Πώς θα μας επηρεάσει η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης (Κάρμα) στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού 18/01/2022 – 18/07/2023

Πώς θα μας επηρεάσει η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης (Κάρμα) στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού 18/01/2022 - 18/07/2023

Πώς θα μας επηρεάσει η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης (Κάρμα) στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού 18/01/2022 – 18/07/2023

Οι δεσμοί της Σελήνης παραμένουν ενάμιση χρόνο σε κάθε ζώδιο πριν περάσουν στο προηγούμενο, αφού κινούνται πάντα σε ανάδρομη πορεία. Αυτή η μετάβαση πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στις 18/01/2022 ο Βόρειος Δεσμός εισέρχεται στον Ταύρο, ενώ ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Σκορπιού. Να σημειώσουμε ότι οι δεσμοί βρίσκονταν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη από τον Μάιο του 2020 και θα φτάσουν στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 18/07/2023.

Τι ακριβώς συμβολίζουν όμως οι δεσμοί της Σελήνης ή αλλιώς το Κάρμα;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Νότιος Δεσμός συνδέεται με τις συνήθειες μας και συμπεριφορές που μας είναι γνώριμες και τις υιοθετούμε σχεδόν αβίαστα, ακόμα κι αν είναι καταστροφικές για εμάς και με κάποιο τρόπο μας βλάπτουν. Από την άλλη, ο Βόρειος Δεσμός έχει να κάνει με ενέργειες και συμπεριφορές οι οποίες είναι άγνωστες για εμάς και μάλιστα μας προκαλούν άγχος και ανησυχία, ακόμα κι αν λειτουργούν προς όφελος μας. Πρόκειται ουσιαστικά για τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε προκειμένου να εξελιχθούμε και να εκπληρώσουμε τον σκοπό της ζωής μας. Ο αστρολόγος Michael Lutin, στην προσπάθεια του να μας βοηθήσει να τους κατανοήσουμε καλύτερα, έχει παρομοιάσει τους δεσμούς της Σελήνης με τον εθισμό στο αλκοόλ λέγοντας ότι ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει για τον αλκοολικό το μπουκάλι με το ποτό, ενώ ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει το αμήχανο αίσθημα της πρώτη συνεδρίας στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Το μπουκάλι με το ποτό είναι το καταφύγιο του και η ενστικτώδης σχεδόν αντίδραση του όταν πιέζεται που φυσικά τον καθιστά πιο δυστυχισμένο κάθε φορά που καταφεύγει εκεί. Η απόφαση να συμμετέχει σε ένα γκρουπ που μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες και εθισμούς με απώτερο σκοπό να βοηθηθεί και να σταματήσει την αυτοκαταστροφική αυτή τάση είναι ο Βόρειος δεσμός. Δεν είναι ποτέ εύκολη απόφαση αλλά είναι αυτή που τελικά σώζει και σου επιτρέπει να πας παρακάτω στη ζωή έχοντας σημειώσει πρόοδο.

Από τον Μάιο του 2020 με τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Τοξότη, οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για τη γνώση και την πνευματική τους επέκταση, όμως ταυτόχρονα θεωρούσαν ότι οι απόψεις τους είναι αλάνθαστες. Ο Τοξότης αναζητά το νόημα και την αλήθεια και συνδέεται με μια φιλοσοφική θεώρηση της ζωής, όμως το όραμα και η πίστη που διαθέτει είναι τόσο ισχυρά, σε σημείο να τον κατακλύζει η αλαζονεία και ο φανατισμός. Δεν είναι τυχαία η άνθιση τόσων θεωριών συνομωσίας τα τελευταία χρόνια ειδικά όσα συνδέθηκαν με την πανδημία. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι για τη διάδοση τόσων ψευδών ειδήσεων έπαιξαν σπουδαίο ρόλο τα ΜΜΕ αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Η λύση και η θεραπεία βρίσκεται πάντα στο απέναντι ζώδιο, δηλαδή στους Διδύμους. Έπρεπε λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα να προσπαθούμε να κρίνουμε αντικειμενικά και λογικά τις καταστάσεις, δίνοντας σημασία σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και κυρίως χωρίς να μας κυριεύει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η τυφλή πίστη που δεν βασίζεται σε αξιόπιστα δεδομένα. Αν μη τι άλλο από τον Ιανουάριο του 2022 ελπίζουμε σε λιγότερες θεωρίες συνομωσίας και ψευδείς ειδήσεις.

