Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2024 για τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2024 για τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2024 για τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Η 10η Φεβρουαρίου 2024 αντιπροσωπεύει την έναρξη του Κινέζικου νέου έτους. Τότε μπαίνουμε στην εποχή του Πράσινου Ξύλινου Δράκου, η οποία αναμένεται να είναι μια πιο δυναμική, κοινωνική και αξιοσημείωτη χρονιά.

Το Σεληνιακό Νέο Έτος, το οποίο ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου 2024, θεωρείται ότι θα είναι μια εποχή αυξημένου πάθους, ανάφλεξης παλιών και νέων ερωτικών ιστοριών, ενίσχυσης δεσμών, έμπνευσης και δημιουργίας. Για ορισμένα ζώδια το Έτος του Δράκου, το 2024, θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός ευτυχισμένου και πολύ σημαντικού ειδυλλίου!

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα φέρει η χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου στα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Η θετική επιρροή της χρονιάς του Δράκου θα σας βοηθήσει να έχετε αυξημένη γοητεία, αλλά και την εύνοια ώστε να ξεπεράσετε ακόμη και κάποιες προκλήσεις στον ερωτικό τομέα. Φέτος θα έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε συντρόφους που ταιριάζουν στις προσδοκίες σας. Πολλοί ελεύθεροι Αρουραίοι θα μπουν σε σχέσεις, ενώ όσοι είναι δεσμευμένοι μπορούν να αναζωπυρώσουν το πάθος με το σύντροφό τους. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις που απαιτούν υπομονή και κατανόηση, γιατί τα νεύρα όλων είναι σπασμένα. Επικεντρωθείτε στη διατήρηση της σταθερότητας και την κατανόηση της άλλης πλευράς. Πάρτε όλες τις αποφάσεις σας με σοβαρότητα, ηρεμία και όχι εν βρασμώ ψυχής. Τη χρονιά του Δράκου το σεξαπίλ σας θα είναι ακαταμάχητο και δεν θα αφήσετε κανέναν αδιάφορο. Φροντίστε λοιπόν την εμφάνισή σας και δεν θα χάσετε, καθώς είστε σε αρμονία με το Tai Sui (τον Μεγάλο Διοικητή της Κινεζικής Αστρολογίας). Έτσι, όσοι είναι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν μια ξαφνική στροφή 180 μοιρών και να επιλέξουν μια σοβαρή σχέση ή τον γάμο. Το Βόδι, το Κουνέλι και ο Δράκος είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί σας τόσο για φιλίες και συνεργασίες όσο και για έρωτα και το φλερτ.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Μάρτιος, Ιούνιος και Ιούλιος.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Ιανουάριος 2025.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ (ΒΟΔΙ)

Μπορεί η χρονιά του Δράκου να στρέψει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στη δουλειά και να σας φαίνεται κάπως επιπόλαιο το ερωτικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για αισθήματα και σχέσεις όταν τα βάζετε ως προτεραιότητα στη ζωή σας. Αυτή η χρονιά δεν θα είναι η πιο εύκολη για εσάς, αλλά θα είναι αποδοτική και εποικοδομητική, αρκεί να μάθετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Ίσως, δεν πρέπει να εστιάζετε σε ό,τι δεν σας πηγαίνει όπως θα θέλατε, αλλά να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά βλέποντας τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία και προοπτική. Οι σχέσεις σας έτσι θα βελτιωθούν και θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση και αρμονία. Μέσα στη χρονιά μπορεί να σας κερδίσει την προσοχή ένα πρόσωπο που θα εκδηλώσει τρυφερά συναισθήματα για εσάς ή να αναζωπυρώσετε τις φλόγες του πάθους στην υπάρχουσα σχέση σας με λίγο ρομαντισμό και προσπάθεια. Ωστόσο, σε όλες τις συνθήκες, μείνετε ταπεινοί, προσγειωμένοι και πιστοί στις αξίες σας. Πρέπει να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής ζωής, γι’ αυτό μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας. Έχετε μεγάλη συμβατότητα με τον Αρουραίο, τον Πίθηκο και τον Πετεινό!

