Καλές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2021

Καλές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2021

Καλές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι πολυσύνθετος στις αστρολογικές επιρροές του. Έχει ένα αρκετά απαιτητικό κομμάτι στο ξεκίνημα του, καθώς Άρης και Αφροδίτη περνούν μέσα από τις συμπληγάδες του Κρόνου και του Ουρανού, ενεργοποιώντας την κυρίαρχη όψη της χρονιάς, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Στη συνέχεια του ο μήνας έχει ένα εξαιρετικό κομμάτι μετά τη Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο, που δίνει εύνοια σε νέα ξεκινήματα, στις ερωτικές σχέσεις (με έμφαση στις 13/7 που συναντιούνται Αφροδίτη-Άρης στον Λέοντα) και τελειώνει με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό, καθώς Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στην Παρθένο, φέρνοντας σε προτεραιότητα τα θέματα της εργασίας, της παιδείας, αλλά και της υγείας. Υπάρχουν εξαιρετικές ημέρες, αλλά και αρκετά δύσκολες.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις;

1 Ιουλίου: Ο Άρης έρχεται σε όψη αντίθεσης προς τον Κρόνο, μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες όψεις στην αστρολογία. Μια μέρα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να συζητήσετε με προϊσταμένους, άτομα ανώτερα στην επαγγελματική ιεραρχία και θέλετε να έχετε θετικές απαντήσεις. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι σε θέματα στόχων, να έχετε ατονία και ψυχολογικό ζόρι, ενώ πρέπει να είστε προσεκτικοί και στα μικροατυχήματα. Ο Κρόνος κυβερνά τα κόκαλα, αλλά και τις πτώσεις κι ο συνδυασμός με τον Άρη είναι επικίνδυνος. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 ως τις 14 μοίρες.

4 Ιουλίου: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό προκαλώντας αιφνιδιασμούς, ανατροπές, προκλητικές συμπεριφορές, περίεργα και κάπως τρελά γεγονότα στην επικαιρότητα. Είναι η όψη της επανάστασης, της εξέγερσης, της προβοκάτσιας, των ακραίων εκδηλώσεων. Απρόβλεπτη και ιδιαίτερα νευρική μέρα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου ή για όσους έχουν πλανήτες από τις 11 ως τις 15 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

5 Ιουλίου: Μια πιο ευχάριστη μέρα, καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Ενισχύει τη διάθεση σας για αλλαγές, σας κάνει πιο επινοητικούς, ενώ μπορεί να έχετε και ευχάριστες εκπλήξεις στη διάρκεια της. Η ανάγκη για ανεξαρτησία, ελευθερία και αυτονομία θα είναι έντονη κυρίως για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους και Ιχθύες των αρχών του δευτέρου δεκαήμερου.

6 Ιουλίου: Μια θολή μέρα που κυριαρχεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Προσοχή σε αυταπάτες, εξαπατήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις, κίβδηλα συναισθήματα, τάση για αφηρημάδα, κλοπές, χάσιμο αντικειμένων. Ακατάλληλη μέρα για λήψη σημαντικών αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, καθώς η κρίση μας δεν θα είναι ξεκάθαρη. Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

7 Ιουλίου: Μια μέρα που μπορεί να νιώθουμε περιορισμένοι ή να αισθανόμαστε μεγαλύτερο άγχος και αγωνίες για τις ερωτικές σχέσεις ή τα οικονομικά, καθώς κυριαρχεί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Με κάποιο τρόπο νιώθουμε ότι πρέπει να στερηθούμε πράγματα τα οποία αγαπάμε, μας αρέσουν, όπως π.χ. σε μια στερητική δίαιτα. Πιθανώς να πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση. Δεν είναι καλή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου επηρεάζονται περισσότερο.

8 Ιουλίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που δημιουργεί αντιδραστικές και αντιφατικές συμπεριφορές. Είναι όψη χωρισμών και μάλιστα αιφνίδιων, όπως και γνωριμιών με έντονο πάθος, αλλά σύντομη διάρκεια. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για ακραίες αλλαγές εμφάνισης. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

10 Ιουλίου: Τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που είναι εξαιρετικά βοηθητική για νέα ξεκινήματα και για να έχουμε εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού. Ευνοούνται αλλαγές και μετακομίσεις. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαήμερου.

12 Ιουλίου: Εξαιρετική μέρα για θέματα επικοινωνίας, για ταξίδια, για ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, για κλείσιμο συμφωνιών, για καλά αποτελέσματα σε εξετάσεις και σπουδές, για εκκίνηση διακοπών, για εξελίξεις σε δοσοληψίες και γραφειοκρατικά θέματα, για επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών, για υπογραφή συμβολαίων, για αγορά μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού, για να έχουμε καλές ιδέες. Ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες των πρώτων ημερών.

13 Ιουλίου: Εξαιρετική μέρα για την ερωτική μας ζωή! Έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Λέοντα! Ευνοεί την εκδήλωση του πάθους, τη σεξουαλικότητα, τις ερωτικές γνωριμίες, τις διασκεδάσεις, τις εξόδους! Επηρεάζει θετικά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

15 Ιουλίου: Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα! Εξαιρετική μέρα για χαλαρές δραστηριότητες, για καλλιτεχνική δημιουργία, για ό,τι χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα, για ρομάντζα, διακοπές, ταξίδια στη θάλασσα. Χαρίζει έμπνευση σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

17 Ιουλίου: Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, μια μέρα με ένταση, τάση για ρήξεις, για φιλονικίες, παιχνίδια εξουσίας, χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου.

20 Ιουλίου: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό κάνει ιδανική τη μέρα για να προτείνουμε μια έξυπνη ιδέα, να κάνουμε αγορές προϊόντων τεχνολογίας, να είμαστε πιο εφευρετικοί σε λύσεις στα προβλήματα μας. Βοηθητική μέρα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Ιχθύες, Αιγόκερους και Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου.

22 Ιουλίου: Σχηματίζεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία. Μια μέρα που ίσως χάσουμε λίγο το μέτρο είτε στη διατροφή, είτε στις απολαύσεις που μας αρέσουν, ενώ η τάση θα είναι να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να κάνουμε υπερβολές. Αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών των ζωδίων τους.

24 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Καρκίνο συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα και δίνει τάση για ονειροπόληση, οξυμένη διαίσθηση, καλλιτεχνική έκφραση, τάση για εξιδανίκευση και ωραιοποίηση. Αφορά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του τρίτου δεκαήμερου.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται τα ξημερώματα η Πανσέληνος του Ιουλίου στον άξονα του Λέοντα-Υδροχόου, που μας υπενθυμίζει με τον τρόπο της ότι οι πράξεις ή οι παραλείψεις μας έχουν πάντα επιρροή και στους γύρω μας. Κι αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα πρέπει να αρχίσουμε αλλάζοντας τον ίδιο μας τον εαυτό. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους.

25 Ιουλίου: Ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και έχουμε την τάση για καχυποψία, αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια που βασίζονται περισσότερο στις φοβίες μας, παρά στα γεγονότα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι πιο επιρρεπείς.

29 Ιουλίου: Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και χρειάζεται προσοχή στην απερισκεψία, τη λανθασμένη εκτίμηση του κινδύνου, την υπεραισιοδοξία, τις αναταραχές, τις φωτιές, τις εκρήξεις. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών.