Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Παρθένου

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Παρθένου

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Παρθένου

Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά τους, πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν πρόκειται για τον έρωτα, το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικό. Θα χρειαστεί το χρόνο του για να σας γνωρίσει και δεν θα είναι τόσο γρήγορο, ώστε να προσφέρει την αγάπη του σε αντάλλαγμα ενός απλού φλερτ. Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα, αλλά θα ανταμειφθείτε με έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο που θα σας φροντίζει πάντα.

Τους γοητεύει η σταθερότητα και η αξιοπιστία

Οι γήινοι Παρθένοι δεν εκτιμούν τους επιπόλαιους, επιθετικούς και θορυβώδεις τύπους ανθρώπων. Το να είναι το υποψήφιο ταίρι τους μία «κυρία» ή ένας «τζέντλεμαν» είναι μια ουσιώδης συνθήκη στην επιλογή συντρόφου. Γι’ αυτό τους αρέσουν εκείνοι που είναι σταθεροί, τόσο στις επιλογές όσο και στη στάση ζωής. Μην κάνετε κοροϊδευτικά αστεία ή μην τους κάνετε ποτέ να αισθανθούν ντροπή μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Μην κουτσομπολεύετε και μην τους εκθέσετε. Κρατήστε τα ιδιωτικά θέματα ιδιωτικά.

Θα χρειαστεί πιθανότατα να κάνετε το πρώτο βήμα

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου της Παρθένου είναι υπέροχοι, αλλά συχνότατα συνεσταλμένοι. Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται σαν να μην ενδιαφέρονται, αλλά αυτός είναι απλώς ο τρόπος τους. Πρέπει το υποψήφιο ταίρι τους να είναι ευγενικό, ρομαντικό και να τους αγαπάει. Συνιστάται να επενδύσετε πρώτα στη φιλία, ώστε να αισθανθούν άνετα μαζί σας. Μόνο τότε μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά χρειάζονται μικρά, σταθερά βήματα και προσοχή.

Θα κριθείτε στις λεπτομέρειες

Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι και λογικοί. Τους αρέσει να γνωρίζουν γιατί κάνετε τα πράγματα που κάνετε. Είναι πολύ προσεκτικοί και θα βάλουν πάντα σε προτεραιότητα το ταίρι τους. Δεν είναι υπερβολικά κοινωνικοί, οπότε όταν βγείτε μαζί, βεβαιωθείτε ότι είστε στα καλύτερά σας. Συνήθως, στις εξόδους και τα ραντεβού οι Παρθένοι θέλουν να σας παρουσιάσουν δημοσίως. Αυτό είναι πολύ θετικό. Σημαίνει ότι είναι περήφανοι να σας έχουν πλάι τους! Φροντίστε τότε να δείχνετε καλά, να αισθάνεστε καλά και να μυρίζετε υπέροχα. Αυτό το ζώδιο προσέχει την κάθε λεπτομέρεια.

Θα πρέπει να επενδύσετε στη συζήτηση

Αγαπούν τους έξυπνους τύπους που γνωρίζουν κάτι για όλα τα θέματα και μπορούν να συνομιλήσουν μαζί τους έτσι για ώρες. Αλλά πρέπει επίσης να δίνετε προσοχή σε αυτά που λένε. Πάντα να είστε ειλικρινείς, μετρημένοι και να είστε εκεί με όλη σας την προσήλωση. Εάν είστε παραπλανητικοί ή αδιάφοροι, μπορεί να χάσετε την ευκαιρία με αυτό το ζώδιο, που είναι πάντα τόσο επιλεκτικό και προσεκτικό, ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες.

Μην πείτε μεγάλα λόγια πολύ σύντομα

Εάν είστε φίλοι κάποιου Παρθένου, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα σοβαρό άτομο που μετράει τα λόγια του. Καθώς έρχεστε πιο κοντά, είναι πιθανόν ότι θα θελήσει να σας μιλήσει για όλα τα προβλήματά του και τα πράγματα που τον ενοχλούν. Μην το δέσετε όμως, ότι επειδή συμβαίνει αυτό μπορείτε να πατήσετε γκάζι. Αν πείτε μεγάλα λόγια πολύ σύντομα, τότε μπορεί να σκεφτεί ότι τα έχετε πολύ εύκολα ή ότι δεν είστε γι’ αυτόν. Ακόμη χειρότερα, μπορεί να πιστέψει ότι είστε πολύ πιεστικοί ή της προσκολλήσεως. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, δηλώσετε κάποιες καλές προθέσεις, αλλά μην προσπαθήσετε να πάτε από το Α στο Ω πολύ σύντομα!

