Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Λέοντα ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Λέοντα ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Λέοντα ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Λέοντα

Λέων με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Τοξότη

Δραστήρια, ειλικρινής και απαιτητική είναι η προσωπικότητα του Λέοντα με Σελήνη Κριό και μπορεί να αναλάβει τις πιο τολμηρές πρωτοβουλίες και ρίσκα δίχως να κάνει δεύτερες σκέψεις. Όταν αυτός ο συνδυασμός έχει κάτι να πει, ο κόσμος ακούει και υπακούει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι ηγέτες και σαν τέτοιοι μπορεί να έχουν επίσης και μεγάλο εγωισμό. Είναι ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και γεμάτοι ενέργεια. Χρειάζονται ένα σύντροφο με πολύ ισχυρή προσωπικότητα που να μπορούν να θαυμάζουν. Ένας Τοξότης μπορεί να τους προκαλεί με όλους τους τρόπους, νοητικά, φυσικά, αλλά και σε ενεργειακό επίπεδο. Μαζί μπορούν να γεμίσουν την καθημερινότητά τους με τόση ζωντάνια και ενθουσιασμό, που η περιπέτεια και η διασκέδαση να περισσεύουν. Ο Λέοντας επίσης μπορεί να επωφεληθεί πολύ από τη δυναμική και απρόσκοπτη προσωπικότητα του συντρόφου του, καθώς θα γίνεται όλο και περισσότερο ανοιχτόμυαλος καθώς ο Τοξότης του προσφέρει αφειδώς τροφή για σκέψη.

Λέων με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Καρκίνο

Οι άνθρωποι με αυτό τον συνδυασμό είναι ισχυρές προσωπικότητες, είναι φιλόδοξοι και αντιμετωπίζουν τη ζωή με σοβαρότητα. Είναι αισθησιακοί, περήφανοι και ευγενικοί και θέλουν να έχουν πολλά υπάρχοντα, καθώς αυτό τους ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας. Χρειάζονται ένα περιβάλλον με ανέσεις, τους αρέσει να ντύνονται όμορφα, να περιποιούνται τον εαυτό τους και να κατοικούν μέσα στην πολυτέλεια. Στις επιλογές και στις αποφάσεις τους είναι πρακτικοί, σοφοί και συγκροτημένοι. Μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και διαθέτουν λογική και συμπόνια. Στον έρωτα είναι δοτικοί αλλά κτητικοί και χρειάζονται κάποιον που να μοιράζονται τις ίδιες απόψεις. Με έναν γλυκό και συμπονετικό Καρκίνο θα βρουν στοργή και την αρμονία που χρειάζονται. Η έμφυτη ευγένεια τους συνήθως επιτρέπει σε αυτό το ζευγάρι να καταλάβει και να εκτιμήσει τα βαθύτερα κίνητρα του άλλου, και αυτή είναι μια ουσιαστική βάση για να δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση.

Λέων με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Κριό

Οι Λέοντες με Σελήνη στους Διδύμους επιζητούν την προσοχή. Δεν είναι ευτυχισμένοι μέχρι να έχουν τους προβολείς και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Με έφεση στο χιούμορ, τη δραματουργία και την έκφραση ζητούν την αγάπη του κοινού για να ικανοποιηθούν. Όπου κι αν πάνε θα παίξουν τον ρόλο τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Είναι επικοινωνιακοί, έχουν ταλέντο ως ομιλητές ή στη συγγραφή, αλλά μπορεί να γίνουν και πολύ σαρκαστικοί. Καθώς τείνουν να βαριούνται εύκολα, χρειάζονται ένα ταίρι που μπορεί να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Με έναν Κριό μπορούν να έχουν μια σχέση γεμάτη περιπέτεια και εναλλαγές, και έναν ανεξάρτητο και διασκεδαστικό σύντροφο που υπόσχεται έντονο φλογερό πάθος.

