Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Σκορπιού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Σκορπιού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Σκορπιού

Δεν είναι πάντα εύκολο να κερδίσεις την καρδιά κάποιου που σε έχει γοητεύσει. Αλλά το να προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με το συναρπαστικό ταίρι που εκπροσωπεί το ζώδιο του Σκορπιού είναι μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Επειδή διανύουμε την εποχή του Σκορπιού, είναι ίσως η καταλληλότερη στιγμή για να ανακαλύψετε μερικούς τρόπους για να κατανοήσετε και να έρθετε πιο κοντά με έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου.

Με φυσική έλξη και πάθος

Για να αποκτήσετε το ενδιαφέρον τους πρέπει να υπάρχει φυσική έλξη. Αυτό είναι που βάζει τον μηχανισμό σε κίνηση και είναι κάτι που δεν διαρκεί πολύ. Η εμφάνιση αλλά και το ταπεραμέντο παίζουν ισοδύναμο ρόλο. Μόλις τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται είναι η στιγμή που θέλουν να δουν τι υπάρχει στην ψυχή και στο μυαλό σας. Χωρίς πάθη κανενός είδους, κανένα συναισθηματικό ή διανοητικό βάθος ή ανταπόκριση, χάνουν εύκολα το ενδιαφέρον τους. Αυτό μάλλον είναι που τους κάνει να φαίνονται δύσκολοι, αλλά γι’ αυτό τις περισσότερες φορές βρίσκουν κάποιον που τους ελκύει, αλλά τελειώνει κυριολεκτικά πριν ξεκινήσει, αν δεν υπάρχει το ένα ή το άλλο.

Εκφράστε τις επιθυμίες σας

Είναι καλό να εκφράσετε αυτό που επιθυμείτε ή που αναζητάτε σε μια σχέση, ώστε να δημιουργηθεί μια ειλικρινής βάση αν τα πράγματα προχωρήσουν. Έτσι θα επεξεργαστούν τις προσδοκίες σας και αν ενδιαφέρονται θα προσπαθήσουν να σας το προσφέρουν. Όμως θα πρέπει να το κάνετε σταδιακά και περισσότερο υπό μορφή συζήτησης. Ή μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί τους και να εκφράσετε τις θέσεις σας αν δεν συμφωνείτε σε κάτι. Αν ένας Σκορπιός προσπαθήσει ή δεν αλλάξει μία γνώμη μόνος του, μην επιμείνετε. Να είστε πιστοί σε αυτό που πιστεύετε, ανεξάρτητα από την άποψη τους και προσπαθήστε να δείξετε την ίδια ανοχή στις δικές τους πεποιθήσεις. Στην πραγματικότητα εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, ακόμη κι αν δείχνουν ότι εκνευρίζονται κάποιες φορές.

Με έναν αέρα μυστηρίου

Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται για τα μυστήρια της ζωής και το μυστήριο γενικότερα τους ελκύει. Τους αρέσει να μαθαίνουν για τους ανθρώπους και να μπορούν έτσι να καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που τους κάνει μοναδικούς. Επειδή έχουν υψηλές άμυνες, κρατούν την καρδιά τους κλειδωμένη μέχρι να βρουν το σωστό κλειδί, ώστε να φανερώσουν όλη την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους. Εάν ενδιαφέρεστε θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Παίξτε με το μυστήριο και κάντε έναν Σκορπιό να χάσει το μυαλό του και να απορροφηθεί με τη διαδικασία της ανακάλυψης. Αφήστε τον να σας γνωρίσει σιγά σιγά και θα κάνει το ίδιο. Το να τον γνωρίσεις καλά είναι κάτι που μπορεί να πάρει ακόμη και χρόνια. Πάντα ανακαλύπτεις μία άλλη πλευρά όταν δεν το περιμένεις και είναι καλό να κάνετε το ίδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα κάτι νέο να παρουσιάσετε, άλλες σας πτυχές και ιδιότητες που δεν γνωρίζει, μερικές ακόμη ιστορίες να πείτε για το παρόν και το παρελθόν, ώστε να κρατήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Αφήστε τους να προσπαθήσουν

