Ποια ζώδια βιώνουν πιο συχνά ερωτική απόρριψη

Ποια ζώδια βιώνουν πιο συχνά ερωτική απόρριψη

Ποια ζώδια βιώνουν πιο συχνά ερωτική απόρριψη

Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δυσκολότερες και ολοένα πιο σύντομες. Στις μέρες μας ο έρωτας μοιάζει να εκτυλίσσεται αστραπιαία και να τελειώνει το ίδιο γρήγορα όπως ξεκίνησε. Οι άνθρωποι διστάζουν να αγαπήσουν και όσοι ονειρεύονται κάτι πιo σταθερό βρίσκουν συχνά τις καρδιές τους ραγισμένες.

Ας δούμε τα ζώδια που βρίσκουν τον εαυτό τους πιο συχνά εγκλωβισμένο σε αυτό τον επίπονο κύκλο της απόρριψης

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γεμάτοι ενδιαφέροντα, περιέργεια, και γι’ αυτό είναι πάντα πρόθυμοι να επενδύσουν σε ό,τι τους τραβήξει την προσοχή. Μπορούν να ξεκινήσουν εύκολα μία σχέση και για ένα διάστημα να απορροφηθούν από αυτήν. Όμως σύντομα επιστρέφουν στην κανονικότητα τους, η οποία είναι γεμάτη φίλους, ενδιαφέροντα και ανακαλύψεις κάθε είδους. Αυτό αποσπά την προσοχή τους από το ταίρι τους και έτσι δημιουργούνται πολλών ειδών καταστάσεις και μπλεξίματα. Καμιά φορά τους αρέσει να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι μαζί του ή ακόμα και να το κάνουν να ζηλεύει, συχνά όχι άδικα, διότι δεν μπορούν να επιλέξουν όταν υπάρχει προσφορά. Μοιραία έτσι μπορεί να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και αρνητικά συναισθήματα με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Ορισμένες φορές φέρονται σαν να μην έχουν διάθεση να υπερασπιστούν τη σχέση ή σαν να είναι συναισθηματικά απόντες. Έτσι συχνά οι σύντροφοι τους απομακρύνονται, αφήνοντας τους Διδύμους με πληγωμένα συναισθήματα.

Παρθένος

Καθώς είναι ένα από τα πιο πρακτικά ζώδια, γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά. Υπολογίζουν με ακρίβεια και διορατικότητα όλες τους τις κινήσεις και συνήθως είναι πολύ αποδοτικοί. Έχουν φιλοδοξίες και στόχους, τους οποίους υπηρετούν σχολαστικά ακόμα και όταν υπάρχει στη μέση κάποιος σύντροφος. Συχνά το πρόγραμμα τους έχει μεγαλύτερη σημασία από τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι τους. Η δουλειά είναι διαρκώς προτεραιότητα και συχνά δίνουν την εντύπωση ότι είναι απόμακροι και πάντα απασχολημένοι. Αυτό κάνει τους συντρόφους τους να αισθάνονται παραγκωνισμένοι, σαν να μην υπάρχουν, σαν να μην τους εκτιμούν αρκετά. Παρόλο που είναι κοινωνικά άτομα, βάζουν σε δεύτερη μοίρα τόσο τη διασκέδαση όσο και το ταίρι τους. Αυτή η έλλειψη προθυμίας και ενθουσιασμού, έχει την τάση να καταποντίζει διαρκώς τις σχέσεις και τα όνειρα τους.

Καρκίνος

Τα πηγαία συναισθήματα και η τρυφερότητα κάνουν αυτό το ζώδιο ένα από τα πιο ρομαντικά πλάσματα του ζωδιακού. Η λαχτάρα τους να αγαπηθούν είναι μεγάλη, ίσως γι’ αυτό ερωτεύονται εύκολα και γρήγορα. Όμως η ευαισθησία τους συνοδεύεται από ένα σκληρό περίβλημα, που είναι δύσκολο να το διαπεράσει κάποιος. Χρειάζεται μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κανείς αυτά που συμβαίνουν μέσα τους. Διαρκώς βιώνουν εσωτερικά τρικυμιώδεις εναλλαγές, που κυμαίνονται από το απόλυτο πάθος έως την πεισματική ψυχρότητα. Εν μέρει αυτό οφείλεται στα δικά τους συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ή και σε κάτι που θεώρησαν ως απειλή. Καθώς δεν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με ξεκάθαρο τρόπο αυτά που νιώθουν, μπλοκάρουν και συχνά γίνονται επιρρεπείς σε εμμονές και τοξική συμπεριφορά. Η αυθεντική τους αγάπη μπορεί έτσι να μετατραπεί σε αυτοκαταστροφή, συνεξάρτηση, έντονους θυμούς και να δημιουργήσει πολύ δράμα στη σχέση, που κανένας δεν μπορεί να ανεχτεί μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από τα πλέον συντροφικά ζώδια και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουν το ταίρι τους να αισθανθεί ότι το αγαπούν. Είναι ερωτικοί, γοητευτικοί και από τους πιο πιστούς εραστές. Συχνά όμως δείχνουν τόσο υπερβολικό ζήλο, που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Μερικές φορές το ταίρι τους μπορεί να αισθάνεται ότι πνίγεται από την αγάπη και τη φροντίδα τους. Άλλες φορές πάλι μπορεί να τους θεωρήσουν δεδομένους, καθώς κάνουν τη ζωή του άλλου πολύ εύκολη, χωρίς να ζητούν για τον εαυτό τους πολλά. Ενώ στην αρχή φαίνονται ιδανικοί παρτενέρ, στην πορεία η τάση τους να χάνονται μέσα στη σχέση μπορεί να ωθήσει τον έρωτά τους να ψάχνει για την έξοδο κινδύνου. Καθώς θέλουν η ζωή να κυλάει ομαλά χωρίς γκρίνια και μουρμούρες, πολλές φορές καταπιέζονται και όταν τελικά ξεσπάσουν μπορεί να δείξουν έναν πολύ θυμωμένο εαυτό, που κανένας δεν ήξερε ότι υπάρχει. Όπως τα τριαντάφυλλα έχουν και τα αγκάθια τους, έτσι και το αρμονικό ζώδιο του Ζυγού έχει τα ελαττώματα που το συνοδεύουν, τα οποία κάνουν συχνά τους συντρόφους να προτιμούν την ανεξαρτησία τους.