Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο ένας άντρας σε μία γυναίκα σύμφωνα με την Αφροδίτη του

Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο ένας άντρας σε μία γυναίκα σύμφωνα με την Αφροδίτη του

Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο ένας άντρας σε μία γυναίκα σύμφωνα με την Αφροδίτη του

Η θέση της Αφροδίτης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει πώς ένα άτομο εκφράζει την ερωτική του ταυτότητα, τι θέλει από μία σχέση και τον τρόπο που προσελκύει τον ερωτικό παρτενέρ. Η θέση της Αφροδίτης σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο μας δείχνει ποια χαρακτηριστικά βρίσκει ακαταμάχητα ένας άντρας σε μία γυναίκα.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Αφροδίτης του πατήστε εδώ.

Αφροδίτη στον Κριό

Οι άντρες με Αφροδίτη στον Κριό έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: θέλουν να έχουν κάποιου είδους πρωτιά όσον αφορά τις σχέσεις τους. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τα ξεκινήματα και γι’ αυτό ο πρώτος έρωτας, η πρώτη σχέση, ο πρώτος γάμος, παίζουν για εκείνους σημαντικό ρόλο. Επιθυμούν να ορίζουν την πορεία των πραγμάτων κι εάν πρόκειται να επέλθει χωρισμός πρέπει να είναι εκείνοι που θα ρίξουν τους τίτλους τέλους. Η απόρριψη ισοδυναμεί με αποτυχία, κάτι που δεν τους αρέσει καθόλου. Έλκονται από γυναίκες που είναι δυναμικές, μαχητικές και ξέρουν να αποκτούν αυτό που θέλουν. Η ιδανική τους σύντροφος είναι κάποια με φλογερό ταπεραμέντο, αλλά ταυτόχρονα να είναι και αρκετά ανεξάρτητη, ώστε να μη στηρίζεται σε αυτούς. Επιθυμούν να είναι νευρώδης, ζωηρή, ίσως και λίγο τολμηρή στις επιλογές της. Θέλουν κάτι ανάμεσα σε άγριο θηλυκό και αγοροκόριτσο. Από τη μία θέλουν να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο κλαμπ, αλλά την Κυριακή να πανηγυρίζει στις κερκίδες του γηπέδου μαζί τους φορώντας τζιν. Η γυναίκα της ζωής τους πρέπει να ξέρει πώς να τσακώνεται, διότι αυτή η Αφροδίτη είναι μαχητική και ξέρει να εκτιμάει έναν καλό καβγά, αλλά και να ξέρει πώς να συμφιλιώνεται χωρίς να κρατάει κακίες. Συχνά, αυτή η Αφροδίτη μπορεί να ωθήσει κάποιον να βρίσκει γυναίκες που το παίζουν δύσκολες ή που του κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ηδονιστικό και απολαμβάνει το καλό φαγητό, το ποτό και τα αγγίγματα περισσότερο από κάθε ζώδιο. Η ερωτική του γλώσσα εκφράζεται με το να είναι τρυφερό και αξιόπιστο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ποθητοί για όσους ψάχνουν ασφάλεια και σταθερότητα σε μία σχέση, διότι η φύση τους είναι απλή και ειλικρινής. Κάτι άλλο που τους κάνει αξιαγάπητους είναι η ηρεμία τους και η αγάπη τους για την καλή ζωή, αφού δεν τους αρέσουν οι βιασύνες και ο εξαναγκασμός. Ένας άνδρας με Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκει ελκυστικές τις γυναίκες που