Όταν έχει βάλει κάτι στο μάτι ένας Σκορπιός δεν θα τον πειράζει και λίγο κυνήγι. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα του αρέσει περισσότερο αν κουραστεί λιγάκι να το αποκτήσει. Αν έχει γοητευτεί, προσπαθήστε να είστε η πρόκληση που θα θέλει να κατακτήσει. Αυτή η επιθυμία να δαμάσει κάτι που είναι άπιαστο, τον κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα. Μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, αλλά μπορείτε να τον ενθαρρύνετε προσφέροντας μικρές ενδείξεις για το τι θα σας κέρδιζε ώστε να προσπαθήσει. Ο στόχος είναι να κρατήσετε το ενδιαφέρον ζωηρό και να του κεντρίσετε την περιέργεια. Όλη η προσπάθεια του όμως θα ανταμειφθεί με ένα σύντροφο που θα ζηλεύουν ακόμα και οι φίλοι του. Μην φοβάστε να κινηθείτε διακριτικά ανάμεσα στο ναι και το όχι. Άλλωστε τους αρέσουν οι άνθρωποι με άποψη, που έχουν τσαγανό και το θάρρος της γνώμης τους. Η δυσκολία της κατάκτησης προσελκύει έναν Σκορπιό.

Προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας

Ο διαισθητικός και παρατηρητικός χαρακτήρας ενός Σκορπιού θα προσέχει κάθε στιγμή ό,τι κάνετε. Αν δεν είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς, αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει. Θα μπορεί να σας διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο, οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή. Απλά ακούστε τον πολύ καλά όταν μιλάει και δώστε την απαιτούμενη σημασία. Θα πει πράγματα σημαντικά για εκείνον, θα πει τη γνώμη του και κάποιες φορές την εκφράζει κοφτά. Όμως, μπορεί να είναι και πολύ διακριτικός. Όταν πρόκειται για σχέσεις, αφιερώνει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί πώς να μιλήσει στο άτομο που νοιάζεται. Με έναν Σκορπιό είναι καλύτερα να αφιερώσετε και εσείς χρόνο για να βρείτε τις σωστές ευγενικές λέξεις, προκειμένου να μεταφέρετε αυτό που πραγματικά και αληθινά εννοείτε, ώστε να μην υπάρξει χώρος για παρεξηγήσεις. Συχνά είναι εύθικτοι, έχουν άμυνες και ιδιοτροπίες και έτσι θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Τουλάχιστον όταν πρόκειται για συναισθηματικά θέματα που είναι πιο ευαίσθητοι από το κανονικό.

Χρειάζεται να τους καταλαβαίνεις

Δεν είναι εύκολοι άνθρωποι, γι’ αυτό οι Σκορπιοί είναι πάντα σε αναζήτηση για συντρόφους που μπορούν να τους κατανοήσουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο και σημαίνει πολλή δουλειά, και μάλλον δεν είναι κάτι που μπορεί να χειριστεί ο καθένας. Πρόκειται για ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο. Χρειάζονται κάποιον που τους αγαπά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές τους. Θα υπάρξουν φορές που μπορεί θα απογοητευτείτε με την εγωιστική ή την παράξενη συμπεριφορά τους. Αλλά να γνωρίζετε ότι θα είναι εκεί για όλα τα δύσκολα και ότι είναι κάποιοι που μπορείτε να βασιστείτε. Η ανταμοιβή για αυτή την επίπονη προσπάθεια είναι μία σταθερή δέσμευση που πολλοί θα εύχονταν να έχουν.

