Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Ο Ιούνιος θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός και παθιασμένος μήνας ήδη από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Ο πρώτος επίσημος μήνας του καλοκαιριού μας καλωσορίζει με γλυκιά και ρομαντική διάθεση, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06/2023 θα μας βοηθήσει να ρίξουμε τους τόνους, να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να ανοίξουμε την καρδιά μας. Στις 04/06/2023 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο μας καλεί να βάλουμε προτεραιότητα την προσωπική μας εξέλιξη, να κλείσουμε κύκλους και να προχωρήσουμε παρακάτω με θάρρος και δυναμισμό. Στις 05/06/2023 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι αρχές Οκτωβρίου, λόγω της ανάδρομης πορείας της μέσα στο καλοκαίρι. Το φλογερό ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη δημιουργία, επομένως αυτή η θέση της Αφροδίτης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να λάμψουμε και να απολαύσουμε παθιασμένες, ερωτικές στιγμές. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας. Στις 11/06/2023 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, μια πιο ανάλαφρη θέση που θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία μας με τους άλλους. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μας καλεί να περάσουμε καλά και να αφεθούμε σε απολαύσεις, αρκεί να μην χάσουμε την αίσθηση του μέτρου και να μην οδηγηθούμε σε υπερβολές. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06/2023 είναι μια εξαιρετική όψη η οποία ευνοεί επαφές, γνωριμίες, ραντεβού και συναντήσεις. Στις 18/06/2023 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, ένα φεγγάρι που μας δίνει το έναυσμα να ανανεωθούμε και να κάνουμε ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα στην ερωτική μας ζωή. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και μην παρασυρθείτε από ουτοπίες ή ψεύτικες υποσχέσεις. Από τις 27/06/2023 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Η σκέψη μας θα επηρεάζεται από το συναίσθημα και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να τα παίρνουμε όλα πολύ προσωπικά και να δυσκολευτούμε να κρίνουμε αντικειμενικά όσα συμβαίνουν. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του μήνα για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουνίου θα απογειώσει το συναίσθημα, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 μιλάει για ρομαντισμό, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να αφήσετε στην άκρη τις διαφορές σας, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Από τις 05/06 η Αφροδίτη θα κινείται στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους/ες στους γύρω σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να λάμψετε, να φλερτάρετε και να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλάει για ίντριγκες, πάθη, ερωτικούς πειρασμούς και ακραία συναισθήματα που μπορεί να σας κατακλύσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να περάσετε καλά στο σεξουαλικό κομμάτι και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 11/06 ο Ερμής στους Διδύμους θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς και θα ευνοήσει στο έπακρο επαφές, γνωριμίες, ραντεβού και συζητήσεις. Μάλιστα, το θετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο ή απλώς να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα μήνυμα ή θα κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον. Από τις 27/06 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου και η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού ή να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06, μια όψη που μπορεί να φέρει ένα μήνυμα που περιμένατε καιρό ή μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο, ειδικά αν ανήκετε στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά ίσως εσείς να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε επιτέλους τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή που θα γνωρίσετε μέσα από μια παρέα. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αναζωπυρώσει πάθη και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε βαθύτερα με το ταίρι σας, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και τα τραύματα του παρελθόντος. Από τις 05/06 η Αφροδίτη στον Λέοντα για τους επόμενους μήνες θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια ημέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού ή να παρασυρθείτε από εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και μη βιαστείτε να υποκύψετε σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας χειραγωγήσει. Στις 11/06 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το δικό σας ζώδιο σάς χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και σας καλεί να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, αρκεί βέβαια να μην κάνετε υπερβολικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση. Ο μήνας θα κλείσει με τον Ερμή στον Καρκίνο, μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αφού θα φέρει νέες γνωριμίες, ραντεβού και συναντήσεις. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να ανοιχτείτε στους άλλους και να κάνετε συζητήσεις που θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με μια Πανσέληνο στις 04/06 στο απέναντι σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη, δηλαδή στον τομέα που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα κλείσετε ένα κεφάλαιο και θα βρείτε το θάρρος να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι πολύ σημαντικό να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και να μην συμβιβάζεστε άλλο με καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία που θα σας παθιάσει. Από τις 05/06 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και θα εγκαινιάσει μια πολύ επικοινωνιακή και ανάλαφρη περίοδο για εσάς. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είστε άλλωστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και να βρείτε μια κοινή γραμμή με το άλλο άτομο και δεν θέλετε να εμπλακείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Από τις 11/06 η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα ενισχύσει αυτό το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που θέλετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Μάλιστα, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για γνωριμίες, συναντήσεις, ραντεβού και συζητήσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να στείλετε το μήνυμα που θέλετε ή να προτείνετε κάτι που διστάζατε μέχρι τώρα. Στις 18/06 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας και να μην καταπιέζετε άλλο τα θέλω σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις που παίρνετε, γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς δημιουργεί σύγχυση και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ημέρες στο ζώδιο σας και στο ξεκίνημα του μήνα θα σχηματίσει ένα πολύ ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα απογειώσει το συναίσθημα