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ιούνιος, Ιούλιος και Οκτώβριος.

Τυχεροί μήνες: Μάιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος 2025.

ΤΙΓΡΗΣ

Το 2024, με την ενέργεια του Δράκου που είναι παρόμοια με τη δική σας, οι Τίγρεις μπορείτε να περιμένετε μια δυναμική και γεμάτη περιπέτειες χρονιά. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες στον έρωτα από το πουθενά και είναι σημαντικό να τις εκμεταλλευτείτε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ως ένα ζώδιο παθιασμένο και έντονο, αναζητάτε πάντα τον έρωτα και τις προκλήσεις του για να νιώσετε πιο ζωντανοί. Η συμβολή του Δράκου μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η τύχη σας θα είναι ισχυρή και θα έχετε πολλά τυχερά αστέρια να συνδράμουν, που σας φέρνουν υποστήριξη και νέες ευκαιρίες. Μην αφήνετε σκιές του παρελθόντος να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε μπροστά, καθώς αυτή είναι μια χρονιά που θα μπορούσε κάλλιστα να σας φέρει αυτό που ονειρεύεστε και να το προσγειώσει στην αγκαλιά σας! Καθώς οι μήνες προχωρούν, θα δοκιμάσετε τον ιδιαίτερα έντονο ρυθμό που αποκτά τώρα η ζωή σας. Η ευαισθησία και τα συναισθήματά σας θα είναι μεγεθυμένα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή με τις διαθέσεις και τις αντιδράσεις σας. Η ανοιχτή επικοινωνία και η κατανόηση είναι το κλειδί για τη διάλυση κάθε παρεξήγησης και διαφωνίας. Μπορεί να γευτείτε την απόλαυση στην αγκαλιά ενός φλογερού συντρόφου που σας συναρπάζει και δεν παύει να σας εκπλήσσει. Αυτή η χρονιά κρύβει ευκαιρίες για την προσωπική σας εξέλιξη σε πολλά επίπεδα και ίσως επιλέξετε να μετακομίσετε με το ταίρι σας. Εκείνοι που ανήκουν στα ζώδια του Σκύλου, του Χοίρου και του Δράκου θα τραβήξουν την προσοχή και ίσως και τον θαυμασμό σας.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Φεβρουάριος, Μάιος, Αύγουστος και τέλος της χρονιάς.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος, Ιούνιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος.

ΛΑΓΟΣ (ΚΟΥΝΕΛΙ)

Οι εκλεπτυσμένοι, κομψοί και διακριτικοί Λαγοί αποζητάτε μια αρμονική σχέση που να βασίζεται στη στοργή και την τρυφερότητα, χωρίς να αισθάνεστε ότι σας περιορίζει. Στη χρονιά του Δράκου θα είστε πιο διεκδικητικοί σε ερωτικό επίπεδο και πιο απελευθερωμένοι με το ταίρι σας. Η ενέργεια του Δράκου θα φέρει περισσότερο πάθος στην καθημερινότητα σας και μπορεί να νιώσετε συχνά τα συναισθήματα να σας κυριεύουν. Ίσως αισθανθείτε μεγαλύτερη ανάγκη να υπάρχει περισσότερος ρομαντισμός στην αισθηματική σας ζωή. Αφήνοντας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας πιο ελεύθερα, θα δώσετε την απαραίτητη ώθηση και φλόγα που χρειάζονται οι σχέσεις σας για να ζεσταθούν. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ευνοούνται περισσότερο για εσάς το 2024. Η τύχη του ζωδίου σας βελτιώνεται φέτος, με το άστρο της Νίκης σας δίνει ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές και να βγείτε νικητές στη ζωή και τον έρωτα. Είναι όμως πιθανό να είστε υπερβολικά παρορμητικοί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις. Να είστε ήρεμοι, να έχετε πάντα συντροφικό πνεύμα και να σκεφτείτε καλά πώς θα αντιδράσετε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Είστε πιο συμβατοί και θα περάσετε καλά αφού θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση με τον Σκύλο, την Κατσίκα και το Χοίρο.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Απρίλιος, Ιούνιος και Αύγουστος.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος, Ιούλιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος.