Λέων με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ιχθύες

Ευγενική, καλοσυνάτη και δοτική, η προσωπικότητα του Λέοντα με Σελήνη Καρκίνο ξεχωρίζει για το πόσο προσφέρει και πόσες θυσίες μπορεί να κάνει όταν πρόκειται για τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπά. Αυτοί οι Λέοντες είναι από τα πιο συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Τα κίνητρα και οι ικανότητες τους θα τους κάνουν πάντα να είναι δημιουργικοί. Αν και μπορούν να επιτύχουν πάντα περισσότερα, συχνά αρκούνται σε ό,τι έχουν γιατί εκτιμούν πολύ και την ηρεμία στη ζωή τους. Διαθέτουν ένστικτο και πνευματικά χαρίσματα. Θέλουν ένα ταίρι που να τους χρειάζεται και να τους αγαπά με αφοσίωση. Ένας ρομαντικός Ιχθύς μπορεί να εκτιμήσει τον χαρακτήρα τους και να διοχετεύσει περισσότερη έμπνευση στη ζωή τους. Καθώς είναι και οι δύο ψυχικά γενναιόδωροι και εκφράζονται με γλυκύτητα, δεν θα πληγώνουν εύκολα ο ένας τα λεπτά συναισθήματα του άλλου.

Λέων με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Τοξότη

Όσοι έχουν γεννηθεί με τον Ήλιο και τη Σελήνη τους στον Λέοντα είναι δυνατοί, αποφασιστικοί και πολύ συγκεντρωμένοι. Ενδιαφέρονται πάνω απ’ όλα να χτίσουν μια καλή φήμη και να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία. Είναι θετικοί, ενεργητικοί, έχουν όραμα και πάντα καλή διάθεση. Αλλά μέσα τους έχουν μια εύθικτη πλευρά και είναι εύκολο να προσβληθούν. Ποτέ δεν συγχωρούν, ούτε ξεχνούν όταν κάποιος επιχειρεί να θίξει την περηφάνια τους. Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρεμβαίνει στην ανεξαρτησία και στην σφαίρα εξουσίας τους. Γι’ αυτό χρειάζονται ένα δυναμικό και εξίσου ανεξάρτητο ταίρι, όπως έναν Τοξότη. Αυτό το ζώδιο μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες τους σε κάθε περίπτωση. Είναι εξίσου αισιόδοξο και φιλόδοξο, και θα τους επηρεάσει θετικά γιατί έχει και πολλούς πνευματικούς στόχους στη ζωή του.

Λέων με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Ταύρο

Περήφανη αλλά ρεαλιστική, η προσωπικότητα του Λέοντα με Σελήνη Παρθένο δεν επιδεικνύει τα χαρίσματα της, αλλά προτιμά να είναι πιο λογική, μετριοπαθής και να υποστηρίζει τους πάντες. Αυτοί οι Λέοντες θέλουν δύναμη αλλά για να «άρχουν» με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Και θα το κάνουν χρησιμοποιώντας το μυαλό τους, όχι τα συναισθήματά τους. Θα προτιμήσουν να πολεμήσουν με στοιχειοθετημένα επιχειρήματα παρά με ωμή δύναμη. Όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, θα επιμείνουν στις δικές τους απόψεις και θα επικρίνουν τους άλλους αν δεν συμφωνούν. Έχουν παρατηρητικότητα και είναι εργατικοί, γι’ αυτό ξέρουν καλά το αντικείμενο τους. Ιδανικός σύντροφος για εκείνους είναι κάποιος που θα καταλαβαίνει την αξία τους, την προσπάθεια τους και θα τους επαινεί. Ένας Ταύρος είναι γοητευτικός, εξίσου κομψός με εκείνους και θα τους υποστηρίξει σε κάθε τους βήμα. Οι Ταύροι διαθέτουν πρακτικό πνεύμα, λογική και δείχνουν την αγάπη τους με κομπλιμέντα, φροντίδα και πολύ κατανόηση.

