Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Εάν ενδιαφέρεστε για έναν Αιγόκερω και αναρωτιέστε πώς θα τον κάνετε να σας εκτιμήσει και πώς θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του, η αστρολογία προτείνει ένα ασφαλές μονοπάτι για την καρδιά του, βασισμένο στα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Κερδίστε τη φιλία τους

Η φιλία προηγείται της σχέσης γι’ αυτό το επιφυλακτικό ζώδιο. Είναι σημαντικό για εκείνους να υπάρχει πρώτα ένας φιλικός δεσμός, ώστε να αισθανθούν πιο άνετα για να ξεπεράσουν τις άμυνες τους.

Δείξτε υπομονή

Υπάρχουν άτομα που, όταν πρόκειται για τον έρωτα, προτιμούν την άμεση ανταπόκριση και τη γρηγοράδα. Ο Αιγόκερως δεν είναι ένας από αυτούς. Θέλει να παίρνει τον χρόνο του για να ανέβει κάθε σκαλί της σχέσης, ώστε να ξέρει πού πατάει κάθε φορά. Γι’ αυτό και εκτιμάει την υπομονή στον σύντροφο και την εκλαμβάνει ως δείκτη σοβαρότητας από την πλευρά του.

Φερθείτε άψογα

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν τους εκλεπτυσμένους συντρόφους που ξέρουν να φέρονται, που έχουν καλούς τρόπους και ποιότητα. Μη διστάσετε να δείξετε τα όρια σας, είναι κάτι που σέβονται σε κάποιον και θεωρούν ότι είναι δείγμα ενός ανθρώπου που γνωρίζει και πιστεύει στην αξία του.

Κρατήστε αμείωτο το ενδιαφέρον τους

Υπάρχει ένα διάστημα κατά το οποίο τα πράγματα θα κινούνται στη φιλική ζώνη ασφαλείας. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν ισόποσες πιθανότητες τα πράγματα να πάνε κατ’ ευχήν ή… κατά διαόλου! Προσπαθήστε να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους αμείωτο και αφήστε ψήγματα από ερωτικές υπόνοιες που να είναι πολλά υποσχόμενες.

Δώστε έμφαση στην εξυπνάδα και την καλλιέργειά σας

Ένας Αιγόκερως δεν είναι από εκείνους που θα τον κρατήσει μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Μην φοβηθείτε να τον προκαλέσετε διανοητικά. Δείξτε του ότι έχετε πεποιθήσεις, απόψεις, γνώσεις και ενδιαφέροντα. Ακόμη και αν διαφέρουν από τα δικά του, θα σας εκτιμήσει για αυτά.

Δείξτε ότι τους υποστηρίζετε

Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι αγωνιστές και προσπαθούν πάντα να φτάσουν στην κορυφή. Κάντε τους να αισθανθούν ότι είστε ο πιο πιστός τους ακόλουθος και οπαδός. Αυτό που θέλουν από έναν σύντροφο είναι να είναι μαζί τους στα εύκολα και στα δύσκολα, κάποιον με τον οποίο θα περπατήσουν κρατώντας του το χέρι στο ανηφόρι της ζωής.

Μόνο ειλικρινείς φιλοφρονήσεις

Έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν το ψέμα, γι’ αυτό δείξτε μόνο τον ειλικρινή θαυμασμό σας και μάλιστα με μέτρο και σε αραιές δόσεις. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Τα πολλά και εύκολα λόγια τούς φαίνονται ψεύτικα.

Φανερώστε την αγάπη που τρέφετε για τους φίλους και την οικογένειά σας

Αυτό θα τους αποδείξει ότι είστε πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος, όπως είναι άλλωστε και εκείνοι. Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό το οποίο προσέχουν, καθώς τοποθετούν ψηλά στην κλίμακα αξιών τους την οικογένεια και τους δικούς τους ανθρώπους.