ΔΡΑΚΟΣ

Για τους Δράκους το 2024 είναι η αρχή ενός νέου κύκλου. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χρονιές που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Ως το κυρίαρχο ζώδιο της χρονιάς, ο Δράκος απολαμβάνει άμεση υποστήριξη από το Tai Sui (τον Μεγάλο Διοικητή της Κινεζικής Αστρολογίας), το οποίο θα βοηθήσει πολλά πράγματα να πάνε κατ’ ευχήν. Ερωτικά φέρνει άφθονες ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες, νέους έρωτες, αλλά και για να ενισχύσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Στη χρονιά αυτή θα σας διεκδικήσουν, θα σας κάνουν κομπλιμέντα, ακόμη και πρόταση γάμου μπορεί να τεθεί στο τραπέζι, οπότε δεν θα μείνετε μόνοι για πολύ. Η ενέργεια του Δράκου θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τη σύλληψη και τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά και για τη σύναψη μιας σοβαρής σχέσης ή για να παντρευτείτε. Βέβαια όλα αυτά τα καλά συνοδεύονται και από κάποιες προκλήσεις. Όταν αντιμετωπίζετε αντιδράσεις και προβλήματα ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια και να είστε θετικοί. Πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και πιστοί, να μιλάτε από την καρδιά σας και να διατηρείτε ανοιχτά όλα τα κανάλια επικοινωνίας. Έρωτας και χρήμα σας κυνηγούν φέτος, οπότε κρατήστε τον εγωισμό και την περηφάνια σας υπό έλεγχο. Οι καλύτεροι υποστηρικτές σας και αυτοί που σας «πιάνουν» ανήκουν στα ζώδια της Τίγρης, του Φιδιού και του Αρουραίου.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Μάρτιος, Απρίλιος, Οκτώβριος και Ιανουάριος 2025.

Τυχεροί μήνες: Αύγουστος και Σεπτέμβριος.

ΦΙΔΙ

Η θετική και φιλική προς εσάς ενέργεια της χρονιάς του Πράσινου Δράκου θα σας φέρει έμπνευση και ευκαιρίες να εκφράσετε και να μοιραστείτε το πάθος σας. Σας ελκύουν οι σχέσεις που είναι ελεύθερες αλλά υπεύθυνες, βαθιές και εμπνευσμένες, αυτές που υπόσχονται παντοτινή ευτυχία και μεγάλη αγάπη. Στη χρονιά του Δράκου δεν θα αφήσετε κανέναν αδιάφορο και τα καλά λόγια που αφορούν την ομορφιά, την πρωτοτυπία και την εμφάνιση σας θα πέφτουν βροχή. Θα βρείτε πολλούς τρόπους και τα πιο κολακευτικά ρούχα, χτενίσματα και αξεσουάρ για να προβάλετε τον εαυτό σας. Θα ενθουσιαστείτε έτσι από δηλώσεις θαυμασμού που, αν και χαμηλών τόνων, έχετε κι εσείς ανάγκη μερικές φορές να ακούτε. Αφήνοντας τη γοητεία σας να συναντήσει τη φαντασία σας θα φέρετε κοντά σας όποιον επιθυμείτε. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πρέπει να φροντίζετε αυτό που έχετε. Οι σχέσεις γενικά θα βελτιωθούν και θα απολαύσετε μια καλή χρονιά με τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί να υπάρξουν και ευτυχή γεγονότα που φέρνουν γλέντια, χαρές και ευκαιρίες για οικογενειακές συγκεντρώσεις αλλά και για ευχάριστα ταξίδια. Η προσωπική σας δόνηση εμφανίζεται υψηλή, επιτρέποντάς σας να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες με θετική νοοτροπία. Τα ζώδια του Δράκου, του Αλόγου και του Πετεινού είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές σας για το 2024.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Φεβρουάριος, Απρίλιος και Νοέμβριος.