Το ζητούμενο

Τώρα, από τις 18/01/2022 με τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Σκορπιού, το ερώτημα είναι: ποιες θα είναι εκείνες οι κακές συνήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια τους επόμενους μήνες; O Σκορπιός έχει έναν τρόπο να προκαλεί στους άλλους ένα αίσθημα αμηχανίας, αφού αγγίζει όλα εκείνα τα ζητήματα που αποφεύγουμε να αντικρίσουμε, όπως για παράδειγμα τον θάνατο, τον πόνο και τις αυτοκαταστροφικές μας τάσεις. Συνδέεται με βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα και οτιδήποτε μας έχει προκαλέσει πόνο και δυσκολευόμαστε να το αντιμετωπίσουμε, διότι αισθανόμαστε ευάλωτοι. Από τις 18 Ιανουαρίου 2021 και μέχρι τον Ιούλιο του 2023, ο καθένας από εμάς καλείται να στραφεί μέσα του και να επουλώσει τις πληγές του, διότι τώρα είναι που θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πλέον έτοιμοι για κάτι τέτοιο και δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαδικασία της θεραπείας και της αναγέννησης συνδέεται άμεσα με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Εκτός όμως από αυτή την διαδικασία, θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε τα λάθη μας, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι αλάνθαστος και σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία δεν αισθανόμαστε περήφανοι. Όμως, πού καταγράφονται όλες αυτές οι εμπειρίες και οι μνήμες στην αστρολογία; Μα φυσικά στο ζώδιο του Σκορπιού. Καλούμαστε λοιπόν για τον επόμενο ενάμιση χρόνο να έρθουμε αντιμέτωποι με τις πληγές μας, αλλά και τα λάθη μας, με όσους πληγώσαμε, αλλά και όσους μας πλήγωσαν. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει χωρίς να δικαιολογήσουμε κανέναν και χωρίς να ωραιοποιήσουμε τις καταστάσεις. Όλα τα άλυτα θέματα που έχουμε μέσα μας και οτιδήποτε μας δημιουργεί άβολα συναισθήματα, θα βγει στην επιφάνεια και δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να κλείσουμε τα μάτια μας και να το αγνοήσουμε. Οφείλουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή. Ίσως μάλιστα να ακούσουμε σκληρές αλήθειες από πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως θα πρέπει να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία και χωρίς να δημιουργήσουμε δράματα. Εάν βρισκόμαστε σε κατάσταση άρνησης και νιώσουμε αισθήματα οργής απέναντι σε όποιον μας λέει την αλήθεια ή προσπαθήσουμε να τον πληγώσουμε και εμείς με τη σειρά μας, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά.

