Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Υδροχόο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Υδροχόο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Υδροχόο ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμα και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς, βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με το συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Υδροχόου

Υδροχόος με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Δίδυμο

Με Σελήνη στο ζώδιο του Κριού υπάρχει πάθος, ένταση, αλλά και διπλή ανεξαρτησία. Θέλετε να κάνετε αυτό που φαντάζεστε εδώ και τώρα, χωρίς να χάσετε λεπτό. Σας ελκύει η ανεξαρτησία, η εξυπνάδα, η πρωτοτυπία και η αμεσότητα και χρειάζεστε παρόμοιες ιδιότητες στους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεστε. Οι Δίδυμοι μπορούν να σας ακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε, γιατί γεννήθηκαν έτοιμοι για όλα, αλλά είναι παράλληλα αρκετά αυτόνομοι για να κάνουν το δικό τους χωρίς να πνίγουν κανένα. Είστε και οι δύο άνθρωποι που δεν φοβούνται να τολμήσουν, που κάνουν διαρκώς πολλά πράγματα, που δεν φοβούνται να διαφέρουν και που είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν για τον έρωτα.

Υδροχόος με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Με τη Σελήνη σας στον αισθησιακό Ταύρο είστε γειωμένοι ονειροπόλοι, άτομα που ξέρουν τι θέλουν. Έχετε ανάγκη να αισθανθείτε και να επεξεργαστείτε βιωματικά τον έρωτα στον δικό σας χρόνο. Οι Αιγόκεροι διαθέτουν τον ρεαλισμό και τη σταθερότητα συναισθήματος για να το αντιληφθούν, να μη σας πιέσουν παραπάνω απ’ όσο θα θέλατε και να συνεισφέρουν σε αυτά που ζητά η ψυχή σας. Θέλουν και αυτοί να είναι πρακτικοί αισθηματίες περίπου όπως εσείς, κι αντιλαμβάνονται πλήρως την ανάγκη σας να είστε πετυχημένοι στη ζωή, ώστε να έχετε τα καλύτερα που μπορούν να σας προσφέρουν. Εκτός αυτών, οι Αιγόκεροι είναι και αφοσιωμένοι εραστές με απτές πρακτικές αποδείξεις.

Υδροχόος με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Κριό

Είστε από τη φύση σας ένα ευπροσάρμοστο και φιλομαθές άτομο, με πραγματική περιέργεια και ξεχωριστή γοητεία. Όμως ο κόσμος των συναισθημάτων μπορεί να σας ταλαιπωρεί και να σας μπερδεύει, έτσι που συχνά να μην ξέρετε πώς ακριβώς νιώθετε και πώς να το εκδηλώσετε. Συζητήστε και αναλύστε τα με έναν Κριό. Η απλότητα και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει ό,τι αγαπάει, μπορεί να σας διευκολύνουν τη ζωή και να σας δελεάσουν να γίνεται ένα κομμάτι τους. Άλλωστε ο Κριός είναι πνευματώδης όπως κι εσείς και έχει μια ευθύτητα στη προσέγγιση που βρίσκετε σχεδόν γνώριμα τολμηρή και ελκυστική.

Υδροχόος με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ιχθύες

Οι Υδροχόοι με Σελήνη στον Καρκίνο είναι ένα μαγικό και σπάνιο κράμα αλτρουισμού και ευαισθησίας, ιδεαλισμού, αλλά και διαισθητικότητας. Ονειρεύεστε πάντα έναν καλύτερο κόσμο και κάνετε ό,τι μπορείτε γι’ αυτό, αλλά δεν θέλετε, παρά την ανεξάρτητη φύση σας, να είστε μόνοι. Ένα ταίρι στο εξίσου μαγικό ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σας καλύψει τις ανάγκες σας για αγάπη χωρίς όρους και όρια, που να ξεπερνάει τα σύνορα αυτού του κόσμου. Με έναν Ιχθύ μπορείτε να αισθανθείτε ότι έχετε βρει μία μικρή γωνιά στο αχανές σύμπαν, που να νιώθετε ότι σας ξεκουράζει. Μαζί θα εξερευνήσετε την τέχνη, την έμπνευση και τον έρωτα όπως ποτέ πριν, ακόμη και όταν απολαμβάνετε μαζί μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι, βλέποντας ταινίες αγκαλιά.

