Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/06/2021 – 04/07/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/06/2021 – 04/07/2021

Μια σύνθετη εβδομάδα απλώνεται μπροστά μας καθώς σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο (ακριβείας την 1η Ιουλίου), που δεν είναι πολύ βοηθητική για τις ερωτικές σχέσεις ανεξάρτητα σε ποια φάση βρίσκεστε, είτε έχετε είτε όχι σχέση. Ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τη δράση, την παρόρμηση, τη διεκδίκηση, τη σεξουαλικότητα, την επιθυμία του έρωτα. Όταν λοιπόν συγκρούεται με τον Κρόνο τότε γεννιούνται οι αντιστάσεις, το μπλοκάρισμα, οι αναστολές, που ως γνωστό δεν βοηθούν πολύ στο να εκφράσουμε το ενδιαφέρον, τα συναισθήματα ή έστω την επιθυμία μας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε την ανταπόκριση που θέλετε σε μια ερωτική σχέση, ακόμη κι αν είστε μέσα σ’ αυτή ή αν είχατε κάνει μια γνωριμία ότι δεν προχωρά ίσως τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Όπως όλα σ’ αυτή τη ζωή τίποτε δεν κρατά για πολύ, ούτε και οι όψεις φυσικά, οπότε μην το παίρνετε κατάκαρδα και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και όλα θα εξελιχτούν καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια ενέργεια αντιδραστική, επιπόλαιη κι αυτό στην ερωτική μας ζωή μπορεί να δείξει παρορμητικές συμπεριφορές που στην πορεία μπορεί να μετανιώσουμε. Ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε φάση ανεύρεσης σχέσης προσέξτε που δίνετε την καρδούλα σας αυτές τις μέρες για να μην απογοητευθείτε.

ΚΡΙΟΣ

Φιλοξενώντας την Αφροδίτη και τον Άρη στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών, σίγουρα θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κινητικότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην ερωτική σας ζωή σε σχέση με ό,τι είχατε. Υπάρχουν όμως κάποιες μέρες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς οι όψεις που σχηματίζονται μπορεί να σας ζορίσουν. Δυο από αυτές τις όψεις σχηματίζονται μέσα στην εβδομάδα. Την 1η Ιουλίου ο κυβερνήτης σας Άρης πέφτει πάνω στον Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει απογοήτευση σε σχέση με την εκδήλωση της ερωτικής σας επιθυμίας και αντιστάσεις από τους άλλους. Αν είχατε κάνει μια γνωριμία, αλλά δεν είσαστε βέβαιοι κατά πόσο η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται, δεν είναι σοφό να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να εκδηλώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, διότι το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευθείτε. Μπορεί για μερικές μέρες να μην εισπράττετε κανένα ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά και να νιώθετε απόρριψη. Και ξαφνικά, το Σαββατοκύριακο που ο Άρης συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό, η ενέργεια αλλάζει και μπορεί να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Εκεί θα πρέπει να προσέξετε τις παρορμητικές κινήσεις και βέβαια μην ενδώσετε σε μια τυχαία γνωριμία και μετά το μετανιώσετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και φανείτε υπομονετικοί στα θέματα της καρδιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι τα ερωτικά δεν είναι ακριβώς ό,τι σας απασχολεί περισσότερο μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα, αφού προτεραιότητα έχει η καριέρα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν είναι απίθανο να επηρεαστείτε αρνητικά και στην προσωπική σας ζωή, ως συνέπεια άλλων καταστάσεων. Τα σενάρια είναι πολλά και φυσικά διαφορετικά για τον καθένα από σας. Άλλοι μπορεί να έχετε μια διαμάχη με κάποιο άτομο από την οικογένεια σας, διότι δεν δείχνει να συμφωνεί με την επιλογή συντρόφου που έχετε κάνει. Άλλοι μπορεί να ζορίζεστε εξαιρετικά στη δουλειά και δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάθεση να επενδύσετε σε μια σχέση κι αυτό να φανεί από την πλευρά σας ότι απορρίπτετε κάποιον ή ότι είστε αδιάφοροι. Ακόμη αν είστε μόνες-οι μπορεί να μην έχετε καν το μυαλό σας στο να βρείτε κάποιον-α, διότι όλοι οι υπόλοιποι τομείς στη ζωή σας να ρουφάνε την ενέργεια σας. Μια εβδομάδα είναι, θα την αντέξετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, τουλάχιστον εσείς που συμβιώνετε, είναι να αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας «για ψύλλου πήδημα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου και οι πρώτες του Ιουλίου έχουν κάποιες δυσκολίες, που για το δικό σας ζώδιο συνοψίζονται στο κομμάτι της επικοινωνίας, κυρίως στις σχέσεις σας. Από τη μια μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες και να αγχώνεστε ότι, αν εκφράσετε αυτό που νιώθετε, κινδυνεύετε να σας απορρίψουν ή να σας ασκήσουν αυστηρή κριτική ή μπορεί να προχωρήσετε σε μια εξομολόγηση καρδιάς και να νιώσετε ότι η άλλη πλευρά δεν σας κατανοεί. Ή μπορεί να μην πείτε τίποτε και με τις πράξεις σας να δείξετε δυσαρέσκεια. Αυτά όλα, με την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στο ωροσκόπιο σας, που γίνεται ακριβείας την Πέμπτη 1/7. Μετά έρχεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό το Σαββατοκύριακο κι εκεί να μην μπορείτε να κάνετε πίσω και να σας ξεφύγει μια κουβέντα, ένα σχόλιο και μετά να μετανιώσετε που το είπατε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά ή σε επικοινωνιακό πόλεμο επειδή κάτι σας ενοχλεί σε μια σχέση. Επίσης, αποφύγετε όλο αυτό να το γνωστοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι μετά θα είναι δύσκολο να μαζευτεί. Διατηρήστε μια πιο ζεν προσέγγιση αυτή την εβδομάδα κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύνθετη εβδομάδα, αφού οι όψεις του Άρη ζορίζουν όλους μας. Μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι από την προηγούμενη εβδομάδα με τη Πανσέληνο, ίσως διότι νιώσατε ότι ο σύντροφος σας δεν εκτιμά τόσο πολύ τις προσπάθειες σας ή μπορεί να απογοητευθήκατε σε άλλη ίσως επαγγελματική σχέση και να μεταφέρετε το άγχος και την αγωνία σας και στην προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να υπάρχει κι ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά όσους έχετε κοινό πορτοφόλι και η αιτία της πιο βαριάς ψυχολογίας να σχετίζεται με αυτό. Όμως, όλα λύνονται όταν υπάρχει προθυμία και ειλικρινής πρόθεση με ένα καλό διάλογο. Μην τον αποφύγετε και μην τον φοβηθείτε. Προσπαθήστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να πείτε αυτό που σας ενοχλεί. Αποφύγετε μόνο την Πέμπτη, καθώς ο Άρης έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και είναι μια δύσκολη μέρα. Πολύ σημαντικό το Σαββατοκύριακο να προσέξετε λίγο περισσότερο τις φιλικές σας σχέσεις σε ό,τι αφορά την εμπλοκή τους στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας, είστε αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές στον έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας, όμως, τον Κρόνο μέσα στον τομέα των σχέσεων να έρχεται σε κόντρα αυτή την εβδομάδα με τον Άρη την 1η Ιουλίου, ίσως πάρετε κάποια καρμικά μαθήματα στις σχέσεις σας. Ο Κρόνος θεωρείται ο πλανήτης του κάρμα. Όταν λοιπόν επηρεάζει τις σχέσεις δεν υπάρχει κάτι ανάλαφρο ως σενάριο. Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορεί εσείς οι ίδιοι να μπλοκάρετε μια σχέση. Δηλαδή, ακόμη και υποσυνείδητα να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να αφεθεί σε μια σχέση, εξαιτίας ίσως κάποιων κακών καταστάσεων του παρελθόντος στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι η σχέση σας, για όσες-ους είστε δεσμευμένες-οι, σας κρατά πίσω και δεν σας στηρίζει ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί ακόμη να νιώθετε κούραση μέσα στη σχέση ή τα πράγματα στο ερωτικό – σεξουαλικό κομμάτι να έχουν ατονήσει. Από την άλλη, σε μια νέα γνωριμία που σας εξάπτει το ενδιαφέρον να μην προχωράνε τα πράγματα όπως θέλετε ή να συναντάτε αντιστάσεις. Προσοχή όμως και στο Σαββατοκύριακο, καθώς μπορεί μια ερωτική σχέση να σας δημιουργήσει προβλήματα και στη δουλειά ή και τη φήμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύνθετη η εβδομάδα, καθώς όπως φαίνεται τα θέματα των σχέσεων είναι περίπλοκα με τις όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιο άτομο, με το οποίο κάτι παιζόταν το τελευταίο διάστημα, ξαφνικά απομακρύνεται ή δεν δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ξαφνικά κάτι χάλασε, γι’ αυτό μην το πάρετε προσωπικά. Πιθανώς έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη στιγμή. Ίσως υπάρχουν άλλα θέματα που το απασχολούν και δεν θέλει να μπει σε μια δέσμευση αυτή την περίοδο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πιέσετε την κατάσταση. Αφήστε τον χρόνο και την τύχη να δείξει αν είναι γραφτό να είστε μαζί. Αν κάτι όντως προορίζεται για σας δεν θα το χάσετε. Γι’ αυτό κρατήστε μια στάση αναμονής. Αν είστε σε σχέση ενδεχομένως να υπάρχει μια δυσκολία στη σεξουαλική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Μην ανησυχείτε, διότι το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάτι παροδικό.