Τυχεροί μήνες: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος.

ΑΛΟΓΟ

Το 2024 θα είναι για το ζώδιο σας ένα έτος γεμάτο δυναμική ενέργεια και πρόοδο. Καθώς είστε ένας ιδιαίτερος συνδυασμός ανεξαρτησίας και συναισθηματισμού, παρασύρεστε γρήγορα από μια ιστορία αγάπης. Κάνετε σχέσεις που επιθυμείτε να διαρκέσουν, γιατί το ζώδιο σας αγαπά την οικογένεια. Στη χρονιά του Δράκου θα έχετε περισσότερο ενθουσιασμό με τον έρωτα, αλλά και ευκαιρίες να βρείτε το ταίρι της ζωής σας. Καλπάζοντας προς ό,τι σας ελκύει θα ξαναβρείτε την ενέργεια να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Μπορεί ακόμη και παρορμητικά να τα αφήσετε όλα πίσω σας για να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, ακολουθώντας τον-η εκλεκτό-η της καρδιάς σας. Αυτή τη χρονιά πρέπει να είστε όμως πιο προσεκτικοί, διότι μπορεί να υποστείτε και κάποιες απώλειες. Θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι και λίγο ευέλικτοι εάν θέλετε οι σχέσεις σας να πηγαίνουν καλά. Με τις σωστές προσπάθειες όλα μπορούν να αποδώσουν. Φέτος έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για αναψυχή, ταξίδια και για να ασχοληθείτε με τα δικά σας και αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τον σύντροφό σας. Για μία ευχάριστη χρονιά διαλέξετε άτομα που ανήκουν στα ζώδιο της Τίγρης, της Κατσίκας ή του Χοίρου.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Μάρτιος, Ιούνιος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος 2025.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούλιος και Οκτώβριος.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Στη χρονιά του Πράσινου Δράκου μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας, οπότε μην αφήσετε τίποτα να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Οι πάντα φροντισμένοι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να βρουν την ευτυχία με κάποιο άτομο που έχει τρόπους, αλλά και τον τρόπο του. Η φυσική σας κομψότητα μπορεί να προσελκύσει υποψηφίους που συνάδουν με τις δυνατότητες που σας φέρνει η χρονιά για πλούτο και επιτεύγματα. Η ενέργεια του Δράκου θα δημιουργήσει μια ανανεωμένη αίσθηση πάθους και για εκείνους που έχουν ήδη συντρόφους. Πάντα προσπαθείτε να έχετε μια τρυφερή και ήρεμη σχέση, αλλά συχνά βρίσκεστε διχασμένοι μεταξύ λογικής και συναισθημάτων. Στη χρονιά του Δράκου το πάθος θα γίνει πιο επιτακτικό και η λογική σας μπορεί να υποχωρήσει σε κάποιες στιγμές, ακόμα κι αν η ανάγκη σας για ασφάλεια είναι μεγάλη. Σε γενικές γραμμές θα μοιραστείτε μια καλή σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειας σας. Μικρές παρεξηγήσεις μπορεί όμως να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό μην παίρνετε τους άλλους για δεδομένους και προσπαθήστε να μη γίνεστε πεισματάρηδες κι ευέξαπτοι. Να έχετε όλη τη χρονιά περισσότερη υπομονή και να δείχνετε σεβασμό στο ταίρι σας. Μία ρομαντική σχέση που ξεκινάει τώρα, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε ένα ευτυχές γεγονός με την πάροδο του χρόνου. Κάντε περισσότερο παρέα με τα ζώδια του Αλόγου, του Χοίρου και του Λαγού για να έχετε μια υπέροχη χρονιά.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Οκτώβριος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος 2025.