Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές την εβδομάδα 24/04/2023 – 30/04/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές την εβδομάδα 24/04/2023 - 30/04/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές την εβδομάδα 24/04/2023 – 30/04/2023

Προχωράμε στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου που μας δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε πρακτικό επίπεδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και κυρίως να κλείσουμε εκκρεμότητες. Βρισκόμαστε ακόμη στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων, αυτής που προηγήθηκε στις 20/04/2023 κι αυτής που έπεται στις 05/05/2023. Είναι η εβδομάδα που με κάποιο τρόπο οι επιρροές των δυο εκλείψεων συγχέονται. Τη Δευτέρα 24/04/2023 έχουμε για δεύτερη φορά μέσα στον μήνα το σχηματισμό εξαγώνου του ανάδρομου πλέον Ερμή με τον Άρη στον Καρκίνο. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τη θετική πλευρά της όψης που δείχνει πιο γρήγορα αντανακλαστικά, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί και παρορμητικοί τόσο στις συζητήσεις μας όσο και στην οδήγηση. Όμως η μέρα στιγματίζεται κι από μια ιδιαίτερα καρμική όψη. Τη σύνοδο του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το Κάρμα, που παραπέμπει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις και ανάγκη διόρθωσης της πορείας μας και της κατεύθυνσης της ζωής μας. Την Τρίτη ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει επίσης εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη αρκετά βοηθητική για να αναλάβουμε ευθύνες, να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, να προχωρήσουμε σε σοβαρές συζητήσεις και να σκεφτούμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα μας.

Η τελευταία όψη του Απριλίου είναι το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια θετική όψη που σχηματίζεται στις 29/04/2023 και ευνοεί τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας είναι η Τετάρτη 26/04/2023 με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη στον Καρκίνο και η Πέμπτη 27/04/2023 που σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα που δείχνουν μεγαλύτερη ένταση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές την εβδομάδα 24/04/2023 – 30/04/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου φαίνεται ότι θα είστε ακόμη πιο πρακτικοί στον προσανατολισμό σας τουλάχιστον σε θέματα που αναφέρονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μολονότι το μεσοδιάστημα των εκλείψεων είναι πάντα ένα πιο ασταθές πλαίσιο, το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα αναφορικά με τους στόχους σας, αλλά και τους ανθρώπους που θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί τους. Από την άλλη, η όψη αυτή σας διδάσκει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τη Δευτέρα ο Ήλιος από το ζώδιο σας σχηματίζει ακόμη σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα). Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ενάρξεις σημαντικών πονημάτων. Αντιθέτως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε διορθώσεις ή και τροποποιήσεις σε ήδη υπάρχοντα πρότζεκτ. Ακόμη είναι μια περίοδος που όλες τις επιλογές και τις αποφάσεις που πήρατε παλιότερα μπορεί να τις αναθεωρείτε. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να μπαίνετε σε διαδικασία να ρίχνετε σε άλλους τις ευθύνες για ό,τι δεν πέτυχε. Ακόμη και το να αυτομαστιγώνεστε για ό,τι δεν πήγε καλά δεν είναι η καλύτερη τακτική. Σαφώς πολλές φορές μετανιώνουμε για πράγματα που δεν είχαν την επιτυχία που θέλαμε προσωπικά ή επαγγελματικά. Όμως πρέπει να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες και να προχωράμε μπροστά. Μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 15/05/2023 και περάσει ο Δίας στο ζώδιο σας θα πνέει αέρας ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα και θα έχετε περισσότερη επιτυχία σε ό,τι καινούριο ξεκινήσετε. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν κάποιο ρόλο στο παρελθόν στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό το Σάββατο βοηθά να εξομαλυνθούν κάποιες σχέσεις και να κάνετε «δύσκολες» συζητήσεις πιο εύκολα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Προχωράμε στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου που αποτελεί το μεσοδιάστημα των δυο ανοιξιάτικων εκλείψεων και την πρώτη ολόκληρη εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο στον τομέα των επαγγελματικών σας. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας έχουν σημαντικές όψεις για το ζώδιο σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο (Κάρμα). Για σας το ζώδιο του Ταύρου συμβολίζει την κατεύθυνση της καριέρας σας, την κοινωνική σας θέση αλλά και τη φήμη σας. Δεν νομίζω να υπάρχει εκτός του Αιγόκερου άλλο ζώδιο που να νοιάζεται τόσο πολύ για το πώς φαίνεται στους άλλους. Για κάποιους αυτή η όψη μπορεί να φέρει αύξηση της φήμης σας και αναγνώριση των προσπαθειών σας των προηγούμενων χρόνων στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Για όσους όμως θέλετε να κρύψετε πράγματα του παρελθόντος για τα οποία δεν νιώθετε και τόσο υπερήφανοι μπορεί να είναι μια πιο δύσκολη όψη, καθώς έχει την τάση να φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν και θα προτιμούσατε να μην γίνουν γνωστές. Μολονότι τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν με ανάδρομο Ερμή σ’ αυτόν τον τομέα, δεν είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας ή να αναλάβετε δράση τώρα. Άλλωστε ακόμη ένας παράγοντας που ανακόπτει σε αυτή τη φάση την πρόοδο είναι και ο Άρης που βρίσκεται σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας, στον Καρκίνο. Πολλά γίνονται σε παρασκηνιακό επίπεδο αυτή την περίοδο. Με το εξάγωνο του Άρη προς τον Ουρανό στις 29/04 μπορεί να συζητήσετε κάποια νέα πρόταση. Η κατάλληλη στιγμή όμως για να αναλάβετε δράση θα είναι σαφώς στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, που θα φιλοξενήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας και στον τομέα της καριέρας θα βρίσκεται πλέον ο Δίας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου αποτελεί το μεσοδιάστημα δυο εκλείψεων, αυτής που προηγήθηκε στις 20/04 κι αυτής που έπεται στις 05/05, δημιουργώντας μια αίσθηση ρευστότητας την οποία επιτείνει περαιτέρω η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο. Όμως η εβδομάδα αυτή έχει κι έναν καρμικό χαρακτήρα, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) μέσα στον τομέα του έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αγαπητοί μου Σκορπιοί. Εσείς και κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας φαίνεται ότι μπαίνετε σε διαφορετικό μονοπάτι είτε μαζί είτε χώρια. Είτε θα πάτε λοιπόν μια σχέση σε ένα επόμενο στάδιο είτε θα συνειδητοποιήσετε ότι κλείνει ένας κύκλος και σιγά σιγά θα αρχίσετε να αποστασιοποιείστε ώστε να κλείσετε ένα κεφάλαιο οριστικά. Για κάποιους, καθώς έχουμε κι ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο στον ίδιο τομέα, μπορεί να προκύψει μια επιστροφή από το παρελθόν. Είτε ένα πρόσωπο που είχατε μια ερωτική σχέση η οποία διακόπηκε κι έρχεται ξανά στη ζωή σας για να το ξαναδείτε ή να το αφήσετε οριστικά πίσω σας, είτε ένας συνεργάτης που είχατε ενώσει τις επαγγελματικές σας τύχες παλιότερα και σας κάνει εκ νέου πρόταση συνεργασίας. Φυσικά θα μπορούσε κάλλιστα μια παλιότερη πρόταση που δεν ευοδώθηκε να ξαναπροκύψει τώρα. Και μολονότι μπορεί να νιώθετε σε αυτή τη φάση κάπως μετέωροι, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μετά τις 16/05 θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, γιατί θα έχει ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή και συν τοις άλλοις στον τομέα αυτό θα καταφθάσει ο Δίας ανοίγοντας τις προοπτικές σας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές αν αποφασίσετε να φύγετε ένα ταξιδάκι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου βρίσκεται κάτω από την επιρροή δυο εκλείψεων, αυτής που προηγήθηκε στις 20/04 και αυτής που έπεται στις 05/05, καθώς βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα τους, αλλά και κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο. Όμως πρόκειται για μια ιδιαίτερα καρμική εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο (Κάρμα) που για σας αφορά τον τομέα της οικογένειας, των δεσμεύσεων, των σχέσεων σας. Είναι η στιγμή να δείτε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε, τη σχέση με τον σύντροφό σας, τους γονείς σας, αλλά και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Μήπως νιώθετε ότι έχετε αναλάβει ένα μεγαλύτερο φορτίο ευθυνών σε σχέση με αυτό που σας αναλογεί στη φροντίδα μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων στο περιβάλλον σας, ή στη φροντίδα των παιδιών ή του ίδιου του σπιτιού; Μην ξεχνάτε την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας που σας θέλει ατρόμητους, αλλά και πρόθυμους να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι φορτίο στη ζωή σας. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις με άτομα από το στενό συγγενικό περιβάλλον ή και με το ταίρι σας και να επαναδιαπραγματευτείτε τις ευθύνες σας, η εβδομάδα προσφέρεται με τα εξάγωνα του Ερμή προς τον Άρη και του Άρης προς τον Ουρανό. Ακόμη προσφέρεται και για να δείτε τα θέματα της εργασίας σας και τις όποιες αλλαγές νιώθετε ότι πρέπει να υιοθετήσετε για να βγαίνει καλύτερα η δουλειά και να είστε πιο παραγωγικοί. Δεν είστε σίγουρα από τους τύπους που φοβάστε να ανακατέψετε την τράπουλα κι αυτή η εβδομάδα σας δίνει κίνητρο να ξαναγράψετε τους κανόνες της καθημερινότητας σας όπως τους θέλετε. Αν τώρα νιώθετε την ανάγκη μιας μεγαλύτερης αλλαγής, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί μέχρι τα μέσα Μαΐου που θα τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.