Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/01/2022 – 06/02/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/01/2022 – 06/02/2022

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με μια επεισοδιακή και ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου την 01/02/2022, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε το επόμενο βήμα στις σχέσεις μας και να θέσουμε νέους στόχους για το μέλλον. Το φεγγάρι αυτό φέρνει αλλαγές και αναπάντεχες εξελίξεις, οι οποίες μπορεί στην αρχή να μας ξεβολέψουν και να μας αναστατώσουν, αλλά είναι απαραίτητες για την προσωπική μας εξέλιξη. Από αυτή τη Νέα Σελήνη θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 10η έως τη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων. Στις 04/02/2022 ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης κίνησης και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και να δώσουμε τέλος σε ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις που μας ταλαιπώρησαν. Τώρα θα μπορέσουμε να βάλουμε τα δεδομένα σε μια τάξη και να πάρουμε αποφάσεις που το προηγούμενο διάστημα είχαμε αναβάλλει. Την ίδια ημέρα ο Άρης θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, μια όψη η οποία θα μας χαρίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα μας δώσει το κίνητρο για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε μέσα στη σχέση μας. Επιπλέον, αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας φορτώσει με ευθύνες και υποχρεώσεις και μπορεί να νιώσουμε ότι κουβαλάμε ένα βάρος μέσα μας ή ότι μας περιορίζουν. Ωστόσο, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά και υπεύθυνα κάποιες καταστάσεις και να δούμε με ρεαλισμό και ψυχρή ματιά τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, στρέφει το βλέμμα σας στην κοινωνική σας ζωή και στις επαφές σας με τους άλλους. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και κάποιοι από αυτούς μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι και να σας κάνουν να πιστέψετε και πάλι στα όνειρα σας. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους με τους οποίους εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους κοινούς στόχους και όραμα για το μέλλον. Αντιθέτως, θα απομακρυνθείτε οριστικά από εκείνους που προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν ή εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν την άποψη τους και να σας χειραγωγήσουν. Μέσα στις φιλικές σας σχέσεις μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη, η οποία θα ταράξει τα νερά και θα σας προβληματίσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει εμπόδια ή να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ματαίωσης στα σχέδια σας. Είναι σημαντικό να έχετε έναν σύντροφο/σύμμαχο δίπλα σας, ο οποίος θα σας υποστηρίξει και δεν θα κριτικάρει, ούτε θα σας επιβαρύνει με περισσότερες απαιτήσεις από την πλευρά του.

ΤΑΥΡΟΣ

O κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, έχει γυρίσει ήδη σε ορθή πορεία από την περασμένη εβδομάδα και σιγά-σιγά έχετε αρχίσει να αφομοιώνετε τα μαθήματα που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα και με τον Ερμή να κινείται πλέον σε ορθή πορεία από τις 4/2 στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο του μυαλού σας και θα συνειδητοποιήσετε τι λάθος κινήσεις μπορεί να κάνατε και ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής. Ίσως κάποιο άτομο από το εξωτερικό ή από τον χώρο των σπουδών σας να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και να παίξει καθοριστικό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Άρη-Δία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να τολμήσετε να πάρετε ρίσκα που διστάζατε μέχρι τώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω διαδικτύου με ένα άτομο που μπορεί να σας χωρίζει απόσταση, αλλά τον-η νιώθετε κοντά σας σε πνευματικό επίπεδο. Εάν είστε ήδη σε σχέση, είναι μια ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αισιοδοξία και θετική διάθεση ξεκινάει για εσάς η καινούρια εβδομάδα και ο μήνας Φεβρουάριος με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου την Τρίτη 1/2. Πιστεύετε και πάλι στον εαυτό σας και σε όσα μπορείτε να καταφέρετε και εάν είστε αδέσμευτοι-ες, αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας διεγείρουν εγκεφαλικά. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από το χώρο των σπουδών σας. Γενικώς, θα είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι απέναντι στο διαφορετικό και έχετε ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και θα σας κατευθύνουν σε νέα μονοπάτια. Στις 4/2, η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας κάνει να δείτε πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα μέσα στις ερωτικές και τις συναισθηματικές σας σχέσεις και θα αποφασίσετε εάν θα αξίζει τελικά να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα πρέπει να λήξετε οριστικά μια σχέση. Είναι ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και να μην αφήσετε απωθημένα, εμμονές και σκοτεινές σκέψεις να θολώσουν την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου την 1η Φεβρουαρίου, σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και σας φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις και σχέσεις οι οποίες είναι με κάποιο τρόπο τοξικές για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας παθιάσει και θα φέρει στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/2, θα σας βοηθήσει να δώσετε ένα τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να υπήρξαν με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Εάν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες ξεκινήσατε κάτι καινούριο ή είχατε επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν, τώρα θα μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα την κατάσταση και να δείτε εάν υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον. Την ίδια ημέρα, από τη μία το εξάγωνο Άρη-Δία σας δίνει ώθηση και κίνητρο να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε ρίσκα, αλλά από την άλλη η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ή να σας φέρει αντιμέτωπους με μια σκληρή αλήθεια που αφορά την ερωτική σας σχέση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας αποθαρρύνουν.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε πολύ έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και είναι πολύ πιθανό να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σας με έναν εντελώς απρόσμενο τρόπο. Εάν είστε δεσμευμένοι και η σχέση σας έχει γερές βάσεις, τότε θα μπορέσετε να την πάτε σε ένα άλλο επίπεδο και να συζητήσετε ακόμα και το ενδεχόμενο του γάμου ή της συμβίωσης. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σοκαριστικές αλήθειες και συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα κλονίσουν τη σχέση σας και μπορεί να φέρουν ρήξεις και τσακωμούς. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις αλλαγές που έρχονται και συμβιβαστείτε με ό,τι δεν μπορείτε να αποφύγετε. Στις 4/2 η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Υδροχόο, μπορεί να επιβαρύνει το κλίμα και να σας κάνει να νιώσετε πιεσμένοι ή ακόμα και εγκλωβισμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώσετε έντονο αίσθημα μοναξιάς ή ματαίωσης, όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην απογοητεύεστε, αφού όλο αυτό είναι απλώς μια δοκιμασία η οποία θα σας κάνει πιο σκληρούς και συνειδητοποιημένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή του κυβερνήτης σας Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/2, θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες με το ταίρι σας και να κατασταλάξετε σχετικά με την πορεία μιας ερωτικής ιστορίας. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα επανήλθαν πρώην από το παρελθόν, τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και να εξακριβώσετε εάν αξίζει να δώσετε ευκαιρία ή αν θα πρέπει να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσετε μπροστά. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες οι οποίες όχι μόνο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας, αλλά μπορεί να έχουν μια πολύ θετική εξέλιξη και να οδηγήσουν σε μια όμορφη σχέση. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και θα μπορέσετε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας. Εάν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδί, αυτές οι ημέρες αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να το συζητήσετε με το ταίρι σας και να το βάλετε στα άμεσα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας είναι το κεντρικό ζήτημα αυτής της εβδομάδας για εσάς, καθώς την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Είναι πολύ πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας από εκεί που δεν το περιμένετε, ο οποίος όμως θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ ουσιαστικό στην πορεία και δεν θα είναι απλώς μια εφήμερη ιστορία. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τώρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε πιο ανοιχτά τα θέλω και τις επιθυμίες σας ή ακόμα και να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Με τον Ερμή να γυρνάει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 4/2 θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εσάς και άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Επιπλέον, τώρα θα μπορέσετε να δρομολογήσετε σχέδια που αφορούν τον χώρο του σπιτιού, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με τον σύντροφο σας. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας ρίξει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα από το ταίρι σας, κάτι που θα βάλει φρένο στη δική σας αυτοέκφραση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην επιτρέψετε σε φόβους και ανασφάλειες να σας κυριεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν είχατε στα σχέδια σας μια αλλαγή κατοικίας ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας, αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε και να κάνετε ένα όμορφο νέο ξεκίνημα με γερές βάσεις. Επιπλέον, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποια άτομα είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορούν να υποστηρίξουν τις επιλογές σας και από ποιους πρέπει να πάρετε απόσταση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τον Ερμή να γυρνάει σε ορθή πορεία από τις 4/2, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα κομμάτια του παζλ και θα μπορέσετε να δείξετε τις αληθινές προθέσεις σας στους άλλους. Εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα ήταν ψεύτικες ή προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσουν, τώρα η αλήθεια θα βγει σιγά-σιγά στο φως. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Άρη-Δία, μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους μια όμορφη ερωτική συνάντηση, η οποία θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας και να διεκδικήσετε με θάρρος τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει κάποιο συνταρακτικό νέο ή αναπάντεχες εξελίξεις, οι οποίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με κάποιο ζήτημα. Με αυτό το φεγγάρι θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους και να εκφράσετε στο ταίρι σας τις σκέψεις σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαράθεση ή ακόμα και σε ρήξη μαζί του-ης. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας κοινής παρέας και να ανακαλύψετε ότι με αυτό το άτομο έχετε απίστευτη εγκεφαλική σύνδεση και μπορείτε να μοιραστείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Στην καλύτερη επικοινωνία θα συμβάλλει και η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 4/2, η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας, ιδιαίτερα εάν σχετίζονται με κάποιο οικονομικό ζήτημα. Αργότερα, την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις κάτω από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και να φερθείτε με περισσότερη ωριμότητα μέσα στις σχέσεις σας. Δεν είναι λοιπόν ημέρες για επιπολαιότητες ή για κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι το οποίο σας βοηθάει σιγά-σιγά να βάλετε σε μια τάξη τα αισθηματικά σας. Θα θέσετε τα όρια σας μέσα στις σχέσεις σας, καθώς είστε πλέον πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τις επιθυμίες σας και γνωρίζετε τι αξίζετε. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει και αυτός με τη σειρά του σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα ξεμπλοκάρετε και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας με μεγαλύτερη άνεση και κυρίως χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις. Είναι σαν να ξυπνάτε ξαφνικά από έναν λήθαργο και όσα έμοιαζαν χαοτικά και μπερδεμένα γύρω σας, τώρα αρχίζουν ξαφνικά να βγάζουν νόημα. Επιπλέον, θα υπάρξουν εξελίξεις σε μια κατάσταση η οποία μπορεί τις προηγούμενες εβδομάδες να παρέμενε στάσιμη. Την ίδια ημέρα, το ευνοϊκό εξάγωνο του Άρη από το δικό σας ζώδιο με τον Δία στους Ιχθύς θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δείξετε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί για εσάς το ξεκίνημα ενός καινούριου κεφαλαίου στη ζωή σας, καθώς την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Ο μήνας Φεβρουάριος λοιπόν ξεκινά με μια διάθεση για ανανέωση και μια ανάγκη να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις σας και να βάλετε τα όρια σας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε και δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε με τον τρόπο που θέλετε. Εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, τότε είναι πιθανό να περάσει στο επόμενο στάδιο και να επισημοποιηθεί. Αν όμως αντιμετωπίζετε ουσιαστικά προβλήματα, τότε μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή ακόμα και σε οριστική ρήξη, καθώς δεν θα υπάρχει καμία διάθεση συμβιβασμού. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα θα συμβάλλει και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο δικό σας ζώδιο στις 4/2, μια όψη η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σκληρές συνειδητοποιήσεις και αλήθειες σχετικά με τις σχέσεις σας και θα φανεί ποια κατάσταση αντέχει στον χρόνο και ποια έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και να κρίνετε όσα συμβαίνουν με ψυχρή και αντικειμενική ματιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου, σε έναν πιο εσωτερικό τομέα του δικού σας ωροσκοπίου. Μπορεί αυτές οι ημέρες να μην είναι οι ιδανικές για δράση, αποτελούν όμως μια ευκαιρία για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανασυγκροτηθείτε. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να θυμάστε πως η διαίσθηση σας είναι πολύ ισχυρή τώρα και θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε προς το σωστό μονοπάτι. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 4/2, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να δώσετε τέλος σε παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες που υπήρξαν μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα και θα συνειδητοποιήσετε τι λάθους χειρισμούς έχετε κάνει και με ποιο τρόπο μπορείτε να επανορθώσετε. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία από το ζώδιο σας, σας χαρίζει αισιοδοξία και φέρνει ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας και να υποστηρίξουν το όραμα σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι, θα ανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας και θα μπορέσετε τώρα να κάνετε ξανά όνειρα για το μέλλον.