Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Καρκίνου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Καρκίνου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Καρκίνου

Υπάρχουν άνθρωποι σταθμοί στη ζωή του κάθε ανθρώπου, που εμφανίζονται στον δρόμο του και αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής του. Υπάρχουν έρωτες που τον κάνουν να αισθάνεται σαν να βρήκε επιτέλους το σπίτι της καρδιάς του. Ο κάθε έρωτας που ήρθε έφερε μαζί του καινούρια όνειρα, μια αίσθηση θαλπωρής και αμέτρητα συναισθήματα. Και κάθε σταθμός που χάθηκε στον ορίζοντα άφησε πίσω του αναμνήσεις, νοσταλγία και μια χαμένη πατρίδα.

Για το ζώδιο του Καρκίνου αυτοί είναι κάποιοι που μπορεί να ήταν, αλλά και να γίνουν οι έρωτες σταθμοί της ζωής του:

ΤΑΥΡΟΣ

Τα δύο αυτά ζώδια είναι σε θέση να κατανοήσουν τα συναισθήματα, τα κίνητρα, αλλά και τη συμπεριφορά του συντρόφου τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, κάτι που τους κεντρίζει αρχικά το ενδιαφέρον. Όμως μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να ανοιχτούν περισσότερο και να γίνουν ζευγάρι, γιατί και οι δύο είναι κάπως επιφυλακτικοί μέχρι να αισθανθούν ασφαλείς. Αλλά από τη στιγμή που θα ενωθούν είναι συνήθως αχώριστοι και εμπιστεύονται πολύ ο ένας τον άλλον. Εκτός από κάποιες περιστασιακές διαφορές, αυτά τα ζώδια είναι ευγενικά, μπορούν να συμβιβαστούν και αγαπούν το ένα το άλλο, και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ευτυχισμένη σχέση. Θέλουν ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή τους κι έναν σύντροφο που θα είναι εκτός από εραστής, ο άνθρωπος και ο καλύτερος τους φίλος. Θέλουν να νιώθουν ότι τους αγαπούν και ότι μπορούν να μοιραστούν τα πάντα μεταξύ τους. Αυτά τα δύο ζώδια είναι απόλυτα συγχρονισμένα και σε σεξουαλικό επίπεδο και συνήθως έχουν έντονη χημεία, γι’ αυτό είναι εύκολο να ερωτευτούν και να παραμείνουν πολύ θερμοί μεταξύ τους. Και οι δύο είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν τη σχέση τους δυνατή. Κανένας από τους δύο δεν θα αισθανθεί μόνος όταν είναι μαζί, γιατί και οι δύο νοιάζονται και είναι δοτικοί. Θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουν ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο, αρκεί να μην επιτρέψουν την υπερβολική εμπλοκή των συναισθημάτων τους στα καθημερινά ζητήματα και στο ταπεραμέντο τους να συσσωρεύσει απωθημένα μεταξύ τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο αρχικός δισταγμός στην προσέγγιση αυτών των επιφυλακτικών ζωδίων μπορεί να προκαλέσει μία κάποια καθυστέρηση στο αρχικό στάδιο της σχέσης. Μόλις τελειώσει όμως αυτή η φάση, δημιουργείται κάτι πολύ όμορφο μεταξύ του συναισθηματικού Καρκίνου και της αναλυτικής Παρθένου. Καθώς και οι δύο είναι ισορροπημένα άτομα και προτιμούν να τα λύνουν όλα με συζήτηση και κατανόηση, η σχέση τους έχει τις καλύτερες προδιαγραφές. Οι Καρκίνοι μπορούν να κάνουν το ταίρι τους να νιώθει σημαντικό και επιθυμητό και οι Παρθένοι με τη σειρά τους μπορούν να δείχνουν πραγματική φροντίδα και ενδιαφέρον. Ο τρυφερός Καρκίνος φροντίζει πάντα οι συχνές αγκαλιές και τα φιλιά να θερμαίνουν τη συγκρατημένη φύση του συντρόφου τους. Αν και οι συναισθηματικές συμπεριφορές των δύο αυτών ζωδίων είναι διαφορετικές, καθώς ο Παρθένος ξέρει πώς να ελέγχει τα συναισθήματά του, αλλά ο σύντροφός του βασίζεται κατ’ εξοχήν σε αυτά, λειτουργούν συμπληρωματικά και βρίσκουν μια αίσθηση άνεσης μεταξύ τους. Μόλις γκρεμίσουν τα προστατευτικά τους τείχη, λειτουργούν εκπληκτικά και στο σεξουαλικό πεδίο. Επειδή και οι δύο μοιράζονται την αίσθηση της αξιοπιστίας, της ακεραιότητας και του καθήκοντος, δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν ότι η προσπάθεια τους θα περάσει απαρατήρητη. Ο Καρκίνος θαυμάζει την εξυπνάδα και την πρακτικότητα της Παρθένου και ο Παρθένος μπορεί να αισθανθεί εξαρτημένος από τη ζεστή και καταπραϋντική παρουσία του ερωτικού συντρόφου του. Υπάρχει μια καρμική διάσταση σε αυτή τη σχέση που έχει να προσφέρει πολλά και στους δύο και να τους βοηθήσει να εξελιχθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί και Καρκίνοι διαθέτουν συχνά μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, η οποία μπορεί να τους φέρει αμέσως κοντά και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να σπάσει ο αρχικός πάγος. Όταν γίνουν ζευγάρι και είναι πλέον μαζί, μπορεί να αλλάζει τη διάθεση σε εκείνες τις στιγμές που και οι δύο μπορεί να βυθίζονται σε ανασφάλειες και σκέψεις. Το πλεονέκτημα που έχουν οι Σκορπιοί σε αυτή τη σχέση είναι η ικανότητά τους να κερδίζουν εύκολα την καρδιά ενός Καρκίνου με την αφοσίωση τους, τη συντροφικότητα και τη συμπόνια. Καρκίνος και Σκορπιός είναι εύκολο να ταυτιστούν σε συναισθηματικό επίπεδο και να δημιουργήσουν έναν έντονο και παθιασμένο δεσμό, κάτι που διακρίνεται σε κάθε πτυχή της σχέσης τους. Και τα δύο ζώδια διαθέτουν μια ισχυρή διαίσθηση που τους επιτρέπει να προβλέπουν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου, οδηγώντας σε μια βαθιά και ικανοποιητική ιστορία αγάπης. Η σεξουαλική συμβατότητα μεταξύ του Καρκίνου και του Σκορπιού είναι απαράμιλλη, γεμάτη μαγνητική έλξη και αισθησιασμό που αφήνει και τους δύο απόλυτα ικανοποιημένους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξουν είναι το μεγάλο τους πάθος που παραμένει έντονο και ζωντανό, ξυπνώντας συχνά ζήλιες και εγωισμούς ακόμη κι αν η σχέση έχει στο ενεργητικό της πολλά χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι αντίθετα ζώδια, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η ευκαιρία να βρουν ισορροπία και αρμονία μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον. Έτσι ο καθένας τους μπορεί να ανακαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, και αυτό μπορεί να κρατήσει τη σχέση συναρπαστική και γεμάτη ενδιαφέρον. Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο του νερού που έχει πολύ βαθιά αισθήματα, παίρνει τα πράγματα προσωπικά και μπορεί να γίνει λίγο κυκλοθυμικός. Ως ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως δεν είναι τόσο συντονισμένος με τα συναισθήματά του. Αντίθετα είναι πιο συγκρατημένος, είναι πολύ πρακτικός και έχει την τάση δυσκολεύεται να χαλαρώσει. Αυτές οι θεμελιώδεις διαφορές γίνονται όμως η κόλλα στη σχέση τους. Ο Αιγόκερως είναι σταθερός και κάποιος που μπορεί ο Καρκίνος να βασιστεί στα δύσκολα, και εκείνος από την άλλη ξέρει πώς να τον κάνει να χαλαρώσει με γλυκύτητα και αισθησιασμό. Οι δύο τους μπορούν να κάνουν μια σχέση με αφοσίωση και ειλικρινή συναισθήματα παρά τις διαφορές τους. Δεν είναι ένα επιφανειακό ζευγάρι και αυτό κάνει τον δεσμό τους να γίνεται ισχυρός σε πολλά επίπεδα. Η αρμονία της σεξουαλικής τους ζωής μπορεί πραγματικά να τους φέρει κοντά και να λειτουργήσει λυτρωτικά και για τους δύο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για μάθηση, ανάπτυξη και εξέλιξη, και αυτή είναι μια «αντανακλαστική» σχέση που ο κάθε σύντροφος μπορεί να μάθει περισσότερα για τον εαυτό του μέσα από αυτόν τον καθρέφτη της αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες και ο Καρκίνος είναι και τα δύο ζώδια του νερού, που σημαίνει ότι είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί και μπορούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον βαθιά. Έχουν μια ισχυρή έλξη, καθώς διαισθητικά καταλαβαίνουν ότι μοιάζουν σε πολλά και είναι πολύ συναισθηματικοί. Παίρνουν σοβαρά τον έρωτα και δεν θέλουν να κάνουν κάτι που θα πληγώσει ανεπανόρθωτα τη σχέση. Αυτά τα ζώδια είναι δημιουργικά, έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και θα είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για έναν Καρκίνο και έτσι μπορεί να κάνει τη σχέση τους πολύ δεμένη και τρυφερή, κάτι που αρέσει στους Ιχθύς που εκτιμούν την προστασία και τη φροντίδα του συντρόφου τους. Από την άλλη, εκείνοι θα το ανταποδώσουν στο ταίρι τους τις στιγμές που χρειάζεται την αγάπη και την κατανόηση τους. Τα συναισθήματα του Καρκίνου συχνά δεν φαίνονται εύκολα, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ανοιχτόκαρδη φύση στην οποία ο Καρκίνος μπορεί να δυσκολευτεί να αντισταθεί. Μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη έλξη και βρίσκουν μια φυσική ερωτική ανταπόκριση των επιθυμιών τους. Αν και μπορεί να προτιμούν να μείνουν μέσα παρά να βγαίνουν συχνά, δεν θα βαρεθούν ποτέ μέσα ή έξω από το σπίτι. Έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη σχέση δροσερή, ακόμη και μετά από πολλά… φεγγάρια.