Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Ταύρου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Ταύρου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Ταύρου

Υπάρχουν σταθμοί στη ζωή του κάθε ανθρώπου που αγγίζουν την ψυχή και γεμίζουν τη ζωή του. Υπάρχουν έρωτες που τον κάνουν να αισθάνεται ότι θα μείνουν για πάντα μαζί του. Ο κάθε έρωτας που ήρθε στη ζωή έφερε ένα νέο ταίρι και γέμισε την καρδιά με ελπίδες και συναισθήματα. Και κάθε σταθμός που χάθηκε στον ορίζοντα πήρε μαζί του παλιές αγάπες, πολύτιμες αναμνήσεις και πολλά ανεκπλήρωτα όνειρα.

Για το ζώδιο του Ταύρου αυτοί είναι κάποιοι που μπορεί να ήταν, αλλά και να γίνουν οι έρωτες σταθμοί της ζωής του:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Ταύροι αναζητούν συνήθως μία σταθερή σχέση και είναι πολύ πιστοί στον ερωτικό σύντροφό τους. Είναι αισθησιακοί και έχουν ροπή στο ωραίο, αλλά ταυτόχρονα είναι ταπεινοί και εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αφοσίωση. Από την άλλη πλευρά, οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και εκδηλώνουν την αγάπη τους με τρυφερότητα, φροντίδα και έντονο ερωτισμό. Ο Ταύρος και ο Καρκίνος χρειάζονται χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, καθώς είναι κάπως προσεκτικοί με τα συναισθήματα τους. Θα ψάξουν για σιγουριά και δεν θα βιαστούν. Και τα δύο ζώδια είναι όμως γεμάτα γλυκύτητα, κατανόηση και στοργή, κάτι που μπορεί να ανοίξει σιγά σιγά τις καρδιές τους και να κάνει την αγάπη τους να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς. Μπορούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου ο σύντροφός τους να αισθάνεται ότι τον αγαπούν και τον νοιάζονται. Ο τρόπος με τον οποίο ο Ταύρος φροντίζει τον Καρκίνο είναι μοναδικός καθώς του προσφέρει ενστικτωδώς την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Αλλά και ο Καρκίνος θα του ανταποδώσει όλη την αγάπη και τη φροντίδα που τόσο χρειάζεται. Και τα δύο ζώδια είναι αφοσιωμένα και πιστά στη σχέση τους. Επιπλέον, συνδυάζουν αρμονικά τη λογική με τα συναισθήματα τους. Οι Ταύροι είναι πολύ αισθησιακοί και παθιασμένοι στον έρωτα. Θέλουν οι σύντροφοί τους να τους λατρεύουν και να τους το δείχνουν, κυρίως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Οι Καρκίνοι από την άλλη αγαπούν να βλέπουν την επιθυμία του Ταύρου για εκείνους στο βλέμμα τους. Οι δυο τους είναι απίστευτα φλογεροί, συναισθηματικά φορτισμένοι και ικανοί να προκαλούν ερωτικές επιθυμίες στο ταίρι τους με συνεχείς αγκαλιές, φιλιά και τρυφερά αγγίγματα. Ως αποτέλεσμα, είναι ερωτικά ισορροπημένοι και ευχαριστημένοι σε αυτό το κομμάτι, αλλά η σχέση τους μπορεί να δοκιμαστεί με κάποιες εναλλαγές της διάθεσης του συντρόφου που φέρνουν αντιδράσεις. Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο που δυσκολεύεται να εκφράσει συχνά αυτά που αισθάνεται και ο Ταύρος μπορεί να δυσκολευτεί να το καταλάβει ή να το αποδεχτεί αυτό. Η εμμονή του να το αλλάξει, μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του. Η επικοινωνία μπορεί να βοηθήσει να κατανοηθούν καλύτερα αυτές οι ιδιαιτερότητες και των δύο. Παρόλο που ο καθένας τους μπορεί να έχει κάποιες συναισθηματικές συμπεριφορές που δυσκολεύεται να αποβάλει, όπως ότι ο Καρκίνος γίνεται υπερπροστατευτικός και απομονώνεται συχνά από τον έξω κόσμο και ο κοινωνικός Ταύρος μπορεί να αντιδράσει με πολλά πείσματα και μνησικακίες, το σημαντικό είναι ότι σε μια τέτοια δυνατή σχέση μπορούν να λύσουν τα προβλήματα τους σχετικά εύκολα, με καλή θέληση και αρκετή κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Ταύροι είναι φυσικοί αλλά και ρομαντικοί στην προσέγγιση τους στον έρωτα, ενώ οι Παρθένοι είναι πιο συναισθηματικοί με πολλές τάσεις ανάλυσης των γεγονότων. Έτσι, όταν γεννηθούν μεταξύ τους συναισθήματα, εκφράζουν την αγάπη τους με έναν πρακτικό και αληθινό τρόπο αλλά αρκετά προσεκτικό. Και οι δύο είναι λίγο ντροπαλοί όταν πρόκειται να εκφράσουν αρχικά τον έρωτα τους. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοιχτούν, αλλά μόλις το κάνουν είναι αποφασισμένοι. Ως ζώδια της γης μπορεί και οι δύο να είναι πολύ πεισματάρηδες, να έχουν τις δικές τους ανασφάλειες και μερικές φορές να είναι δύσκολο να συνεννοηθούν, αλλά τελικά ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις η εξυπνάδα της Παρθένου και η τρυφερότητα του Ταύρου μπορούν να λειτουργήσουν σαν μια βάση στη σχέση τους. Η Παρθένος θα χρησιμοποιήσει τη μεταβλητή φύση της για να ανακαλύψει διάφορους τρόπους ώστε να παρουσιάσει την άποψή της με γλυκό και απλό τρόπο. Εκτιμούν και οι δύο την κοινή λογική και την πρακτικότητα και έτσι θα προσπαθήσουν να υπάρχει αλληλοκατανόηση στη σχέση. Θα προσπαθήσουν επίσης και για την απόκτηση κάποιων ανέσεων που και οι δύο επιθυμούν και απολαμβάνουν. Εκτιμούν τη σταθερότητα και βοηθούν ο ένας τον άλλον να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ερωτική συμβατότητα του Ταύρου και της Παρθένου γίνεται καλύτερη με τη δημιουργία οικειότητας. Χαίρονται έτσι περισσότερο τις ερωτικές τους ιδιαίτερες στιγμές, αρκεί να αισθάνονται άνετα και οι δύο. Το καλό είναι ότι μοιάζουν αρκετά, ώστε να μπορούν να μάθουν να είναι υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον, ειδικά η Παρθένος που λατρεύει να κανακεύει τις ανάγκες του Ταύρου για φροντίδα, περιποίηση και καλό φαγητό. Η ερωτική σχέση μεταξύ Ταύρου και Παρθένου μπορεί να είναι σταθερή και να αντέξει στο χρόνο και στις κακοτοπιές. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι όμως απαραίτητες για να δημιουργηθεί μια σχέση βασισμένη στην αγάπη και στην αμοιβαιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως δύο ζώδια της γης έχουν αμοιβαία κατανόηση, καθώς έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά. Και στους δύο αρέσει να κρατούν τα πράγματα απλά και να βρίσκουν ομορφιά στα ουσιαστικά και αξιόλογα πράγματα στη ζωή. Απεχθάνονται εξίσου το ψεύτικο, την υποκρισία και την επίδειξη. Η σχέση τους είναι πάντα η προτεραιότητα τους και θα συνεισφέρουν εξίσου για να είναι λειτουργική. Ο Αιγόκερως θα φέρει σε αυτό τον δεσμό την πειθαρχία και τη δομή και ο Ταύρος θα προσφέρει ζεστασιά, εξυπηρέτηση και συναισθηματισμό. Και οι δύο θα προσπαθήσουν για συναισθηματική αλλά και πρακτική σταθερότητα και δύσκολα θα παρεκκλίνουν από την πορεία της σχέσης και τις αρχές τους. Επιπλέον, ο Ταύρος και ο Αιγόκερως έχουν έντονη σεξουαλική χημεία και θα βρουν μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση στον έρωτα τους. Σε αυτό το ερωτικό ταίριασμα υπάρχει μεγάλη αγάπη και έντονη σεξουαλική συμβατότητα. Μπορεί, όμως, να υπάρξουν και ορισμένες εστίες αντιπαραθέσεων. Εκτός από το ταίρι τους, οι Αιγόκεροι δίνουν πολύ προσωπικό χώρο και χρόνο στην οικογένεια και τους συγγενείς τους, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει σε δεδομένες στιγμές τον Ταύρο. Στον Ταύρο επίσης αρέσει να ξοδεύει για ό,τι εξάπτει τη φαντασία και τις αισθήσεις του, όμορφα και πολυτελή αντικείμενα, όπως διακοσμητικά, λουλούδια και άλλα, που ο Αιγόκερως βρίσκει επουσιώδη, δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα τους και συνήθως δεν τα εκτιμά. Οι Αιγόκεροι έχουν έντονο το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης απέναντι στο ταίρι τους, αλλά κατά βάθος δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί. Αυτό μπορεί μετά από λίγο να ξεθωριάσει κάπως τις ρομαντικές προσδοκίες του Ταύρου. Αλλά και οι δύο θα εκτιμήσουν την απαράμιλλη αφοσίωση, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία που βρίσκουν ο ένας στον άλλο ως ερωτικοί σύντροφοι. Η σχέση τους μπορεί να διαρκέσει και να δυναμώσει παρά τις όποιες διαφωνίες και τις κόντρες τους. Και οι δύο αισθάνονται πάνω απ’ όλα άνετα ο ένας με τον άλλον και συνήθως μοιράζονται μια συναρπαστική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ερωτική σχέση μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Ιχθύ είναι μια σχέση που μπορεί να είναι γεμάτη συναίσθημα και ρομαντισμό. Το σταθερό χέρι του