Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Λέοντα

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Λέοντα

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Λέοντα

Υπάρχουν έρωτες που γίνονται σταθμοί στη ζωή του κάθε ανθρώπου, που φωτίζουν τον δρόμο του σαν ηλιαχτίδες και φέρνουν ζεστασιά στη ζωή του. Υπάρχουν έρωτες που τον κάνουν να βλέπει τα πάντα όπως όταν ήταν παιδί, πιο φωτεινά, αισιόδοξα και γεμάτα χαρούμενες υποσχέσεις. Και κάθε σταθμός που χάνεται στον ορίζοντα, κάθε παλιά αγάπη, είναι σαν να μένει πίσω το καλοκαίρι της καρδιάς του και όσες όμορφες στιγμές έζησε σ’ αυτό.

Για το ζώδιο του Λέοντα αυτοί είναι κάποιοι που μπορεί να ήταν, αλλά και να γίνουν οι έρωτες σταθμοί της ζωής του:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός με τον αθώο δυναμισμό και τη φλογερή του ιδιοσυγκρασία προορίζεται να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες του Λέοντα, επειδή η καρδιά του αιχμαλωτίζεται για πάντα από την προσωπικότητα αυτού του ζωδίου. Η συμβατότητά τους προέρχεται από το θάρρος, το σθένος και την αληθινή κατανόηση του άλλου. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός έντονων αισθημάτων, ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Καθώς και οι δύο φλερτάρουν εκ φύσεως, τείνουν να δένονται γρήγορα και να ερωτεύονται ακόμα γρηγορότερα. Όσον αφορά τον έρωτα, τόσο οι Λέοντες όσο και οι Κριοί έχουν παρόμοιες προτιμήσεις, οπότε η σχέση τους είναι καυτή και δημιουργούν ένα φιλόδοξο ζευγάρι. Ο αμοιβαίος θαυμασμός που μοιράζονται τούς κάνει να εκτιμούν και να λογαριάζουν πολύ ο ένας τον άλλον. Με τον Κριό ως τον εμπνευστή και τον Λέοντα ως σταθερή αξία, και οι δύο έχουν την αναντικατάστατη θέση τους σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Η αμοιβαία τους ενέργεια και το πάθος κάνει τη δική τους μια πολύ δυναμική σχέση. Έχουν μια σεξουαλική έλξη που δεν μπορεί να ξεθωριάσει με το πέρασμα του χρόνου, αφού και οι δύο δεν χρειάζονται παρά μια σπίθα για να πάρουν φωτιά. Ενώ δεν εμπιστεύονται πάντα εύκολα τους άλλους ανθρώπους, τείνουν να εμπιστεύονται πολύ ο ένας τον άλλον επειδή είναι και οι δύο πολύ άμεσοι. Όμως, αν κάποιος από τους δύο βάλει τον εγωισμό του μπροστά, μπορεί να πληγώσει εύκολα τον άλλον, να στραγγίσει την ενέργεια του και να πλήξει την αυτοπεποίθηση του, ακριβώς γιατί είναι τόσο συναισθηματικά ανοιχτοί και εκτεθειμένοι μεταξύ τους. Αν οι εγωισμοί, οι ματαιοδοξίες και τα παιχνίδια δύναμης δεν καταστρέψουν τη σχέση τους, οι εκρήξεις θυμού τους δεν διαρκούν πολύ, και αν τα αντιμετωπίζουν όλα με χιούμορ και συμβιβασμούς, μπορεί να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Λέοντες αισθάνονται πολύ γρήγορα χτυπημένοι από τα βέλη του έρωτα με έναν Καρκίνο, καθώς οι αύρες τους δημιουργούν αμέσως ένα σαγηνευτικό εκτόπισμα συναισθημάτων και αντίθετων ενεργειών. Η σχέση τους είναι μια λεπτή ισορροπία τρυφερότητας, αγάπης και φλογερού ταπεραμέντου. Ο Λέων χρειάζεται έναν στοργικό σύντροφο που θα του δώσει πολύ προσοχή. Ο Καρκίνος και προσέχει πολύ και κολακεύει το ταίρι του. Αυτό μαζί με τις ερωτικές τους ιδιοσυγκρασίες οδηγεί γρήγορα σε στιγμές συναισθηματικής και φυσικής οικειότητας και στο χτίσιμο αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα τους. Ένας Καρκίνος ξέρει πάντα να μιλάει γλυκά και ένας Λέοντας είναι πάντα έτοιμος με ένα αστείο, ένα χαμόγελο ή μια αστεία ιστορία να φτιάξει το κέφι του Καρκίνου που παρασύρεται συχνά από τη μελαγχολική του διάθεση. Εκείνος, ως πολύ καλός ακροατής που είναι, γίνεται σύντομα ο έμπιστος του Λέοντα. Αυτά τα δύο ζώδια απολαμβάνουν το ένα τη συντροφιά του άλλου μέσα και έξω από το κρεβάτι. Και οι δύο απολαμβάνουν τη σωματική εκφραστικότητα και τη στοργή. Όμως η ερωτική τους ζωή μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις. Αυτό οφείλεται στις διαφορετικές προσδοκίες αυτών των ζωδίων και στις αντίθετες προσεγγίσεις σε διάφορα θέματα. Η ευαισθησία του Καρκίνου μπορεί μερικές φορές να έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη του Λέοντα για υπεροχή και ανεξαρτησία. Και οι δύο θα χρειαστεί να δουλέψουν με την επικοινωνία και να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις για να είναι ανθεκτική η σχέση. Είτε αυτά τα δύο ζώδια μείνουν μαζί είτε όχι, αυτή η ιστορία αγάπης θα τους θυμίζει πάντα ότι μοιράστηκαν πολλά συναισθήματα, πάθος και αφοσίωση.