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα ξεκινά από όλες τις απόψεις, καθώς Άρης και Κρόνος έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους σε μια ακριβείας αντίθεση την Πέμπτη 1η Ιουλίου και μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε περίεργες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί ας πούμε ο σύντροφος σας να σας κάνει σκηνές ζηλοτυπίας επειδή ασχολείστε περισσότερο με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας παρά με εκείνον ή μπορεί τα επαγγελματικά και οι αγωνίες, δικές σας ή δικές του, που έχουν σχέση με αυτά να σας βρίσκουν σε μια ιδιόμορφη κατάσταση και έτσι να δημιουργείται δυσκολία στη σχέση. Πόσο μάλλον αν μπορεί να δουλεύετε και μαζί. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε δυσφορία σε μια σχέση και να έχετε την αίσθηση ότι πνίγεστε κι αυτό να σας κάνει νευρικούς. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να νιώσετε ένα ενδιαφέρον για κάποιο άτομο από το κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο. Πιθανώς, όμως, αυτό το άτομο να μην είναι ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει ή ονειρεύεστε, αλλά δεν θα το διαπιστώσετε αμέσως. Μην είστε λοιπόν πολύ βιαστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ένα περίεργο τρόπο αυτή την εβδομάδα είναι σαν να μπερδεύονται τα επαγγελματικά σας με τα θέματα της καρδιάς. Αν εργάζεστε μαζί με τον σύντροφο σας σίγουρα θα πρέπει να είστε εξαιρετικά υπομονετικοί, διότι μπορεί να υπάρχουν κόντρες, διαμάχες και να κάνετε τελικά κακό και στη σχέση και στη δουλειά. Ή μπορεί να έχετε εσείς κάποιες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή που θα ενοχλήσουν τον σύντροφο σας. Μπορεί να νιώσετε ανταγωνιστικά μαζί του ή μπορεί να νιώσετε ότι κάτι απειλείται στη σχέση σας εξαιτίας του. Αν είστε μόνες-οι δεν είναι μια εβδομάδα που ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή κι ενδεχομένως να είναι τόσο πολλά όσα έχετε να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο επαγγελματικών και οικογενειακών καταστάσεων, που το μυαλό σας μόνο στον έρωτα δεν είναι. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική μεταστροφή της συμπεριφοράς του συντρόφου σας ή να νιώθετε ότι κάπως απομακρύνεται από σας. Μην παίρνετε κατάκαρδα και βαθιά τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας. Είναι πολύ παροδικό όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα έχει ένταση και μέσα σε όλα αυτά που βιώνετε ίσως νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας συμπαραστέκεται όπως θα θέλατε ή ότι δεν μοιράζεται μαζί σας το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη σχέση. Με το να πιέσετε σε μια κατάσταση δεν θα βγάλετε τίποτε. Άλλωστε, όσο πιο πολύ πιέζετε ή φωνάζετε τόσο λιγότερο θα εισακούγεστε. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός στην οποιαδήποτε σχέση, αλλά να βάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε πόσο θετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε εξαρχής με την άλλη πλευρά. Ενδεχομένως για κάποιους να μην υπάρχει κάποιο θέμα που αφορά στην ερωτική σας σχέση, αλλά σε μια άλλη σχέση ή συνεργασία κι απλά η πίεση που αισθάνεστε να μεταφέρεται ως κλίμα και στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να νιώθετε κάποια απογοήτευση από την έλλειψη εξελίξεων αυτή την εβδομάδα, αλλά θα είναι εντελώς παροδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη εβδομάδα αυτή που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, καθώς ο Άρης δεσπόζει στην επιρροή του, σχηματίζοντας δυο απαιτητικές όψεις, μια με τον Κρόνο και μια με τον Ουρανό. Ο Άρης βρίσκεται μέσα στον τομέα που αφορά τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αλλά και τα οικονομικά των συνεργασιών και των σχέσεων με τις οποίες έχετε κοινή οικονομική διαχείριση. Τα σενάρια ποικίλλουν, όπως καταλαβαίνετε. Την 1η Ιουλίου μπορεί να νιώθετε ότι οι ανάγκες σας -ερωτικές, σεξουαλικές ή και οικονομικές- δεν καλύπτονται μέσα στη σχέση ή το γάμο σας. Μπορεί να νιώθετε ότι η άλλη πλευρά δεν συνεισφέρει όσα πρέπει στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή αν είστε σε φάση διαζυγίου μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με διατροφές κ.λπ. Από την άλλη, όλο αυτό μπορεί να αφορά και μια επαγγελματική συνεργασία, που πιθανώς μπλοκάρεται ή μπορεί να υπάρχουν οικονομικές διαφορές. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό κι ενδεχομένως η καταπίεση και η απογοήτευση που νιώθετε να σας βγει σε βιαστικές και λανθασμένες επιλογές ή και ρίσκο αισθηματικά ή οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια ζόρικη εβδομάδα για τις εξελίξεις στις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές, καθώς ο Άρης -που έχει πάρει θέση απέναντι σας στον Λέοντα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας- αντιπαρατίθεται με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι τα πράγματα δεν κυλούν ούτε χαλαρά ούτε όμως και πολύ θετικά, φέρνοντας κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Ίσως σε όλο αυτό φταίνε οι δικές σας προσδοκίες που είναι πολύ υψηλές, ίσως πάλι φταίνε οι κρίσεις τελειομανίας που σας πιάνουν κι οτιδήποτε σας φαίνεται λίγο και όχι επαρκές. Φυσικά μπορεί να νιώθετε περισσότερο πιεσμένοι αυτή την εβδομάδα στη σχέση κι ότι ο σύντροφος σας δεν αποκρίνεται με τον τρόπο που θα θέλατε. Προσπαθήστε να καλμάρετε καταρχάς, βάλτε όλη σας τη μαεστρία να κάνετε μια συζήτηση χωρίς υψηλούς τόνους, αλληλοκατηγορίες και εντάσεις και φυσικά χωρίς να αυτομαστιγώνεστε. Είναι μια περίεργη εβδομάδα, αλλά κι αυτό… θα περάσει. Φροντίστε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι οι όψεις αυτής της εβδομάδας δεν αναφέρονται απευθείας στην ερωτική σας ζωή, μπορεί έμμεσα να επηρεαστεί κι αυτή από τις πιέσεις που βιώνετε σε άλλους τομείς. Όμως, να ξέρετε ότι, σε αυτές τις γεμάτες σύγχυση και ζόρι εποχές που ζούμε, μια καλή συζήτηση και ο διάλογος με τον σύντροφο σας -αν νιώθετε ότι σας κατανοεί- είναι η καλύτερη λύση για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα και εντάσεις. Επειδή στον τομέα της δουλειάς δέχεστε ένα σφυροκόπημα, είτε με πολλές ώρες εργασίας και υπερωρίες είτε με δυσκολία στις σχέσεις με συνεργάτες πολλές φορές, ίσως δεν το καταλαβαίνετε αλλά μεταφέρετε αυτό το κλίμα και στη σχέση. Ή είναι τόση η ενέργεια που διοχετεύετε στη δουλειά, που παραμελείτε τον σύντροφο σας, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση κι εσείς αυτές τις περίεργες μέρες, κυρίως την Πέμπτη 1 Ιουλίου, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε τετράγωνο την Κυριακή και μια κατάσταση μπορεί να εκτροχιαστεί, αν δεν προσέξετε και ξεσπάσετε στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι αυτή την εβδομάδα ίσως απογοητευτείτε από την έλλειψη φλερτ ή την έλλειψη ενδιαφέροντος που μπορεί να δείξει κάποιος-α που σας αρέσει.