Σεβαστείτε τον χρόνο, τον χώρο και τα όρια τους

Είναι φυσικό στην αρχή μιας σχέσης να θέλει κάποιος να περάσει όλο του τον χρόνο με το άτομο που τον ενδιαφέρει. Όμως οι Αιγόκεροι έχουν ανάγκη τη μοναξιά τους κάποιες στιγμές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν επιθυμούν το ταίρι τους. Είναι αρκετά μοναχικοί και κάπως άκαμπτοι όταν πρόκειται να αλλάξουν τις συνήθειες τους. Μη βιαστείτε να αφήσετε το στίγμα σας στο σπίτι τους και μην περιμένετε να ακολουθήσουν τις επιθυμίες σας άμεσα. Συζητήστε και προτείνετε τις όποιες αλλαγές και προχωρήστε με αργά βήματα.

Να είστε πάντα προσεγμένοι και… ολίγον απασχολημένοι

Η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση τους κάνει να νιώθουν ότι σέβεστε και αγαπάτε τον εαυτό σας. Εάν δεν είστε διαρκώς διαθέσιμοι και ζείτε μία γεμάτη δραστήρια ζωή σάς εκτιμούν περισσότερο και είναι κάτι που κρατάει το ενδιαφέρον τους ζωηρό.

Μην παίζετε παιχνίδια μαζί τους

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν την πίστη. Θέλουν να ξέρουν ότι είστε εδώ για να μείνετε στη ζωή τους και ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν. Εκτιμούν τα λίγα και σταράτα λόγια και τις καθαρές εξηγήσεις.

Αποδείξτε την αξία σας με έργα

Αν θέλετε να κερδίσετε αυτό το ζώδιο αποδείξτε με πράξεις ότι είστε ένα άτομο στο οποίο μπορεί να βασιστεί, ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό που έχει τους στόχους του και που προσπαθεί να τους κατακτήσει. Με αυτό τον τρόπο η εκτίμησή τους θα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.

Μην προκαλέσετε τη ζήλια τους

Μπορεί σε κάποιους άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού η ζήλια να λειτουργεί ως πρόκληση, αλλά για τον Αιγόκερω ένα λάγνο λοξοκοίταγμα είναι λόγος χωρισμού. Μπορεί μάλιστα να μην το συζητήσουν καν. Ίσως να μην δείξουν ποτέ ότι τους πείραξε, ούτε ότι το πρόσεξαν. Όμως τα συναισθήματά τους ίσως παγώσουν και μπορεί να αποχωρήσουν συναισθηματικά.

Μην είστε διαχυτικοί δημοσίως

Αυτό το ζώδιο είναι σοβαρό, μετρημένο και θέλει να προβάλει αυτή του την πλευρά στον κόσμο. Επίσης ο χαρακτήρας τους είναι επιφυλακτικός και έχουν μία έμφυτη συστολή. Θεωρούν τον έρωτα ιδιωτική υπόθεση και πίσω από την ασφάλεια της κλειστής πόρτας μπορούν να δείξουν όλο το ερωτικό τους ταπεραμέντο που είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Όμως, οι δημόσιες διαχυτικότητες τους κάνουν να αισθάνονται άβολα και μπορεί να εξοργιστούν με έναν σύντροφο ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τον καθωσπρεπισμό τους. Για εκείνους είναι αρκετό ένα διακριτικό άγγιγμα και ένα βλέμμα με νόημα όταν βρίσκονται με κόσμο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πυροδοτήσετε την ερωτική ανυπομονησία τους γι’ αυτό που θα ακολουθήσει, χωρίς να προκληθούν δυσαρέσκειες.

Δείξτε δυναμισμό και θάρρος

Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας με θάρρος και ειλικρίνεια. Μη διστάσετε ακόμη να τους αμφισβητήσετε όταν υπάρχει λόγος και να τους αποδείξετε ότι διαθέτετε το τσαγανό να βάζετε τις αξίες σας πάνω από όλα. Ένας καθαρόαιμος Αιγόκερως θαυμάζει αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην καρδιά του.