Πίεση, στρες και αναθεωρήσεις φέρνει η εβδομάδα 28/08/2023 – 03/09/2023 για 4 ζώδια

Πίεση, στρες και αναθεωρήσεις φέρνει η εβδομάδα 28/08/2023 - 03/09/2023 για 4 ζώδια

Πίεση, στρες και αναθεωρήσεις φέρνει η εβδομάδα 28/08/2023 – 03/09/2023 για 4 ζώδια

Οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού φέρνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό και τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα, μια Υπερπανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στις 31/08/2023. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά στον απόηχο της επιρροής αυτού του φεγγαριού, ενώ η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της αυτή την εβδομάδα και από τη Δευτέρα 04/09/2023 θα επιστρέψει στην ορθή της πορεία. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στις 29/08/2023 στο ζώδιο του Ταύρου. Για τους επόμενους μήνες και μέχρι σχεδόν το τέλος του Ιανουαρίου 2024 ο πλανήτης του απροσδόκητου, των ξαφνικών αλλαγών και των ευφυών εμπνεύσεων θα βρίσκεται σε μια κατάσταση πιο αδύναμη, που μπορεί να καθυστερεί την πρόοδο μας αλλά θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναδούμε τις προτεραιότητες μας σε θέματα που αφορούν τις αξίες μας. Ο Ουρανός προχώρησε στο ζώδιο του Ταύρου το 2018 και θα παραμείνει μέχρι το 2026. Η τελευταία φορά που ο Ουρανός βρισκόταν σε αυτό το γήινο ζώδιο ήταν από το 1935 μέχρι το 1942, την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, της ανόδου του φασισμού, των δικτατόρων, της οικονομικής ένδειας, της αλλαγής συνόρων, των μετακινήσεων πληθυσμών από τη μια περιοχή στην άλλη, των οικολογικών καταστροφών. Μια ματιά στα γεγονότα των τελευταίων χρόνων στον πλανήτη απηχεί με διαφορετικό τρόπο μεν αλλά με παρόμοιες συνέπειες την πορεία αυτή. Το σίγουρο είναι πως όπως και τότε, έτσι και τώρα μετά το τέλος της πορείας του Ουρανού στον Ταύρο τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Άραγε θα μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας επιδιώξεις και να ενδιαφερθούμε για το συλλογικό καλό και το καλό του πλανήτη; Μένει να απαντηθεί στα επόμενα χρόνια. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08/2023 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δημιουργεί πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αρκετό άγχος ίσως στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, που μπορεί να εκφράζουν πιο έντονα τα συναισθήματα τους. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το ζώδιο της φαντασίας. Ίσως κάποια ιδέα μας όσο ουτοπική κι αν φαίνεται με την πρώτη, με την επιρροή αυτού του φεγγαριού που η στενότερη όψη του είναι η σύνοδος με τον Κρόνο να μπορεί να υλοποιηθεί. Από την άλλη με αυτό το φεγγάρι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας και να γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστές. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία της κι από τη Δευτέρα 04/09/2023 θα κινείται σε ορθή πορεία παραμένοντας φυσικά στο ζώδιο του Λέοντα. Σταδιακά θα αποκτήσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις μας ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές και θα λαμβάνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση στην καθημερινότητα μας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν πίεση, στρες και αναθεωρήσεις την εβδομάδα 28/08/2023 – 03/09/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε ένα εντελώς ψυχολογικό και πνευματικό οίκο του ωροσκοπίου σας τον 12ο. Με κάποιο τρόπο μπορεί τα τελευταία 5 χρόνια, από το 2018 που πέρασε ο Ουρανός σε αυτό τον τομέα, να έχετε κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό σας σε επίπεδο αυτογνωσίας. Είναι πιθανό να έγινε πιο έντονη η διαίσθησή σας και να ακούτε πλέον τις ανάγκες σας με ένα διαφορετικό τρόπο, δίνοντας τους μεγαλύτερη σημασία και αξία. Ίσως διαπιστώσατε την επιρροή που έχει η ψυχολογία σας στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση και σας φροντίζετε περισσότερο. Η επιρροή του Ουρανού σε αυτόν τον τομέα συνεχίζεται ακάθεκτη μέχρι το 2026. Μέχρι τότε καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε σωρεύσει μέχρι τώρα για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη των αλλαγών θα σας δώσει μέχρι τον Ιανουάριο την ευκαιρία να δείτε σε ποια μοτίβα του παρελθόντος ή σε ποιες περιοριστικές αντιλήψεις μπορεί να έχετε κολλήσει που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να πάτε μπροστά. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς την τελευταία ημέρα του Αυγούστου αφορά κυρίως στον τομέα της καριέρας και δημιουργεί ένα μεγαλύτερο όγκο ευθυνών κι υποχρεώσεων που πρέπει να ανταποκριθείτε κι αυτό οπωσδήποτε σας προσδίδει το σχετικό άγχος. Η κυριότερη όψη της Πανσελήνου είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Οι Πανσέληνοι συνήθως σηματοδοτούν σημεία καμπής, αλλαγών ή μπορεί να δείχνουν και το τέλος μιας κατάστασης. Ίσως πρέπει να κλείσετε μια πόρτα και να ανοίξετε μια καινούρια. Από την άλλη μπορεί να κλείνει τώρα ένας κύκλος σε μια δουλειά και να ψάχνεστε τι θα κάνετε παρακάτω. Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα που ξεκίνησε από τις 23/07 και πιθανώς σας προβλημάτισε σε σχέσεις με στενούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Από την άλλη εβδομάδα σταδιακά τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται κάπως καλύτερα και να ξαναβρίσκετε ίσως τις χαμένες ισορροπίες σε κάποιες σχέσεις και να τις αναθερμάνετε.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο στις 29/08 για τους επόμενους πέντε μήνες. Πριν λοιπόν αποφασίσετε και συμφωνήσετε σε νέα και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον είτε αφορούν τις σπουδές, τα επαγγελματικά ή πριν μπείτε σε νέες δεσμεύσεις, πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Το επόμενο πεντάμηνο δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για πειραματισμούς σε νέες δραστηριότητες ή για να πάρετε αλόγιστο ρίσκο. Καλύτερα να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε ό,τι ήδη έχετε ξεκινήσει και πώς τις αλλαγές που κάνατε μέχρι τώρα στη ζωή σας μπορείτε να τις αφομοιώσετε στην καθημερινότητα σας. Το μέσον της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα του ζωδίου σας με τους Ιχθύς. Αν έχετε γενέθλια από τις 26/08 μέχρι τις 03/09, η Πανσέληνος χαρακτηρίζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας φέρνοντας αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας, όπως είναι ένας γάμος, συμβίωση, ένας συνεταιρισμός. Γενικότερα ο τομέας των σχέσεων θα απασχολήσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Καθώς η στενότερη όψη της Πανσελήνου είναι η σύνοδος με τον Κρόνο, καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί με την υγεία σας όσο και με τις φροντίδες μεγαλύτερων προσώπων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να επιστρέφει, ως ένα βαθμό βέβαια καθώς μην ξεχνάτε έχουμε ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, η διαύγεια τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας, αλλά κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανώς μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της να διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας σε κάποιους τομείς προκειμένου να απαλλαγείτε από κακές επιρροές, εθισμούς και αυτοκαταστροφικές τακτικές.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες ανάδρομες πορείες των πλανητών στο ξεκίνημα του φθινοπώρου δημιουργώντας μια αίσθηση στασιμότητας. Ο Ουρανός μέσα στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας και της υγείας στο ωροσκόπιο σας στρέφει την προσοχή σας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου σε σας τους ίδιους. Σαφώς η επιρροή του σε αυτόν τον τομέα δεν είναι κάτι καινούριο. Έχει ξεκινήσει από το 2018 και εκτείνεται μέχρι το 2026. Μέσα σε αυτό το μεγάλο διάστημα έχετε βιώσει αρκετή αστάθεια στη δουλειά, πιθανές αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σας, αλλά και αρκετά θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Κάποιοι ήδη έχετε αλλάξει τον τρόπο που διατρέφεστε, που γυμνάζεστε ή φροντίζετε τον εαυτό σας. Το επόμενο πεντάμηνο της ανάδρομης επιρροής του Ουρανού σας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες αν τις έχετε εγκαταλείψει λόγω καλοκαιριού ή άλλων παραγόντων. Η διαχείριση του στρες