είναι θηλυκές, γλυκές και τρυφερές. Τους αρέσουν οι καμπύλες, το σαγηνευτικό άρωμα και η όμορφη, μελωδική φωνή. Επιθυμούν μία σύντροφο που θα είναι ήρεμη και χαλαρή. Η χαλαρότητα στη συμπεριφορά είναι για εκείνους το κλειδί της ερωτικής δεκτικότητας. Εκτιμούν ιδιαίτερα τις μαγειρικές, αλλά και τις διακοσμητικές ικανότητες, καθώς είναι σπιτικοί τύποι. Πάντα η οικονομική άνεση είναι σημαντική για εκείνους και θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους εάν το ταίρι τους αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την καριέρα και τα οικονομικά. Το βλέμμα τους πάντα ψάχνει στην υποψήφια σύντροφο όλες τις παραδοσιακές αρετές. Κατά βάθος θέλουν κάποια η οποία θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες. Επειδή είναι και ιδιαίτερα ερωτικοί, χρειάζονται έναν εκφραστικό άνθρωπο που θα τους δείχνει με τη γλώσσα του σώματος, με φιλιά και χάδια, όλα τα συναισθήματα που νιώθει. Με Αφροδίτη στον Ταύρο ένα άτομο μπορεί να ελκύσει γυναίκες με ταλέντο στο τραγούδι και καλλιτεχνικές τάσεις.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Αυτή η Αφροδίτη ελκύει την αγάπη με το να είναι πνευματώδης και γοητευτική. Είναι σημαντικό για όσους τη διαθέτουν να ταιριάζουν εγκεφαλικά με κάποιον. Η ερωτική χημεία περνάει πρωτίστως από το μυαλό τους. Αντιμετωπίζουν τη ζωή με έναν ανάλαφρο τρόπο, θέλουν να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν. Δυσκολεύονται να αποφασίσουν όταν πρόκειται να δημιουργήσουν μία σχέση και συχνά προτιμούν να αφήνουν τα πράγματα να αιωρούνται στην ασάφεια. Όταν τους αρέσει κάποιο άτομο, γίνονται περισσότερο ομιλητικοί από ό,τι συνήθως. Τους αρέσει να εκφράζονται με όλους τους τρόπους, από το να γράφουν στιχάκια ή να ανταλλάσσουν ατελείωτα μηνύματα. Η επικοινωνία παίζει βασικό ρόλο όταν πρόκειται για τον έρωτα. Οι άντρες με Αφροδίτη στους Διδύμους απολαμβάνουν τα αρχικά στάδια της σχέσης και τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια με το αντικείμενο του πόθου τους. Ίσως  μέσω των παιχνιδιών αυτών να περιμένουν μία έξυπνη αντίδραση, κάτι που θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον. Περισσότερο από το να έχουν μία πανέμορφη γυναίκα στο πλάι τους που να είναι βαρετή, προτιμούν ναι έχουν κάποια με νοητική σπιρτάδα και μπρίο. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η πλήξη, έτσι μία γυναίκα που θα τους κάνει να αναρωτιούνται κρατάει το ενδιαφέρον τους ζωντανό. Η καλύτερη υποψήφια σύντροφος είναι κάποια που ξέρει να μιλάει και να ακούει το ίδιο καλά και που θα διαθέτει έναν αρκετά πολύπλοκο και νεανικό χαρακτήρα, ώστε να τη βρίσκει αξιοπρόσεκτη. Επιθυμούν μία μοντέρνα εξωστρεφή γυναίκα, με πολλά ενδιαφέροντα, η οποία προσανατολίζεται στο μέλλον, έχει χιούμορ και αγαπά τις εξόδους.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Αυτά τα άτομα είναι πολύ προστατευτικά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Προσανατολίζονται στη δημιουργία οικογένειας και βρίσκουν την ευτυχία στις οικιακές ασχολίες με τον σύντροφό τους. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλουν να φροντίζουν το άλλο τους μισό, διότι έτσι δείχνουν τα συναισθήματά τους. Επιθυμούν το ταίρι τους να νιώθει ασφάλεια και μαζί με αυτό νιώθουν το ίδιο και εκείνοι. Γενικά, έχουν την τάση να δίνουν αυτό που παίρνουν από μία σχέση. Όποιος επιθυμεί να συνδεθεί μαζί τους, πρέπει να καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο συναισθηματικός τους κόσμος στη συμπεριφορά τους. Αν και δυσκολεύονται να ανοιχτούν αρχικά, κάτι που θα απαιτήσει υπομονή, η αγάπη τους μπορεί να ανταμείψει εκείνους που την αξίζουν. Μπορείς να βασιστείς συναισθηματικά πάνω σε έναν τέτοιο άτομο. Η ιδανική γυναίκα για αυτόν τον άντρα είναι γλυκιά, τρυφερή και θυμίζει μητέρα. Θέλει μία συναισθηματική σύντροφο που θα τον περιβάλλει με στοργή και θα καλύψει όλες του τις ανάγκες. Προτιμάει κάποια με ήρεμο χαρακτήρα και γλυκά χαρακτηριστικά. Του αρέσουν οι καμπύλες και η θηλυκότητα στους τρόπους. Εκτιμά κάποια με παραδοσιακές αξίες και συμπεριφορά. Ίσως να προσελκύσει μία σύντροφο με τη μυστηριώδη γοητεία της Σελήνης, αλλά και τις συχνές συναισθηματικές μεταπτώσεις της.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχοντας αυτή τη θέση κάποιος επιθυμεί όλη την προσοχή και το θαυμασμό που μπορεί να πάρει από τον σύντροφό του. Αυτό το άτομο προτιμά να έχει όλο το πακέτο που συνοδεύει ένα κινηματογραφικό ρομάντζο. Όταν φλερτάρει, έχει ανάγκη από κοσμικά ραντεβού, απαστράπτουσες εμφανίσεις, καλό φαγητό και ακριβά ποτά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι πολύ γενναιόδωρη όταν έχει να κάνει με τον έρωτα. Έτσι, ένας άντρας με αυτή τη θέση απολαμβάνει να δέχεται δώρα, είναι γενναιόδωρος, γοητευτικός και γεμάτος πάθος. Φυσικά, αναμένει το ίδιο από τη σύντροφό του, καθώς και όλη την αφοσίωση και την πίστη που εκείνη διαθέτει. Είναι πολύ δοτικός στον έρωτα, κάτι που πηγάζει από τη βαθύτερη ανάγκη του να εντυπωσιάσει και να συναρπάσει τη σύντροφό του. Το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικό για αυτόν, διότι δίνεται με την καρδιά του. Είναι σταθερός στις επιλογές του και στη σχέση όταν αγαπά. Έχει ανάγκη από μία κομψή, αριστοκρατική και σοφιστικέ γυναίκα. Συχνά μπορεί να επιλέξει κάποια σύντροφο βάσει της δημοφιλίας της ή της εμφάνισης της, αντί να βασιστεί στο πόσο συμβατές είναι οι προσωπικότητες τους. Μία γυναίκα η οποία είναι γεμάτη πάθος και εκφραστικότητα τού είναι ιδιαίτερα επιθυμητή. Δεν μπορεί να αντισταθεί στη θεατρικότητα και τη λάμψη. Του αρέσουν οι δυνατές προσωπικότητες οι οποίες διαθέτουν αυτοπεποίθηση και έτσι μπορεί να ελκύσει δυναμικές ή και αυταρχικές γυναίκες.

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει ταπεινή φυσιογνωμία. Αυτό το άτομο έχει μία αφέλεια όταν πρόκειται για τον έρωτα και δυσκολεύεται συχνά να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εκείνο. Επίσης, του είναι αρκετά δύσκολο να εκφράσει αυτά που νιώθει και προτιμά να κρύβει όλα αυτά που αισθάνεται εάν δεν είναι σίγουρο. Όταν ερωτεύεται, αφοσιώνεται με όλη του την καρδιά και του αρέσει να κάνει πράγματα για εκείνη που αγαπά. Με αυτό τον τρόπο θέλει να την κάνει να νιώσει σημαντική και ξεχωριστή. Με αυτή την Αφροδίτη το άτομο τείνει να γίνεται επικριτικό. Αυτό μπορεί να το κάνει και στους ανθρώπους που αγαπά. Έτσι, όσο περισσότερες είναι οι παρατηρήσεις που απευθύνει σε κάποιον τόσο περισσότερο νοιάζεται για αυτό το άτομο. Δείχνουν τον έρωτά τους με μία γλυκύτητα και σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό. Είναι ρομαντικοί και στοργικοί, αλλά και ερωτικοί όταν βρίσκονται μόνοι με το αντικείμενο του πόθου τους και μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Αυτός ο άντρας προτιμάει μία γυναίκα η οποία είναι πρακτική, οργανωμένη και προσγειωμένη. Δεν του αρέσουν οι εξαλλοσύνες, προτιμάει κάποια με πιο συντηρητικό γούστο. Του αρέσουν οι καθωσπρέπει γυναίκες που είναι γλυκές, ήρεμες και λίγο ντροπαλές. Έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στη φυσική ομορφιά και στα γήινα χρώματα. Το πιο σημαντικό όμως κομμάτι είναι η εξυπνάδα της και οι καλοί τρόποι. Θέλει να επικοινωνεί μαζί της πρώτα πνευματικά για να μπορέσει να την εκτιμήσει. Μία σύντροφος η οποία τον φροντίζει τού είναι ιδιαίτερα αρεστή. Μπορεί η σύντροφος του να ασχολείται με τον τομέα της υγείας, της προσφοράς υπηρεσιών, ακόμα και της τέχνης.

Αφροδίτη στον Ζυγό

Όταν κάποιος έχει αυτή τη θέση απολαμβάνει να περνά ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου του με το άτομο που επιθυμεί. Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνει κάθε πτυχή του χαρακτήρα του συντρόφου του και γι’ αυτό θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορεί για το ταίρι του. Έχοντας αυτή την Αφροδίτη το άτομο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και διαθέτει μία γοητεία που δεν περνά απαρατήρητη. Όταν συναντήσει το άτομο των ονείρων του, χρησιμοποιεί τη χαρισματική του πλευρά για να το δελεάσει και να το κερδίσει. Έχει μία πολύ ρομαντική πτυχή, η οποία βρίσκει τρόπο να εκφραστεί όταν μοιράζεται χρόνο με το άτομο που το ενδιαφέρει. Θα φέρει λουλούδια, θα δειπνήσει υπό το φως των κεριών και θα χαλαρώσει με μουσική μπροστά στο τζάκι. Θα περπατήσει στην ακρογιαλιά κρατώντας από το χέρι τη γυναίκα που έχει ερωτευτεί. Αυτή που θα τον μαγέψει πρέπει να είναι εκλεπτυσμένη και να έχει φίνους τρόπους, χωρίς όμως να είναι δήθεν και ψεύτικη. Η ψευτιά τον απωθεί με τον ίδιο τρόπο που τον απωθεί η αγένεια και η χοντράδα. Όμως, καμιά φορά ο ίδιος μπορεί να μην είναι πάντα ειλικρινής ή ξεκάθαρος. Η αναποφασιστικότητα του μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση του. Όμως δεν θέλει επ’ ουδενί να κατηγορείται για τη συμπεριφορά του. Αποφεύγει με κάθε τρόπο τις διενέξεις. Ιδανική του σύντροφος είναι θηλυκή, κομψή και ρομαντική. Ίσως ασχολείται με κάποια μορφή τέχνης. Ακόμα όμως και όταν τη βρει, μπορεί πάντα μέσα του αμφιβάλλει για το αν είναι αυτή η ιδανικότερη. Η εσωτερική του ζυγαριά ίσως πάντα να αμφιταλαντεύεται, ακόμα και όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια μαζί.