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούνιος και Νοέμβριος.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Πίθηκος μπαίνει στη χρονιά του Δράκου προικισμένος από τα αστέρια με ιδιαίτερη τύχη. Η χρονιά αυτή θεωρείται ευοίωνη ερωτικά και θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στις επαφές σας με το άλλο φύλο. Θα σας προσέχουν περισσότερο κατά τη διάρκεια εξόδων και ο κύκλος των ενδιαφερομένων αλλά και των φίλων σας σύντομα θα διευρυνθεί. Αν και θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, μάλλον δεν θα ξέρετε ποιον να επιλέξετε ή ίσως θα είστε σε πιο ανοιχτή διάθεση και να μη θέλετε να περιορίσετε την τύχη σας. Η χρόνια θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις και αυτές οι αλλαγές θα είναι πηγή ενθουσιασμού και χαράς. Συχνά προτιμάτε τις ανάλαφρες ερωτικές ιστορίες και την απουσία πολλών υποσχέσεων. Όσοι όμως αναζητούν τον έρωτα θα πρέπει να είναι ειλικρινείς με τους πιθανούς συντρόφους από την αρχή, καθώς αυτό το έτος απαιτεί διαφορετική, πιο ειλικρινή και ευθεία προσέγγιση. Κάποια μέλη του ευμετάβλητου Πιθήκου που έχουν ήδη κάποια δέσμευση, μπορεί να μπουν στον πειρασμό να εξερευνήσουν έναν… απαγορευμένο καρπό πέρα από τη σχέση τους. Η απρόβλεπτη φύση του Δράκου όμως, απαιτεί όλο το πάθος αλλά και την αφοσίωση για να ευδοκιμήσουν οι έρωτες που θα έρθουν τώρα. Η παρέα με έναν άλλο Πίθηκο μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Ο Δράκος και η Κατσίκα θα είναι εξαιρετική παρέα για εσάς φέτος.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Φεβρουάριος, Ιούλιος, Αύγουστος και Νοέμβριος.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος, Μάιος και Δεκέμβριος.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Καθώς ο Δράκος είναι ο καλύτερός σας αστρολογικός φίλος, η ενέργεια του 2024 φέρνει ανταμοιβές αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Αυτή η ενέργεια όχι μόνο φέρνει υποστήριξη, αλλά και επιλύει προβλήματα του παρελθόντος, επιτρέποντας σε μια αίσθηση ανακούφισης και ελευθερίας στην καθημερινότητά σας. Αυτή είναι μια χρονιά για αγάπη και έρωτα, μια στιγμή για να αφήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εκφραστούν. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή την περίοδο δημιουργικότητας και πάθους για να ατενίσετε το μέλλον με ανανεωμένη διάθεση. Δώστε χώρο σε κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους και προσπαθήστε να τους ακούτε και να είστε κοντά τους όταν σας χρειάζονται. Αυτή είναι η χρονιά να αναλογιστείτε τα όνειρα σας, να σχεδιάσετε με αυτοπεποίθηση το αύριο και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που υπάρχουν μπροστά σας. Σκεφτείτε να επισφραγίσετε την αγάπη σας με ένα γάμο ή να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση οικογένειας με αυτή τη θετική επιρροή. Είναι μια υπέροχη χρονιά για να γιορτάσετε την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα, μια χρονιά για να ξεκινήσετε μια νέα φάση της ζωής σας με αισιοδοξία και χαρά. Ο Χοίρος το Φίδι και ο Βούβαλος θα είναι οι καλύτεροι φίλοι σας αυτή τη χρονιά.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Μάρτιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος, Οκτώβριος και Ιανουάριος 2025.

