Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Η γοητεία των Κριών είναι απαράμιλλη. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ποιότητας, ενέργειας και αμεσότητας. Η φλόγα και η δύναμη τους μπορεί να συνεπάρουν. Όταν αγαπούν το κάνουν με όλο τους το πάθος, και θα παραμείνουν στο πλευρό σας στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα δεχτούν να δώσουν το προβάδισμα σε όσους αγαπούν, αλλά σε κανέναν άλλον. Με κυβερνήτη πλανήτη τους τον Άρη, όσο χαριτωμένοι και αν είναι, μέσα τους κρύβεται ένας ατρόμητος πολεμιστής.

Θέλουν ολοκληρωτικό πάθος

Συνήθως έχουν υψηλά κριτήρια, δεν είναι εύκολο να συμβιβαστούν και γι’ αυτό είτε ερωτεύονται σπάνια είτε ψάχνουν διαρκώς για το ιδανικό περνώντας από πολλές σχέσεις. Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να παίζει έναν ρόλο, αλλά κυρίως αυτό που ψάχνουν είναι μία πνευματική και ψυχική ανταπόκριση. Ό,τι αισθάνονται έρχεται από τα βάθη της καρδιάς τους και αυτό αναζητούν στον ιδανικό σύντροφο. Καθώς είναι πρόθυμοι, γενναιόδωροι, απαιτητικοί και συζητήσιμοι, έχουν ανάγκη κάτι αντίστοιχο. Ο έρωτας θέλουν να είναι μία ολοκληρωτική εμπειρία που να δυναμιτίσει τα θεμέλια της ύπαρξής τους.

Ψάχνουν για δυνατούς ανθρώπους

Εφόσον εκείνοι δεν λιποτακτούν από τις προκλήσεις, το ίδιο επιζητούν από τους συντρόφους τους. Η δύναμη για αυτούς μπορεί να είναι σωματική, πνευματική και ψυχική. Πρέπει κάποιος να έχει σθένος, καταρχάς για να στέκεται επάξια στο πλευρό τους και να μπορεί να τους αντιμετωπίσει, καθώς δεν είναι εύκολοι άνθρωποι, αλλά και για να είναι ικανός συμπολεμιστής. Θεωρούν τον σύντροφό τους σύμμαχο στη μάχη της ζωής. Όταν είναι το ίδιο ικανός με εκείνους, μπορούν να τα βάλουν με τα πάντα και να βγουν νικητές.

Αποδεχτείτε την ανεξαρτησία τους

Χρειάζονται τον χώρο τους, τα χόμπι, τους φίλους, αλλά και τις αποδράσεις τους. Ακόμα και αν είναι τρελά ερωτευμένοι με κάποιον, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν κάποιες βραδιές με φίλους, ούτε πρόκειται να σας κλείσουν σε κάποιο δωμάτιο στην εκδρομή του Σαββατοκύριακου. Είναι όμως πρόθυμοι να δεχτούν ισότιμα και τη δική σας ανεξαρτησία. Το ότι έχουν την ανάγκη να κάνουν τα δικά τους πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμούν ή αγαπούν. Πιστεύουν σε αυτό το ρητό που λέει: «αν αγαπάς κάτι άφησε το ελεύθερο. Εάν δεν ξαναγυρίσει δεν ήταν ποτέ δικό σου».

Έξυπνο φλερτ

Αυτό το ζώδιο λατρεύει τις έξυπνες ατάκες και γοητεύεται όταν του δείχνουν προσοχή. Οι Κριοί είναι πνευματώδεις, άμεσοι και έξυπνοι και ενθουσιάζονται όταν βρίσκουν αυτά τα χαρακτηριστικά και στο πρόσωπο που τους αρέσει. Η εξυπνάδα τούς ελκύει και συχνά είναι αυτό που τους κάνει να ενδιαφερθούν για κάποιον. Όταν μάλιστα κάποιος έχει τη δική τους τόλμη να μη διστάζει να εκφράσει τον θαυμασμό του, αισθάνονται ότι γοητεύονται. Έχουν πολύ ζωτικότητα, ενέργεια και ζεστά συναισθήματα και τους αρέσει συχνά με το φλερτ να επιβεβαιώνουν τους άλλους. Λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο είτε στη φιλία ή στον έρωτα.

Προκαλέστε τις πεποιθήσεις τους

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από μία πνευματική πρόκληση για έναν Κριό. Είτε πρόκειται για την πολιτική είτε για την τέχνη, συζητήστε και δώστε τους την προσωπική σας άποψη προκαλώντας πότε-πότε τη δική τους. Όχι όμως με φανατισμό και δογματικό τρόπο, απλά με ανάλαφρη διάθεση. Το ενδιαφέρον τους για εσάς θα αυξάνεται με αυτό τον τρόπο μέρα με τη μέρα. Θα το σκέφτονται το βράδυ για να σας απαντήσουν όταν ξαναβρεθείτε.

