Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/03/2021 – 04/04/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/03/2021 – 04/04/2021

Η εβδομάδα μοιράζεται ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο και οι κύριες επιρροές της προέρχονται από τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4. Έτσι, το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει έναν χαρακτήρα «παραπληροφόρησης» και σύγχυσης, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι του δίδυμου Ερμή-Ποσειδώνα, όταν μπλέκονται σε όψη μεταξύ τους. Είτε τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι συγκεχυμένα και χρειάζεται να τα αποκρυπτογραφήσουμε, είτε αντιλαμβανόμαστε κάτι άλλο από αυτό που είχε ως πρόθεση ο αποστολέας τους. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι υποσχέσεις που μπορεί να σας δίνονται τώρα ίσως τελικά να μην υλοποιηθούν, ακόμη κι αν αυτή δεν ήταν η αρχική πρόθεση. Θα προσέξετε πιο πολύ Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ειδικά οι γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ακριβώς σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε. Οι γεννημένοι κάτω από τα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Λέοντα, του Υδροχόου, επίσης γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, όμως έχουν μια άλλη πιο σταθεροποιητική όψη που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να νιώσουν μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, με το εξάγωνο της Αφροδίτης και με τον Κρόνο. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Κριό, μια πιο υποκειμενική επιρροή που όλοι θα μιλούν πιο πολύ για τον εαυτό τους, τις ανάγκες τους, τις επιθυμίες τους, όμως σε ερωτικό επίπεδο μάλλον είναι λίγο άχαρο να ακούει κάποιος συνέχεια για το «εγώ» του άλλου.

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε λίγο απογοητευμένες-οι, διότι μπορεί να μην έχετε την επικοινωνία που επιθυμείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή κάποιος από τους δυο σας να φαίνεται λίγο πιο αδιάφορος ή εσωστρεφής. Ευτυχώς όλο αυτό είναι πολύ προσωρινό, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε. Ίσως είναι απαραίτητος λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε περισσότερο τι ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σχηματίσει ένα θετικό και σταθεροποιητικό εξάγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια το ίδιο θα συμβεί και με τον Ήλιο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας, να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στη σχέση και πιθανώς να έχετε μια σοβαρή συζήτηση για το κοινό σας μέλλον. Όσοι τώρα δεν έχετε σχέση, ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας, βοηθώντας να εκφράσετε δυνατά τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Πλέον δεν ζητάτε ή δεν συζητάτε, απαιτείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι όταν κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική μας ζωή ή όταν προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με ένα ερωτικό ενδιαφέρον γιατί είμαστε σε αρχικό στάδιο, απευθυνόμαστε στους φίλους μας για να μας βοηθήσουν. Κάτω όμως από την επιρροή της όψης Ερμή-Ποσειδώνα στον τομέα της φιλίας, οι συμβουλές τους αντί να ξεκαθαρίσουν μια εικόνα στο μυαλό σας μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο. Δεν είναι ότι οι φίλοι σας δεν θέλουν να βοηθήσουν, απλά η όψη αυτή δυσχεραίνει εξαιρετικά την ευθυκρισία μας. Καλύτερα να μην αναλάβετε κάποια δράση κάτω από αυτή την επιρροή και να σκεφτείτε μόνοι σας χωρίς επηρεασμούς. Για κάποιους η όψη αυτή μπορεί να δείχνει ένα μπέρδεμα σε σχέση με κάποιον φίλο-η. Μπορεί να νιώθετε ότι λαμβάνετε κάποιο ερωτικό μήνυμα από την πλευρά του-ης κι αυτό να σας προβληματίζει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αργότερα. Την Κυριακή, που ο Ερμής θα προχωρήσει στον Κριό, θα έχετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγη τρικυμία εν κρανίω! Καθόλου τυχαία ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σας ταλαιπωρεί κάπως σε πνευματικό επίπεδο. Φυσικά δεν σημαίνει ότι η επιρροή αφορά απαραίτητα την προσωπική σας ζωή. Όπως θα δείτε και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, αναφέρεται περισσότερο στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών. Στην ερωτική σας ζωή πολύ σημαντική μπορεί να είναι η συνεισφορά ενός φίλου, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο. Αν είχατε περάσει μια κρίση με το ταίρι σας μπορεί ένας κοινός σας φίλος να βοηθήσει να έρθετε λίγο πιο κοντά μεσολαβώντας ή έστω απλά με μια πολύτιμη συμβουλή που μπορεί να σας δώσει. Τώρα αν είστε εντελώς μόνες-οι η εβδομάδα δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο. Ίσως είναι επιλογή σας, ίσως δεν νιώθετε σούπερ ερωτικά τον τελευταίο καιρό με ό,τι γίνεται γύρω μας. Αυτό όμως δεν είναι κακό, οπότε μην το παίρνετε βαριά. Κι επίσης είναι και εντελώς προσωρινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μια σχετικά «άγονη» περίοδο για την ερωτική σας ζωή, κυρίως εσείς που είστε μόνες-οι και στο ψάξιμο, ακόμη κι η γεμάτη σύγχυση όψη Ερμή-Ποσειδώνα θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη, διότι δεν σας ρίχνει τη διάθεση αντιθέτως ζωντανεύει την επιθυμία σας για μια ιδανική σχέση. Κι όσο κι αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι λίγο ανεδαφικό, γιατί καμία σχέση δεν μπορεί να είναι τέλεια, σε σας λειτουργεί θετικά για να μην χάνετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Βέβαια τα αποτελέσματα της αναζήτησης δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο πριν τα μέσα Απριλίου. Για όσες-ους έχετε κάποια σχέση ή είστε δεσμευμένοι καιρό, δεν διατρέχετε κάποιο κίνδυνο αυτή την εβδομάδα. Ίσα ίσα μπορεί να έχετε και κάποια ευχάριστα νέα για τα κοινά οικονομικά σας ή να νιώσετε ότι σταθεροποιείται μια κατάσταση μεταξύ σας. Την Κυριακή παίρνει θέση στον Κριό κι ο Ερμής, δίνοντας, όπως θα δείτε και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, έμφαση μόνο στον τομέα της καριέρας.

ΛΕΩΝ

Από τότε που ο Κρόνος, ο πλανήτης του «κάρμα», πήρε θέση στον τομέα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2020, ο τομέας αυτός εξελίσσεται στον πιο κύριο τομέα της ζωής σας. Φυσικά εκτός των ερωτικών σχέσεων, στον ίδιο τομέα ανήκουν και οι συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα μπορεί κάποιοι από σας να λάβουν ένα καρμικό δώρο στην προσωπική τους ζωή, καθώς η Αφροδίτη και στην πορεία και ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζουν όψεις εξαγώνου με τον Κρόνο. Έτσι, φαίνεται ότι ωριμάζουν οι συνθήκες σε μια σχέση και ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να προχωράτε αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη στην προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να κάνετε και σχέδια επισημοποίησης ή συμβίωσης ή να δέχεστε τώρα μια πρόταση γάμου. Ακόμη κι εσείς που ψάχνετε όμως σχέση, από την Κυριακή που θα περάσει ο Ερμής στον Κριό θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα μέσα στον τομέα των σχέσεων, η αλήθεια είναι πως μόνο σύγχυση και αστάθεια μπορεί να προκαλέσει η επιρροή του. Βέβαια, πιο πολύ θα το νιώσετε όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Γενικότερα όμως, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ευθυκρισία και να ξεχωρίζουμε εύκολα την αλήθεια από το ψέμα. Άρα δεν είναι κατάλληλες ημέρες για να προβούμε σε συμπεράσματα ή αναλάβουμε δράση. Αυτό τώρα αφορά τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους. Αποφύγετε μια συζήτηση για την πορεία της σχέσης σας Δευτέρα και Τρίτη οπωσδήποτε. Καλύτερα τέτοιου τύπου συζητήσεις να τις κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν είστε σίγουροι επίσης για τα συναισθήματα ενός νέου φλερτ ή δεν γνωρίζετε καλά την άλλη πλευρά, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε ή να πιστέψετε σε υποσχέσεις. Από το τέλος της εβδομάδας, που ο Ερμής θα προχωρήσει στον Κριό, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο σπουδαία όψη της εβδομάδας για την προσωπική σας ζωή, είναι το εξάγωνο του κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο μέσα στον τομέα του έρωτα. Οι όψεις Αφροδίτης–Κρόνου παραπέμπουν σε καρμικές σχέσεις ή σε εξελίξεις στην ερωτική μας ζωή που έχουν τον χαρακτήρα του αναπόφευκτου. Με κάποιο τρόπο δηλαδή, μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη σε μια ερωτική σας σχέση που μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ή να σας κάνει να νιώσετε ότι υπάρχουν σοβαρές προθέσεις από την άλλη πλευρά. Μια είδηση π.χ. μιας εγκυμοσύνης θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευχάριστη και ουσιαστική καρμική εξέλιξη. Αν είστε μόνες-οι κι έχετε κάνει κάποια πρόσφατη γνωριμία, μπορεί να προχωρήσουν τα πράγματα σε πιο γρήγορους ρυθμούς αυτή την εβδομάδα. Ή μπορεί να γνωρίσετε τώρα κάποιο άτομο που έχει προδιαγραφές για μακρόχρονη δέσμευση. Θα το καταλάβετε αμέσως από την αίσθηση οικειότητας που μπορεί να έχετε μεταξύ σας, σαν να γνωριζόσασταν χρόνια πριν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχοντας ως κύρια όψη να επηρεάζει την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα τη σύνοδο Ερμή–Ποσειδώνα, τα παιχνίδια του μυαλού μπορεί να σας οδηγήσουν σε τελείως ανυπόστατα σενάρια ή σε φανταστικά σενάρια που τα βλέπετε εσείς ως ιδανικά, χωρίς απαραίτητα να είναι. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους Σκορπιούς. Ίσως πιστέψετε ότι η σχέση σας είναι ιδανική, ενώ στην πραγματικότητα να απέχει πολύ από αυτό το όνειρο ή και το αντίθετο σενάριο. Δυστυχώς η σύνοδος Ερμή–Ποσειδώνα δεν βοηθά να έχουμε καθαρή κρίση και να στηριζόμαστε στη λογική μας για να βγάλουμε συμπεράσματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο ο χρόνος και η προσεκτική και σχολαστική παρατήρηση συμπεριφορών και διαχείρισης της σχέσης μπορεί να λένε την ακριβή αλήθεια. Μην ενθουσιάζεστε, ούτε να απογοητεύεστε. Απλά να περιμένετε. Όταν ο Ερμής περάσει στο τέλος της εβδομάδας στον Κριό θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν κυβερνήτης του τομέα των σημαντικών σχέσεων