Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Μετά από έναν επεισοδιακό και πολυτάραχο Αύγουστο, μπαίνουμε στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και αφήνουμε πίσω μας τις εντάσεις και τις αναταραχές. Ο μήνας ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού την 01/09/2022 ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη θα μας χαρίσει δυναμισμό, τόλμη και αποφασιστικότητα και θα βρούμε το θάρρος να διεκδικήσουμε τα θέλω μας μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτό το εξάγωνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε ραντεβού ή να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, επομένως μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Στις 03/09/2022 η αντίθεση Ερμή – Δία μας χαρίζει αισιοδοξία, θετική διάθεση και θα νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε. Είναι μια καλή ευκαιρία για να σχεδιάσετε το μέλλον με το ταίρι σας ή να πάτε μια εκδρομή η οποία θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, η αντίθεση αυτή μπορεί να μας κάνει να χάσουμε το μέτρο ή να παρασυρθούμε σε σφάλματα εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας μας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παραβλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ειδικά αν πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά το μέλλον της σχέσης σας ή της ερωτικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

H πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σας καλωσορίζει με τον πιο όμορφο τρόπο, αγαπητοί Κριοί, αφού το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το δικό σας ζώδιο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Το πάθος και η σεξουαλική επιθυμία θα είναι στα ύψη, επομένως είναι βέβαιο ότι μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα όποιον/α έχετε στο μυαλό σας. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αφού μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε μια κατάσταση που δεν την έχετε αξιολογήσει σωστά. Εάν λοιπόν κάνετε μια νέα γνωριμία ή έχετε απέναντι σας έναν άνθρωπο που σας υπόσχεται πολλά, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε ή να βασιστείτε επάνω του/ης πριν σας αποδείξει με πράξεις ότι όσα λέει τα εννοεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα στο Λέοντα και στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν το σπίτι και επιδιώξτε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο και τους αγαπημένους σας. Είναι άλλωστε γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά φορτισμένο και έντονο για εσάς, επομένως τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας. Είναι σημαντικό να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και να κόψετε οριστικά επαφές με όσους ανήκουν πλέον στο παρελθόν και είναι απόντες από την καθημερινότητα σας. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς και να μην έχετε διάθεση για νέες γνωριμίες, όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσετε όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν σε βάθος και αισθάνεστε οικεία μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει δυναμισμό, θάρρος και μπόλικη ενέργεια. Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία και θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Είστε άλλωστε από τη φύση σας εξωστρεφείς και κοινωνικοί και αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να έρθετε κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, πείτε ναι σε προσκλήσεις αφού δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα από μια παρέα φίλων ή μια ομάδα. Στις 3/9 η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία θα αναπτερώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας και θα γοητεύσετε τους πάντες με τον τρόπο σκέψης σας και την ενέργεια σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε πιο συγκρατημένοι απέναντι σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά και μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έρχεται για να σας διχάσει ανάμεσα στη συναισθηματική ζωή και την καριέρα σας αφού στις 3/9 ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να μην σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για το σύντροφο και τους αγαπημένους σας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε παράπονα και γκρίνια. Θα πρέπει λοιπόν και εσείς να προσπαθήσετε να είστε πιο λογικοί και συγκρατημένοι και να μην δίνετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχετε τη διάθεση και την ενέργεια να κυνηγήσετε κάτι νέο ή να κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας, επομένως το καλύτερο θα είναι να είστε ειλικρινείς και να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και επαφές, όμως προτιμήστε να μείνετε σε μια πιο γνώριμη κατάσταση παρά να επενδύσετε σε κάτι νέο που σας δημιουργεί αβεβαιότητα.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα κινείται στο δικό σας ζώδιο. Παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες σας ζόρισε με τις δύσκολές όψεις της, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με όσους αποστασιοποιηθήκατε. Την πρώτη ημέρα του μήνα το εξάγωνο Άρη – Δία θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα ατόμων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ηθικό σας θα αναπτερωθεί και η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ξανά στα ύψη αρκεί να είστε ανοιχτοί σε κάτι καινούργιο που μπαίνει στη ζωή σας. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή – Δία σας καλεί να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να μην πιστέψετε λόγια του αέρα που δεν έχουν καμία λογική βάση. Μιας και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία σας, προσπαθήστε και εσείς αντίστοιχα να είστε πιο συγκρατημένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο και να μην δώσετε υποσχέσεις που δε μπορείτε να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα, στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να βιώνετε έναν πλατωνικό ή ακόμα και μυστικό έρωτα, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε χαθεί μέσα στις φαντασιώσεις σας αλλά να μην κάνετε ακόμα κίνηση για να κάνετε πράξη όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Εάν νιώθετε την ανάγκη να πάρετε  απόσταση από τους άλλους και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, κάντε το. Άλλωστε, το σημαντικότερο αυτές τις ημέρες είναι να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, να απαλύνετε παρελθοντικές πληγές και να κλείσετε οριστικά την πόρτα σε καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Εάν έχει ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα ερωτική ιστορία, δώστε λίγο χρόνο για να δείτε πως θα κυλήσουν τα πράγματα και μην πιέζετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει. Να θυμάστε πως αν κάτι έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, θα φανεί από μόνο του μέσα στο επόμενο διάστημα. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή – Δία μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας αφού μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα ή πρακτικά ζητήματα που θα σας προβληματίσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται και να κρατήσετε τις ισορροπίες εάν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει για εσάς με ευχάριστη διάθεση αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Άρης θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας, επομένως μη διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις σας ή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον/α που σας διεγείρει εγκεφαλικά και έχει την ικανότητα να σας μαθαίνει πράγματα και να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ο Ερμής κινείται εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας και να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας. Ωστόσο, στις 3/9 η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Δία χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να παρασυρθείτε και να κάνετε υπερβολικές δηλώσεις πάνω στην έξαψη και την ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ακούστε πιο προσεκτικά τι έχει να σας πει το άτομο που έχετε απέναντι σας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά ζόρικο και πιεστικό για εσάς και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να απομακρυνθήκατε ή ακόμα και να ήρθατε σε ρήξη με το ταίρι σας. Ωστόσο, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έρχεται για να ελαφρύνει την κατάσταση και να σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, το εξάγωνο Άρη – Δία θα σας χαρίσει θάρρος και αποφασιστικότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις σας. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που δεν αρκείστε σε χαλαρές και επιφανειακές καταστάσεις και έχετε ανάγκη από ουσιαστικές επαφές και βαθιά συναισθήματα. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας, και να εξακριβώσετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους αλλά αντίστοιχα να ανακαλύψετε τι θέλουν εκείνοι από εσάς. Το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση Ερμή – Δία προσπαθήστε να είστε όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι γίνεται, εστιάστε περισσότερο στις πράξεις και λιγότερο στα λόγια των άλλων και μην παρασυρθείτε από φαντασιώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ και λίγες ημέρες ο  Άρης έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και έχει ενεργοποιήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, επομένως είναι βέβαιο ότι τα ζητήματα καρδιάς βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Την πρώτη ημέρα του μήνα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία είναι μια εξαιρετική όψη για εσάς αφού δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο, παθιασμένο έρωτα ή μια γνωριμία η οποία θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Αισθάνεστε πλέον σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω σας και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε έναν γάμο, το εξάγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή – Δία θα φέρει νέες ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες εάν είστε αδέσμευτοι και μάλιστα οι φίλοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό. Είναι γεγονός ότι αυτές τις ημέρες είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς, όμως είναι καλό να περιορίσετε τη διαχυτικότητα σας μέσα στο Σαββατοκύριακο γιατί μπορεί πολύ εύκολα οι άλλοι να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας και να εκτεθείτε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου να μην εμπεριέχει ρομαντισμό και έντονες ερωτικές στιγμές, όμως θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και να δείτε τι πραγματικά θέλετε και κυρίως τι νιώθετε για το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα και η βαθύτερη σας επιθυμία είναι να χτίσετε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις. Θέλετε λοιπόν ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας δημιουργούν αίσθημα πάθους και έξαψης. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή – Δία χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς καθώς μπορεί εύκολα να φερθείτε επιπόλαια και να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τι λέτε στο σύντροφο σας ή σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό Αύγουστο για εσάς, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έρχεται για να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και φέρνει παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το Κριό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε ή για να εκφράσετε όσα νιώθετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκπέμπετε δυναμισμό αλλά και γοητεία, επομένως θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε τους άλλους και να τους εντυπωσιάσετε. Άλλωστε, η Αφροδίτη συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και ευνοεί ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αναστολές, τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 3/9 με την αντίθεση Ερμή – Δία θα πρέπει να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και κυρίως να μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα για μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Εάν λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε και να εστιάσετε στις πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης κινείται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία για τους επόμενους μήνες θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις αφού μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφο και τους αγαπημένους σας ή να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχικά. Ωστόσο, την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου ο Άρης θα σχηματίσει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Δία και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν θέματα σπιτιού και οικογένειας ή να ασχοληθείτε με τα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας. Μπορεί λοιπόν αυτές οι ημέρες να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντικές, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα και να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Άλλωστε, ο Ερμής συνεχίζει να κινείται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και σας βοηθάει να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Το Σαββατοκύριακο όμως με την αντίθεση Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε πιο λογικοί και συγκρατημένοι και να μην εμπιστευτείτε ένα άτομο που προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με τα λόγια του.