Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στα ερωτικά μέσα στον Ιούνιο;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στα ερωτικά μέσα στον Ιούνιο;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στα ερωτικά μέσα στον Ιούνιο;

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ, η θερμοκρασία σιγά – σιγά θα ανέβει και μαζί θα ανέβει και η ερωτική μας διάθεση. Ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, βρίσκεται ήδη από τις 20/05/2023 στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει έως και τις αρχές Ιουλίου. Αυτή η θέση είναι από μόνη της άκρως ερωτική και παθιασμένη, αφού ο Άρης στον Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και η Αφροδίτη από τις 05/06/2023 η οποία μάλιστα θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τον Οκτώβριο λόγω της ανάδρομης πορείας της. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μιλάει για έρωτα, φλερτ, καλοπέραση, χαρά και γενναιοδωρία. Τώρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να λάμψουμε, να ξεχωρίσουμε, να γοητεύσουμε τους γύρω μας και να δώσουμε προτεραιότητα στα θέλω μας. Επιπλέον, ο Ερμής που είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει από τις 11/06/2023 στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει στο έπακρο τις επαφές, τις γνωριμίες και τις συζητήσεις μας.

Οι πιο σημαντικές όψεις που θα επηρεάσουν την αισθηματική μας ζωή μέσα στον Ιούνιο θα είναι οι εξής:

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 05/06/2023

Αμέσως αφότου η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι οι επιθυμίες θα είναι πολύ έντονες και τα συναισθήματα θα μας κατακλύσουν. Η δυναμική αυτή όψη μιλάει για πάθη – λάθη, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και αναζωπυρώνει φλόγες, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να φέρει εντάσεις, ζήλια, κτητικότητα και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστούμε αυτή την αντίθεση θα είναι να έχουμε ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι στους άλλους, να μην αφήσουμε τις εμμονές και τις ανασφάλειες να μας παρασύρουν και να εκτονωθούμε στο σεξουαλικό κομμάτι.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στις 11/06/2023

Όταν η Αφροδίτη συναντάει τον Δία η επιθυμία για απολαύσεις, έρωτα, κοινωνική ζωή και φλερτ γιγαντώνεται. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να δείξουμε το ενδιαφέρον μας ή να κάνουμε νέες γνωριμίες, αρκεί όμως να προσέξουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις ή τις απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή στις 17/06/2023

Ο Ερμής από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι η διάθεση μας θα είναι πιο ανάλαφρη και θα νιώσουμε την ανάγκη να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, να βγούμε ραντεβού, να κάνουμε γνωριμίες ή να εκφράσουμε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τις ισορροπία μέσα στις σχέσεις μας και να συμφιλιωθούμε με άτομα που είχαμε συγκρουστεί ή απομακρυνθεί.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στις 29/06/2023

Τώρα τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά και με κάποιο τρόπο θα ηρεμήσουμε και θα νιώσουμε πιο ασφαλείς σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού θα καταφέρουμε να απαλύνουμε πληγές, να γιατρέψουμε παρελθοντικά τραύματα και να καταπολεμήσουμε τις ανασφάλειες μας. Αυτό το τρίγωνο θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε την αξία μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφο μας και στα πρόσωπα που αγαπάμε και μας αγαπούν.

Ας πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το πλανητικό σκηνικό μέσα στον Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον φλογερό Λέοντα, ένα ζώδιο που σας ταιριάζει ιδιαίτερα και συμβολίζει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα διεκδικήσετε με θέρμη και πάθος όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Θέλετε να βγείτε έξω, να περάσετε καλά, να φλερτάρετε και να χαρείτε τη ζωή με κάθε τρόπο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε αυτή και κυρίως θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε πιο εκδηλωτικοί απέναντι στο ταίρι σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε επιτέλους την επιβεβαίωση που θέλετε από κάποιον/α ή θα μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί. Επιπλέον, με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/06 θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα έχετε όλη τη διάθεση να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία σας κερδίζουν με το χιούμορ, το λέγειν και τις απόψεις τους.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, ο Ιούνιος σας ανήκει δικαιωματικά αφού ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο για ολόκληρο τον μήνα. Τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να θέσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτός ο ρόλος άλλωστε σας ταιριάζει γιατί ανήκετε σε ένα ζώδιο που θέλει να βγαίνει μπροστά, να ηγείται και γενικώς να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι δύο πλανήτες του έρωτα και του πάθους θα σας προσφέρουν έντονες στιγμές και θα σας δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να πάρετε εύκολα αυτό που θέλετε. Είναι βέβαιο ότι η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη, θα εκπέμπετε σεξαπίλ και γοητεία, επομένως πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να δείξετε τι νιώθετε στους άλλους, να πείτε τι σας ενοχλεί ή να επιδιώξετε να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Άλλωστε, έχετε από τη μία πλευρά τον Άρη να σας χαρίζει θάρρος, ειλικρίνεια και δυναμισμό και ταυτόχρονα την Αφροδίτη που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να αφεθείτε σε απολαύσεις, να φλερτάρετε, να νιώσετε ποθητοί και να μπείτε σε νέες ερωτικές ιστορίες. Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 11/06 και για τον υπόλοιπο μήνα θα φέρει την υποστήριξη φίλων, θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε νέες παρέες και ομάδες και δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος σας καλεί να εστιάσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτό τον μήνα το πάθος θα είναι ανεξέλεγκτο και αρκετοί από εσάς θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Εάν λοιπόν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό ή να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο. Τώρα θα βεβαιωθείτε για τα αισθήματα ενός προσώπου και δεν θα σας βασανίζουν πια οι αμφιβολίες, αφού όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αφού ο Άρης σας οπλίζει με ειλικρίνεια και θάρρος. Άλλωστε, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες, να είστε πιο διπλωματικοί και να αποφύγετε τη σύγκρουση. Επιπλέον, με τον Ερμή από τις 11/06 στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Να θυμάστε λοιπόν ότι είναι ώρα για δράση και δεν υπάρχει λόγος να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να κρατάτε άλλο μέσα σας τα συναισθήματα σας.