει να γίνονται γκρινιάρηδες. Όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως μπορεί να καλμάρουν όταν τους δώσετε φαγητό, σεξ ή αγκαλιές και φιλιά. Έχουν ανάγκη από έναν άνθρωπο που να τους ηρεμεί, να ακούει τα προβλήματα τους και να τους φέρεται με τρυφερότητα. Θέλουν έναν γλυκό, περιποιητικό σύντροφο που να μπορεί να μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική. Μερικές φορές ο εγωισμός τους είναι μεγαλύτερος και από το σύμπαν και όποιος συμβιώνει με Λέοντες πρέπει πότε-πότε να βρίσκει τρόπους να διατηρεί την επί γης ειρήνη.

Kill Bill

Είναι ένα πολύ προστατευτικό ζώδιο όσον αφορά την οικογένεια. Δεν θα διστάσουν να αποκτήσουν παιδιά και θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τους λείψει τίποτα. Ο δεσμός που έχουν με την οικογένεια είναι πολύ ισχυρός. Οι Λέοντες είναι πολύ τρυφεροί, δοτικοί και προστατευτικοί με τα παιδιά τους και οι Λέαινες θα δώσουν και τη ζωή τους για αυτά.

Loyal heart

Τα Λιοντάρια έχουν μάτια μόνο για εσάς, θα σας υποστηρίζουν και θα σας προστατεύουν. Η πίστη τους είναι βαθιά και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι ώστε να προδώσουν την εμπιστοσύνη σας. Για εκείνα, η πίστη τους είναι μία απόδειξη χαρακτήρα και δύναμης.

Πολιτικά όντα

Τους ενδιαφέρει η πολιτική και συχνά λαμβάνουν ενεργά μέρος. Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά, θέλουν να συμμετέχουν από τον κλάδο τους, το δήμο τους ή όπου τους δοθεί η ευκαιρία. Είναι παθιασμένοι με τα πιστεύω τους και τους αρέσει να συναναστρέφονται με ομοϊδεάτες, αλλά και να κοντράρονται με αντιπάλους. Αν δεν έχετε ίδια ή παρόμοια πολιτικά πιστεύω, σπάνια μπορεί να ευδοκιμήσει η σχέση.

In the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonight

Ζωδιακά το σύμβολο τους ανήκει στην οικογένεια των αιλουροειδών και αυτό τους δίνει μία έμφυτη τάση να λειτουργούν καλύτερα τις βραδινές ώρες. Εάν τους δοθεί η ευκαιρία μπορούν να αντιστρέψουν τα ωράρια ύπνου και φυσικά θέλουν το ταίρι τους να ακολουθεί τις μεταμεσονύχτιες περιπλανήσεις ή τουλάχιστον να αντέχει στην έλλειψη ύπνου. Άλλοτε μπορεί να ξυπνούν μέσα στη νύχτα και να τους ξαναπαίρνει ο ύπνος το ξημέρωμα. Αν είστε πρωινοί τύποι, θα δυσκολευτείτε μαζί τους.

Περηφάνια και προκατάληψη

Επειδή υπάρχει μία ροπή προς τον εγωισμό, κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου τείνουν να κοντράρονται συχνά με τους άλλους, διότι θεωρούν ότι έχουν δίκιο σε όλα. Η ευελιξία δεν είναι ένα από τα προτερήματα των Λεόντων, ειδικά των αρσενικών. Υπάρχει αυτή η τάση να νιώθουν ότι πρέπει να κερδίσουν σε κάθε λογομαχία, ότι είναι οι καλύτεροι, ότι τα γνωρίζουν όλα. Είναι κάτι σαν ζήτημα τιμής για εκείνους να κερδίσουν σε κάθε debate, με συνέπεια να κοντράρουν τις απόψεις και τα πιστεύω των άλλων ανθρώπων. Τείνουν επίσης να ανεβάζουν ντεσιμπέλ και να φωνάζουν για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Ο βασιλιάς ήταν γυμνός

Το ότι επιζητούν την αποδοχή των άλλων, ενώ παράλληλα έχουν την τάση να εμπιστεύονται εύκολα, τους καθιστά εύκολη βορά σε αυλοκόλακες. Έχουν άλλωστε την τάση να είναι γενναιόδωροι με όλους (όποιος ζητήσει τη βοήθειά τους θα την έχει) και να εμπιστεύονται εύκολα όσους τους δείχνουν θαυμασμό, με αποτέλεσμα να γίνονται αφελείς και εύκολα θύματα σε εκείνος που εκμεταλλεύονται αυτή τους την αδυναμία.

Πληθωρικοί

Αγαπούν όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή και τα θέλουν όλα σε μεγάλες ποσότητες. Ξοδεύουν χωρίς να σκεφτούν ιδιαίτερα για το αύριο. Αγαπούν τα ακριβά πράγματα και επιθυμούν να περιτριγυρίζονται από πολυτελή αντικείμενα, ενδύματα και κοσμήματα. Είναι κάπως ιδιαίτεροι στο στιλ τους, διότι θέλουν να κάνουν εντύπωση. Τους αρέσουν ακριβά σπίτια, τα αυτοκίνητα και ιδανικά επιζητούν τη χλιδή. Συχνά μπορεί να καλμάρουν το άγχος τους με συναισθηματική υπερφαγία, ποτό, τυχερά παιχνίδια και άλλες εξαρτήσεις.

Άντρες Λέοντες

Οι άντρες Λέοντες είναι δυνατοί περήφανοι και συνήθως καταξιωμένοι επαγγελματικά και οικονομικά. Έχουν ισχυρό ζήλο για επιτυχία και είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί. Έχουν συνήθως χαρισματική προσωπικότητα και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Συχνά είναι δογματικοί και άκαμπτοι στις απόψεις τους. Τείνουν να καταλαμβάνουν όλη τη σκηνή, η ομαδική εργασία δεν τους ταιριάζει. Είναι εξαιρετικοί σύζυγοι και γονείς.

Γυναίκες Λέοντες

Επιζητούν έναν ισότιμο σύντροφο στη ζωή. Έχουν βασιλικό αέρα στη συμπεριφορά τους, στο παρουσιαστικό και στη στάση τους. Νιώθουν «γαλαζοαίματες» και απαιτούν σεβασμό και σωστή συμπεριφορά. Θέλουν μία μεγάλη οικογένεια γύρω τους. Αν και τους κανακεύουν όλους, δεν τρελαίνονται για τη «λάντζα». Είναι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένες με τους δικούς τους ανθρώπους.