στην ζωή σας ο Ερμής, διαφοροποιεί τις καταστάσεις ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις που σχηματίζει. Έτσι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, ακριβείας στις 30/3 αλλά επηρεάζει κι από πριν, σας κάνει να έχετε είτε δεύτερες σκέψεις είτε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Αν δε είστε μόνες-οι μπορεί να νιώθετε και κάπως απογοητευμένοι. Αν έχετε ήδη μια σχέση που πάει καλά, το εξάγωνο της Αφροδίτης και στην πορεία και του Ήλιου με τον Κρόνο μέσα στην εβδομάδα βοηθούν να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, ίσως και κάποια κοινά σχέδια για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση στο μέλλον. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με διαφορά ηλικίας από σας, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, που να σας κάνει όμως κλικ ερωτικά. Ιδίως, από τις 4/4 κι έπειτα που παίρνει θέση στον Κριό και ο Ερμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ένα εντελώς συγχυσμένο τοπίο, εξαιτίας της συνόδου Ερμή–Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το να βγάλετε συμπεράσματα για το πού μπορεί να οδεύει μια σχέση μόνο εύκολο δεν θα είναι αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Καλώς η κακώς όταν χρειάζεται να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τις εξελίξεις στη ζωή μας χρειαζόμαστε πιο σταθερές όψεις για να στηριχτούμε. Έτσι «απολαύστε» το χάσιμο που μπορεί να νιώθετε και την αβεβαιότητα, χωρίς να επείγεστε για συμπεράσματα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να φέρει στην πορεία της εβδομάδας μια θετική εξέλιξη σε θέματα σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσετε να συμβιώνετε με το ταίρι σας ή να περνάτε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Ή αν ήδη συμβιώνετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή αναδιακόσμηση στον χώρο του σπιτιού για να το ομορφύνετε περισσότερο, ειδικά τώρα που περνάτε περισσότερες ώρες εκεί μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό σας, καθώς η Αφροδίτη έχει πάρει θέση στον Κριό μέσα στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά περισσότερο τις νοητικές λειτουργίες και τις σκέψεις σας όπως και την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι είστε πιο πρόθυμοι να εκδηλώσετε το συναίσθημα σας ή το ενδιαφέρον σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Μάλιστα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας είναι πολύ βοηθητικό για να δείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ότι έχετε σοβαρές προθέσεις, ότι είστε υπεύθυνοι σαν άτομα στις δεσμεύσεις σας. Αν έχετε μια ήδη δοκιμασμένη σχέση, μπορεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον. Τώρα αν είστε μόνες-οι θα πρέπει να είστε προσεκτικές-οι στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η σύνοδος Ερμή–Ποσειδώνα σκιάζει την κρίση σας και οι νέες γνωριμίες μπορεί να σας μπερδέψουν. Καλύτερα θα είναι από το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Κριό.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής συναντά τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μια ανυπόφορη αίσθηση σύγχυσης για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο ξεκίνημα του 3ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη σκιάζει τον ορθολογισμό και φέρνει το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο. Δεν είναι όμως η κατάλληλη όψη για να αξιολογήσετε τώρα μια σχέση. Αυτό θα το κάνετε όταν καταλαγιάσει αυτή η όψη από το τέλος της εβδομάδας κι ακόμη καλύτερα από τα μέσα Απριλίου και έπειτα. Όμως, κανείς δεν σας εμποδίζει να ζήσετε και με τα φτερά της φαντασίας σας μια παραμυθένια κατάσταση. Έχει κι ωραίες πλευρές η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, συνήθως τη φαντασία και τη φαντασίωση. Το τελευταίο θα μπορούσε να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνες-οι και στο ψάξιμο, προσέξετε πού δίνετε την καρδιά σας αυτές τις ημέρες αν δεν θέλετε να την πάρετε πίσω «κουρέλι». Μην ακούτε υποσχέσεις… δείτε πράξεις και συμπεριφορές!