Λέων με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Υδροχόο

Οι Λέοντες με Σελήνη στον Ζυγό είναι ευδιάθετοι και χαίρονται να συναναστρέφονται με κόσμο. Η δημιουργικότητά τους μπορεί να τους πάει μακριά στη ζωή, έχουν μεγάλες δυνατότητες και είναι πάντα αισιόδοξοι. Γι’ αυτό εμπνέουν τους άλλους και τους ηρεμούν. Επειδή είναι φιλικοί και καλόκαρδοι έχουν πολλούς φίλους. Το γεγονός ότι είναι ευγενικοί και ανοιχτοί προσθέτει πόντους στη δημοφιλία τους. Όταν χρειάζεται να κοινωνικοποιηθούν ή να γοητεύσουν τα πλήθη με τη λάμψη και τις πνευματώδεις συζητήσεις τους είναι ευτυχισμένοι. Ένας κοσμοπολίτης Υδροχόος θα προσθέσει γοητεία στη ζωή τους και μαζί θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες εξορμήσεις. Καθώς και οι δύο είναι κοινωνικά προσανατολισμένοι, θα διαπρέπουν στις συγκεντρώσεις και θα αγαπούν να βρίσκονται με φίλους και κόσμο, όσο και να μένουν οι δυο τους συζητώντας για όλα τα επίκαιρα θέματα.

Λέων με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Ιχθύες

Οι Λέοντες με Σελήνη στον Σκορπιό έχουν ένα ακαταμάχητο μαγνητισμό που κάνει τους άλλους να τους υπολογίζουν, να τους σέβονται και τους θαυμάζουν. Ενώ είναι σε θέση να φαίνονται ψύχραιμοι εξωτερικά, στο εσωτερικό τους βιώνουν τα πάντα με μεγάλη ένταση. Η ατμόσφαιρα γύρω τους εκπέμπει δύναμη και σεξουαλικότητα. Το ένστικτο τους αντιλαμβάνεται τα πάντα και μπορούν να διαβάσουν τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο. Οι ίδιοι όμως παραμένουν κλειστοί και δεν τους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Υπάρχει όμως η μεγαλοπρέπεια του Λέοντα σε αυτούς και αυτό γίνεται φανερό από τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιες στιγμές της ζωής τους. Αν και αισιόδοξοι, μπορούν να γίνουν συχνά επίμονοι και ανυπόμονοι. Τέλειος σύντροφος για εκείνους μπορεί να αποδειχθεί ο αισθαντικός και ρομαντικός Ιχθύς που θα τους αφοσιωθεί με όλο του το είναι. Μαζί μπορούν να μοιραστούν βαθιά συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις.

Λέων με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Κριό

Παθιασμένος και λάτρης της γνώστης, ο Λέων με Σελήνη Τοξότη θα χρησιμοποιήσει όλη τη γοητεία που διαθέτει στη φαρέτρα του για να εμπνεύσει και να παρακινήσει άλλους. Θα είναι πάντα παθιασμένος με τα ταξίδια, τις νέες περιπέτειες, τη διαφορετικότητα και τις συγκινήσεις, καθώς αναζητά διαρκώς νέες προκλήσεις. Συνήθως αυτοί οι Λέοντες συμπεριφέρονται παιχνιδιάρικα και διασκεδαστικά. Αλλά η ανταγωνιστικότητα και ο εγωισμός τους συχνά τους κάνει να προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι. Για εκείνους η ζωή είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί με τον πιο τολμηρό και συναρπαστικό τρόπο. Ένας σύντροφος Κριός έχει ενέργεια, μαγνητισμό, και περιβάλλει με ζεστασιά, πάθος και πολλή αγάπη το ταίρι του. Είναι κάποιος που δεν θα πει όχι στις περιπέτειες, είναι τολμηρός και θαρραλέος και μπορεί να ακολουθήσει το ταίρι του επάξια σε όλες του τις αναζητήσεις.

Λέων με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Σκορπιό

Οργανωμένοι και πειθαρχημένοι, οι Λέοντες με Σελήνη στον Αιγόκερω θα ανεβαίνουν πάντα ψηλά στην κοινωνική κλίμακα. Έχουν υψηλούς στόχους και αρκετή αποφασιστικότητα για να τους πετύχουν. Παράλληλα ξέρουν πώς να ζουν τη ζωή τους και διαθέτουν δύναμη και αυτάρκεια. Νιώθουν καλά όταν είναι σε ηγετικές υπεύθυνες θέσεις και παίρνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις. Είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευγενικοί και φιλικοί. Είναι πολύ προσανατολισμένοι στην καριέρα και άτομα που εμπνέουν σεβασμό. Με το παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν ένα δεμένο ζευγάρι. Σε εκείνο μπορεί να βρουν μια ισχυρή προσωπικότητα σαν τη δική τους, ενσυναίσθηση και να αισθανθούν έτσι εμπιστοσύνη. Αυτό το ζώδιο μπορεί να τους γοητεύσει με τον ερωτισμό του και να τους δελεάσει ώστε να κάνουν την πρώτη αναγκαία κίνηση.

Λέων με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Ζυγό

Διαισθητική και δημιουργική, η προσωπικότητα του Λέοντα με Σελήνη Υδροχόο καταφέρνει να αγωνίζεται ενάντια στο αδύνατο και να σπάσει τα εμπόδια που οι περισσότεροι δεν τολμούν. Ιδεαλιστές και παθιασμένοι με τα πάντα καθώς είναι, μερικές φορές αισθάνονται ότι ο κύριος σκοπός της ζωής τους είναι να βοηθήσουν τους άλλους. Δεν έχει σημασία τι στόχο έχουν, θα τον επιδιώξουν σιωπηλά και σταθερά. Το μόνο που χρειάζονται είναι να δουν πού τους οδηγούν τα ρεύματα της ζωής. Στοχαστικοί και στοργικοί, νοιάζονται για όσους είναι αδικημένοι ή παραμελημένοι. Όσον αφορά τον φιλικό τους κύκλο, νιώθουν καλύτερα ανάμεσα σε μοναδικούς και εκκεντρικούς ανθρώπους. Κάθε επαναστατικό μυαλό και ιδιαίτερη προσωπικότητα θα τους συναρπάσει. Οι Ζυγοί έχουν έμφυτη την αίσθηση της δικαιοσύνης και αγαπούν την αυτοπεποίθηση και την ειλικρίνεια αυτού του ζωδίου, ενώ οι Λέοντες ελκύονται από το στυλ και τη γοητεία των Ζυγών. Μαζί μπορεί να γίνουν ένα αχώριστο ζευγάρι.

Λέων με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Καρκίνο

Οι Λέοντες με Σελήνη στους Ιχθύς είναι γοητευτικοί και ευγενείς, κάτι που απογειώνει τη γοητεία τους. Αυτοί οι Λέοντες γνωρίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους, έχουν μια σαγηνευτική αύρα και έναν μαγνητισμό που τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Με το συναισθηματισμό που διαθέτουν, νοιάζονται πολύ για τους άλλους, είναι στοργικοί και δοτικοί. Ταυτόχρονα, η λιονταρίσια φύση τους προικίζει με φιλοδοξία, ενσυναίσθηση, ορμή και ηγετικές ικανότητες. Ένας ειλικρινής, ενθουσιώδης και συμπονετικός άνθρωπος σαν εκείνους μπορεί να βρει συναισθήματα και τρυφερότητα στο πρόσωπο ενός Καρκίνου. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα, ευφάνταστα και διαισθητικά και θα καταλαβαίνουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Η ηρεμία και η αποδοχή χαλαρώνει και τους δύο και έτσι μπορούν μαζί να αισθανθούν εσωτερικά ασφαλείς και ευτυχισμένοι.