Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους-ες! Το 2022 ξεκινάει με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου στις 02/01/2022, όπου θα παραμείνει αρχικά έως και τις 25/01/2022. Η κοινωνικότητα μας θα είναι στα ύψη και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε νέους φίλους, να μοιραστούμε τις ιδέες και τις απόψεις μας με τους άλλους και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που έχουμε μαζί τους κοινούς στόχους και όραμα. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη στην καθημερινότητα μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μας, τα οποία βασίζονται πάνω απ’ όλα στη λογική και στον ρεαλισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερου και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 28/01/2022. Οι αναθεωρήσεις στα ερωτικά μας συνεχίζονται και καλούμαστε να δούμε κατάματα τα κακώς κείμενα της σχέσης μας και να βάλουμε τα όρια μας εάν αισθανόμαστε ότι ο άλλος δεν μας εκτιμά και δεν μας φέρεται όπως μας αξίζει.

Στις 11/01/2022 το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ψέματα και εξαπάτηση. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να δράσετε ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αφού επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα. Στις 15/01/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 03/02/2022. Στις 26/01/2022 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερου και στο τέλος του μήνα θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις επαφές σας, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους άλλους. Στις 18/01/2022 θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο, η οποία θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή θα έχει μεγάλη εσωτερική ένταση και δεν αποκλείεται να φέρει κρίσεις και σκοτεινά συναισθήματα στις σχέσεις μας. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να βρούμε μια χρυσή τομή ανάμεσα στις βαθιές μας επιθυμίες και στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, χωρίς να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίας. Στις 21/01/2022 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους μας. Στις 24/01/2022 ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω και μας χαρίζει αποφασιστικότητα, επιμονή και μια διάθεση να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάρουμε πρωτοβουλίες στο ερωτικό παιχνίδι και στις σχέσεις μας, έχοντας όμως πλάνο και στρατηγική.

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινά με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο στις 2/1, σε έναν τομέα που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας με άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε κάποιον-α από το διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με φιλικά σας πρόσωπα και να λύσετε τις διαφορές σας, ειδικά μετά τις 21/1 που θα μπει και ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο. Ωστόσο, από τις 15/1 που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στις διαφορετικές απόψεις και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Η πρώτη Πανσέληνος του έτους πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 και επηρεάζει εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με κάποια κοντινά σας άτομα ή να κάνει την εμφάνιση του ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο θα φέρει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σας κατακλύσουν και θα είναι δύσκολο να τα ελέγξετε. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να δείξετε περισσότερη κατανόηση και διπλωματία. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας χειραγωγήσουν ή να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν και βάλτε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινάει με αισιοδοξία για εσάς, καθώς στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να κάνετε μια νέα αρχή, να ρισκάρετε και να τολμήσετε όσα διστάζατε να κάνετε προηγουμένως. Σε όλο αυτό θα συμβάλλει με τη σειρά του και ο Άρης ο οποίος θα εισέλθει και αυτός στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/1 και θα ενισχύσει το αίσθημα αυτοπεποίθησης και θετικής σκέψης. Θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα δώσουν νόημα στη ζωή σας ή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Αυτό που σας ελκύει τώρα είναι περισσότερο η πνευματική επαφή και λιγότερο η σαρκική έλξη. Η πρώτη Πανσέληνος του έτους πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου και φέρνει εντάσεις στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να πείτε στο ταίρι σας όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, ακόμα κι αν η αλήθεια θα πληγώσει ή θα φέρει δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφο σας, όμως ταυτόχρονα προσπαθήστε να δείξετε ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στον άλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας καταλαβαίνει και θα μπορέσετε να συνδεθείτε μαζί του-ης σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά αισιόδοξος για εσάς, αφού ο Ερμής και ο Ήλιος θα κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2/1 και στις 21/1 αντίστοιχα, και θα σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο θετικά και να είστε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους. Θα είστε πιο τολμηροί και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες, όμως μετά τις 15/1 θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια εάν είχατε κανονίσει ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να τσακωθείτε για κάποιο οικονομικό θέμα που έχει έρθει στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 2/1 και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή να φέρει κάποια αναπάντεχα έσοδα ή λύσεις σε οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν ακόμα καλύτερα μετά τις 28/1, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας και να προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με διάλογο και ψυχραιμία και μείνετε μακριά από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ξεκινάει με τις ιδανικές προϋποθέσεις για τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι και τις 28/1. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεων σας ή του γάμου σας και δεν αποκλείεται να έχουν βγει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που καλείστε να επιλύσετε. Είναι αναγκαίο λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15/1 θα συμβάλλει και αυτός με τη σειρά του στον επαναπροσδιορισμό κάποιων καταστάσεων και ειδικά μετά τις 26/1 που θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το διάστημα να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί και μην βιαστείτε τώρα να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Τα φεγγάρια του μήνα θα επηρεάσουν άμεσα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με αλλαγές. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 μπορεί να φέρει αναπάντεχες νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους ή μια ξαφνική συνειδητοποίηση η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 18/1 και σας θέλει ετοιμοπόλεμους, αφού το κλίμα θα είναι εκρηκτικό. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τα παιχνίδια δύναμης που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και επικοινωνήστε τις ανάγκες σας με ξεκάθαρο και ειλικρινές τρόπο και όχι με δράματα.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου αυτό τον μήνα στις 2/1 και στις 21/1 αντίστοιχα, θα στρέψουν την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας και στον γάμο σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, να συμφιλιωθείτε μαζί του-ης και να κάνετε σχέδια από κοινού. Θα μπορέσετε επίσης να κάνετε συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν σημαντικές λύσεις σε προβλήματα, όμως από τις 15/1 που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και προβλήματα συνεννόησης. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 11/1 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μπερδεμένα μηνύματα από τον ερωτικό σας σύντροφο ή μια περίεργη συμπεριφορά που μπορεί να σας δημιουργήσει καχυποψία και δεύτερες σκέψεις. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε τα δεδομένα με ψυχραιμία και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου στον πιο ιδιωτικό και κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ίσως έχει έρθει η ώρα να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση η οποία είναι ψυχοφθόρα για εσάς. Εάν αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας, μη νιώσετε άσχημα γι’ αυτό. Η προτεραιότητα σας τώρα πρέπει να είναι ο εαυτός σας και η ψυχική σας ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άκρως ευχάριστος και ερωτικός προβλέπεται αυτός ο μήνας για εσάς αγαπητοί Παρθένοι. Ο Δίας άλλωστε έχει περάσει ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας ή τον γάμο σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι-ες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι τις 28/1 και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια διαδικασία που επανεξετάζετε τις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς και τις επιθυμίες σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να είστε ο εαυτός σας και δεν έχετε σκοπό να συμβιβαστείτε με καταστάσεις οι οποίες σας καταπιέζουν ή δεν σας προσφέρουν πλέον ευχαρίστηση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 2/1 θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτές τις επιθυμίες και να κάνετε μια νέα αρχή μέσα στη σχέση σας, αρκεί να υπάρχει αμοιβαία θέληση. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα αναπάντεχη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ένα άτομο που δεν το περιμένατε. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου και η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και φιλικά σας πρόσωπα ή να έρθουν στο φως σκληρές αλήθειες σχετικά με τον ερωτικό σας σύντροφο και τη σχέση σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τα δράματα και τα παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής και ο Ήλιος θα κάνουν αυτό τον μήνα την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2/1 και στις 21/1 αντίστοιχα και θα στρέψουν την προσοχή σας στον έρωτα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα περάσετε όμορφες στιγμές. Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους πραγματοποιείται στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει στην επιφάνεια νέα δεδομένα ή ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με τον-ην αγαπημένο-η σας. Ωστόσο, από τις 15/1 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και φέρνει ασυνεννοησίες και παρανοήσεις με το ταίρι σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανέλθει στο προσκήνιο ένας-μια πρώην ή μια παρελθοντική κατάσταση προκειμένου να την επαναξιολογήσετε, ειδικά μετά τις 26/1 που ο ανάδρομος Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στις 18/1 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στις προσδοκίες της οικογένειας ή του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, αλλά μην ενδώσετε σε παιχνίδια εξουσίας και στην ψυχολογική πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας έχει περάσει ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είστε από τους τυχερούς, μιας και θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ερωτικά σας από τώρα και για τους επόμενους μήνες. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε και θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό, άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί ή θα αποφασίσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα βρείτε ανταπόκριση. Επιπλέον, αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά επικοινωνιακός για εσάς, εξαιτίας της έντονης κινητικότητας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Συγκεκριμένα, στις 2/1 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και θα φέρει αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας ή να οργανώσετε μια εκδρομή που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσει. Ο Ερμής την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 2/1, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα για να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να έχετε με τους οικείους σας ή με τον σύντροφο σας και για να συζητήσετε οτιδήποτε αφορά το σπίτι ή ένα ακίνητο. Μετά τις 15/1 ο Ερμής θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Θα προσέχετε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε και κυρίως θα πρέπει να σκέφτεστε διπλά πριν κάνετε κριτική ή πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας ή να βρείτε λύση σε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολούσε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το άλλο σας μισό. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη των οικείων σας και δεν θα αισθάνεστε μόνοι. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2/1 και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα έρθετε κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και να συμμεριστούν τις απόψεις σας, ενώ αν είστε σε σχέση θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα εάν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας, καθώς στις 15/1 ο Ερμής θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στις 11/1 το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, ασάφεια και μπερδέματα με τον σύντροφο σας ή ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως προσπαθήστε να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και κρατήσετε όσο μπορείτε χαμηλούς τους τόνους. Η Πανσέληνος του μήνα στις 18/1 στον Καρκίνο πραγματοποιείται μέσα στον οίκο που σχετίζεται με το σεξ και τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Γύρω από αυτές τις ημέρες θα υπάρχει ένταση και δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα έντονα συναισθήματα να σας κυριεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινάει με έναν αέρα ανανέωσης για εσάς, αφού στις 2/1 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο μέχρι και τις 28/1, επομένως βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία επαναπροσδιορίζετε τις επιθυμίες σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Εάν λοιπόν μια κατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα πρέπει να δείτε εάν μπορείτε να τη βελτιώσετε ή εάν θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας οριστικά και να προχωρήσετε μπροστά. Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 18/1 στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει και αυτή με τη σειρά της για να δώσετε επίλογο σε μια κατάσταση, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις τις οποίες δεν θα μπορέσετε να παραβλέψετε. Σε αυτή τη φάση είστε και κυρίως αισθάνεστε πανίσχυροι-ες και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σας. Ο Άρης στις 24/1 περνάει και αυτός στο δικό σας ζώδιο χαρίζοντας σας αποφασιστικότητα, θάρρος και ανάγκη για δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια σχέση, να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να δείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και ξεκινάει με τον Ερμή να προχωράει στο δικό σας ζώδιο στις 2/1, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας και να κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν. Την ίδια ημέρα βέβαια πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σε έναν πιο κρυφό και εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Κάποιοι από εσάς θα μπείτε λοιπόν σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και καλείστε να σκεφτείτε τι είναι τοξικό για εσάς και τι πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία θα βοηθήσει άλλωστε και η Αφροδίτη η οποία εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 28/1, αρκεί να μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες να σας αποθαρρύνουν. Ο Ερμής θα ξεκινήσει κι αυτός την ανάδρομη πορεία του στις 15/1 στο δικό σας ζώδιο και για τις επόμενες εβδομάδες θα έρθετε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τι λέτε στους άλλους και τι συμφωνίες κάνετε και θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι δεν είναι η ιδανική περίοδος για οριστικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για να επαναξιολογήσετε όσα έχουν συμβεί έως τώρα και να δείτε τι λάθος κινήσεις κάνατε μέσα στις σχέσεις σας και τι μπορεί να διορθωθεί. Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο από τις 21/1 θα σας χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει και πάλι να λάμψετε. H προτεραιότητα τώρα είναι ο εαυτός σας, επομένως εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το νέο έτος ξεκινάει με γενναιοδωρία και εύνοια για εσάς, καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, έχει περάσει ήδη στο δικό σας ζώδιο. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες λοιπόν θα ανακτήσετε σιγά-σιγά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη σχέση σας ή να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλίες σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που κατανοούν τον τρόπο σκέψης σας και συμμερίζονται το όραμα και τα όνειρα σας. Είναι επίσης πιθανή μια νέα, ξαφνική γνωριμία μέσω μιας παρέας ή μέσω του διαδικτύου, η οποία θα σας ανανεώσει και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σας. Ωστόσο, από τις 15/1 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις φιλίες σας και να επανεξετάσετε τυχόν λάθη που κάνατε τους προηγούμενους μήνες μέσα στις σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος που θα κρίνετε εάν αξίζει να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον-α ή θα πρέπει να τον-ην αφήσετε πίσω σας οριστικά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με έντονα και κρυφά συναισθήματα που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε σε σχέση θα υπάρξουν διαμάχες με τον ερωτικό σας σύντροφο, αφού ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον. Προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να μην αφήσετε τα πάθη σας να σας κυριεύσουν.