ΛΕΩΝ

Ένα ζευγάρι Λεόντων είναι εκείνο που τραβάει την προσοχή όπου κι αν βρεθεί. Πάντα γελούν και αστειεύονται, και ταυτίζονται σε ό,τι κι αν κάνουν. Καθώς αυτό το ζώδιο ενδιαφέρεται και φροντίζει διαρκώς το αγαπημένο του πρόσωπο με την ιδιαίτερη ζεστασιά του, μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ ερωτικό και ρομαντικό δεσμό μεταξύ τους. Αυτό το παθιασμένο ζευγάρι μιλάει την ίδια γλώσσα και απολαμβάνει εξίσου πολυτελείς αποδράσεις, αλλά και καυτά ραντεβού που κόβουν την ανάσα. Φυσικά, απολαμβάνει το ίδιο τα κομπλιμέντα και τα καλά λόγια επιβεβαίωσης. Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στη συμβατότητα τους είναι η παθιασμένη φύση τους. Οι Λέοντες φημίζονται για τα έντονα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους. Όταν δύο Λέοντες είναι μαζί, ο έρωτάς τους διπλασιάζεται και γίνεται μια δυνατή φλόγα. Το σεξ μεταξύ τους δεν έχει μόνο πάθος αλλά και χαρά και παιχνίδι. Μπορούν να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με θέρμη. Μπορούν να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον μέσω των προσωπικών και επαγγελματικών τους προσπαθειών. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα αν τελικά δικαιώσουν τη φήμη που ακολουθεί αυτό το ζώδιο και καταλήξουν να ανταγωνίζονται για τους προβολείς, το εγώ τους και για ένα σωρό τέτοια πράγματα. Θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να παραμερίσουν τον εγωισμό τους και να μην αφήνουν τις εικασίες και τις αμφιβολίες να διαλύσουν τη σχέση τους. Αυτό το ζευγάρι δίνει πολύ σημασία στην εξωτερική αποδοχή και επικρότηση και στην περηφάνια του, αλλά για να θριαμβεύσει αυτή η αγάπη θα πρέπει να μάθουν να ακούν και να υπολογίζουν περισσότερο τη δική τους καρδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι το ασφαλές λιμάνι του Λέοντα, γιατί τα δύο ζώδια μπορούν να εξισορροπήσουν το ένα το άλλο. Αυτό το ζώδιο της γης φέρνει πάντα μια σταθερότητα στη ζωή των Λεόντων, στην οποία μπορούν να βασίζονται. Ένας Παρθένος μαγεύεται εύκολα από την αυτοπεποίθηση του Λέοντα, τη φιλοδοξία και τον τρόπο που πάντα διεκδικεί αυτό που θέλει στη ζωή του. Επίσης εκτιμά τις ερωτικές απολαύσεις και ο Λέων χαίρεται πάντα να μοιράζεται τα φλογερά του συναισθήματα με τον σύντροφό του στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δύο θέλουν να επικοινωνούν κάθε στιγμή της ημέρας και να μοιράζονται κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Με έναν Παρθένο, ο Λέοντας μπορεί να βρει κάποιον που τον θαυμάζει για τις ικανότητες του, που μπορεί να έχει ένα κοινό μέλλον, που θα τον βοηθήσει να επιβιώσει στις αντιξοότητες της ζωής και που θα παραμείνει μαζί του ακόμη στα δύσκολα. Καθώς αυτό το ζώδιο θέλει να βοηθάει τους άλλους, η προσφορά του είναι σωτήρια για τον Λέοντα που τείνει να είναι συχνά απρόσεκτος και αμελής με κάποιες άχαρες διαδικασίες ρουτίνας. Οι Παρθένοι συνήθως έχουν ανάγκη για ασφάλεια, τάξη και ηρεμία. Δεν έχουν πολύ αυθορμητισμό. Τους αρέσει να σχεδιάζουν τα πράγματα εκ των προτέρων για να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τόσο ο Λέων όσο και η Παρθένος εκτιμούν τη δέσμευση και την πίστη, οπότε αν βρουν έναν τρόπο να παρακάμψουν τις όποιες διαφορές τους και συναντηθούν στη μέση, θα έχουν ένα υπέροχο ταίριασμα. Είτε αυτοί οι δύο ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα είτε όχι, ο αντίκτυπος που αφήνει ένας Παρθένος στη ζωή ενός Λέοντα είναι μεγάλος και αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις στις ζωές και των δύο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτά τα ζώδια του αέρα λατρεύουν το στυλ, την ακτινοβολία, την αποφασιστικότητα και το πάθος ενός Λέοντα. Με έναν Ζυγό, τα λαμπερά αυτά ζώδια της φωτιάς βρίσκουν κάποιον με τον οποίο μπορούν να ταυτιστούν σε πολλά. Οι Ζυγοί τους δείχνουν με πολλούς τρόπους πόσο σημαντικό είναι να επιτευχθεί η αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Στον έρωτα τους, μπορούν να χαρούν μια σχέση που έχει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Και οι δύο είναι ικανοί να εκτιμούν αλλά και να μαθαίνουν από τα θετικά χαρακτηριστικά του άλλου. Ο Ζυγός μπορεί με την ισορροπημένη συμπεριφορά του να γοητεύσει στο έπακρο με τα εξωτερικά αλλά και τα εσωτερικά του χαρίσματα. Επιπλέον χρησιμοποιεί τη λεπτότητα και την ευγένεια του για να δαμάσει τη φλογερή ιδιοσυγκρασία του συντρόφου του. Ο Λέων, όντας πολύ πιο αποφασιστικός από το ταίρι του, μπορεί να το βοηθήσει να κάνει επιλογές πιο εύκολα και μπορεί να φέρει λίγο περισσότερο αυθορμητισμό στη ζωή του. Οι συζητήσεις τους, λόγω του χαρισματικού και εξωστρεφή χαρακτήρα τους, είναι πάντα ενδιαφέρουσες και άνετες. Η αμοιβαία έλξη που αισθάνονται λειτουργεί και στο σεξουαλικό κομμάτι, καθώς αέρας και φωτιά δημιουργούν ένα εύφορο περιβάλλον ερωτικής έκφρασης. Συνεργάζονται τέλεια μαζί σε όλα τα επίπεδα και η ισχυρή φιλία τους βοηθά κάθε διαφωνία να λύνεται με ήπιες συζητήσεις. Αν οι εγωισμοί δεν μπουν στη μέση δημιουργούν έναν πολύ ισχυρό δεσμό με την πάροδο του χρόνου, καθώς και οι απόψεις τους για τη ζωή είναι παρόμοιες. Είτε αυτοί οι δύο καταλήξουν μαζί είτε όχι, οι Λέοντες δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτόν μεγάλο έρωτα, καθώς και την αποδοχή και τη συντροφικότητα που μοιράστηκαν με ένα Ζυγό.