Πώς θα βρείτε την ευτυχία στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιο σας

Πώς θα βρείτε την ευτυχία στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιο σας

Πώς θα βρείτε την ευτυχία στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιο σας

Δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, αν και πρέπει πολλές φορές να συμβιβαζόμαστε και να συνυπάρχουμε με άτομα που δεν έχουμε τίποτα κοινό. Αυτό, για παράδειγμα, συμβαίνει στον χώρο εργασίας, που δεν επιλέγουμε εμείς με ποιους θα συνεργαστούμε, αφού τα κριτήρια για να προσληφθεί κάποιος δεν είναι αν θα ταιριάξει με τον συνάδελφό του, αλλά αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη δουλειά. Στην προσωπική ζωή όμως, δεν πρέπει να συμβαίνει το ίδιο. Το κριτήριο θα πρέπει να είναι η ευτυχία. Ο σύντροφος που επιλέξατε σας κάνει ευτυχισμένους και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Μιλάτε την ίδια γλώσσα, ταιριάζουν οι αντιλήψεις σας. Όχι να είστε ίδιοι, αλλά να εκφράζεστε αληθινά.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε μια σχέση με κάποιον άνθρωπο για λάθος λόγους δεν θα βρείτε την ευτυχία. Αν, για παράδειγμα, σας εντυπωσίασε μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση. Ή αν σας τράβηξε η οικονομική επιφάνεια, αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία. Ή μπορεί και να μπήκατε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι, αλλά και μαζί που είστε νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ. Αυτές οι σχέσεις δεν θα κρατήσουν μακροπρόθεσμα ή αν κρατήσουν δεν θα είναι ευτυχισμένες, διότι δεν θα είστε ο εαυτός σας. Θα πρέπει να προσποιείστε, να καταπιέστε ή να κρύβετε τις ανάγκες σας. Ρίξτε μια ματιά βαθιά μέσα σας και βρείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αγαπήστε τον εαυτό σας και αποδεχτείτε τον με τα ελαττώματα του και θα βρείτε τον σωστό για εσάς σύντροφό.

Η θέση του Ήλιου στον αστρολογικό χάρτη, δηλαδή το ζώδιο, δείχνει ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα που δεν μπορούμε να προσπεράσαμε. Είναι οι βασικές μας ανάγκες για να είμαστε ο εαυτό μας, για να είμαστε ευτυχισμένοι και τις οποίες δεν μπορούμε να θάψουμε για πολύ καιρό, διότι κάποια στιγμή θα «εκραγούν», θα βγουν στην επιφάνεια και τότε το μόνο που θα έχουμε καταφέρει είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι απλά χάσαμε χρόνο με έναν άνθρωπο που δεν μας ταίριαζε. Δεν υπάρχουν λάθος άνθρωποι, υπάρχουν… λάθος επιλογές. Ας δούμε λοιπόν πώς θα είμαστε ευτυχισμένοι και τι ζητάμε από μια σχέση ανάλογα με το ζώδια μας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε ανεξάρτητοι, ενεργητικοί και επιθετικά ειλικρινείς. Δεν σας αρέσει ο ψυχολογικός πόλεμος και δεν κρύβετε τα προβλήματα κάτω από χαλί. Φανταστείτε λοιπόν να έχετε έναν σύντροφο, που να κάθεται μουτρωμένος, να τον ρωτάτε τι έχει και αυτός να μην απαντά. Να νιώθει ανασφάλεια και να προσπαθεί να σας ξεκόψει από τους φίλους και τα χόμπι σας. Να του λέτε να κάνετε κάτι και αυτός να βουλιάζει στον καναπέ διαβάζοντας ποίηση και φιλοσοφώντας. Ή να είναι αυτός καταπιεστικός, ισχυρός και να επιβάλλει πάντα το δικό του θέλω. Σας πιάσανε τα νεύρα σας και μόνο στη σκέψη και θέλετε να σπάσετε τα πάντα γύρω σας; Όσο ωραίους κοιλιακούς και να έχει, όση οικονομική άνεση και αν σας προσφέρει, δεν θα αντέξετε. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσετε και θα θέλετε να είστε εσείς. Ο εαυτός σας. Ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που δεν θα αφήσει τους φίλους του επειδή βρήκε σύντροφο, που θέλει να ζήσει περιπέτειες, να πάει εκδρομές και να τσακωθεί. Να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν και όχι να φιλοσοφεί. Να είστε εσείς ο ηγέτης. Αφού δεν αντέχετε να συμβιβάστε δεν είναι στο αίμα σας. Χρειάζεστε άτομα στο πλευρό σας που να μπορούν να ακολουθήσουν τους έντονους ρυθμούς σας και να τα θαυμάζετε για να μπορείτε και εσείς να λάμπετε και να μην ανταγωνίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ στοργικοί, αισθησιακοί, θέλετε αγάπη και επαφή. Αναζητάτε την ηρεμία, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και επιθυμείτε να φροντίζετε και να σας φροντίζουν. Η φυσική επαφή, είναι ζητούμενο και προϋπόθεση για εσάς. Τα χάδια, η αγκαλιά, το άγγιγμα, είναι η τροφή της ψυχής σας και η βασική σας ανάγκη. Αν λοιπόν είστε με κάποιον που δεν σας συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του, δεν σέβεται τις ιδιαιτερότητες σας και δεν σας αγκαλιάζει, υποφέρετε. Αν ο σύντροφός σας δεν σας σκέφτεται και για παράδειγμα, γυρνάτε το βράδυ σπίτι κουρασμένος/η και δεν σας έχει πει ότι έχει καλέσει την παρέα του θα δούνε μπάλα ή ριάλιτι και φωνάζουν και ωρύονται, ενώ είχατε πει ότι θα περάσετε ένα ήρεμο βράδυ πίνοντας το αγαπημένο σας κρασί, μάλλον δεν περνάτε καλά. Αν θέλετε να συζητήσετε διεξοδικά ένα πρόβλημα που έχει προκύψει και αυτός/η αρχίζει να ουρλιάζει και να λέει ότι είστε υπερβολικός/η, μάλλον δεν υπάρχει σημείο επαφής. Και το χειρότερο; Τον αγκαλιάζετε και σας σπρώχνει, βαριέται να σας περιποιηθεί και να δεχτεί τα χάδια σας. Πόσο θα αντέξετε πριν ξεχειλίσει το παράπονο σας και κλονιστεί η υπομονή σας, που δεν έχετε και πολύ! Χρειάζεστε έναν άνθρωπο που να είναι εκεί για εσάς. Όχι να σας στηρίζει. Δεν είστε αδύναμοι, αλλά να σας νιώθει, να σας εκτιμά και να σας το δείχνει. Και πάνω από όλα να σας αγγίζει. Στο σώμα και την ψυχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κοινωνικοί, επικοινωνιακοί, αυθόρμητοι, εξωστρεφείς και μιλάτε πολύ. Σας αρέσει να διασκεδάζετε, να βγαίνετε, να κουτσομπολεύετε και να είστε σε μια διαρκή κίνηση. Όταν είστε σε σχέση δεν θέλετε να αποτραβηχτείτε από τον υπόλοιπο κόσμο και να κλειστείτε σε ένα σπίτι με τον/ην σύντροφό σας. Θέλετε να περνάτε καλά, να πηγαίνετε βόλτες και να ζείτε τα πάντα μαζί. Αν λοιπόν, είστε με ένα άτομο που «μουχλιάζει» στο σπίτι και κάθε φορά που του προτείνετε κάτι έχει μια δικαιολογία για να μην έρθει μαζί σας και προσπαθεί να σας κρατήσει και εσάς μέσα, μάλλον θα αντιδράσει το σύστημα σας. Παρότι είστε απίστευτα προσαρμοστικοί, σε αυτές τις συνθήκες δεν θα τα καταφέρετε για πολύ. Ό,τι και να είναι αυτό που σας τράβηξε κοντά του/ης δεν θα είναι ικανό να σας δεσμεύσει. Εσείς θέλετε να συζητάτε (με τις ώρες) και αν ο/η σύντροφος σας έχει πιει το αμίλητο νερό δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε. Και η επικοινωνία για εσάς είναι το Α και το Ω. Μπορεί στην αρχή αυτή η σιωπή να σας γοήτευσε και να τη θεωρήσατε ως μυστήριο που πρέπει να λύσετε, όμως θα σας κουράσει. Ιδιαίτερα αν εσείς λέτε τα καυτά κουτσομπολιά που μάθατε και η αντίδραση που λαμβάνετε δεν είναι ενθουσιασμός για το επίτευγμα σας, αλλά ένα ξερό «και τι μας νοιάζει εμάς;». Όχι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να ανεχθείτε. Και επειδή είστε πολύ έξυπνοι και μπορείτε να κατανοείτε τη συμπεριφορά και τα κίνητρα ενός συντρόφου, κάποια στιγμή θα φύγετε. Εσείς θέλετε δίπλα σας, ένα άτομο με γρήγορη σκέψη, που να εκφράζεται, να γελά και να θέλει να ζήσει δέκα ζωές σε μία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και θέλετε να δίνετε τη φροντίδα σας απλόχερα στους άλλους και να συμπαραστέκεστε σε κάθε πρόβλημα τους. Δεν αντέχετε να μην εκτιμούν αυτά που προσφέρετε και να μην σας σέβονται. Επειδή λειτουργείτε υποστηρικτικά στους άλλους, βάζετε τις ανάγκες σας σε δεύτερη μοίρα και μπορεί να ανεχτείτε πολλές καταστάσεις που δεν σας είναι ευχάριστες, για να είναι οι άλλοι ικανοποιημένοι. Αλλά για πόσο; Σκεφτείτε να είστε σε μια σχέση που όλο δίνετε, σκορπίζετε το είναι σας και ο άλλος όχι απλώς δεν εκτιμά, αλλά σας λέει ότι τον κουράσατε και τον πνίγετε. Εσείς κλείνεστε στον εαυτό σας, χαλάει η διάθεση σας και γίνεστε κυκλοθυμικοί. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε και πρέπει να είστε με άτομα που εκτιμούν τη φροντίδα σας και την αγάπη σας για να βρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Αν είστε με κάποιον/α που ακούει την καρδιά σας, μπορείτε και εσείς να είστε ο εαυτός σας, να εκφράζεστε με ειλικρίνεια και να χαμογελάτε περισσότερο. Δεν απαιτείτε από τους άλλους να σας δείχνουν την αγάπη τους, αν και το θέλετε, αλλά να δέχονται τουλάχιστον τη δική σας.

ΛΕΩΝ

Είστε μεγαλόψυχοι, υπερήφανοι και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Επειδή έχετε την τάση να είστε σνομπ και να λειτουργείτε αλαζονικά, σίγουρα θέλετε ο σύντροφός σας να σας δείχνει το θαυμασμό του. Δεν μπορείτε να ανθίσετε μέσα σε μια σχέση που σας μειώνουν και σας χειρίζονται. Μπορείτε να διανοηθείτε να προσπαθείτε και να μην σας το αναγνωρίζουν; Να λέτε κάτι και να γίνεται το αντίθετο; Να σας αμφισβητούν συνεχώς για τα ταλέντα και τις γνώσεις σας; Να περιγελούν τα δημιουργήματά σας; Να αποστρέφονται τις απόψεις σας και να σας συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχετε; Σας σηκώθηκε η τρίχα και μόνο στη σκέψη; Όχι δεν αξίζετε τέτοιο σύντροφο. Αν είστε σε μια σωστή για εσάς σχέση μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Και αυτό εξάλλου θέλετε. Να είστε στην κορυφή της καρδιάς του άλλου, να είστε το πρώτο μέλημα του και η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνάει το πρωί. Να είστε το κέντρο του κόσμου του και να σας το δείχνει και να σας το λέει με κάθε τρόπο. Να ακούγεται η άποψη σας, να δίνετε την παράσταση σας και να έχετε κοινό. Να είστε ο Βασιλιάς της και η Βασίλισσά του, δηλαδή ότι ακριβώς πιστεύετε πως είστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλές αρετές και πολλές ιδιοτροπίες. Είστε οργανωτικοί, ευφυείς, υπεύθυνοι, αλλά και ντροπαλοί, γκρινιάρηδες, φιλοχρήματοι και επικριτικοί. Αν είστε με έναν σύντροφο που δεν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, βγάζετε τον κακό σας εαυτό. Προβάλετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας και κουράζετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε την αταξία και την έλλειψη καθαριότητας, οπότε δεν θα μπορούσατε να συμβιώσετε με κάποιον που πετάει τα πράγματα του από δω και κει. Σίγουρα θα κάνετε εσείς την υπηρεσία, αλλά όχι αγόγγυστα. Θα παραπονιέστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τον κατακρίνετε για όλα και για αυτά που έκανε και για αυτά που δεν έκανε. Ζωή είναι αυτή; Αν δε ο σύντροφός σας είναι εξωστρεφής, δεν κρατά τους τύπους και σας φιλά και σας αγκαλιάζει δημόσια, μπορεί και να «αρρωστήσετε». Επειδή εσείς δεν αντέχετε αυτές τις συμπεριφορές και έχετε την τάση να θέλετε να αλλάξετε τους άλλους και να τους φέρετε στα μέτρα σας, πράγμα δύσκολο, υποφέρετε και υποφέρουν. Εσείς χρειάζεστε έναν άνθρωπο που να αγαπά την τάξη και αν γίνεται μάλιστα να τα κάνει όλα αυτός και εσείς να τα βρίσκετε τακτοποιημένα, θα ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Να έχει πρόγραμμα, να είναι πάντα εκεί για εσάς και να φαίνεται κοινωνικά άψογος, αλλά στις ιδιωτικές σας στιγμές να μεταμορφώνεται σε καυτό εραστή. Με αυτές τις συνθήκες η ηρεμία θα επανέλθει στο μυαλό σας, θα είστε χαλαροί και θα απολαμβάνετε τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Λατρεύετε την ιδέα της αγάπης, αλλά δεν μπαίνει εύκολα κάποιος ολοκληρωτικά στην καρδιά σας. Ερωτεύεστε, ενθουσιάζεστε και δεσμεύστε, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, επειδή έχετε το ανικανοποίητο, δεν είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή και σκέφτεστε ότι σας άξιζε κάτι καλύτερο. Είστε διπλωματικοί, ευγενικοί και καλαίσθητοι, ωστόσο μπορείτε να γίνετε μελοδραματικοί και χειριστικοί. Επειδή είστε ματαιόδοξοι, μπορεί να κάνετε σχέσεις με άτομα που σας ανεβάζουν «επίπεδο», αλλά αυτό δεν είναι σας εξασφαλίζει ότι σας ταιριάζουν κιόλας. Σε συνδυασμό με την αναποφασιστικότητα σας και επειδή δεν σας αρέσει και να ξεβολεύεστε, μπορεί να μένετε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί. Για να είστε ευτυχισμένοι πρέπει να βρείτε έναν σύντροφο που να σας λέει πόσο όμορφοι και ξεχωριστοί είστε. Που να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις, να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να μην σας ζαλίζει με αυτές τις ταπεινές έγνοιες. Εσείς θέλετε να είστε καλλιτέχνες και να ασχολείστε με υψηλές έννοιες και όχι με λογαριασμούς και ρουτίνες. Θέλετε από τον σύντροφό σας τον θαυμασμό και την αγάπη, χωρίς να απαιτεί και από εσάς το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος και δυναμισμός είναι στο DNA σας, όπως οι εμμονές και η καχυποψία. Λειτουργείτε με το ένστικτο και δίνεστε ολοκληρωτικά, μόνο αν νιώσετε ασφάλεια. Τότε είστε χείμαρρος συναισθημάτων και αφοσιώνεστε στον σύντροφό σας ψυχή τε και σώματι. Ενώ σας αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και μπορείτε να αναγεννηθείτε μέσω των ανθρώπων που σας δείχνουν το βάθος της ψυχής τους και είναι ειλικρινείς απέναντί σας, εσάς σας εξιτάρει το… σκοτάδι. Πάτε και μπλέκετε σε αδιέξοδες καταστάσεις, μόνο και μόνο γιατί θέλετε να χειριστείτε ανθρώπους που δεν μπορείτε να έχετε. Παρότι σας εξαντλεί αυτή η διαδικασία, σας τραβάει όπως την πεταλούδα το φως. Αν για παράδειγμα κάποιος άνθρωπος είναι κλειστός, ψάχνετε να τον βρείτε ή έχει άλλη σχέση, πέφτετε με τα μούτρα. Διεκδικείτε χρόνο και αγάπη και χάνετε το μυαλό σας. Βγαίνει όλη η καχυποψία και οι εμμονές που σας χαρακτηρίζουν στην επιφάνεια και παθιάζεστε. Γίνεστε σκληροί, κυνικοί και επιθετικοί. Κολλάτε και δεν βλέπετε μπροστά σας, δεν σκέφτεστε τίποτε άλλο όλη την ημέρα και χάνετε τον εαυτό και τη ζωή σας. Γιατί αυτό δεν είναι έρωτας. Δεν είναι ευτυχία, είναι απλά ένα κόλλημα. Εσείς χρειάζεστε έναν άνθρωπο που να μπορεί να μοιραστείτε το έντονο πάθος σας θετικά. Που να μπει στην ψυχή σας και να ξεκλειδώσει τα βαθιά ένστικτά σας. Που να δώσει στον ζωώδη ερωτισμό σας νόημα. Τότε θα φτάσατε από το έρεβος στο φως και θα βρείτε την ουσία στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι μπορεί να κάνει τους πιο αισιόδοξους του ζωδιακού να μαραζώσουν; Μια λάθος σχέση. Το να βρίσκονται, λόγω ανασφαλειών ή οποιονδήποτε συνθηκών, αναγκασμένοι να ζουν με κάποιον σύντροφο που τους κόβει τα φτερά. Γιατί αυτό έχουν οι Τοξότες, φτερά και μπορούν να πετάξουν. Θέλετε πάντα να πιστεύετε ότι υπάρχει προοπτική, έστω και αν βιώνετε τις πιο δύσκολες συνθήκες. Και μέσα στη μεγαλύτερη πίεση, ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και πάντα βρίσκετε έναν λόγο να χαμογελάτε, έστω και με τα «χάλια» σας. Οπότε σκεφτείτε να βρίσκεστε σε μια σχέση με έναν άνθρωπο απαισιόδοξο, μουτρωμένο που το μόνο που βλέπει μπροστά του είναι σκοτάδι. Που όταν λέτε εσείς πως όλα θα πάνε καλά, αυτός να σας γειώνει και να απορρίπτει κάθε σας λέξη, σκέψη και όνειρο. Ναι σίγουρα αυτό για εσάς είναι εφιάλτης. Η ευτυχία είναι να ξυπνάτε το πρωί και να βλέπετε χαμόγελα και να ακούτε μια καλή κουβέντα. Να κάνετε όνειρα και σχέδια για το πώς θα τα υλοποιήσετε. Να έχετε έναν άνθρωπο που θα βγάζει τις «άγκυρες» της ζωής σας, να αισθάνεστε ελεύθεροι και όχι παγιδευμένοι. Θέλετε περιπέτεια, γνώση και όχι να σπαταλάτε το χρόνο σας με φόβους και πεσιμιστές. Ναι, η ζωή είναι δύσκολη, αλλά είναι μια και πρέπει να τη ζεις και όχι να την μοιρολογάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε υπομονετικοί, σταθεροί, υπεύθυνοι, αλλά και άκαμπτοι, ψυχροί και υλιστές. Έχετε υψηλά πρότυπα στη ζωή σας και αυτοπαγιδεύεστε στις φιλοδοξίες σας. Η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω, είναι το πιο σημαντικό για εσάς. Αν λοιπόν μια σχέση ξεκίνησε επειδή, για παράδειγμα, σας συγκίνησε η οικονομική ή κοινωνική επιφάνεια του συντρόφου σας και στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν πτυχές του χαρακτήρα του που δεν αρμόζουν στον συντηρητικό τρόπο που σκέφτεστε, θα είστε απόλυτα διχασμένοι και εγκλωβισμένοι στους ιδεασμούς σας. Θα μπορούσατε να είστε σαν τη Μαρία Κάλλας, που ο έρωτας της για τον Ωνάση την καταδίκασε να περιμένει τα λίγα ψίχουλα αγάπης μαζί με την ταπείνωση. Ή σαν τον Ωνάση που άφησε τον έρωτα στην άκρη για να δείξει τη δύναμη του σε όλο τον πλανήτη. Μπορείτε να ευτυχίσετε και έχετε τα φόντα. Θέλετε σεβασμό, αναγνώριση, να αισθάνεστε σημαντικοί και περήφανοι. Σπάστε τις αλυσίδες του μυαλού σας και ζήστε δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει όλες αυτές τις αρετές που θέλετε. Όχι τις μισές που εξυπηρετούν τον σκοπό σας εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Οι στιγμές αλλάζουν και στη ζωή δεν είναι μόνο το φαίνεσθαι, αλλά και το είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδεαλιστές, πρωτοποριακοί, ασυμβίβαστοι, έξυπνοι, φιλικοί, αλλά και απόμακροι, αντικοινωνικοί και σαρκαστικοί. Το ποια χαρακτηριστικά θα προβάλετε, εξαρτάται από το αν είστε εσείς οι ίδιοι ευτυχισμένοι ή όχι. Αν είστε με έναν σύντροφο που σας καταπιέζει και δεν πιστεύει σε εσάς, τότε δεν θα είστε ο ανοιχτόμυαλος που τόσο παινεύεστε, αλλά ένας προκλητικός, αυτοκαταστροφικός επαναστάτης. Για να αποδώσετε τα μέγιστα των δυνατοτήτων σας και να επιτύχετε πρέπει να ευτυχίσετε. Και να γίνει αυτό πρέπει να αισθάνεστε τον σύντροφός σας σαν φίλο. Να μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα και να του λέτε τα πάντα. Να αισθάνεστε ελεύθερος, να είστε ο εαυτός σας και να μην είστε με άτομα που σας ασκούν σκληρή κριτική και είναι προσκολλημένα επάνω σας. Δεν αντέχετε να έχουν απαιτήσεις από εσάς και να πρέπει να εξυπηρετείτε υποχρεώσεις. Θέλετε χαρά, γέλια και μαζώξεις, χωρίς καταπίεση και όρια. Θέλετε από τον σύντροφό σας να σας εκπλήσσει συνεχώς ερωτικά και όσο πιο ελεύθερο σας έχει τόσο εσείς θα κολλάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάχνοντας να βρείτε την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη, μπορεί να πέσετε θύματα χειριστικών ανθρώπων. Και αντί να τρέξετε μακριά, κάθεστε και υπομένετε τα «μαρτύρια» για να κάνετε τον άλλον ευτυχισμένο. Είστε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ρομαντικοί, με φαντασία και μπερδεύετε το πραγματικό με το ιδεατό. Παρότι η ισχυρή διαίσθηση σας χτυπάει όχι μόνο καμπανάκια, αλλά συναγερμούς, ότι δεν έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις, εσείς παραμυθιάζεστε ότι κάτι θα αλλάξει μαγικά. Για παράδειγμα, ενώ θέλετε ηρεμία, μπορεί να είστε με τον πιο νευρικό άνθρωπο και ελπίζετε ότι θα τον εξημερώσετε. Έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και δημιουργικές ανησυχίες και ενώ επιθυμείτε το κομπλιμέντο και τη στήριξη μπορεί να είστε με κάποιον ή κάποια που σας ειρωνεύεται και εσείς δεν αντιδράτε και περιμένετε να ξημερώσει η μέρα που θα σας καταλάβει και θα σας εκτιμήσει. Συγχωρείτε τους άλλους χωρίς να εξετάζετε πόσο σας πλήγωσαν και μαζεύετε πληγές. Έχετε τόσα ταλέντα και δυνατότητες, που αν έχετε έναν άνθρωπο υποστηρικτικό και δοτικό θα διαπρέψετε. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν και όχι να σας φωνάζουν και να σας ευνουχίζουν. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, πιστέψτε σε σας για να πιστέψουν και άλλοι.