Ποια είναι τα 3 ζώδια που πιάνουν τα χέρια τους και ποια δεν αλλάζουν ούτε μια λάμπα!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που πιάνουν τα χέρια τους και ποια δεν αλλάζουν ούτε μια λάμπα!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που πιάνουν τα χέρια τους και ποια δεν αλλάζουν ούτε μια λάμπα!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που με ό,τι καταπιαστούν τα καταφέρνουν πολύ καλά, διότι έχουν και την υπομονή να ασχοληθούν και την όρεξη να μάθουν. Οπότε δεν θα καλέσουν αμέσως σε βοήθεια όταν παρουσιαστεί μια βλάβη στο σπίτι και δεν θα πάθουν κρίση πανικού αν πρέπει να συναρμολογήσουν ένα κρεβάτι ή μία βιβλιοθήκη… Θα ακολουθήσουν με ευλάβεια τις οδηγίες, θα δουν άπειρα βίντεο στο YouTube από ειδικούς που εξηγούν βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουν και θα σπάσουν το κεφάλι τους για να βρουν τη λύση στο πρόβλημα τους. Οι… μάστορες του ζωδιακού δεν καλούν ειδικούς για απλές δουλειές, για παράδειγμα δεν θα φωνάζουν εύκολα κάποιον ηλεκτρολόγο για να αλλάξει μια πρίζα ή έναν υδραυλικό για να επιδιορθώσει το καζανάκι που τρέχει…, τους καλούν μόνο στην περίπτωση που έχουν προσπαθήσει πολύ για κάτι και δεν τα καταφέρνουν. Είναι αυτοί που πάντα τους φωνάζουν οι φίλοι όταν έχουν ανάγκη για βοήθεια ή για κάποια συμβουλή για κάποια βλάβη!

Βέβαια υπάρχουν και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που δεν ασχολούνται με ό,τι δεν κατέχουν καλά ή ό,τι δεν τους ευχαριστεί και είναι ικανοί να φωνάξουν κάποιον ειδικό για να αλλάξουν μια λάμπα, για να τοποθετήσουν ένα ράφι ή για να συνδέσουν ένα νέο ποντίκι στον υπολογιστή τους…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΣΤΟΡΕΣ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Παρθένος ή ωροσκόπο στην Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί, παρατηρητικοί, αναλυτικοί, πρακτικοί και επινοητικοί, άρα έχουν όλα τα… συστατικά που χρειάζεται έναν καλός μάστορας και πάνω από όλα έχουν την υπομονή να ολοκληρώνουν ό,τι ξεκινάνε και να μην τα παρατάνε στη μέση. Οι Παρθένοι είναι πολυπράγμονες και μπορούν με την ίδια ευκολία να επιδιορθώσουν μια ζημιά στο σπίτι, αλλά και να συναρμολογήσουν κάποιο έπιπλο ή μια κατασκευή, σαν να τοποθετούν τα κομμάτια ενός εύκολου παζλ με τη μία στη σωστή θέση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ερμής, ο πλανήτη της επικοινωνίας και των τεχνικών δεξιοτήτων, και ως εκ τούτου τους βγαίνει πολύ φυσικό το να αναλαμβάνουν κάποια εργασία και να τη φέρουν εις πέρας με επιτυχία. Μόλις παρουσιαστεί ένα πρόβλημα, η πρώτη τους αντίδραση θα είναι να το φτιάξουν μόνοι τους και όχι να καλέσουν σε βοήθεια κάποιον ειδικό. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο καλά, θα διαβάσουν, θα λάβουν όποια πληροφορία μπορούν από το διαδίκτυο και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να βρουν τη λύση. Με απίστευτη μεθοδικότητα και οργάνωση θα ολοκληρώσουν τη δουλειά που ανέλαβαν και δεν θα αφήσουν πίσω τους το χάος, αλλά τα πάντα στην εντέλεια, μπορεί και καλύτερα από ό,τι ήταν πριν!

Ταύρος ή ωροσκόπος στον Ταύρο

Η υπομονή που διαθέτουν οι Ταύροι είναι μοναδική, όπως και το πείσμα τους και η ανάγκη να δείξουν στους άλλους αλλά και στον εαυτό τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν με ό,τι προκύψει. Είναι ένα ζώδιο σταθερό, οργανωτικό και πρακτικό και μπορεί όντως να κάνει τα πάντα, αρκεί να μην το πιάσει η ραθυμία του. Αν λοιπόν χαλάσει κάτι στο σπίτι, από τα υδραυλικά μέχρι τα ηλεκτρολογικά, αν πρέπει να σεταριστούν συσκευές ή να βρεθεί κάποια λύση σε κατασκευές και θέματα οργάνωσης, ή αν πρέπει να γίνει κάποια έρευνα αγοράς για κάτι, οι Ταύροι θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, την πιο προηγμένη, αλλά και την όμορφη αισθητικά. Δεν θα κάνουν «μπαλώματα» και εργασίες άρπα κόλλα, ούτε θα περισσέψουν κομμάτια και βίδες από κάτι που κατασκευάζουν, αλλά θα είναι όλα στην εντέλεια και καλοβαλμένα με χειρουργική ακρίβεια. Είναι τόσο σχολαστικοί που δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλέξουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την κάθε περίπτωση. Όμως είναι και αργοί, οπότε μπορεί να καθυστερήσουν πολύ στην εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου. Μπορεί να ψάχνουν και να κάνουν έρευνα αγοράς για μέρες και εβδομάδες, αλλά βέβαια το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Οπότε οι Ταύροι είναι πάρα πολύ καλοί για επισκευές ή συναρμολογήσεις για κάτι που δεν είναι άμεσης ανάγκης, όπως για παράδειγμα μια διαρροή νερού…, σε τέτοια περίπτωση φωνάξτε καλύτερα έναν Αιγόκερω ή έναν Παρθένο!

Αιγόκερως ή ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Επίμονοι, στοχοπροσηλωμένοι και πολυμήχανοι, οι Αιγόκεροι δεν παρατάνε τα όπλα εύκολα, δεν φοβούνται τις ευθύνες, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και δεν ψάχνουν τις εύκολες λύσεις. Τους αρέσει να ασχολούνται με το σπίτι και εκεί που άλλοι βλέπουν ένα πρόβλημα, οι Αιγόκεροι βλέπουν μια πρόκληση. Αν λοιπόν προκύψει μια βλάβη, κάτι που χρειάζεται τεχνικές ικανότητες, θα προσπαθήσουν μονοί τους να βρουν τη λύση και δεν θα σταματήσουν μέχρι να το καταφέρουν. Είναι σαν να βάζουν στοίχημα με τον εαυτό τους για το αν μπορούν να ανταποκριθούν στην κάθε αντιξοότητα και όσο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας τόσο προσπαθούν να αντεπεξελθουν μόνοι τους. Θα βρουν τις καλύτερες μεθόδους, θα αγοράσουν τα καλύτερα εργαλεία και θα φτιάξουν τα πάντα. Μετά θα κάθονται και θα θαυμάζουν τον εαυτό τους και τα επιτεύγματά τους και θα νιώθουν την απόλαυση της δημιουργίας.

ΟΙ… ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Ιχθύες ή ωροσκόπο στους Ιχθύς

Οι Ιχθύες έχουν ανεξάντλητη φαντασία και ασύλληπτη δημιουργικότητα, αλλά δεν έχουν οργάνωση και πρακτικότητα και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε εργασίες που απαιτούν προσήλωση και πρόγραμμα. Μπορεί λοιπόν να ενθουσιαστούν με την πολύπλοκη συναρμολόγηση μιας παράξενης βιβλιοθήκης, αλλά θα κουραστούν πολύ γρήγορα με τις οδηγίες, θα φανταστούν έναν πιο γρήγορο τρόπο και κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος θα έχουν περισσέψει κάποια κομμάτια που κανείς δεν θα ξέρει τη χρησιμότητά τους, ή μπορεί να κάνουν το χαρτί με τις οδηγίες συναρμολόγησης σουβέρ, να χύσουν πάνω του τον καφέ, να τα αφήσουν όλα στη μέση για να πάνε για καφέ με κάποιον φίλο που πήρε τηλέφωνο. Οι Ιχθύες είναι γενικώς πιο αποδιοργανωμένοι και είναι επιρρεπείς στο να κάνουν ζημίες και όχι να τις επιδιορθώνουν. Και επειδή το γνωρίζουν συνήθως καλούν αμέσως κάποιον ειδικό ή κάποιον φίλο για να τους βοηθήσει. Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να έχουν βρει μια ευφάνταστη λύση στο πρόβλημα τους, αλλά η οποία δεν θα έχει μεγάλα ποσοστά μακροημέρευσης, αφού μπορεί να έχουν σκεφτεί το πιο απίθανο πράγμα. Βέβαια, για να μην τους αδικήσουμε, οι Ιχθύες είναι καταπληκτικοί βοηθοί, αφού στην πραγματικότητα πιάνουν τα χέρια τους πολύ, αλλά χρειάζονται δίπλα τους κάποιον να τους δίνει οδηγίες και να τους κρατάει το μυαλό τους στη γη…

Τοξότης ή ωροσκόπος στον Τοξότη

Οι Τοξότες είναι σαν τα ελεύθερα πουλιά και το πνεύμα τους είναι ιδιαίτερα ανήσυχο. Τους αρέσει η περιπέτεια, να μαθαίνουν καινούρια πράγματα και είναι πάντα δραστήριοι. Όμως δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους άσκοπα σε πράγματα που δεν τους δίνουν καμία ευχαρίστηση και τα οποία δεν τους προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με κάτι που δεν τους εξάπτει τη φαντασία και δεν τους ανεβάζει την αδρεναλίνη. Και πόσο μπορεί να τους ιντριγκάρει μια χαλασμένη πρίζα, μια καμένη λάμπα ή ένα ξεχαρβαλωμένο έπιπλο; Η απάντηση είναι καθόλου. Εκτός αν αυτά βρίσκονται εκτός σπιτιού, σε ένα σκάφος, στην κορυφή ενός βουνού, σε μια άλλη χώρα ή σε ένα escape room και πρέπει να ζήσουν κάτι μοναδικό για να ασχοληθούν μαζί του. Ή να πρέπει να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Δεν σπαταλούν τον χρόνο και το μυαλό τους σε κάτι που μπορούν οι άλλοι να τους το λύσουν. Εξάλλου δεν έχουν και την υπομονή που χρειάζονται αυτές οι εργασίες, ούτε και την όρεξη να ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες. Οι Τοξότες είναι καλοί όταν δίνουν αυτοί τις οδηγίες και όταν δημιουργούν μόνοι κάτι από μηδέν. Όμως έχουν την πιο ενημερωμένη ατζέντα με τους καλύτερους τεχνικούς και τεχνίτες, αφού πάντα συνεργάζονται με την ελίτ! Πάντα επιλέγουν το καλύτερο και δεν συμβιβάζονται με το μέτριο. Οπότε αν έχετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε έναν Τοξότη, όχι για να έρθει ο ίδιος αλλά για να σας προτείνει τον σωστό άνθρωπο που θα κάνει τη δουλειά σας.