Υδροχόος με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Ζυγό

Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ ελκυστικός, διότι κάνει τους άλλους να αισθάνονται πολύ όμορφα. Ο Υδροχόος δεν κάνει διακρίσεις και δεν επικρίνει και η Σελήνη στο Λιοντάρι έχει πάντα ανοιχτή μια ζεστή αγκαλιά για όλους. Όταν ανοίξετε τον διακόπτη της γοητείας, κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί εύκολα. Νιώθετε υπερηφάνεια για όσους αγαπάτε και αυτό σας δίνει μια αίσθηση σκοπού στη ζωή σας. Όμως η ανάγκη σας να είστε αρεστοί, έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη να συνεισφέρετε σε έναν καλύτερο κόσμο με ένα μη εγωιστικό τρόπο και έτσι μπορεί να διώχνετε την ευτυχία σας συχνά μόνοι σας. Αντί να πολεμάτε το συναίσθημα με τη λογική, δείτε πώς ο Ζυγός στη ζωή σας εξισορροπεί τα πράγματα με όπλο του τη δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα είναι τόσο κοινωνικός και αξιαγάπητος όπως και σεις και θα θελήσει να μείνει στο πλευρό σας, αρκεί να φερθείτε σωστά και να τον αγαπάτε πραγματικά.

Υδροχόος με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Υδροχόο

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα μυστήριο, καθώς πρόκειται για ένα ερευνητικό πνεύμα, γεμάτο δημιουργικότητα και εξυπνάδα. Ενώ είστε κοινωνικοί, είστε παράλληλα αρκετά κλειστοί χαρακτήρες, που σπάνια μιλάτε για τον εαυτό σας και ακόμη σπανιότερα περιαυτολογείτε. Έτσι, ενώ μπορεί να έχετε καταφέρει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, λίγοι είναι εκείνοι που τα γνωρίζουν. Το ιδανικό ταίρι για εσάς είναι ένας άλλος Υδροχόος, που θα καταλάβει απόλυτα την ανάγκη σας για προσφορά και γιατί αφήνετε τον εαυτό σας συχνά τελευταίο. Θα καταλάβει ακόμα και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και θα αντιληφθεί γιατί σας είναι απαραίτητο ορισμένες φορές να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή απόσταση απέναντι σε ανθρώπους, πράγματα και γεγονότα.

Υδροχόος με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Υδροχόο

Σας αρέσει να βρίσκεστε με κόσμο, να περιτριγυρίζεστε από φίλους και μπορείτε να τα πάτε καλά σχεδόν με όλους. Είστε αυθόρμητοι, πνευματώδεις, περιπετειώδεις και σας αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή και στον έρωτα. Αγαπάτε την τέχνη, την ομορφιά, τις εξόδους και το φλερτ. Ένας Υδροχόος που δεν πάει με τα νερά σας, αλλά σας βγάζει λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, που σας προκαλεί, που είναι διατεθειμένος να μιλήσει για όλα τα θέματα μαζί σας, ενώ σέβεται παράλληλα τα όρια και προσέχει τι λέτε, είναι το ιδανικό σας. Επιπλέον, με τον Υδροχόο θα κρατάτε και οι δύο ίσες αποστάσεις από τα πολλά συναισθήματα, λόγω της φύση σας και όχι επειδή είστε αδιάφοροι ο ένας για τον άλλον. Ούτε θα κάνετε πολλές φασαρίες για λίγο φλερτ εδώ κι εκεί, αν όλα πηγαίνουν καλά μεταξύ σας.

Υδροχόος με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Το στιλ σας είναι μοναδικό και η προσωπικότητα σας είναι πολύ ιδιαίτερη και μαγνητική. Είστε ένα άτομο με έντονες πεποιθήσεις και ακόμη πιο έντονα πάθη. Όμως τα περισσότερα τα κρατάτε κρυμμένα μέσα σας και αφήνετε τους άλλους συχνά να αναρωτιούνται. Ο έρωτας και το σεξ είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας και καταναλώνουν πολύ από την ενέργεια σας. Με έναν Αιγόκερω μοιράζεστε την έντονη ερωτική επιθυμία που κι εκείνος έχει, ενώ ταυτόχρονα έχετε παρόμοια δυνατούς χαρακτήρες. Ούτε και εκείνοι είναι πολύ ανοιχτοί, αλλά ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και έχουν μία στωικότητα που θαυμάζετε και ένα χιούμορ που δένει πολύ καλά με το δικό σας.