ΣΚΥΛΟΣ

Τη χρονιά του Πράσινου Δράκου το επίκεντρο της προσωπικής σας προόδου θα είναι η επικοινωνία, τόσο με τους άλλους όσο και με τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας. Είναι χρήσιμο για εσάς να δείτε ευκαιρίες, εκεί που οι άλλοι μπορεί να βλέπουν εμπόδια. Κάντε ένα βήμα πιο πέρα από τον κύκλο ασφαλείας σας, αλλά και των φίλων σας για να γνωρίσετε νέα άτομα. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα και να προσπαθήσετε περισσότερο στις προσωπικές σχέσεις, ενώ οι οικονομικές ανταμοιβές θα έρθουν πιο εύκολα. Για τους αδέσμευτους, η αρχή του 2024 θα φέρει απροσδόκητες ευκαιρίες για έρωτα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποδεχθεί τις αλλαγές και ρισκάρετε για να βρείτε αυτό που αναζητούσατε εδώ και καιρό. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους φέρνει μαζί του ορισμένες προκλήσεις. Ωστόσο, με κατανόηση και κάποιους συμβιβασμούς μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και τα εμπόδια και οι καβγάδες βοηθούν στη δημιουργία μιας ανανεωμένης ερωτικής διάθεσης και στη σταθεροποίηση μιας σχέσης. Είστε συναισθηματικοί, ευγενικοί και στοργικοί, αγαπάτε τις απλές απολαύσεις, τη συντροφικότητα και την πίστη και αυτή τη χρονιά η αγάπη θα φωτίσει τη ζωή σας. Η ρομαντική σας πλευρά θα λάμψει, καθώς μεταμορφώνετε τη ζεστή φωλιά σας σε έναν παράδεισο θαλπωρής για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό να μοιραστείτε πολλή ευτυχία στο σπιτικό σας. Ο Λαγός, το Άλογο και η Τίγρης θα είναι εξαιρετική παρέα για εσάς φέτος.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Απρίλιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος και Ιανουάριος 2025.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος και Ιούνιος.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Η Χρονιά του Δράκου θα είναι ένας συνδυασμός ευκαιριών και προκλήσεων, αλλά η εγκάρδια φύση σας θα συνεχίσει να γοητεύει το άλλο φύλο. Το καλύτερο προσόν σας είναι ότι δεν χάνετε τον χρόνο σας αν θέλετε κάτι. Οι κοινωνικές συναναστροφές είναι το καλύτερο όχημα για να βρείτε την αγάπη το 2024. Οπότε, προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο και να φλερτάρετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά πάρτε και εσείς το χρόνο σας πριν δεσμευτείτε σε κάποιον. Ενώ οι έρωτες μπορεί να σας κρατήσουν σε μία υπερένταση το 2024, θυμηθείτε να εστιάσετε επίσης και σε κάποιες άλλες υποχρεώσεις όπως η καριέρα. Το έτος του Δράκου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιστοποιηθεί και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί εύκολα στη γοητεία σας. Θα μπορέσετε να εκδηλώσετε επιδέξια όσα αισθάνεστε, ξυπνώντας το πάθος στην καρδιά του συντρόφου σας και επαναφέροντας μία κουρασμένη σχέση στην παλιά της δόξα. Όσο για τους ελεύθερους, θα έχετε μάλλον μια έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε μια σχέση ή οικογένεια. Ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η ανάγκη να δεσμευτείτε θα ενταθεί. Αυτή είναι μια άκρως παθιασμένη χρονιά, κατά την οποία θα μπορέσετε να φέρετε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή. Φέτος θα ταιριάξετε καλύτερα με μια Τίγρη, το Άλογο ή τον Σκύλο.

Μήνες που χρειάζονται προσοχή: Μάιος, Αύγουστος και Νοέμβριος.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος 2025.