Βοηθήστε τον να βγει από το καβούκι του

Οι Παρθένοι αναζητούν συχνά έναν καλό ακροατή και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θέλουν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και συνήθως δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Μπορείτε να βοηθήσετε δίνοντας τους θετικές επιβεβαιώσεις μέχρι να αισθανθούν πιο άνετα. Για παράδειγμα, όταν ένας Παρθένος μιλάει διαρκώς για τη δουλειά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι τον ενοχλεί. Και γι’ αυτό χρειάζεται κάποιος να τον ακούσει και να ενδιαφερθεί. Θα τον βοηθήσετε έτσι να αισθανθεί ότι κάποιος τον νοιάζεται, ακούγοντας και κατανοώντας τι λέει. Κάποια στιγμή με αυτό τον τρόπο θα βγει από το καβούκι του και θα έρθει στην επιφάνεια αυτό που τον ενοχλεί.

Να είστε ανεξάρτητοι και πρακτικοί

Οι Παρθένοι είναι αυθόρμητοι και ανεξάρτητοι. Ως εκ τούτου, θα γοητευθούν εάν είστε αντίστοιχα ένα τέτοιο άτομο. Έλκονται στη σιγουριά και στην κοινωνική χάρη ενός συνοδοιπόρου με αυτοπεποίθηση. Δεν ψάχνουν όμως για ένα αφεντικό στις σχέσεις τους. Είναι πιο άνετοι όταν συνοδεύονται από ένα ισχυρό καθοδηγητικό άτομο στο πλευρό τους. Για τον λόγο αυτό, κάντε προτάσεις για εξόδους, ραντεβού, διακοπές και να είστε σαφείς σχετικά με το πού, το πόσο θα κοστίσει, το χρονοδιάγραμμα και όλα τα σχετικά.

Βοηθήστε να ανησυχεί λιγότερο

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά επικριτικοί και όχι μόνο στους άλλους. Παρατηρούν επίσης και τα δικά τους ελαττώματά, και είναι συνήθως ιδιαίτερα ανασφαλείς γι’ αυτά. Δείξτε τους ότι είστε ένας θαυμάσιος συνεργάτης, ενθαρρύνοντάς τους στους στόχους τους, αλλά αποδεχτείτε την τελειομανία που τους διακρίνει. Θα εργαστούν σκληρά σε κάθε τομέα και θα σταματήσουν μόνο όταν όλα είναι τέλεια. Το μυαλό τους είναι όλο τον χρόνο ενεργό και έχουν απόλυτη ανάγκη από ένα ταίρι που θα είναι το ασφαλές και ήρεμο καταφύγιο τους.

Ετοιμάστε ένα καλό γεύμα

Ο καλύτερος τρόπος για την καρδιά ενός ανθρώπου είναι μέσα από το στομάχι του. Οι εκπρόσωποι της Παρθένου είναι συνήθως παραδοσιακοί και κλασικοί στα γούστα, οπότε αν είστε καλοί στη μαγειρική, τότε θα πρέπει σίγουρα να αποκαλύψετε αυτές τις δεξιότητες και να τους εντυπωσιάσετε. Εάν πάλι όχι, ας είναι καλά η ταβέρνα. Δεν χρειάζεται να φτιάχνετε φανταχτερά γεύματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα απλό γεύμα που να είναι φανταστικό. Θυμηθείτε ότι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι επικριτικοί. Εάν δεν τους αρέσει, δεν θα διστάσουν να επισημάνουν τα μειονεκτήματα. Μη παραλείψετε το φαγητό να συνοδεύεται από τη σωστή ατμόσφαιρα. Παίξτε λοιπόν σωστά τα χαρτιά σας και βάλτε τα δυνατά σας.

Δείξτε του τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής

Τίποτα δεν χαλαρώνει τις αντιστάσεις καλύτερα από το γέλιο. Με την αίσθηση του χιούμορ δείξτε τους ότι μπορείτε να γελάτε και να χαίρεστε μαζί για όλα τα καθημερινά πράγματα. Έχουν ανάγκη κάποιον που θα απολαμβάνουν να είναι κοντά τους. Εάν θέλετε να κάνετε έναν εκπρόσωπο της Παρθένου να ενδιαφερθεί πολύ, κάντε τον να γελάει και να διασκεδάζει. Το μυαλό τους εργάζεται ακατάπαυστα, αναλύουν τα πράγματα και σκέφτονται διαρκώς τι πρέπει να κάνουν καθημερινά για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς, σημαίνει ότι πιθανόν δεν διασκεδάζουν και τόσο συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να βγουν και λίγο έξω, ωστόσο. Ενθαρρύνετε τους να βγαίνουν περισσότερο και δείξτε τους πώς να διασκεδάσουν. Θα ανυπομονούν να σας ξαναδούν.