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Με αυτή την Αφροδίτη το άτομο γίνεται μυστηριώδες και παθιασμένο. Έχει την τάση να ζηλεύει και θέλει με κάποιο τρόπο να κυριεύσει τα συναισθήματα του ατόμου που το ενδιαφέρει. Αν και δείχνει υπερβολικό ζήλο στο να προστατεύει τα δικά του μυστικά, αυτό δεν τον εμποδίζει στο να θέλει να μαθαίνει τα μυστικά των άλλων. Όταν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια που έχει κεντρίσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, θα προσπαθήσει να μάθει τα πάντα για εκείνη. Καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν εμπιστεύεται εύκολα και αισθάνεται ευάλωτη για τα συναισθήματά της, ένας άντρας με αυτή τη θέση θα προτιμήσει να επιλέξει μία γυναίκα που να είναι σαν ανοιχτό βιβλίο, έντιμη και ειλικρινής, ώστε να κατευνάσει τα άγχη του. Όμως, καθώς αυτή η θέση θεωρείται σε πτώση, το άτομο μπορεί να έχει βιώσει αρκετές ιστορίες με έντονη και δραματική πλοκή στον ερωτικό τομέα, μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει. Μαγνητίζεται από γυναίκες οι οποίες είναι δυναμικές και γεμάτες ένταση, καθώς το βρίσκει δύσκολο να εκτιμήσει μία γυναίκα που της λείπει η δύναμη της θέλησης. Το σεξουαλικό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για αυτό τον άνδρα, γι’ αυτό μπορεί να τον τραβήξει μία γυναίκα η οποία εκπέμπει ζωώδη μαγνητισμό και έχει λάγνα χαρακτηριστικά. Όταν μάλιστα αυτή η γυναίκα αρνείται να υποκύψει στη δύναμη και στον έλεγχο αυτού του αρσενικού, γίνεται ακόμα πιο ποθητή στα μάτια του. Με αυτή τη θέση υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προβάλλεται πάνω σε κάθε νέα γνωριμία η εσωτερική ανάγκη για το άλλο μισό, τον άνθρωπο της ζωής του. Όμως συνυπάρχει και η ικανότητα να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του μετά από κάθε σχέση και να συνεχίζει την αναζήτηση μέχρι να βρει τη σύντροφό της ψυχής του.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη αυτή ξέρει να αγαπά χωρίς όρια, κάτι που έχει διφορούμενη σημασία. Μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο πολύ ή πολλούς ανθρώπους από λίγο. Σε αυτούς τους ανθρώπους η ελπίδα είναι κάτι που δεν εγκαταλείπει την καρδιά τους, όμως αυτό μπορεί να τους κάνει να ριψοκινδυνεύουν με τα αισθήματα. Καμιά φορά μπορεί να παίζουν και με αυτά. Πάντως η ανοιχτή τους προσωπικότητα τούς φέρνει σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, συχνά και με διαφορετικές κουλτούρες. Είναι τόσο φιλελεύθεροι που ίσως προτιμήσουν ελεύθερη σχέση ή δεν θα φτάσουν ποτέ στην επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού. Ιδανική σχέση για εκείνους είναι αυτή που περιλαμβάνει δύο ολοκληρωμένες προσωπικότητες που νιώθουν ελεύθερες και ταυτόχρονα ερωτευμένες, που διαρκώς μαθαίνουν και εξελίσσονται. Το γέλιο είναι το κλειδί για την καρδιά τους. Κάποια που έχει φοβερό χιούμορ, είναι εκείνη που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Και φυσικά, πρέπει να διαθέτει ένα πάθος για περιπέτεια, εναλλαγές και διασκέδαση. Επιθυμούν μία σύντροφο που να αγαπάει τη ζωή όσο και εκείνοι και να είναι αθλητική και εξωστρεφής. Η συντροφικότητα είναι πάρα πολύ σημαντική για αυτόν τον άνδρα και όποια θέλει να κερδίσει την καρδιά του πρέπει να κερδίσει πρώτα τη φιλία του. Του αρέσουν οι έξυπνες, δραστήριες και επικοινωνιακές γυναίκες, οι οποίες ξέρουν τι θέλουν και προσπαθούν να το αποκτήσουν. Συνήθως, οι σύντροφοι του είναι άτομα με ανάλαφρη προσωπικότητα και είναι ευθείς και ειλικρινείς.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αυτή η Αφροδίτη κάνει τα άτομα προσεκτικά στην αγάπη και στον έρωτα. Διαθέτουν ένα κρυμμένο πάθος που θα αποκαλυφθεί μόνο στην εκλεκτή της καρδιάς τους. Αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα είναι να νιώσουν σταθερότητα μέσα στη σχέση τους. Θα προσελκύσουν τη σύντροφο που ονειρεύονται με το να επιδεικνύουν ωριμότητα στη συμπεριφορά και να διατηρούν τον έλεγχο της ζωής τους. Όμως, ασκούν έλεγχο και στα ίδια τους τα συναισθήματα, καθώς προτιμούν να μην αποκαλύπτουν τα όσα νιώθουν προκειμένου να νιώσουν ασφαλείς, διότι υποβόσκει μέσα τους ο φόβος της απόρριψης. Έτσι, μπορεί να μην δείχνουν ξεκάθαρα τις ερωτικές προθέσεις τους. Μερικές φορές άλλωστε, είναι ερωτευμένοι με τις φιλοδοξίες και τη δουλειά τους. Ένας άνδρας με Αφροδίτη στον Αιγόκερω προτιμά γυναίκες που να είναι ώριμες και επιτυχημένες. Όμως επιθυμεί να είναι εκείνος που κερδίζει τα προς το ζην και να προσφέρει τα πάντα στη σύντροφό του, διότι είναι άντρας παλαιάς κοπής. Θέλει εκείνη να διαθέτει λογική, αυτοπεποίθηση και να έχει μία κάπως απόμακρη ευγενική συμπεριφορά, σαν τη δική τους. Τους αρέσει πολύ οι γυναίκες να είναι δυναμικές, αποφασιστικές ή να διαθέτουν κύρος στην εργασία τους. Μερικές φορές, βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστικές τις ηλικιακά μεγαλύτερες, διότι η σοβαρότητα που ψάχνει στις σχέσεις δεν είναι εύκολο να βρεθεί με τις συνομήλικες του. Πάνω από όλα, αυτό που επιθυμεί είναι μία γυναίκα με παραδοσιακές αξίες, που θα τον αγαπά, θα τον νοιάζεται και θα ταιριάζει στο ερωτικό του προφίλ και την ισχυρή του λίμπιντο.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Όσοι έχουν γεννηθεί με αυτή τη θέση έχουν μία αντισυμβατική προσέγγιση στις σχέσεις τους. Στα νεανικά τους χρόνια το να ευχαριστήσουν τους γονείς τους δεν είναι μία προτεραιότητα για εκείνους, αντίθετα όταν πηγαίνουν κόντρα στις επιθυμίες τους λειτουργεί αφροδισιακά και τους ιντριγκάρει. Έτσι μπορεί στην πορεία της ζωής τους να σχετιστούν με μία πληθώρα αντισυμβατικών συντρόφων, που θα κάνει τα φρύδια των οικείων τους να σηκωθούν. Η διαφορετικότητα είναι ζητούμενο για μία τέτοια Αφροδίτη, και μία συζήτηση που θα βοηθήσει το μυαλό τους να δει τα πράγματα από διαφορετικές πλευρές μπορεί να κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει πιο γρήγορα. Τους αρέσει ιδιαίτερα να επικοινωνούν εγκεφαλικά με άτομα που έχουν αντίστοιχα καινοτόμο τρόπο σκέψης. Η ιδέα του γάμου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα θελκτική για τον εκκεντρικό τρόπο ζωής τους. Ίσως, αυτό που τους τρομάζει περισσότερο είναι η ιδέα ότι θα πρέπει να ανήκουν σε κάποιον. Δεν είναι αρνητικοί στην ιδέα μιας σχέσης, αρκεί να μην πάρει αιώνες για να ξεκινήσει. Το ερωτικό κυνήγι είναι κάτι που δεν τους ξετρελαίνει. Και φυσικά δεν τους αρέσει να μπλέκονται σε κάποιο μακρόσυρτο, κουραστικό φλερτ. Όπως είναι αναμενόμενο, το άτομο που θα τους ελκύσει πρέπει να έχει τη δική του ζωή και να μην εξαρτάται από εκείνους. Η ζήλια είναι κάτι που δεν θέλουν να υπάρχει στο ερωτικό μενού που προσφέρουν. Η γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά τους θα πρέπει να έχει μία συναρπαστική και κάπως ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ίσως θα πρέπει να τον αφήνει να αναρωτιέται και να κρατάει τα συναισθήματά της κάτω από το ραντάρ, διότι οι πολλοί συναισθηματισμοί τον απωθούν. Έλκονται από δυναμικές, ανεξάρτητες και λίγο υπεροπτικές συντρόφους, οι οποίες έχουν πάντα κάτι διαφορετικό να πουν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του.

Αφροδίτη στους Ιχθύς

Τα άτομα με αυτή τη θέση τείνουν να ζουν σε μία ρομαντική φαντασίωση, στην οποία εξιδανικεύουν τον σύντροφό τους και αρνούνται να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά. Μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσύρονται στην πρώτη ένδειξη απόρριψης. Καμιά φορά τους λείπει η αυτοπεποίθηση και για αυτό προτιμούν να τους κυνηγούν και να τους επιλέγουν, αντί να κάνουν αυτοί την πρώτη κίνηση. Μία σχέση είναι λόγος ύπαρξης για αυτές τις ρομαντικές ψυχές, οι οποίες θα το ζήσουν ολόψυχα με όλα τα σχετικά παραμυθένια κλισέ που τη συνοδεύουν. Δηλαδή βόλτες στο ηλιοβασίλεμα, ξάγρυπνες νύχτες με μουσική, ατελείωτα ερωτικά βλέμματα υπό το σεληνόφως. Η Αφροδίτη σε έξαρση προσφέρει κάποια μεγάλα αβαντάζ σε όποιον την έχει, μεγεθύνοντας την επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη, η δυαδικότητα αυτού του ζωδίου και το σύμβολο των ψαριών που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, είναι ενδεικτικά για τα απρόβλεπτα αποτελέσματα και τις αντίρροπες δυνάμεις που αντιμετωπίζουν. Για αυτό μπορεί να ελκύσουν θύματα και θύτες, καλούς και κακούς, νεράιδες και δράκους. Οι άντρες με τέτοια θέση επιζητούν τρυφερότητα και αθωότητα στη γυναίκα που θα αγαπήσουν. Τους αρέσουν οι δοτικοί καλοσυνάτοι άνθρωποι. Γι’ αυτό συχνά η σύντροφος που επιλέγουν μπορεί να εργάζεται στον τομέα της υγείας και της προσφοράς. Όμως, τους ελκύουν εξίσου οι μυστηριώδεις και γεμάτες ένταση προσωπικότητες. Πολλές φορές μπορεί να βρεθούν σε κρυφές σχέσεις, ενώ άλλες φορές βρίσκουν διέξοδο σε μια καλλιτεχνική σύντροφο που μπορεί να εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Μία μαγική προσωπικότητα η οποία θα κάνει την καρδιά τους να ταξιδέψει και να χτυπήσει δυνατά είναι αυτό που ψάχνουν κατά βάθος.