και είναι πολύ πιθανό να φέρει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σας, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου. Ένα πρόσωπο μπορεί επιτέλους να ρίξει τις άμυνες του και να σας εκφράσει όσα νιώθει, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αφού τώρα κυριαρχεί το βαθύ συναίσθημα, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση. Ωστόσο, από τις 05/06 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα και την ίδια ημέρα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Τώρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή γιατί μπορεί να σας κατακλύσουν εμμονές και σκοτεινές σκέψεις, με αποτέλεσμα να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Γενικώς, θα σας απασχολήσουν ζητήματα εμπιστοσύνης, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι και εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας. Από τις 11/06 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και εγκαινιάζει μια πιο ήσυχη και εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να κάνετε μια ανασκόπηση και να δείτε ξανά τις επιλογές σας και τυχόν λάθη που μπορεί να κάνατε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα, να κλείσετε έναν κύκλο και να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο και να μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις ή από την υπεραισιοδοξία σας. Από τις 27/06 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα βγείτε από το καβούκι σας και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς. Το τέλος του μήνα λοιπόν προσφέρεται για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανταλλάξετε μηνύματα και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα κρατούσατε μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια Πανσέληνο στις 04/06 στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα και στις σχέσεις και θα καταφέρετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Αν είστε αδέσμευτοι, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία που θα σας παθιάσει και θα σας ανανεώσει, επομένως θα πρέπει να έχετε τα μάτια ανοιχτά και να μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν ή σε καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Από τις 05/06 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και των απολαύσεων θα μείνει στο ζώδιο σας για αρκετούς μήνες, λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας που θα έχει μέσα στο καλοκαίρι. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Την ίδια ημέρα βέβαια που η Αφροδίτη θα μπει στο δικό σας ζώδιο θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης. Αυτή η όψη θα αναζωπυρώσει πάθη και θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική επιθυμία, όμως από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού για το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φιλοξενείτε ταυτόχρονα και τον Άρη στο ζώδιο σας για ολόκληρο τον μήνα, επομένως θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια για να κάνετε συμβιβασμούς και να κρατήσετε τις ισορροπίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ερωτική διάθεση των ημερών και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ελέγξετε τους άλλους. Από τις 11/06 ο Ερμής στους Διδύμους θα ευνοήσει στο έπακρο την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να κάνετε καινούριες παρέες ή να συναντήσετε φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Στις 17/06 το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα είναι πολύ ευχάριστο για εσάς και θα είναι εξαιρετικό για νέες γνωριμίες, συναντήσεις και επαφές. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 είναι ένα φεγγάρι που σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον περίγυρο σας και να δείτε με ποιους ανθρώπους μπορεί να συμπορευτείτε από εδώ και στο εξής. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια ομάδα ή μέσα από το διαδίκτυο, όμως μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον ή να αφεθείτε άνευ όρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με όμορφες εξελίξεις ξεκινάει ο Ιούνιος για εσάς, αφού στις 03/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα πολύ γλυκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να έχετε κοντά σας ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας εκφράσουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Αντίστοιχα και εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να ρίξετε τις άμυνες σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα πρόσωπο ή μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν λοιπόν είχατε σκοπό να μετακομίσετε ή συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα είναι η στιγμή για να το δρομολογήσετε. Είναι επίσης πιθανό να γίνουν ξεκαθαρίσματα με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που δεν σας προσφέρει πλέον την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεστε. Από τις 05/06 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μυστικές συναντήσεις και επαφές, όμως θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση που θα ευνοήσει αρκετά την κοινωνική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες του μήνα για να δείτε φίλους, να κάνετε γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο ή για να έρθετε πιο κοντά με άτομα που συμμερίζονται τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος σας καλωσορίζει με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 04/06, ένα φεγγάρι που ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις επαφές και την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε όσα σκέφτεστε με ειλικρίνεια ή να πάρετε τολμηρές αποφάσεις που διστάζατε προηγουμένως. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Από τις 05/06 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τον Οκτώβρη που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα ευνοήσει τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλείστε να διευρύνετε τον κύκλο σας, να μπείτε σε νέες ομάδες και παρέες και κυρίως να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Από τις 11/06 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Μάλιστα, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 είναι μια όψη ιδανική για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ανοίγει νέους ορίζοντες και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας, αρκεί βέβαια να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες ή φαντασιώσεις που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με τον πιο ρομαντικό τρόπο για εσάς, αφού στις 03/06 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και ένα νέο έρωτα για τους αδέσμευτους, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να είστε σίγουροι/ες ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να πιστέψετε σε αυτά. Στις 05/06 η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα έρχεται για να ταρακουνήσει λίγο αυτό το γλυκό κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις και αναταραχές μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι σχέσεις σας τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας προσπαθεί να πει την τελευταία κουβέντα ή να επιβληθεί στον άλλον. Προσπαθήστε λοιπόν όσο μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην υποκύψετε σε εκβιασμούς ή χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 11/06 και μέχρι το τέλος του μήνα περίπου, ο Ερμής στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Μη μένετε λοιπόν στην επιφάνεια και μη διστάσετε να βγάλετε τα εσώψυχα σας, αρκεί να ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα το άτομο που έχετε απέναντι σας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια καλή όψη για να περάσετε όμορφες στιγμές, να βγείτε ραντεβού και να αφεθείτε σε απολαύσεις, αρκεί να έχετε ένα μέτρο σε ό,τι κάνετε και να μην τάζετε παραπάνω από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εγκαινιάζει ένα νέο ξεκίνημα στη συναισθηματική σας ζωή και σας καλεί να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους. Από τις 27/06 ο Ερμής θα εισέλθει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να ταξιδέψετε και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο στις 04/06, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι ή να ζήσετε μια καινούρια ιστορία με όλο σας το είναι. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να γεννηθεί ένα καινούριο ειδύλλιο ή να βρείτε το θάρρος να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και όσους δεν σας επέτρεπαν να εξελιχθείτε. Τώρα βάζετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού και είναι στο χέρι των άλλων εάν θα αποφασίσουν να τους ακολουθήσουν. Από τις 05/06 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες, μια θέση αρκετά ευνοϊκή για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Με την Αφροδίτη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε, να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν. Από τις 11/06 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματα, αφού θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και να μπει ο ένας στη θέση του άλλου. Στις 17/06 το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι εξαιρετικό για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε μόνο να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και φαντασιώσεις και επεξεργαστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική πριν πάρετε μια απόφαση. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο από τις 27/06, μια θέση η οποία θα φέρει βαθιές συνειδητοποιήσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που φημίζεται για τη ρεαλιστική ματιά και την αυτοσυγκράτηση του, το ξεκίνημα του Ιουνίου θα σας βοηθήσει ξεδιπλώσετε τις ευαισθησίες σας και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος. Από τις 05/06 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για αρκετούς μήνες και θα ενεργοποιήσει τον πιο σεξουαλικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη και θα ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι ή έχετε κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στο άλλο άτομο και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Δεν θα αρκεστείτε λοιπόν σε επιφανειακές καταστάσεις ή σε εφήμερες γνωριμίες που δεν σας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις μέσα στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης ή να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, ανασφάλειες και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στις 11/06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μιλάει για ένα πάθος που αναζωπυρώνεται και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια παράνομη ερωτική ιστορία ή σε μια κατάσταση που με κάποιο τρόπο θα καταλύσει τα όρια σας. Απολαύστε τον ερωτισμό αυτών των ημερών, όμως μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/06, μια θέση που θα ευνοήσει την επικοινωνία μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου προσφέρονται για να ρίξετε τους τόνους, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε αποστασιοποιηθεί από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια δυναμική Πανσέληνο στις 04/06 στον Τοξότη, δηλαδή στον τομέα εκείνο που συνδέεται με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έρθετε πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η Πανσέληνος σας καλεί να οραματιστείτε το μέλλον με το ταίρι σας και να κάνετε τα επόμενα βήματα για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Από τις 05/06 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και για τους επόμενους μήνες θα ευνοήσει τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους άλλους και να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 05/06 θέλει λίγη προσοχή, αφού μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές ή να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Διεκδικήστε με θάρρος τις επιθυμίες σας όμως μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν. Από τις 11/06 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι επόμενες ημέρες λοιπόν προσφέρονται για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Μάλιστα, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 όχι μόνο φέρνει ερωτικές εξομολογήσεις, αλλά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να βγείτε ραντεβού και να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις σας και σας καλεί να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε μόνο να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και να μην πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ξεκίνημα του Ιουνίου έρχεται για να γλυκάνει την καρδιά σας, αφού στις 03/06 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τις ευαισθησίες σας και να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας αγγίξει σε βάθος, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση τώρα θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα σε αυτή. Η δυναμική Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Τώρα ξέρετε ποια άτομα μπορούν να σας στηρίξουν στα βήματα σας και ποιοι προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν. Από τις 11/06 ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα μπορέσετε λοιπόν να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αν θέλετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε, ο Ερμής θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Είναι επίσης πιθανό το μυαλό σας να γυρνάει στο παρελθόν ή να έρθετε σε επαφή με έναν/μια πρώην για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε οικεία και συνδέεστε σε βάθος μαζί τους. Ωστόσο, εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα πριν δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά ή σε κάποιον/α που σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα και δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 27/06, μια θέση που θα ευνοήσει το φλερτ και τις νέες γνωριμίες και θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τον έρωτα και τα συναισθήματα σας.