Ταύρου θα κρατήσει με σιγουριά το ευαίσθητο ταίρι του στο πλευρό του, όταν εκείνο έχει την τάση να δραπετεύει από την πραγματικότητα σε κάθε δυσκολία, ενώ ο ιδεαλιστής Ιχθύς γεμίζει τον Ταύρο με την αγάπη και την προσοχή που πάντα έψαχνε. Η όμορφη ισορροπία μεταξύ τους έχει σαν αποτέλεσμα έναν δεσμό γεμάτο με αληθινά και τρυφερά συναισθήματα. Η αισθησιακή πλευρά του Ταύρου συμπληρώνει υπέροχα την ευαίσθητη πλευρά των Ιχθύων, η οποία βρίσκει μια σχεδόν ονειρική έκφραση στη σεξουαλική και συναισθηματική τους συμβατότητα. Με την ήρεμη φύση και των δύο ζωδίων, η γλυκιά συνύπαρξη και οι άνετες σιωπές τους είναι αποδείξεις του πόσο ταιριαστοί μπορεί να είναι και πόσο αρμονικά μπορούν να βαδίσουν στη ζωή. Παρόλα αυτά, η σχέση αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις. Ο Ιχθύς είναι συχνά διατεθειμένος να εξερευνήσει τη μαγεία που κρύβουν νέα πράγματα, είτε πρόκειται για μια νέα τοποθεσία μια νέα περιπέτεια ή μία διαφορετική εμπειρία που δεν έχει μέχρι στιγμής γευτεί. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος που απολαμβάνει την ασφάλεια του γνώριμου και του σταθερού δεν είναι πάντα πρόθυμος να αλλάξει τις συνήθειες του ή να ζήσει μια ζωή με εναλλασσόμενους και γρήγορους ρυθμούς. Άλλη μια βασική σύγκρουση που μπορεί να αντιμετωπίσουν είναι ότι ο Ιχθύς έχει μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής, ενώ ο Ταύρος είναι πιο πραγματιστής και γειωμένος και αντιλαμβάνεται καλύτερα όσα έχουν σχέση με την υλική υπόσταση. Οι διαφορές αυτές όμως δεν είναι αγεφύρωτες, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά δίνοντας μια μακροχρόνια κι όμορφη σχέση αν και οι δύο το θελήσουν και το προσπαθήσουν ισότιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ερωτική σχέση μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Σκορπιού μπορεί να είναι αρκετά έντονη και να έχει πολύ πάθος, καθώς και οι δύο είναι δυνατές προσωπικότητες και απαιτούν πολλά από τις σχέσεις και τον σύντροφο τους. Οι Ταύροι έχουν την τάση να είναι σίγουροι για ό,τι επιλέγουν στη ζωή, γι’ αυτό θέλουν να έχουν έναν σταθερό, δυναμικό και αξιόπιστο σύντροφο στον οποίο να μπορούν να βασιστούν. Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός λειτουργεί με άξονα το πάθος και βιώνει βαθιά αυτό που αισθάνεται τη δεδομένη στιγμή. Έχει μια δυνατή προσωπικότητα και μπορεί να γίνει αρκετά απόλυτος. Ο Σκορπιός θέλει να έχει έναν σύντροφο που να είναι στα όρια του ιδανικού, τουλάχιστον για τα δικά του ιδεώδη, ερωτικά ελκυστικό, ειλικρινή, αφοσιωμένο και να μοιράζεται το άσβεστο πάθος του. Ως αποτέλεσμα ο έρωτας είναι κάτι που συνήθως συμβαίνει πολύ γρήγορα αν όχι κεραυνοβόλα με αυτό το ζευγάρι. Αυτή η σχέση μπορεί να έχει πολλές διαστάσεις, καθώς και τα δύο ζώδια είναι ιδιαίτερα προσηλωμένα στο ταίρι τους και γι’ αυτό είναι επιρρεπείς σε κάθε είδους συναισθήματα ανάλογα με τις αφορμές που τους δίνει η ζωή τους. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα καθώς και οι δύο είναι ισχυρογνώμονες και μπορεί να οδηγηθούν σε συγκρούσεις λόγω αυτού του γεγονότος. Ο Ταύρος ίσως νιώσει κάποιες στιγμές πως ο Σκορπιός τα θέλει όλα δικά του, ενώ ο Σκορπιός ίσως νιώσει πως ο Ταύρος είναι αμετακίνητος στις απόψεις του. Ωστόσο, εάν οι δύο καταφέρουν να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν, κάνοντας κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις και να επικοινωνούν ανοιχτά, μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ ισχυρή και βαθιά σχέση. Επιπλέον, ο Σκορπιός μπορεί να ενθαρρύνει τον Ταύρο να βγει από τη ζώνη άνεσης του και να ανακαλύψει μέσα του ανεξερεύνητες δυνατότητες, ενώ ο Ταύρος μπορεί να βοηθήσει τον Σκορπιό να επικεντρωθεί στην ευτυχία της στιγμής και να απολαύσει αυτή τη συνύπαρξη με ένα πιο ανεπιφύλακτο και χαλαρό τρόπο. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι πολύ έντονη και πολύ σημαντική και για τους δύο, αλλά απαιτεί πολύ αγάπη και από τις δύο πλευρές, διαρκή αφοσίωση και καλή επικοινωνία.