είναι το μυστικό για να έχετε μια πιο ικανοποιητική ζωή αλλά και υγεία. Όπως όλα όμως δεν θα βρεθεί κάποιος να σας δώσει το ελιξίριο της ηρεμίας. Εσείς θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ελέγξετε και να διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας και τα άγχη που προκύπτουν από τις υποχρεώσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Η επιρροή της θα είναι πιο έντονη αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εξελίξεις σε θέματα σπιτιού μπορεί να φέρει αυτό το φεγγάρι τις δυο επόμενες εβδομάδες. Αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο που διαμένετε ή να επιλύσετε προβλήματα με τους συγκατοίκους σας είναι η κατάλληλη στιγμή. Η πιο στενή όψη της Πανσελήνου είναι η σύνοδος με τον Κρόνο που μπορεί να βοηθήσει αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε να τις διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Προσέξτε όμως και την υγεία σας, αλλά και την υγεία μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε ή πιθανώς να ολοκληρώνεται τώρα ένας κύκλος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να προχωράτε σε νέες περιπέτειες. Η εβδομάδα κλείνει με ευχάριστα νέα, καθώς η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της την Κυριακή κι έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο ευεργετική στην επιρροή της προς το ζώδιο σας. Μέχρι τις 08/10 που θα παραμείνει στον Λέοντα αλλά ορθή θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που δεν εξελίχτηκαν όπως επιθυμούσατε τον τελευταίο ενάμισι μήνα, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε τα σχέδια σας για το μέλλον.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά απαιτητική η εβδομάδα καθώς φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Τα ξημερώματα της Τρίτης η κοινωνική σας ζωή ζητά την προσοχή σας. Ο Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο βρίσκεται από το 2018 και θα παραμείνει μέχρι την άνοιξη του 2026. Για τους επόμενους πέντε μήνες που θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 29/08 μέχρι τις 27/01/24 μπορεί να διαπιστώσετε κάποιες ενοχλήσεις στις σχέσεις σας, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να δείτε τα πράγματα σε βάθος και να αξιολογήσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας κυρίως σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να βελτιώσετε κάτι στην επικοινωνία σας με αυτούς τους ανθρώπους; Χρειάζεται να ενισχύσετε ίσως την επαφή μαζί τους με ένα διαφορετικό τρόπο; Τα ερωτήματα θα είναι αρκετά, παρόλα αυτά για το δικό σας ζώδιο η ανάδρομη πορεία του Ουρανού δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Θα μπορούσε να είναι και βοηθητική σε ό,τι αφορά τις σπουδές, την επιμόρφωση και τη γνώση που μπορεί να αποκτήσετε πάνω σε αντικείμενα που αφορούν την τεχνολογία, το διαδίκτυο, κλπ. Και πάμε στο κύριο μενού της εβδομάδας που είναι φυσικά η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και μάλιστα η πρώτη που σχηματίζει σύνοδο με τον νεοφερμένο Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Πιθανώς μια σχέση ή μια συνεργασία να σας προβληματίσει, ή να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη σας. Από την άλλη, η Πανσέληνος αυτή μπορεί να ζορίσει την επικοινωνία ανάμεσα σε σας κι ένα φίλο ή συνεργάτη. Προσπαθήστε να είστε θετικοί και μην αφήνετε την καχυποψία να σας δημιουργεί μέσα σας αρνητικά συναισθήματα. Ακόμη, ας είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες με θέματα υγείας, αλλά και μεγαλύτερα άτομα σε ηλικία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα καλά νέα της εβδομάδας, η Αφροδίτη στις 03/09 ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία της και από τη Δευτέρα επιστρέφει στην ορθή της πορεία. Το να φροντίσετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο από την επόμενη εβδομάδα. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ακραίες αλλαγές, αλλά μικρά και σταθερά βήματα προς μια καλύτερη υγεία αλλά και καθημερινότητα. Από την άλλη, η ορθή Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσει και τις εργασιακές σας σχέσεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.