Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/05/2023 – 04/06/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/05/2023 – 04/06/2023

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου έρχονται να κατευνάσουν το εκρηκτικό κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη κινείται για λίγο ακόμα στο συναισθηματικό και προστατευτικό ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η θέση μας βοηθάει να νιώσουμε ασφάλεια, να συνδεθούμε βαθύτερα με τους άλλους και να καταλάβουμε πού ανήκουμε και με ποια άτομα αισθανόμαστε οικεία. Στις 03/06/2023 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας και να δείξουμε περισσότερη κατανόηση απέναντι στους άλλους. Η ονειρική αυτή όψη δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και μας βοηθάει να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό. Τώρα κυριαρχεί το συναίσθημα, επομένως καλούμαστε να ακούσουμε την καρδιά μας και ίσως να δώσουμε συγχώρεση σε κάποιο πρόσωπο αρκεί να το αξίζει πραγματικά. Η «Πανσέληνος της φράουλας» στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 04/06/2023 είναι ένα φεγγάρι το οποίο φέρνει ξεκαθαρίσματα και μας βοηθάει να πάρουμε κομβικές αποφάσεις για τις σχέσεις μας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει αυτή η Πανσέληνος με τον Άρη μας καλεί να προχωρήσουμε μπροστά με θάρρος και τόλμη, να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες και γενικώς να αναλάβουμε δράση και να βγούμε επιτέλους από τη στασιμότητα. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με προκλήσεις, δυσκολίες ή υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους που μπορεί να μας πιέσουν αρκετά. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σας και στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις ή τις απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού το βράδυ της Κυριακής 04/06/2023, μια όψη που φέρνει σοκαριστικά νέα, αναπάντεχες συναντήσεις, μηνύματα και εξελίξεις που μπορεί να μην φανταζόμασταν καν. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα παραμείνει για μια τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε τους τόνους, να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στο σπίτι και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε νοσταλγία για το παρελθόν ή να εμφανιστεί ένας/μια πρώην ειδικά εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 θα απογειώσει τη ρομαντική διάθεση και θα γλυκάνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Αυτή η όψη μιλάει για στοργή, ανιδιοτελή αγάπη και βαθιά κατανόηση, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία αν θέλετε να δώσετε ή να διεκδικήσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ή απλώς για να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις, να κάνετε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλείστε να αναρωτηθείτε αν αυτή η σχέση σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό ή αν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη για λίγο ακόμα στον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας, αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους και να εκφράσετε αυτά που θέλετε αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις συγκρούσεις. Είναι αλήθεια ότι η προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπώρησε πολλούς/ες από εσάς και είναι πολύ πιθανό να υπήρξαν ρήξεις ή έντονα ξεσπάσματα ειδικά εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Ιούνιος θα σας καλωσορίσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06, μια όψη που μπορεί να φέρει ερωτικές εξομολογήσεις ή συζητήσεις που με κάποιο τρόπο θα σας ανακουφίσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε μια όμορφη νέα γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος. Ίσως μάλιστα αυτό το πρόσωπο να είναι μέσα από το διαδίκτυο ή να είναι κάποιος/α που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται σε έναν πιο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε τέλος σε τοξικές σχέσεις και να καταπολεμήσετε ανασφάλειες ή απωθημένα που σας κρατάνε πίσω. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού το βράδυ της Κυριακής μπορεί να φέρει ένα απρόσμενο μήνυμα ή μια εξέλιξη που με κάποιο τρόπο θα σας αναστατώσει, επομένως προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να δείτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Μπορεί λοιπόν οι τελευταίες ημέρες του μήνα να μην είναι ιδιαίτερα έντονες και παθιασμένες για εσάς, όμως θα σας βοηθήσουν να ρίξετε τους τόνους, να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και να δείξετε έμπρακτα στους άλλους το ενδιαφέρον σας. Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με μια Πανσέληνο στις 04/06 στον Τοξότη, δηλαδή στον τομέα που συμβολίζει για εσάς τις διαπροσωπικές σχέσεις. Το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι σας δυσαρεστεί στις σχέσεις σας με τους άλλους και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, αρκεί βέβαια να έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τα προβλήματα. Να θυμάστε πως όσο πιο πολύ επιμένετε σε καταστάσεις που αποδεδειγμένα δεν λειτουργούν πλέον, τόσο περισσότερο εγκλωβισμένοι θα αισθάνεστε. Αν είστε αδέσμευτοι, το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τι θέλετε από τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα παρελθοντικό κεφάλαιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, εξακολουθεί να κινείται και αυτή την εβδομάδα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του μήνα εάν θέλετε να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματα ειδικά εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας θα καταφέρετε να πάρετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα, χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείτε ή να έρθετε σε δύσκολη θέση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 03/06 θα φέρει όμορφες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα κυριαρχεί το συναίσθημα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσετε το ένστικτο σας και να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει να σας αγγίξει σε βάθος. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που δίνουν προτεραιότητα σε αυτά που νιώθουν και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη λογική. Ο Ιούνιος με λίγα λόγια σας υποδέχεται με ρομάντζο και γλυκιά διάθεση, επομένως ρίξτε τις άμυνες σας και μη διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού το βράδυ της Κυριακής μπορεί να φέρει αναπάντεχες συναντήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή εξελίξεις με ένα άτομο από το διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ

Εσείς, αγαπητοί Λέοντες, ανήκετε σε αυτούς που ταρακουνήθηκαν αρκετά μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και είναι πιθανό να βιώσατε εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Άλλωστε, με τον Άρη εδώ και μερικές ημέρες στο ζώδιο σας είναι αλήθεια ότι νιώθετε έντονο αναβρασμό και δυσκολεύεστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ή να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού. Ωστόσο, οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο ανάλαφροι, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και κυρίως να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να γίνετε πιο τρυφεροί, να εκφράσετε όσα νιώθετε και κυρίως να απελευθερωθείτε από αμφιβολίες και ανασφάλειες που σας ωθούν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στις 04/06 στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι ή έχετε γνωρίσει πρόσφατα ένα πρόσωπο, τώρα θα φανεί εάν όλο αυτό αξίζει να προχωρήσει παρακάτω και εάν μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Αν είστε αδέσμευτοι, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική ζωή και είναι βέβαιο ότι θα έχετε στο πλευρό σας φίλους που σας υποστηρίζουν και σας βοηθάνε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Επιδιώξτε λοιπόν να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με πολύ ρομάντζο για εσάς, αφού στις 03/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα θυμίζει παραμύθι, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στις 04/06 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας ή να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, αρκεί να μιλήσετε ανοιχτά και να μην καταπιέσετε τα παράπονα και τα συναισθήματα σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την οικογενειακή σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να λήξετε μια σχέση που σας δημιουργεί ανασφάλεια ή σας κρατάει πίσω. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο το βράδυ της Κυριακής μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για εσάς ή εξελίξεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος θα σας καλωσορίσει με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 04/06. Αυτό το φεγγάρι θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας και αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας ή να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας με θάρρος και ειλικρίνεια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού θα κάνετε συζητήσεις οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές για τις σχέσεις σας. Εάν χρειαστεί να δώσετε μια απάντηση ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη σχέση σας, προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις αποστασιοποιημένα και λογικά και μην παρασυρθείτε από την ένταση των συναισθημάτων σας. Το βράδυ της Κυριακής θα κορυφωθεί η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις ή κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να ξεσπάσετε στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο και μην πείτε πράγματα που μπορεί να πληγώσουν ή που ο άλλος δεν είναι έτοιμος να ακούσει. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε μια εξομολόγηση ή μια μυστική συνάντηση που θα αναζωπυρώσει τα πάθη και θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο σας στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση η οποία είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή για να αναζητήσετε τρόπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 θα είναι επίσης πολύ θετικό για εσάς αφού μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε συναισθήματα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Η εβδομάδα κλείνει με απρόοπτα και εκπλήξεις για εσάς, αφού το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο. Η όψη αυτή έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να σας ταρακουνήσει με κάποιο τρόπο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και μηνύματα ή εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Αν είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, γιατί μπορεί η παραμικρή κουβέντα να πυροδοτήσει αντιδράσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με έντονα ξεσπάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτή την εβδομάδα εξακολουθεί να διελαύνει στον οίκο που σχετίζεται με το σεξ και τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις. Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να ζήσετε έντονα πάθη και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και την ευάλωτη πλευρά σας και μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες και τα τραύματα του παρελθόντος. Αν είστε μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα, ακούστε τη διαίσθηση σας και να είστε σίγουροι/ες ότι δεν θα χάσετε. Στις 04/06 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ένα κεφάλαιο στη ζωή σας κλείνει και ανοίγει ένα καινούριο. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να βάλετε τα όρια σας και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας βοηθάνε να προχωρήσετε μπροστά και να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Το φεγγάρι αυτό θα σας οπλίσει με θάρρος και δυναμισμό και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε με αυτοπεποίθηση. Μην αφήνετε άλλο τις καταστάσεις στην τύχη τους και κυρίως μην δεχτείτε να κάνετε άλλες υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να αποφύγετε τη σύγκρουση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει για λίγο ακόμα την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας, να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Άλλωστε, θέλετε με κάθε τρόπο να αποφύγετε τις εντάσεις, επομένως θα βρείτε μια πιο διπλωματική οδό για να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Ο Ιούνιος σας καλωσορίζει με το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06, μια όψη που φέρνει αισθησιασμό και έντονα συναισθήματα. Όσο κι αν προσπαθείτε λοιπόν να φανείτε σκληροί ή να κρατήσετε μέσα σας όσα νιώθετε, οι ημέρες αυτές σας καλούν να ρίξετε τις άμυνες και να αφεθείτε σε κάτι όμορφο. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στις 04/06 φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις και αναπάντεχες συναντήσεις για κάποιους από εσάς. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα άτομο να σας εκφράσει όσα νιώθει ή με κάποιο τρόπο να σας εκπλήξει ευχάριστα. Αν είστε αδέσμευτοι τολμήστε αυτές τις ημέρες να βγείτε έξω και να πειραματιστείτε και μη μένετε άλλο κολλημένοι στη ρουτίνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη στις 04/06, δηλαδή μέσα στον τομέα που συμβολίζει τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σας κοινούς στόχους, ενδιαφέροντα και απόψεις. Είναι επίσης πιθανό μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν φιλική να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο με ένα άτομο που θα σας παθιάσει. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να δείτε ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σας και ποιοι μπορούν να σας υποστηρίξουν στα επόμενα βήματα σας. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού το βράδυ της Κυριακής κλείνει την εβδομάδα αυτή με εκρηκτικό τρόπο, αφού μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και αναταραχές στον χώρο του σπιτιού ή να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο θα σας αναστατώσει. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τη σκέψη σας και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να ξεσπάσετε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου για λίγες ημέρες ακόμα, η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να λάμψετε και να πάρετε την επιβεβαίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας στις 03/06 μιλάει για ρομαντισμό, έντονο συναίσθημα και εκπλήρωση επιθυμιών. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα συνδεθείτε σε βάθος, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι εγωισμοί και τα παιχνίδια εξουσίας δε χωράνε τώρα μέσα στις σχέσεις, επομένως καλείστε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, δηλαδή να αφεθείτε στο συναίσθημα. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στις 04/06 κλείνει την εβδομάδα με εκπλήξεις, αναπάντεχα νέα και μηνύματα ή απρόσμενες συναντήσεις. Είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα άτομο που δεν περιμένατε ή από την άλλη πλευρά να νιώσετε εσείς την ανάγκη να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Προσπαθήστε μόνο να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.