Αυθεντικότητα

Μη διστάζετε να είστε ο εαυτός σας. Εάν τους αρέσετε μπορούν να αποδεχτούν και τα καλά και τα άσχημα σας όποια και να είναι αυτά. Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει τελειότητα, όμως δεν ανέχονται τη διπροσωπία και την ψευτιά. Η προσποίηση τούς εκνευρίζει και διαθέτουν το εσωτερικό χάρισμα να τη διακρίνουν. Προσπαθήστε να είστε πάντα ειλικρινής μαζί τους. Το εκτιμούν όσο τίποτα άλλο. Θεωρούν την ειλικρίνεια δύναμη χαρακτήρα.

Δείτε την αστεία πλευρά των πραγμάτων

Επειδή η ζωή μπορεί να γίνει πολύ βαρετή όταν είναι συνέχεια σοβαρή, το χιούμορ είναι ένα από τα στοιχεία που εκτιμούν πολύ. Τους αρέσει η εξυπνάδα να συνδυάζεται με μία ανάλαφρη προσέγγιση. Επίσης, εκτιμούν τις διασκεδαστικές συντροφιές και θέλουν να περνούν καλά μαζί τους χρησιμοποιώντας άφθονο χιούμορ.

Μοιραστείτε τις φιλοδοξίες σας

Εκτιμούν πολύ τους δυναμικούς ανθρώπους που έχουν ισχυρό κίνητρο για επιτυχία. Τους αρέσει πολύ η δημιουργικότητα και η ιδιαιτερότητα. Εάν έχετε περίεργα χόμπι ή προσπαθείτε σκληρά να πετύχετε στον τομέα σας, σίγουρα θα κερδίσετε την προσοχή τους. Συνήθως δεν είναι το χρήμα αυτό που εκτιμούν, αλλά το «ψώνιο» και η αφοσίωση σε αυτό που κάνετε. Αυτό είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον τους.

Δείξτε τις ευαισθησίες σας

Αν και είναι ένα δυναμικό ζώδιο, ταυτόχρονα είναι και πολύ ρομαντικοί. Τους αρέσει να δημιουργούν και να κρατούν αναμνήσεις. Έχουν πολύ μεγάλη καρδιά και επιθυμούν να επιδιορθώνουν κάθε ρωγμή που δημιουργείται στις σχέσεις τους με τους άλλους. Μπορούν να επιδεικνύουν την ευαίσθητη πλευρά τους, τα συναισθήματά τους και να μην νοιάζονται για το τι έχει να πει ο οποιοσδήποτε. Έχουν το θάρρος να προτάσσουν το στήθος τους στη μάχη της ζωής. Το να δείξει λοιπόν κάποιος την ευαισθησία του, πιστεύουν ότι είναι η ύστατη πράξη θάρρους και ανδρείας, και είναι κάτι που θαυμάζουν. Όχι μόνο τους αρέσει να βλέπουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει να εκθέτει την καρδιά και τη πιο τρυφερή πλευρά του, αλλά το θεωρούν υπέρτατη δύναμη.

Προετοιμαστείτε για λίγο ανταγωνισμό

Όλα προϋποθέτουν κάποιο ανταγωνισμό μαζί τους. Στη δύναμη, στην αντοχή, στη συζήτηση. Αν τους αρέσει ο αθλητισμός προκαλέστε τους σε κάποιον αγώνα. Αν τους αρέσει η Μονόπολη οργανώστε μαραθώνιες βραδιές παιχνιδιού. Οτιδήποτε τους προκαλεί και κάνει την αδρεναλίνη να κυλάει στο αίμα τους, είναι ο τρόπος τους να λένε «μπορώ να τα καταφέρω επάξια». Έτσι όταν έχουν έναν συναγωνιστή, ο αγώνας λειτουργεί συντροφικά για εκείνους. Ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος να τους προκαλέσει κάποιος, είναι όταν τους λέει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Θα βάλουν όλη τους την ενέργεια στο να τον διαψεύσουν. Όμως δεν θέλουν να τους χαριστεί η νίκη, ούτε να μπλέξουν σε ίντριγκες. Απλά καταπλήξτε τους με τη φυσική ή τη ψυχική σας δύναμη, με την ακεραιότητα σας και με αυτό τον τρόπο θα έχετε έναν αληθινό και υποστηρικτικό Κριό στο πλάι σας για πάντα.