Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/01/2022 – 09/01/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/01/2022 – 09/01/2022

Χαλαρή και ρομαντική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα, επομένως δεν υπάρχει λόγος να εκβιάσουμε τις καταστάσεις ή να αγχωθούμε για οτιδήποτε. Ο Ερμής έχει περάσει ήδη από τις 02/01/2022 στο ζώδιο του Υδροχόου, μία θέση η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας ή να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους εάν είστε αδέσμευτοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να προωθήσετε τα σχέδια σας ή για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση, καθώς στις 15/01/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα δυσκολέψει την επικοινωνία. Στις 05/01/2022 η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα μας προσφέρει άκρως ρομαντικές στιγμές. Η όψη αυτή μας καλεί να είμαστε δοτικοί απέναντι στους άλλους και να απαλλαγούμε από τον εγωισμό. Μας δημιουργεί έντονη ανάγκη για ψυχική ηρεμία και απολαύσεις, επομένως θα αποφύγουμε με κάθε τρόπο τα δράματα και τις αρνητικές καταστάσεις. Στις 09/01/2022 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου και μας χαρίζει γοητεία και λάμψη. Θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κοινωνικές επαφές, καλοπέραση και γνωριμίες, ενώ αν βρίσκεστε σε μία σχέση που αντιμετώπιζε προβλήματα, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο αέρινο και εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε κοντά με άτομα που μπορούν να συμμεριστούν τις απόψεις και το όραμα σας. Εάν λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες είχατε προστριβές με φιλικά σας πρόσωπα, τώρα θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφωνίες σας μέσω διαλόγου. Οι γνωριμίες από το διαδίκτυο ευνοούνται, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ανοιχτείτε και να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό. Το βοηθητικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 σας καλεί να αναλογιστείτε τα λάθη του παρελθόντος και να δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας και κυρίως να δώσετε αγάπη σε άτομα που την αξίζουν. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχετε ανάγκη είναι έντονο και βαθύ συναίσθημα και όχι σχέσεις με άτομα που έχουν ανταγωνιστικές τάσεις και προσπαθούν να σας επιβληθούν και να σας ελέγξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 5/1, σας γεμίζει πίστη και αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να πάνε καλά και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Έχετε δίπλα σας φίλους και συμμάχους που σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα και σας τονώνουν το ηθικό και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα αισθανθείτε ούτε για μια στιγμή μόνοι-ες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε βάλει πλώρη για νέες περιπέτειες στα ερωτικά σας και δεν αποκλείεται τώρα να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή να έχετε επαφές με κάποιον που βρίσκεται στο εξωτερικό. Σε όλο αυτό θα συμβάλει και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1, αφού θα φέρει κοντά σας κάποιο άτομο το οποίο θα υποστηρίζει τα όνειρα σας ή θα παίξει τον ρόλο του μέντορα για εσάς. Έχετε ανάγκη να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια μαζί με κάποιον ο οποίος θα έχει ανοιχτούς ορίζοντες και δεν θα σας περιορίζει. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτές τις ημέρες όλα τα σενάρια είναι εφικτά, αρκεί να πιστέψετε σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής έχει περάσει ήδη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και σας βοηθάει να αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις και να είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Αυτή η στάση θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα δώσουν νόημα στη ζωή σας και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σας. Οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για να ταξιδέψετε με το ταίρι σας, να ζήσετε νέες περιπέτειες και για να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στις 9/1 η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που προέκυψαν μέσα στη σχέση σας. Σεξουαλικά ή οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε και να τα δείτε πλέον κατάματα. Εάν είστε αδέσμευτοι θα μπορέσετε εύκολα να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει, αφού εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και γοητεία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ρίξετε τις άμυνες σας και να διώξετε μακριά τις ανασφάλειες και τις φοβίες εάν θέλετε να έρθετε πραγματικά κοντά με τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και σας χαρίζει ισχυρή διαίσθηση και την ικανότητα να κατανοείτε σε βάθος τους άλλους. Ο σύντροφος σας θα νιώσει την ανάγκη να σας εμπιστευτεί τις πιο κρυφές του σκέψεις ή να συζητήσει μαζί σας ένα θέμα που θεωρούσε ταμπού και δεν το άγγιζε. Κι αυτό γιατί μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε με λογική και ψυχραιμία ακόμα και το πιο ευαίσθητο ζήτημα. Στις 9/1 η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αποκαταστήσετε την ηρεμία μέσα στη σχέση σας. Καλείστε να επαναξιολογήσετε τα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας προκειμένου να βρείτε μια λύση από κοινού, αφού θα υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με έναν/μία πρώην για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία εάν θεωρείτε ότι αξίζει ή για να κλείσετε οριστικά την ιστορία και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου, σε εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κάτι που σημαίνει ότι η προσοχή σας τώρα είναι στραμμένη στο άλλο σας μισό. Έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τον άλλον και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο, χωρίς έντονους συναισθηματισμούς και δράματα, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες ή να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 σας κάνει πιο ευάλωτους και φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που σας πλήγωσαν προκειμένου να γιατρευτείτε. Είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση, καλείστε τώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αν δεν βρείτε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, δεν θα μπορέσετε να προσφέρετε στους άλλους και να έχετε μια υγιή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ευνοϊκό εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για αποκαταστήσετε τη σχέση με το ταίρι σας και να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, αφού δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς και κακίες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν/μία πρώην που θα κάνει τώρα την εμφάνιση του, ενώ αν είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα βγάλει προς τα έξω την πιο ρομαντική σας πλευρά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1 σας δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να χαλαρώσετε. Εάν είστε δεσμευμένοι αφήστε στην άκρη για λίγο τα προβλήματα και εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να λαμβάνετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη σχέση σας, διαφορετικά θα πρέπει να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που πάει λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να έχει περάσει ήδη στο επίσης αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, η προσοχή σας για τις επόμενες ημέρες θα είναι στραμμένη στα ερωτικά ζητήματα. Θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε τον έρωτα ή να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να είστε αληθινοί απέναντι στους άλλους και θα σας δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Αιγόκερω στις 9/1 θα φέρει όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι μια ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να λύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο και τους οικείους σας, αφού θα υπάρχει καλή θέληση και διάθεση να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθει ένα ζήτημα από το παρελθόν προκειμένου να το επιλύσετε και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να έχετε κοντά σας ανθρώπους που αισθάνεστε άνεση και ασφάλεια μαζί τους και να δείξετε την αγάπη και τη στοργή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κινείται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου, σε έναν πιο ιδιωτικό τομέα για εσάς που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να κάνετε μια σημαντική κουβέντα σχετικά με μια μετακόμιση, αλλαγή κατοικίας και γενικώς με θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους κοντινούς και να λύσετε παρεξηγήσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 θα φέρει όμορφες συναντήσεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Εάν είχατε συγκρούσεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι μια ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας και να κατανοήσει ο ένας τις επιθυμίες και τα συναισθήματα του άλλου. Αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία ή να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην, ειδικά γύρω στις 9/1 όπου η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κοινωνικοποιηθείτε και να μοιραστείτε με τους άλλους τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σας έχει κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και έχετε όλη τη διάθεση να συζητήσετε με το ταίρι σας και να αντιμετωπίσετε πιο αντικειμενικά και λογικά όσα συμβαίνουν. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Είναι επίσης ιδανικές ημέρες για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε μια δραστηριότητα η οποία θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά σας και να σκεφτείτε μήπως βρίσκεστε στάσιμοι σε μια κατάσταση στην οποία δίνετε περισσότερα από όσα αξίζετε. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας, αφού θα λάβετε περισσότερη ανταπόκριση από όση περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και σας έχει βάλει ήδη σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και την προσωπική σας αξία. Στις 5/1 το βοηθητικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα φέρει όμορφα συναισθήματα στην επιφάνεια και μια ανάγκη να δείξετε ενδιαφέρον και στοργή στο ταίρι σας. Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη και γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από εντάσεις. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε στο ταίρι σας ό,τι σας έχει πληγώσει και να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα απαλύνει τα τραύματα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πιθανό να συναντηθείτε με κάποιο άτομο με το οποίο θα αισθανθείτε ότι συνδέεστε ψυχικά και θα σας βγάλει την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1 είναι μια εξίσου ευνοϊκή όψη για εσάς, αφού θα σας χαρίσει διπλωματία και γοητεία και θα μπορέσετε να κερδίσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους άλλους ή να κάνετε μια μοιραία γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να έχει περάσει ήδη στο δικό σας ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα, η επικοινωνία σας με τους άλλους θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες επαφές. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα τις καταστάσεις και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες βασίζονται στη λογική. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσετε με το ταίρι σας και για να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1 είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο άτομα από το παρελθόν και να σας υπενθυμίσει καταστάσεις τις οποίες προσπαθούσατε να αποβάλλετε. Ίσως θα πρέπει τώρα να κοιτάξετε κατάματα τα φαντάσματα του παρελθόντος και όλα εκείνα που σας πλήγωναν, προκειμένου να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά και να ελαφρύνετε το μέσα σας. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση και γενικώς για να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τα τραύματα σας και να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να έχει περάσει εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Υδροχόου, ίσως να μη βρίσκεστε στην πιο εξωστρεφή περίοδο και να προτιμάτε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και να εκφράσετε στους άλλους τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 5/1, θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχατε συγκρουστεί ή να είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο από την παρέα σας μπορεί να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του προς εσάς ή εσείς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τρέφετε συναισθήματα για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9/1 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα με το ταίρι σας εάν βρίσκεστε σε σχέση.