Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/04/2022 – 10/04/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/04/2022 – 10/04/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια σκληρή και δύσκολη όψη, η οποία δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. H συνάντηση αυτών των δύο πλανητών στις 05/04/2022 είναι πολύ πιθανό να μας φέρει αντιμέτωπους με θυμό, τον οποίο όμως δεν θα ξέρουμε πώς ακριβώς να τον διαχειριστούμε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουμε με λάθος τρόπο ή σε λάθος άτομο. Μιας και ο Άρης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα και ο Κρόνος με τα όρια και τον περιορισμό, θα νιώσουμε ότι η σεξουαλική ενέργεια μας μπλοκάρεται ή ότι για κάποιο λόγο δυσκολευόμαστε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε στο ερωτικό κομμάτι. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως τις 02/05/2022. Αυτή η θέση θα κατευνάσει αρκετά τα πνεύματα και θα δημιουργήσει μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της μάς καλεί να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον εγωισμό και να αφεθούμε στο συναίσθημα.

Θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας ή με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, θα δείξουμε πιο εύκολα την ευαίσθητη πλευρά μας και θα κατανοήσουμε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Στις 07/04/2022 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να κάνουμε πιο σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας και να ασχοληθούμε με τα πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης μας, ενώ στις 08/04/2022 το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα μας δώσει τη δυνατότητα να πούμε δυνατά τις σκέψεις μας και να είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς απέναντι στον σύντροφο ή στο άτομο που μας ενδιαφέρει. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτές τις δύο ημέρες για να κάνετε συζητήσεις και επαφές, αφού στις 10/04/2022 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα βαρύνει αρκετά το κλίμα. Το τετράγωνο αυτό θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα μας ταρακουνήσουν ή λόγια τα οποία θα τα πάρουμε πολύ προσωπικά και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μην επιτρέψετε σε εμμονές, ανασφάλειες και καχυποψίες να σας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 είναι πολύ πιθανό να φέρει εμπόδια και δυσκολίες στις κοινωνικές σας επαφές, με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε και να μην έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να κάνετε νέες γνωριμίες ή τη διάθεση να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό προς τα έξω. Ίσως να νιώσετε ότι οι άλλοι σας βάζουν όρια ή ότι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να αποστασιοποιηθούν από εσάς, κάτι που μπορεί να σας απομακρύνει ή να φέρει ακόμα και μια ρήξη. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα καλείστε να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Ίσως χρειαστεί να δώσετε επίλογο σε μια κατάσταση ή να απομακρυνθείτε από μια σχέση εξάρτησης η οποία σας κρατάει πίσω. Μιας και  η θέση αυτή της Αφροδίτης σας δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια και μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε, θα είναι προτιμότερο να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε τη διαίσθηση να σας καθοδηγήσει. Την Πέμπτη 7/4 και την Παρασκευή 8/4 ο Ερμής στο ζώδιο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη θα σας επιτρέψει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και κοινωνικές επαφές. Δεν αποκλείεται μέσα από μια παρέα ή μια ομάδα ατόμων να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα προς τα έξω τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και την Τρίτη 5/4 θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία είναι αρκετά φιλική για εσάς. Μέχρι τις 2/5, που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ταιριάζουν και υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για άτομα τα οποία είναι αντισυμβατικά και εκκεντρικά ή με κάποιο τρόπο σας βοηθάνε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να απαλλαχτείτε από ταμπού και περιορισμούς. Οι φίλοι σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσω αυτών. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα άτομο το οποίο ανήκει στο φιλικό σας κύκλο ή για ένα άτομο το οποίο θα γνωρίσετε μέσα από το διαδίκτυο. Με τον Ερμή από τον Κριό να σχηματίζει εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη, στις 7/4 και στις 8/4 αντίστοιχα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, να έρθετε σε επαφή με τις ενδόμυχες σκέψεις σας ή να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, μια δύσκολη όψη η οποία βαραίνει αρκετά το κλίμα και σας στερεί την ανάλαφρη διάθεση και την αισιοδοξία σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μπλοκαρισμένοι και να μην μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Ακόμα όμως κι αν υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες, δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε και να το βάλετε κάτω. Αντιθέτως, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και αντοχή και κυρίως να μην κάνετε αψυχολόγητες και παρορμητικές κινήσεις οι οποίες τώρα μπορεί να σας κοστίσουν. Στις 7/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σας βοηθήσει να βάλετε τη σκέψη σας σε μια σειρά και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 8/4 το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας ή για να πάρετε μια πρωτοβουλία που αφορά τη σχέση σας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα απαιτητικό τετράγωνο μεταξύ Ερμή-Πλούτωνα την Κυριακή 10/4, μια όψη η οποία μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια εμμονή, καχυποψία και σκοτεινές σκέψεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να λάβετε υπόψη σας όλα τα δεδομένα πριν πάρετε μια απόφαση ή πριν πείτε κάτι το οποίο θα φέρει συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι, αφού την Τρίτη 5/4 πραγματοποιείται η σκληρή σύνοδος μεταξύ Άρη και Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να γίνει κάτι το οποίο θα κλονίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας και θα δημιουργήσει εντάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αναβάλλετε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, αλλά μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Άλλωστε, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο και θετικό πρίσμα. Το επόμενο διάστημα έως και τις 2/5 προσφέρεται για να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να βγείτε για λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ζόρικο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα την Κυριακή 10/4 και καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Άρης και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τoν γάμο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε δεσμευμένοι θα αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι ή ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι το οποίο θα σας απομακρύνει από κοντά του. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα δεν προσφέρεται για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικώς για να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Από την άλλη πλευρά, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα γεμίσει την ερωτική σας ζωή με περισσότερο πάθος, αλλά και ένταση. Μέχρι τις 2/5 όπου η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, ο ερωτισμός και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να αποκαλύψετε ακόμα και τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας ή την κρυφή σας πλευρά. Επιπλέον, ίντριγκες, μυστικές επαφές και παθιασμένοι έρωτες είναι μέσα στο παιχνίδι των επόμενων ημερών. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στις 8/4 θα είναι άκρως ευνοϊκό για εσάς, αφού δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα ή ακόμα και μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας γοητεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες ή για να εκφράσετε στο ταίρι όλα όσα σκέφτεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χαρμόσυνο γεγονός αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 5/4. Η θέση αυτή θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα φέρει πολύ θετικές εξελίξεις στο κομμάτι αυτό. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2/5 σας δημιουργεί έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και γι’ αυτό τον λόγο θα μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να συμπεριλάβετε ένα άλλο άτομο στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα ερωτευτείτε μέσα στο επόμενο διάστημα ή θα κάνετε το βήμα να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση με κάποιον-α ο-η οποίος-α σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στις 8/4 το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη προσφέρεται για να κάνετε μια εκ βαθέων κουβέντα με το ταίρι σας, μέσω της οποία θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που θα σας κάνουν να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, στις 10/4 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εμμονές, καχυποψία ή αρνητικές σκέψεις οι οποίες θα σαμποτάρουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να κρίνετε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δύσκολα για εσάς, αφού στις 5/4 ο Άρης θα συναντηθεί με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη θα πλήξει την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα έχετε την ενέργεια και τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει απόσταση από το ταίρι σας και ότι δεν θα μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, δεν θα πρέπει να απελπιστείτε και να το βάλετε κάτω. Στις 8/4 το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας προκειμένου να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες ή για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο το οποίο θα ανεβάσει το ηθικό σας. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να βγουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή να ειπωθούν σκληρά λόγια τα οποία θα κλονίσουν την ψυχολογία σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους, αλλά πάντα με ψυχραιμία και κατόπιν λογικής σκέψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στην αρχή της εβδομάδας. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως ένα γεγονός να σας απομακρύνει από το ταίρι σας ή να υπάρξει ένταση μεταξύ σας, με αποτέλεσμα να πέσετε ψυχολογικά. Ανασφάλειες, φοβίες και καταπιεσμένος θυμός μπορεί να βγει τώρα στην επιφάνεια, επομένως είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αποφορτιστείτε και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, εάν νιώσετε αυτή την ανάγκη. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως και τις 2/5. Αυτή η θέση είναι άκρως ευνοϊκή, αφού ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη διασκέδαση. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν, φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας, αφού η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει στα ύψη και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να διεκδικήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένας νέος έρωτας ή να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη έλξη και θα ξυπνήσει το πάθος που κρύβεται μέσα σας. Στις 10/4 με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις συζητήσεις σας, καθώς μπορεί γίνετε υπερβολικά επικριτικοί με το ταίρι σας και να ειπωθούν σκληρά λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και από τις 5/4 θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει έως και τις 2/5. Αυτή η θέση θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον και γι’ αυτό το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Είναι σημαντικό να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και να έχετε κοντά σας άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν και μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να ανοιχτείτε και να τους εμπιστευτείτε απόλυτα. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο και τον Άρη στις 7/4 και στις 8/4 θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά για εσάς, αφού θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να μπορέσετε να εκφράσετε όλα όσα θέλετε στο ταίρι σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία λοιπόν για να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύση σε όσα σας απασχολούν ή για να πάρετε μια πρωτοβουλία η οποία θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές ή για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Κυριακή 10/4 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα εγκαινιάσει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς, αφού την Τρίτη 5/4 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε στο ταίρι σας και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και για κάποιο λόγο μπορεί να διστάζατε να τα βγάλετε προς τα έξω μέχρι τώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, επιθυμείτε να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να μπει τώρα στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη εγκεφαλική χημεία και θα νιώσετε έλξη από την πρώτη συζήτηση μαζί του. Στις 8/4 το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας, η οποία μπορεί να αφορά το σπίτι ή κάποιο οικονομικό ζήτημα και γενικώς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Η εβδομάδα κλείνει με ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ Ερμή-Πλούτωνα στις 10/4, μια όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά ή παρελθοντικά γεγονότα τα οποία θα κλονίσουν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας  θα είναι απαιτητική για εσάς, αφού στις 5/4 ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη λειτουργεί σαν μια δοκιμασία αντοχής για εσάς και δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι γύρω από αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ πιθανό οι άλλοι να έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και να νιώθετε ότι εσείς δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ανεπαρκείς απέναντι στον σύντροφο σας. Επιπλέον, η ενέργεια σας θα είναι στο ναδίρ και θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στο ερωτικό κομμάτι. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, τότε μπορεί να αισθανθείτε ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή ότι έχετε καταπιεσμένο θυμό τον οποίο δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να τον εκφράσετε χωρίς να συγκρουστείτε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με υπομονή και ψυχραιμία. Την Πέμπτη 7/4 και την Παρασκευή 8/4 με τον Ερμή να σχηματίζει εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη, θα σας δοθεί η δυνατότητα να βάλετε σε μια τάση τις σκέψεις σας και να κάνετε μια πιο ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας. Τώρα θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες που είχατε αναβάλλει και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, στις 10/4 με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που βρίσκονταν στο παρασκήνιο ή σκοτεινές σκέψεις και ανασφάλειες οι οποίες μπορεί να πυροδοτήσουν λεκτικές συγκρούσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη σκληρή σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4, μια όψη η οποία θα σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολα συναισθήματα, καθώς και ανασφάλειες ή φοβίες που μπορεί να σας αποτρέψουν από το να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι. Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε μπλοκαρισμένοι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ή να συμβεί κάτι το οποίο θα σας απομακρύνει συναισθηματικά από το ταίρι σας, επομένως ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αποστασιοποιηθείτε και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω και να απογοητευτείτε, αφού από τώρα μέχρι και τις 2/5 θα έχετε σύμμαχο στο πλευρό σας τον πλανήτη του έρωτα, δηλαδή την Αφροδίτη, η οποία κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο. Εάν είστε δεσμευμένοι, το κλίμα θα είναι πολύ πιο αρμονικό τώρα και θα μπορέσετε να κάνετε στην άκρη τις διαφορές που σας χώριζαν με το ταίρι σας και να μοιραστείτε όμορφες και ρομαντικές στιγμές μαζί του. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα μπορέσετε να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς πολλή προσπάθεια ή ένας νέος έρωτας θα μπει τώρα στη ζωή σας και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να νιώθετε επιθυμητοί. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα, αφού θα ανακτήσετε σιγά-σιγά την αυτοπεποίθηση σας και θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα ό,τι μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στη φαντασία σας.