Η λύση

Αναφέραμε ήδη ότι η λύση βρίσκεται πάντα στο απέναντι ζώδιο και για τους επόμενους 18 μήνες αυτό το ζώδιο θα είναι ο Ταύρος. Ο Ταύρος μας διδάσκει την απλότητα και αποφεύγει οτιδήποτε είναι πολύπλοκο. Καλούμαστε για το επόμενο διάστημα να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας, να ζούμε τη στιγμή και να μην ανησυχούμε υπερβολικά για το αύριο. Θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας και να μάθουμε να το ακούμε. Να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να πάμε σε μέρη με καθαρό αέρα και να αφήσουμε στην άκρη τα δράματα και τα προβλήματα. Έχει έρθει η ώρα να επιτρέψουμε στον εαυτό μας απλά να υπάρχει. Να βάλουμε την ηρεμία στη ζωή μας, να βρούμε τι είναι εκείνο που μας προσφέρει γαλήνη και να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας βαραίνει.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτή η αλλαγή των Δεσμών στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας ζητήματα και να υπάρξουν έσοδα και κέρδη τα οποία θα σας δώσουν μια ανάσα και κυρίως θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση σας. Προσοχή, ωστόσο, μην παρασυρθείτε σε έξοδα και υπερβολικές δαπάνες λόγω αισιοδοξίας και καλής διάθεσης, που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Με τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο οφειλές που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες, κάρτες και διάφορα χρέη που θα σας δημιουργήσουν ανησυχία και ανασφάλεια. Ίσως να υπάρξει στασιμότητα ή καθυστέρηση σχετικά με την εξέλιξη ενός οικονομικού ή φορολογικού ζητήματος και να μην προχωράει όπως το περιμένατε. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε ό,τι εκκρεμεί ή να κάνετε έναν διακανονισμό. Προσπαθήστε επίσης να ελέγξετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς και την τάση σας να θέλετε να έχετε τον έλεγχο και το πάνω χέρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο δικό σας ζώδιο από τις 18/01/2022, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες, τους στόχους και τα θέλω σας. Έχετε όλη τη διάθεση να κάνετε το πρώτο βήμα που δεν τολμούσατε να κάνετε και να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Επιπλέον, έχετε μεγάλη ανάγκη να είστε αυτόνομοι και να μην εξαρτάστε από τους άλλους, επομένως δεν θα διστάσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Με την είσοδο του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έρθουν ριζικές αλλαγές μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως για κάποιο λόγο να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο που φέρεστε απέναντι στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας ή να νιώσετε την ανάγκη να χωρίσετε και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση η οποία θα σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί μέσα στους επόμενους μήνες να κάνετε μια μοιραία σχέση ή να γνωρίσετε έναν άνθρωπο ο οποίος θα σας δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Βόρειο Δεσμό να εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν υπαρξιακά ζητήματα και ανεξήγητες φοβίες που σας απασχολούν. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική ή με την τέχνη, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να εμπλακείτε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Με τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Σκορπιού, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποια αλλαγή στην καθημερινότητα σας, αφού μπορεί να μην αισθάνεστε πλέον παραγωγικοί. Ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί και να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πρακτικά ζητήματα. Μπορεί επίσης να κάνετε κάποια αλλαγή στο εργασιακό σας περιβάλλον ή να αλλάξετε την στάση σας απέναντι σε συναδέλφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, θα γίνετε ιδιαίτερα κοινωνικοί τους επόμενους μήνες και θα νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε μέσα σε διάφορες ομάδες ή να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο. Θα λειτουργείτε περισσότερο συλλογικά και λιγότερο ατομικά και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ασχοληθείτε ενεργά με την πολιτική και με τα κοινά. Είναι επίσης το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα για το μέλλον και να καταστρώσετε σχέδιο για να τα πραγματοποιήσετε. Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με την πιο ανέμελη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας και να βγάλετε προς τα έξω το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε τρόπους για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, ενώ άλλοι μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την τάση σας για υπερβολές και ρίσκα και να προσπαθήσετε να περιορίσετε τον εγωκεντρισμό σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, δηλαδή στο Μεσουράνημα σας, θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας και τον τομέα της καριέρας σας. Τους επόμενους μήνες θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες και στόχους και θα βρείτε τον τρόπο να κατακτήσετε την κορυφή. Εάν το προηγούμενο διάστημα ήσασταν αποπροσανατολισμένοι, τώρα θα βρείτε τον προορισμό σας στην κοινωνία και θα συνειδητοποιήσετε ποια είναι η επαγγελματική σας ταυτότητα. Επιπλέον, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε καλή εντύπωση σε ανωτέρους και άτομα εξουσίας και θα έχετε την εύνοια τους. Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και συγγενικά πρόσωπα. Είναι η ώρα να απαγκιστρωθείτε από κακές συνήθειες και οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην επιτρέπετε πλέον στο παρελθόν να σας επηρεάζει και να σας ρίχνει την ψυχολογία και να βρείτε τρόπο να στέκεστε στα πόδια σας, με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, είτε με επιπλέον σπουδές, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα, είτε με ταξίδια και επαφή με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας δείξουν ένα νέο μονοπάτι. Οι επόμενοι μήνες είναι οι κατάλληλοι για εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να μελετήσετε σε βάθος κάποιο αντικείμενο, αλλά και για να αναθεωρήσετε τα πιστεύω και τη φιλοσοφία ζωής που είχατε μέχρι τώρα. Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις σας, καθώς και την επικοινωνία και τις επαφές σας με τους άλλους, αφού είναι πιθανό να εμπλακείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις ή σε κουτσομπολιά που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε κάθε φορά σε ένα πράγμα και μη σκορπάτε την ενέργεια σας άσκοπα. Προσοχή, επίσης, στις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας και κοντινούς συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, είναι πιθανό μέσα στους επόμενους μήνες να βρείτε λύσεις σε διάφορα οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν και να σας δημιουργούσαν ανασφάλεια και ανησυχία. Ίσως να λάβετε οικονομική υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένατε, από τον σύντροφο σας ή κάποιο κοντινό σας άτομο. Γενικώς, η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά από πριν, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε όσα συναισθήματα κρατούσατε θαμμένα μέσα σας και να επιλύσετε θέματα που διστάζατε να προσεγγίσετε. Με την είσοδο του Νότιου Δεσμού στον Σκορπιό, κάποια απρόοπτα έξοδα και δαπάνες μπορεί να σας αναστατώσουν και να σας δημιουργήσουν άγχος και ανησυχία. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας και ότι πρέπει να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας. Επιπλέον, καλείστε να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών σας και να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς ή σας κρατάει στάσιμους σε μια κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, θα υπάρξουν τους επόμενους μήνες θετικές εξελίξεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εάν είστε μόνοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, ενώ αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Κάποιοι άλλοι από εσάς μπορεί βέβαια να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι μέσα στη σχέση σας και να πάρετε την απόφαση να χωρίσετε. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να έχετε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Με τον Νότιο Δεσμό στο δικό σας ζώδιο, θα έρθετε αντιμέτωποι με κομβικές αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την πορεία σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Είναι σημαντικό να διεκδικήσετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας μέσα σε κάθε είδους σχέσης και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας βλάπτουν και σας κρατάνε στάσιμους. Προσοχή στον υπέρμετρο εγωισμό που μπορεί να βγει άτσαλα προς τα έξω και ενδεχομένως να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, οι επόμενοι μήνες είναι κατάλληλοι για να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας και να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές και βλαβερές συνήθειες. Έχει έρθει η στιγμή για να βάλετε επιτέλους τη γυμναστική και την πιο υγιεινή διατροφή στη ζωή σας και να προσέξετε παραπάνω το σώμα σας. Επιπλέον, θα βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε καλύτερα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά και να γίνετε πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας. Με το Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια κάποιοι βαθύτεροι φόβοι και ανασφάλειες ή ζητήματα από το παρελθόν τα οποία σας πονάνε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν κρυφοί εχθροί ή άτομα τα οποία δρουν με υπόγειο και παρασκηνιακό τρόπο και έχουν σκοπό να σας σαμποτάρουν. Προσπαθήστε να ακούσετε τη διαίσθηση σας και μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και στον εσωτερικό σας κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα ή να ασχοληθείτε με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Γενικώς, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα αναδείξουν τον αληθινό σας εαυτό. Δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί ή απλώς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας και να έρθετε πιο κοντά τους. Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, θα αναθεωρήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και οι συνθήκες θα σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση απέναντι στις κοινωνικές σας επαφές. Εάν κυνηγούσατε κάποιο στόχο ή όραμα, μπορεί τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας εκφράζει πλέον και ότι πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται σε κάποιες φάσεις να νιώσετε ανήμποροι να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να θεωρήσετε ότι όλα είναι μάταια, επομένως προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στο παρόν και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα στους επόμενους μήνες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και άτομα από την οικογένεια σας ή να προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την κατοικία σας. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση μπορεί να δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητα σας και να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια. Είναι σημαντικό να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τα κοντινά σας άτομα και κυρίως να αντιμετωπίσετε παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε. Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα θα μπουν στο στόχαστρο και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε στροφή στην καριέρα σας ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την εξουσία. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας αποτρέψουν από το να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου, η επικοινωνία και η κοινωνική σας ζωή θα έρθουν στο προσκήνιο και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και γι’ αυτό πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Εάν ασχολείστε με γράψιμο ή πνευματικές εργασίες, θα είστε αρκετά ευνοημένοι και θα καταφέρετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Γενικώς, το πνεύμα σας θα είναι ανήσυχο και θα έχετε ανάγκη από πληροφορίες και διαφορετικά ερεθίσματα. Επιπλέον, η σχέση σας με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά τους. Με τον Νότιο Δεσμό στον Ταύρο, θα αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία της ζωής σας και γενικώς οι καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης και πιστεύω. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ζητήματα και να ανακαλύψετε την αλήθεια και το νόημα πίσω από το καθετί που συμβαίνει. Ωστόσο, μέσα στην αναζήτηση αυτή μπορεί μια συνειδητοποίηση να σας απογοητεύσει ή να σας κάνει να γίνετε πιο ρεαλιστές. Όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, προσπαθήστε να μην χάσετε την ελπίδα και την αισιοδοξία σας.