Μιλήστε τη γλώσσα τους

Οι Σκορπιοί δυσκολεύονται να μεταφράσουν σε λέξεις όλα τα πολύπλοκα συναισθήματα που βιώνουν. Συχνά μπερδεύουν επίσης τα συναισθήματα με τον ερωτισμό. Σε γενικές γραμμές, η επικοινωνία τους στον έρωτα είναι περισσότερο σωματική παρά λεκτική. Αν και δεν πρέπει να βιαστείτε να φτάσετε στο δια ταύτα, τα αγγίγματα και τα φιλιά είναι πολύ σημαντικά. Εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφό τους, το σεξ μπορεί να εκφράσει αυτά που δυσκολεύονται να πουν. Από την άλλη πλευρά, μια νύχτα πάθους μπορεί να επικοινωνήσει όσα τα λόγια μερικές φορές δεν μπορούν.

Παίξτε σκάκι

Στον Σκορπιό αρέσει να παίζει και να αισθάνεται ότι έχει πλεονεκτική θέση. Μπείτε στο παιχνίδι με θάρρος και υπομονή. Να είστε σαγηνευτικοί, αλλά αφήστε τον να νιώσει ότι είστε εδώ για να κερδίσετε την καρδιά του. Οι Σκορπιοί λατρεύουν να βρίσκονται σε θέση ισχύος, ιδιαίτερα στις σχέσεις τους. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά αν τα παίρνουν σοβαρά είναι επειδή θέλουν κάτι περισσότερο. Μερικές φορές δοκιμάζουν έναν σύντροφο κάνοντας τα πράγματα δύσκολα, ώστε να τον τεστάρουν. Αν αντέξει στην πίεση, τότε η αγάπη είναι αληθινή. Είναι μερικές φορές σαν να τον αποδιώχνουν, όταν η ψυχή το μυαλό και το σώμα τους στην πραγματικότητα τον λαχταράει.

Καθησυχάστε τους όταν κυριεύονται από ανασφάλειες

Μερικές φορές, εάν οι Σκορπιοί κατακλύζονται από ανασφάλειες, χρειάζεται να επεξεργαστούν τα συναισθήματα τους και τότε τείνουν να εξαφανίζονται ή απομονώνονται. Οτιδήποτε φέρει ανασφάλειες στη ζωή τους θα κάνει έναν Σκορπιό να νιώθει ζήλια. Αν και είναι ένα δυνατό ζώδιο, έχει βάθος και πολυπλοκότητα που είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Θα χρειαστεί τότε να τον καθησυχάζετε περιστασιακά. Αυτό το ζώδιο δεν πείθεται εύκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να υποστηρίζετε τα λόγια σας με πράξεις. Μην λέτε πράγματα μόνο για να τους κάνετε να νιώσουν καλά, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την εμπιστοσύνη τους. Προτιμήστε τη λογική προσέγγιση με γλυκύτητα και κατανόηση και αυτό θα τους κερδίσει, καθώς εκτιμούν τις πνευματικές και ψυχικές αρετές. Κάντε τους να αισθανθούν ότι είστε ο άνθρωπος που μπορούν να βασιστούν στα δύσκολα.

Επενδύστε συναισθηματικά

Οι Σκορπιοί δεν είναι από αυτούς που θα δώσουν εύκολα την καρδιά τους στον πρώτο τυχόντα. Την κρατούν πάντα προστατευμένη, γιατί δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να πληγωθεί ή να δεσμευτεί με το λάθος άτομο. Γνωρίζουν ότι οι σχέσεις είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο και ότι μπορούν να γίνουν πηγή προβλημάτων. Η δέσμευση και η πίστη είναι μεγάλη υπόθεση για αυτό το ζώδιο. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε έναν Σκορπιό να σας ερωτευτεί, πρέπει να του δείξετε ότι είστε αφοσιωμένοι, αξιόπιστοι ότι τον αποδέχεστε και τον επιθυμείτε με κάθε τρόπο. Το γεγονός ότι προσπαθείτε και τον νοιάζεστε θα τον κάνει ακόμα πιο προσηλωμένο. Σημαίνει ότι τον επιθυμείτε, τον αγαπάτε και τον φροντίζετε. Σε αντάλλαγμα, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο για να σας ευχαριστήσει. Και όταν ένας Σκορπιός προσπαθεί να είναι δοτικός και ελκυστικός, το πετυχαίνει.