Υδροχόος με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Διδύμους

Ο Υδροχόος με Σελήνη Τοξότη είναι εξερευνητής στο μυαλό και στην καρδιά. Η ενέργεια σας τροφοδοτείται από τη γνωριμία με νέους ανθρώπους, με καινούρια σκηνικά και μελετώντας ή μαθαίνοντας. Θέλετε να ζείτε τη στιγμή, να βρίσκετε τη χαρά της ζωής στο επόμενο βήμα, στην κάθε κατάσταση. Δεν χρειάζεστε ετικέτες, τίτλους ή κουτάκια και τα καταφέρνετε καλύτερα όταν νιώθετε ελεύθεροι. Επίσης δεν είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τα όνειρα, τις επιθυμίες και τα πιστεύω σας για μια σχέση. Γι’ αυτό ιδανικό ταίρι για εσάς είναι ένα άλλο ζώδιο του Αέρα, οι ευέλικτοι Δίδυμοι που σας σπρώχνουν διαρκώς σε νέες κατευθύνσεις, χωρίς να προσπαθούν να σας καθηλώσουν και που δεν θα εξαρτηθούν συναισθηματικά εύκολα από κανέναν.

Υδροχόος με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Ζυγό

Συνήθως είστε πρακτικοί και ισορροπημένοι και υπάρχει έντονο το αίσθημα της ευθύνης. Αν και είστε πολύ ανεξάρτητοι και φιλόδοξοι, διαθέτετε επίσης μια βαθιά συναισθηματική πλευρά. Μπορεί συχνά να αισθάνεστε διχασμένοι μεταξύ της επιθυμίας για ελευθερία και της ανάγκης σας για ασφάλεια. Επειδή πάντα αναζητάτε τρόπους να βοηθήσετε τους άλλους και να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, ο κοινωνικός σας κύκλος σάς εκτιμά και σας σέβεται. Ένα ζώδιο που θα σεβαστεί και θα εκτιμήσει τις αρετές σας και τις πεποιθήσεις σας είναι ο Ζυγός, με τον οποίο θα επικοινωνήσετε πολύ καλά σε αισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο. Όχι μόνο θα σας κατανοήσει, αλλά και θα σταθεί στο πλάι σας προσφέροντας σας ασφάλεια με τον πιο διακριτικό τρόπο, κάτι που δεν θα πυροδοτήσει εύκολα τις άμυνες σας.

Υδροχόος με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Έχετε μια ισχυρή εσωτερική πυξίδα που σας κατευθύνει στη ζωή, γι’ αυτό και ξέρετε τι θέλετε. Δεν πρόκειται να συμβιβαστείτε εύκολα με μια ζωή που δεν σας εκφράζει, κάτι που ισχύει και για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Αυτή η θέση δείχνει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που όμως εργάζεται πολύ για να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Ένας Αιγόκερως θεωρείται ιδανικός σύντροφος για εσάς, διότι μπορεί να αντιληφθεί τον μοναχικό δρόμο που επιλέξατε και το κίνητρο σας για επιτυχία, χωρίς να σας περιορίζει, αντίθετα θα σας βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί να κατακτήσετε τη κορυφή. Είναι όσο και εσείς υπεύθυνος στη δουλειά και του αρέσει να προγραμματίζει το επόμενο βήμα. Καθώς είστε και οι δύο πιστοί αλλά αποστασιοποιημένοι, μπορεί να μείνετε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί για πολύ καιρό.

Υδροχόος με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Τοξότη

Έχετε ισχυρή θέληση, αλλά τρυφερή καρδιά. Μερικές φορές μπορεί να είστε αναποφάσιστοι ή να αλλάζετε γνώμη εύκολα. Λαχταράτε να γευτείτε μια ζωή γεμάτη ελευθερία και έλκεστε από άτομα που σας ενθαρρύνουν να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε. Είστε φιλικοί και εξωστρεφείς, αλλά τείνετε προς τα άκρα, οπότε μπορεί να είστε τη μια υπερκοινωνικοί και από την άλλη ερημίτες. Ο Τοξότης θεωρείται ιδανικός για εσάς, διότι μοιράζεται αυτή την αγάπη για ελευθερία και θα σας ωθήσει να χαρείτε τη ζωή όσο κανένα άλλο ζώδιο. Το ενδιαφέρον του για τη ζωή είναι έντονο και είναι πολύ προσανατολισμένο στους ανθρώπους, θέλει πάντα να μάθει πώς νιώθουν οι άλλοι, τι σκέφτονται, τι πιστεύουν, όπως άλλωστε κι εσείς. Αυτή η σχέση μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες, τις αντιλήψεις και τον συναισθηματικό κόσμο και των δύο και μπορεί να σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις.