Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να δώσουν τέλος σε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις την εβδομάδα 29/05/2023 – 04/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να δώσουν τέλος σε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις την εβδομάδα 29/05/2023 - 04/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να δώσουν τέλος σε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις την εβδομάδα 29/05/2023 – 04/06/2023

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπιες και δεν συνοδεύονται από σημαντική πλανητική δραστηριότητα. Η Σελήνη από τον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή μας στις σχέσεις μας διαπροσωπικές κι επαγγελματικές και στην πορεία από τον Σκορπιό στα θέματα των οικονομικών. Ο Ιούνιος μπαίνει με ορμή και μια σπάνια σύνοδο του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Βέβαια η όψη επηρεάζει κι από πιο πριν. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει τυχερές εξελίξεις στις ζωές όλων που έχουν γεννηθεί στο ξεκίνημα των ζωδίων τους σε διαφορετικό τομέα βέβαια. Οι εξελίξεις αυτές θα αφορούν στο μέλλον περισσότερο. Στις 03/06/2023 η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο θα σχηματίσει μια γλυκιά όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα ευνοώντας την έκφραση των συναισθημάτων μας, τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές προσπάθειες, τα ταξίδια, την επαφή μας με τη θάλασσα, αλλά και το υγρό στοιχείο γενικότερα. Ιδανική όψη για όσους ταξιδέψουν αυτές τις μέρες για το γουηκέντ ή και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή 04/06/2023 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με συμμετοχή του Άρη σε θετική όψη τριγώνου από τον Λέοντα και του Κρόνου σε απαιτητική όψη τετραγώνου από τους Ιχθύς. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου που πιθανώς θα έχουν μεγαλύτερη πίεση ή και διλήμματα να αποφασίσουν σχετικά με τη δράση τους. Δεν είναι ανάγκη όμως να βιαστείτε σε τίποτε. Η Πανσέληνος υπερτονίζει θέματα που αναφέρονται στην παιδεία και κυρίως την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους νόμους, τις διεθνείς σχέσεις, τη θρησκεία, τα ταξίδια και τις επαφές με ξένους και εξωτερικό. Την ίδια μέρα θα σχηματιστεί και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου που μπορεί να φέρει ευτράπελα και απρόοπτες εξελίξεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Προσοχή σε θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, στην ηλεκτροδότηση, στις συσκευές τεχνολογίας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που κληθούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις και να δώσουν τέλος σε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις την εβδομάδα 29/05/2023 – 04/06/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη ηρεμία και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τη Σελήνη στον Ζυγό. Σαφώς τα επαγγελματικά άγχη και οι αγωνίες δεν τελειώνουν, αλλά το τέλος Μαΐου θα σας βρει με πιο γλυκιά διάθεση. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 02/06 ενισχύει την αισιοδοξία σας και την πίστη ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια τυχερή εξέλιξη είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και υγείας. Στις 03/06 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο, καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα που επηρεάζει τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται να προσέξετε είναι τα έξοδα και τις υπερβολές στη διαχείριση των οικονομικών σας. Οι πολλές γενναιοδωρίες στους αγαπημένους σας μπορεί να σας βγάλουν εκτός… προϋπολογισμού. Ακόμη προσέξτε σε νέες γνωριμίες και σχέσεις πόσα πολλά αποκαλύπτετε για τον εαυτό σας χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να εμπιστευθείτε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν θα πρέπει να κρύψετε τις όποιες ανησυχίες, ενστάσεις, παράπονα ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε όποια σχέση είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής φύσης. Μόνο έτσι θα καταφέρετε άλλωστε είτε να σώσετε τη σχέση είτε να σώσετε το «μυαλό και τη ψυχή σας»! Είναι απαραίτητο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία να γνωρίζετε ότι οι στόχοι σας συγκλίνουν και ότι σκέφτεστε το μέλλον της με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε μια ειλικρινή κουβέντα με την άλλη πλευρά και να συζητήσετε τα σημεία που μπορεί να φοβάστε ότι μπορεί να κάνουν ζημιά στο μέλλον. Την ίδια μέρα φαίνεται ότι κινήστε σε ένα πιο νευρικό πλαίσιο, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Έτσι είναι πιθανόν να είστε πιο αγχωμένοι ή να υπάρχει μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στα επαγγελματικά σας σχέδια αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους ρυθμούς και με έμφαση σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στις 02/06 ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου και ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο σε επίπεδο σπουδών όσο και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 03/06 η Αφροδίτη γίνεται ο πιο επιδραστικός πλανήτης με την όψη της προς τον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας εξαιτίας της επιθυμίας σας να βοηθήσετε και να προσπαθήσετε να έχετε πιο διακριτά όρια. Το Σάββατο είναι μια έντονη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε όμως τα όρια σας και αποφύγετε υπερβολές στα έξοδα αλλά και στις υποσχέσεις. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές θολώνει την κρίση μας ακόμη και στις πιο θετικές του όψεις. Μην εξιδανικεύετε κυρίως άτομα που έχετε γνωρίσει μόλις και δεν έχετε ολόκληρη εικόνα γι’ αυτά. Την Κυριακή 04/06 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα καριέρας-οικογένειας φέρνοντας αλλαγές. Μπορεί εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε μια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Φυσικά θα πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας και να δώσετε και πολύ χρόνο στο να το εκτελέσετε. Κάποιοι μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αλλαγής σπιτιού, ανακαίνισης, επιδιορθώσεων, ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο εργασίας. Από την άλλη μπορεί η Πανσέληνος αυτή να φέρει αναστάτωση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη αυτή μπορεί να σας δώσει έμπνευση και ωραίες ιδέες ή μπορεί να έχετε κάποια αποκάλυψη που θα σας φανεί χρήσιμη. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να έχετε ξαφνικά και μια πρόταση για ένα ταξίδι, ακόμη κι αν είχατε αποφασίσει να περάσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος χαλαρά σπίτι σας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος στο τέλος του είναι αρκετά πιο ήπιος και σας απαλλάσσει κι από το μεγάλο στρες για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ευνοούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Ιούνιος θα είναι από τους δυνατούς και σχετικά ευνοϊκούς μήνες για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας ειδικά μετά τις 05/06. Στις 02/06 ο κυβερνήτης σας Δίας συναντά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σε μια σπάνια όψη συνόδου στον Ταύρο, ευνοώντας τις εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε κάποια πρόταση ή θετικές εξελίξεις στην υγεία σας. Στις 03/06 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Με την όψη αυτή αξίζει να δείξετε το συναίσθημα σας, την αγάπη και την τρυφερότητα σας στον σύντροφό σας. Αυτή η όψη δεν αφορά μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Έτσι μπορεί να έχετε εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο πορτοφόλι σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι οι υπερβολές και το ρίσκο ορμώμενοι από υπεραισιοδοξία. Την Κυριακή 04/06 έρχεται η Πανσέληνος του Ιουνίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Μια Πανσέληνος που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου συμφωνίες, σχέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Μια Πανσέληνος που μπορεί να είναι βοηθητική αν θέλετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και ανθρώπους που πλέον δεν έχετε μαζί τους τίποτε κοινό να σας συνδέει πέρα ίσως από μια συνήθεια. Μια Πανσέληνος μπορεί να συνδέεται και με απρόοπτα, οπότε καλά θα κάνετε να είστε πιο ευέλικτοι αυτές τις ημέρες. Εννοείται ότι το πιο σημαντικό είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση κι αυτή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας. Βλέπετε την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό που ευνοεί τα ουρανοκατέβατα. Αν είστε γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα πλάνα σας ή και μια ουρανοκατέβατη επαγγελματική πρόταση.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά πιο ήπια με τη Σελήνη στον Ζυγό να στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Ο Ιούνιος, παρόλα αυτά, δεν θα είναι ένας ιδιαίτερα ξεκούραστος μήνας με τόση ενεργοποίηση στον τομέα της δουλειάς. Στις 02/06 έρχεται μια σπάνια όψη συνόδου στον Ταύρο, καθώς συναντιούνται Δίας και Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Κάρμα). Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα ταξίδια, στο διαδίκτυο, στις επαφές, στις συμφωνίες. Μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα κι από στενούς συγγενείς ή συνεργάτες. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η Αφροδίτη θα παραμείνει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα ερωτικών σχέσεων, θέματα δημιουργικότητας, παιδιών αλλά και οικονομικών. Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στις 03/06 προσδίδοντας μια πιο ρομαντική και γλυκιά επιρροή στην ερωτική σας ζωή, αλλά προσέξτε τις εξιδανικεύσεις σε νέες σχέσεις και γνωριμίες που δεν γνωρίζετε καλά τον άλλο-η. Από την άλλη αποφύγετε να πιέσετε τον σύντροφό σας περιμένοντας να ανταποκριθεί στα αιτήματα σας. Αξιοποιήστε τη γλυκύτητα και τη διπλωματία και όχι τις πιέσεις. Δώστε χρόνο στον άλλο και μην του βάζετε το μαχαίρι στο λαιμό. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Κυριακή 04/06 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιο σας πυροδοτώντας αλλαγές χωροταξικές είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Πιθανώς για κάποιους από σας αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αλλαγές στο στάτους, μια προαγωγή ή μια καινούρια ασχολία σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν η Πανσέληνος σημάνει το τέλος μιας ασχολίας μην απογοητευτείτε, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλά νέα μονοπάτια που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σχέση με αυτή που παίρνατε στο παρελθόν. Κινηθείτε γρήγορα, ψάξτε τις προοπτικές σας, στείλτε βιογραφικά και περάστε από συνεντεύξεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο την ίδια μέρα δημιουργεί νευρικότητα, στρες στην επικοινωνία, αλλά ίσως και κάποια ευτράπελα με το διαδίκτυο, τη συμμετοχή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις ηλεκτρονικές σας δοσοληψίες. Ας είστε πιο προσεκτικοί όταν δίνετε ευαίσθητα στοιχεία πόσο μάλλον οικονομικά.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.