Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Διδύμου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Διδύμου

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Διδύμου

Υπάρχουν σταθμοί στη ζωή του κάθε ανθρώπου που εμφανίζονται στον δρόμο του και αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής του. Υπάρχουν έρωτες που τον κάνουν να αισθάνεται ότι όλα βγάζουν νόημα για πρώτη φορά. Ο κάθε έρωτας που ήρθε σαν δώρο συμπλήρωσε ένα κενό και έφερε καινούριες σκέψεις και συναισθήματα. Και κάθε σταθμός που χάθηκε στον ορίζοντα ήταν ένας αποχαιρετισμός σε ένα κομμάτι του, το οποίο τον συντρόφευε στο ταξίδι της ζωής.

Για το ζώδιο των Διδύμων αυτοί είναι κάποιοι που μπορεί να ήταν, αλλά και να γίνουν οι έρωτες σταθμοί της ζωής του:

ΚΡΙΟΣ

Οι Δίδυμοι και οι Κριοί είναι δύο ζώδια που μπορούν να δημιουργήσουν μια αισθηματική σχέση βασισμένη στο πάθος, την ανεξαρτησία και την αγάπη τους για περιπέτεια. Και οι δύο είναι το ίδιο δραστήριοι, ενθουσιώδεις και έχουν δυναμικές προσωπικότητες. Η σχέση τους βασίζεται, μεταξύ άλλων, στο ότι μπορεί να παραμένουν θετικοί ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και στο ότι μπορούν να επικοινωνήσουν τόσο σε ψυχικό όσο και σε φυσικό επίπεδο. Δεν θα βαρεθούν εύκολα σε αυτή τη σχέση, γιατί εκτιμούν το ίδιο την κίνηση και την περιπέτεια. Θα επισκεφθούν πολλά μέρη και θα εξερευνήσουν πολλά μαζί. Πάντα θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι ενδιαφέρον. Ακόμη και όταν τελειώσει η φάση του φλερτ, το πάθος τους θα συνεχιστεί. Αυτά τα ζώδια είναι πάντα νέοι στην καρδιά, έτσι κι ο έρωτάς τους θα είναι μια περιπέτεια διαρκείας. Όμως ο Κριός είναι συνήθως πιο ευθύς και αποφασιστικός, ενώ ο Δίδυμος σκέφτεται δύο φορές πριν κάνει οτιδήποτε και είναι πιο διπλωματικός, οπότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δυσαρέσκειες αν δεν μπορέσουν να δουν με αμοιβαία κατανόηση αυτές τις πλευρές του χαρακτήρα τους. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στην κάπως αυταρχική συμπεριφορά και στην προστατευτική αγάπη του Κριού, και ο Κριός θα πρέπει να δώσει στους Διδύμους το περιθώριο ώστε να αναλάβει κι εκείνος κάποιες φορές τα ηνία της σχέσης.

ΛΕΩΝ

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι διασκεδαστικά, γεμάτα ενέργεια και όρεξη για δημιουργία. Τα πράγματα δεν θα γίνουν βαρετά μεταξύ τους, γιατί μπορούν να διατηρήσουν τη σχέση φρέσκια και γεμάτη ενδιαφέρον. Όταν ένας Δίδυμος και ένας Λέοντας ερωτεύονται, η σχέση τους είναι παιχνιδιάρικη και γεμάτη αισιοδοξία. Ο Δίδυμος γοητεύεται πολύ από το δημιουργικό, δραματικό πνεύμα του Λέοντα, και ο σύντροφός του από τις πνευματώδεις και έξυπνες ατάκες του Διδύμου. Αυτά τα ζώδια έχουν και τα δύο πολύ χιούμορ και τους αρέσει να γελούν και να διασκεδάζουν μαζί συνεχώς. Δεν παίρνουν τη ζωή πολύ στα σοβαρά και επιθυμούν να περνούν πάντα όσο μπορούν καλύτερα. Αν και οι προσεγγίσεις τους είναι διαφορετικές, καθώς στους Διδύμους αρέσει να αναλύουν τα πράγματα από όλες τις πλευρές, ενώ οι Λέοντες δεν θέλουν να ψάχνουν στα βαθιά νερά, ιδιαίτερα των συναισθημάτων, σε γενικές γραμμές ταιριάζουν καλά. Εάν οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν πιο ευαίσθητοι και προσεκτικοί στις ανάγκες του συντρόφου τους και οι Λέοντες πιο ευέλικτοι, πιο ανοιχτοί και πιο δραστήριοι για τον σύντροφό τους, τότε θα βοηθήσουν τη σχέση τους να γίνει πιο επιτυχημένη και πιο ανθεκτική στον χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Η αισθηματική σχέση μεταξύ ενός Διδύμου και ενός Ζυγού είναι συναρπαστική και μπορεί να σημαδέψει τη ζωή τους. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι κοινωνικά, επικοινωνιακά και ενδιαφέρονται το ίδιο για τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν βρεθούν μαζί δημιουργείται μια δυνατή ερωτική χημεία και αρμονία. Ο Δίδυμος μπορεί να κρατήσει τον Ζυγό ενθουσιασμένο με την ανεξάντλητη ενέργειά του και τις ζωντανές του συζητήσεις. Ο Ζυγός, από την πλευρά του, εξισορροπεί τον σύντροφό του με τη διακριτικότητα και τη χάρη του. Οι δυο τους απολαμβάνουν την παρέα και τις εξόδους και μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες μιλώντας, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες. Ο Δίδυμος μπορεί να ενθουσιαστεί με την κοσμικότητα και την ευχάριστη παρουσία του Ζυγού, που συχνά τον κάνει να νιώθει περήφανος, ενώ ο Ζυγός εκτιμά τη λογική, τη ζωντάνια και την εξυπνάδα του Διδύμου. Στη κοινή τους ζωή μπορούν να απολαύσουν εκδρομές, κοινωνικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εμπειρίες και πολλά άλλα, ενώ αυτά τα ερεθίσματα γίνονται αφορμή για ζωντανούς και εποικοδομητικούς διαλόγους. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Ζυγοί έχουν την ικανότητα να ελίσσονται έξυπνα στις διάφορες καταστάσεις. Μπορούν έτσι να ανταποκριθούν στις συναισθηματικές ανάγκες, αλλά και στις προτιμήσεις του άλλου, παρά το γεγονός ότι συχνά μπορεί και οι δύο να έχουν πολλές ή κάπως ασαφείς απαιτήσεις από μια σχέση. Είναι σημαντικό όμως να εξακολουθήσουν με την πάροδο του χρόνου να σέβονται την ανάγκη για προσωπικό χώρο του άλλου, ενώ ταυτόχρονα να μην παραλείπουν να απολαμβάνουν τη σχέση τους αλλά και την κοινωνικότητα τους, ώστε να παραμείνουν δεμένοι και ευτυχισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση, είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον, δραστήριο και αξιοπρόσεκτο ζευγάρι. Είναι εξαιρετικά ταιριαστοί κι έτσι όποιες αντιθέσεις προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχέσης έχουν τη δυνατότητα να τις εξομαλύνουν με λίγη προσπάθεια. Ο Δίδυμος είναι πρόθυμος να προσφέρει στον αισιόδοξο, περιπετειώδη Τοξότη την ανεξαρτησία που απαιτεί, επειδή έχει κι εκείνος την ίδια ανάγκη. Και οι δύο αγαπούν εξίσου τις νέες εμπειρίες αλλά και τους ανθρώπους, έτσι είναι σίγουρο ότι θα ζήσουν μεγάλες στιγμές δημοφιλίας και χαράς μαζί. Και οι δύο αγαπούν να μαθαίνουν, να εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και να τρέχουν γρήγορα από το ένα πράγμα στο επόμενο, για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες μπορούν. Μοιάζουν στον ενθουσιασμό, στο χιούμορ, στην ενέργεια και στην ορμή τους, αλλά και στο πώς βλέπουν τη ζωή. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι παρόμοιες προσωπικότητες τους καθιστούν ένα πολύ συμβατό ζευγάρι. Όμως, ως αντίθετα ζώδια έχουν πολλές ομοιότητες και άλλες τόσες διαφορές. Έτσι μπορούν να οδηγηθούν ή στην απόλυτη αρμονία ή σε πολλές μάχες δύναμης και εξουσίας, οι οποίες μπορεί μακροπρόθεσμα να φθείρουν τη σχέση αν δεν προσέξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντιούνται, δημιουργείται μια ανεπανάληπτη έλξη. Αυτή η αισθηματική σχέση είναι συνήθως γεμάτη απρόβλεπτες και διασκεδαστικές στιγμές. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος απολαμβάνουν την ανταλλαγή απόψεων και το να εξερευνούν τα πάντα μαζί. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα των Διδύμων ταιριάζει με την ανεξάρτητη και εξωστρεφή φύση του Υδροχόου, δημιουργώντας έναν έρωτα όπου όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και τα αισθήματα ωριμάζουν στον δικό τους ρυθμό. Επιπλέον και ο Δίδυμος και ο Υδροχόος αρέσκονται το ίδιο στην ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο αποδέχονται την ατομικότητα και την ανάγκη για προσωπικό χώρο και ελεύθερη έκφραση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στη σχέση να είναι απαλλαγμένη από περιορισμούς, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός βασισμένος στην κατανόηση. Απολαμβάνουν εξίσου την ποικιλία και το απροσδόκητο. Μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του άλλου για αλλαγή και ανανέωση, κάτι που τους παρέχει μια αισθηματική σχέση γεμάτη ζωντάνια, ενώ παράλληλα δεν χρειάζεται να είναι πάντα μαζί για να αποδεικνύουν την αγάπη τους. Είναι αρκετά άνετοι μεταξύ τους, ώστε να δίνουν ο ένας στον άλλο την απαραίτητη αίσθηση ελευθερίας. Πρέπει όμως ενσυνείδητα να είναι σε θέση να συμβαδίζουν και με τα αισθήματα του συντρόφου τους, να μην τα παραμελούν, και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη φωτιά του πάθους αναμμένη μέσα τους όσο περνάει ο καιρός, ώστε να μην απομακρυνθούν ερωτικά ή συναισθηματικά.