Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/08/2023 – 03/09/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/08/2023 – 03/09/2023

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα χωρίς μεγάλες πλανητικές αλλαγές και με αρκετούς πλανήτες να βρίσκονται ήδη σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο εδώ και λίγες ημέρες και η Αφροδίτη διανύει την τελευταία εβδομάδα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα. Μπορεί να νιώθουμε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι στάσιμα ή ότι δεν έχουμε τις εξελίξεις που θα θέλαμε στα ερωτικά ζητήματα και στις σχέσεις μας. Στις 29/08/2023 θα γυρίσει και ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του τρίτου δεκαημέρου. Ο ανάδρομος Ουρανός κάνει επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας μέσα στις σχέσεις. Ταυτόχρονα όμως, φέρνει απρόσμενες εκπλήξεις ή εξελίξεις και αντιδραστικές ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Είναι πιθανό μέσα στους επόμενους πέντε μήνες να μπουν εκκεντρικοί άνθρωποι στη ζωή μας, να εμπλακούμε σε αντισυμβατικές σχέσεις ή να αναθεωρήσουμε τις επαφές που μπορεί να έχουμε κάνει μέσα από το διαδίκτυο. Ο μήνας κλείνει με τη δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο ευαίσθητο και συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων στις 31/08/2023. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις φαντασιώσεις και στην πραγματικότητα, ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να μας προσγειώσει απότομα, αλλά είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι τα όνειρα μας μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά με την προϋπόθεση ότι τα έχουμε εξετάσει προσεκτικά και έχουν μια ρεαλιστική βάση.

ΚΡΙΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Άρης, έχει εισέλθει ήδη στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας για το επόμενο διάστημα αποτελούν ένα πεδίο μάχης και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε σύγκρουση με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο αρκετά παρορμητικό και ευέξαπτο και τώρα θα δυσκολευτείτε ακόμα περισσότερο να φερθείτε ψύχραιμα και διπλωματικά. Με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο από τις 29/08 και για τους επόμενους μήνες, θα έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα μέσα στη σχέση σας και μπορεί να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις για να είστε πιο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι σε αυτό το κομμάτι. Αν είστε κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας, με τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να συναντήσετε αντιδράσεις από εκείνον/η, επομένως προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επιτρέψετε στο άλλο άτομο να κάνει αυτά που θέλει. Η Πανσέληνος στις 31/08 πραγματοποιείται σε έναν πιο κρυφό και ψυχολογικό οίκο για εσάς και σας καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να κλείσετε οριστικά κύκλους με άτομα από το παρελθόν. Είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα και να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον με άτομα που σας εμπνέουν, σας κατανοούν σε βάθος και σας αποδέχονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στις 29/08 γυρνάει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να κάνετε μια παύση και να δείτε ξανά τις επιλογές σας, τα λάθη σας και τις αποφάσεις που πήρατε μέσα στους προηγούμενους μήνες. Αν και εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που αγαπάει τη σταθερότητα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τα κεκτημένα του, ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί λοιπόν να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις σας ή να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σας καταπιέζει. Στις 31/08 η Πανσέληνος στους Ιχθύς μπορεί να φέρει κάποιες συνειδητοποιήσεις σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα άτομο με το οποίο επικοινωνείτε από το διαδίκτυο. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο και σας δείχνει ποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σας και αξίζουν να είναι δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ουρανό από τις 29/08 στον Ταύρο θα μπείτε για τους επόμενους μήνες σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και απολογισμού. Ίσως να νιώσετε ότι είστε αρκετά ανήσυχοι και νευρικοί χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τον λόγο και κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές που είναι έξω από τον έλεγχο σας. Μπορεί να ανήκετε σε ένα ανήσυχο ζώδιο που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, όμως τώρα είναι σημαντικό να ρίξετε τους τόνους και να μείνετε για λίγο μόνοι αν χρειαστεί. Η δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 31/08 σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και από όλα αυτά που έχετε να φέρετε εις πέρας, επομένως είναι σημαντικό να γυρνάτε σε ένα σπίτι που σας ηρεμεί και να έχετε υποστηρικτικούς ανθρώπους δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 29/08 ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στην κοινωνική σας ζωή και στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγουν κάποιοι άνθρωποι από τη ζωή σας και να μπουν καινούρια πρόσωπα με τα οποία νιώθετε ο εαυτός σας. Είναι πιθανό μέσα στους επόμενους μήνες να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επαφές που έχετε κάνει από το διαδίκτυο ή να αποστασιοποιηθείτε από κάποιος ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τους στόχους και τα όνειρα σας. Η Πανσέληνος στις 31/08 στο ζώδιο των Ιχθύων δεν θα είναι αρνητική για εσάς και μάλιστα θα σας δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι και να αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας, γιατί τα παράτολμα ρίσκα και οι επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να μην σας βγουν σε καλό.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι τελευταία εβδομάδα που η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει για λίγο ακόμα να κρατήσετε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο από την επόμενη εβδομάδα. Στις 31/08 η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και φέρνει στην επιφάνεια πληγές, ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να προσπαθούσατε να κρατήσετε στο σκοτάδι. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα, επομένως μπορεί κάποιοι από εσάς να βρείτε τη δύναμη να κόψετε δεσμούς με ένα τοξικό άτομο ή να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να βάλετε μπροστά τη λογική και να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας κατακλύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας εδώ και λίγες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να έχουν ξεκινήσει ήδη οι παρανοήσεις στην καθημερινότητα σας ή να αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα και δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο, αφού ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός που φέρνει στην επιφάνεια τις ατέλειες των άλλων και τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας. Ο μήνας αυτός σας αποχαιρετάει με την Πανσέληνο στις 31/08 στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα φεγγάρι το οποίο σας καλεί να εστιάσετε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πιθανό να βρίσκεστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις σχετικά με μια σχέση, επομένως είναι πολύ σημαντικό να φερθείτε με ωριμότητα και να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει κάνει τον κύκλο της και θα πρέπει να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο. Από την άλλη, αν είστε μέσα σε μια σταθερή και ικανοποιητική σχέση, το φεγγάρι αυτό μιλάει για επισημοποίηση και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα και να σχεδιάσετε το μέλλον σας από κοινού. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία, όμως καλό θα είναι να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και να μην προβάλετε τις φαντασιώσεις σας στο άλλο άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα που θα έχετε τον Άρη στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά θα είστε πιο θαρραλέοι, πιο τολμηροί και πιο διεκδικητικοί στο ερωτικό κομμάτι. Η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αναλάβετε δράση. Ωστόσο, πολλοί από εσάς μπορεί να νιώθετε ένταση, εκνευρισμό και ανυπομονησία. Θα είναι εύκολο να εμπλακείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις, επομένως προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας. Από τις 29/08 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα σας απασχολήσουν οι συναισθηματικές σας σχέσεις και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα και δεύτερες σκέψεις για μια κατάσταση. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες καλείστε να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να εντοπίσετε αυτά που σας έχουν πληγώσει και έχουν κλονίσει με κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη σας απέναντι στους άλλους, γιατί μόνο έτσι θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι και δε θα επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 29/08 ο Ουρανός γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα βιώσετε αλλαγές στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα σε αυτές. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν και θα πάρετε απόσταση από ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω με κάποιο τρόπο. Ο ανάδρομος Ουρανός δημιουργεί ένα αίσθημα αστάθειας στις σχέσεις σας, ενώ μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε μια ξαφνική γνωριμία ή να μπει στη ζωή σας ένα αντισυμβατικό άτομο που δεν ακολουθεί κανόνες. Στις 31/08 η Πανσέληνος στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων φέρνει νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται κάτω από αυτό το φεγγάρι να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να κάνετε ρεαλιστικά πλάνα για το μέλλον, ενώ αν ξεκινήσει τώρα μια καινούρια σχέση θα έχει γερές βάσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος κλείνει με τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα φεγγάρι που αγγίζει την ευαίσθητη πλευρά σας και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε κύκλους και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να δώσετε έμφαση στον εσωτερικό κόσμο και τις ανάγκες σας και σας ωθεί να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι προτιμότερο να μείνετε μόνοι σας παρά μέσα σε μια κατάσταση που σας γεμίζει ανασφάλεια. Αν είστε μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με το ταίρι σας ή αλλαγή τόπου κατοικίας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις και ανοίγει ένας καινούριος κύκλος μπροστά σας, αρκεί βέβαια να είστε όσο πιο συνειδητοποιημένοι γίνεται και να μην αφήσετε τις φοβίες να σας κρατήσουν δέσμιους στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου από τις 29/08 σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να αναρωτηθείτε εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτές. Μέσα στους επόμενους μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν χαρά και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας βάλει σε καλούπια. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που δε νιώθει άνετα με τις απότομες αλλαγές και αποφεύγει τις ριζοσπαστικές κινήσεις, με τον ανάδρομο Ουρανό θα γίνετε πιο τολμηροί στο ερωτικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες με πιο εκκεντρικά άτομα για τα δικά σας γούστα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και ξαφνικούς χωρισμούς, ενώ άλλοι μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι να απελευθερωθείτε και να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στις 31/08 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο για να πάρετε κάποιες απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 29/08 ο κυβερνήτης σας Ουρανός γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα βιώσετε ανακατατάξεις και αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να φύγετε μακριά από ένα περιβάλλον που σας κρατάει πίσω με κάποιο τρόπο. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, να κλείσετε κύκλους και να βάλετε επιτέλους τα όρια σας σε ανθρώπους που σας θεωρούν δεδομένους και έχουν διαρκώς απαιτήσεις από εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στον συναισθηματικό σας κόσμο και να αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και ανησυχία. Στις 31/08 η δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα κλονίσουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να βρείτε ρεαλιστικές και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα και σχεδιάστε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 29/08 στον τομέα της επικοινωνίας και θα νιώσετε επιτέλους την ανάγκη να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας στους άλλους και να μην καταπιέζετε άλλο αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα σας βοηθήσει λοιπόν να γίνετε πιο εκφραστικοί και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να κάνετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Την τελευταία ημέρα του μήνα θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, ένα φεγγάρι που σας αφυπνίζει και σας ωθεί να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Με τον αυστηρό Κρόνο να συνοδεύει αυτή την Πανσέληνο, καλείστε να αποδείξετε ότι είστε πλέον πιο συνειδητοποιημένοι και ότι ξέρετε πλέον τι θέλετε από τους άλλους και από τις σχέσεις σας. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, να βάλετε τα όρια σας και να πάψετε να επενδύετε σε ανθρώπους που δεν αξίζουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε τώρα να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή ακόμα και να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.