Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/03/2022 – 03/04/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/03/2022 – 03/04/2022

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο τη Δευτέρα 28/03/2022, μια όψη η οποία λειτουργεί σαν ένα τεστ αντοχής για τις σχέσεις μας. Θα δυσκολευτούμε να εκφράσουμε το συναίσθημα, τη στοργή και το ενδιαφέρον μας στους άλλους και δεν αποκλείεται να νιώσουμε μοναξιά, αποξένωση ή ακόμα και ψυχρότητα. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων και μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να πλήξουν την αυτοεκτίμηση σας. Ο μήνας Απρίλιος έρχεται δυναμικά με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού την Παρασκευή 01/04/2022, ένα φεγγάρι το οποίο είναι εδώ για να μας ανεβάσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και να μας κάνει πιο τολμηρούς και αποφασιστικούς στα ερωτικά ζητήματα. Είναι η ώρα λοιπόν να θέσουμε νέους στόχους, να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες και γενικώς να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας. Θα νιώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να εξαρτόμαστε από άλλους, αφού μπορούμε πλέον να στεκόμαστε στα πόδια μας και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας δώσει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε τη σχέση με τον εαυτό μας και να βάλουμε σε πρώτο πλάνο τα θέλω και τις επιθυμίες μας. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 02/04/2022, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, μας παροτρύνει να μην διστάσουμε να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να βγάλουμε την αλήθεια μας προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι σκληρή για κάποιους. Ο Χείρωνας συμβολίζει ένα βαθύ τραύμα το οποίο καλούμαστε τώρα να εκλογικεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε. Όποιες κι αν είναι οι αδυναμίες και τα τρωτά σημεία του καθενός, είναι στο χέρι μας να τα μετατρέψουμε όλα αυτά σε δύναμη και νέα γνώση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ένα φεγγάρι το οποίο έρχεται για να φέρει επιτέλους την Άνοιξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τα σκοτάδια και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε και να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείξετε τις αληθινές σας προθέσεις χωρίς κανέναν δισταγμό. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή μαζί του. Με τον Ήλιο, τη Σελήνη, αλλά και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, το μόνο βέβαιο είναι ότι εσείς ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού αυτές τις ημέρες. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε έναν γάμο ή μια σχέση, τώρα θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αρκεί να μην υποχωρήσετε και να βρείτε το θάρρος να τις εκφράσετε. Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα το Σάββατο 2/4 θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά για ένα ζήτημα το οποίο σας έχει πληγώσει, κάτι που θα σας απελευθερώσει και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να εκφράσετε όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κινητικότητα στο ζώδιο του Κριού αυτές τις ημέρες, είναι αλήθεια ότι εσείς οι Ταύροι βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε την ησυχία σας και δεν έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε ή να ανοιχτείτε στο ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή 1/4 στον Κριό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματα σας και να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που έχει κάνει τον κύκλο της ή δεν έχει να σας προσφέρει πλέον κάτι καινούριο. Καλείστε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο λάθη του παρελθόντος και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που σας ταλαιπωρούν ή δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να μείνουν στη ζωή σας. Στις 2/4, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Χείρωνα θα σας βοηθήσει να επουλώσετε κάποια τραύματα που κουβαλάτε και να αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες που σας κρατάνε δέσμιους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε έναν απολογισμό, αφού αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αποδεχτείτε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις και να τα βρείτε σε πρώτη φάση με τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ημέρα της πρωταπριλιάς στο ζώδιο του Κριού, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Οι φιλίες και οι κοινωνικές σας επαφές βρίσκονται στο επίκεντρο, επομένως μην διστάσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας μέσω διαδικτύου ή μέσω κοινών γνωστών και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά με τους άλλους. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε τώρα να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον από κοινού. Στις 2/4, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια μέσα στη σχέση σας, ακόμα κι αν ο τρόπος σκέψης σας είναι εκκεντρικός ή σοκάρει το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι συμμερίζονται το όραμα σας και έχουν όλη τη διάθεση να σας υποστηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Η συμμετοχή του Χείρωνα σε αυτή τη σύνοδο θα σας βοηθήσει να απαλύνετε ένα τραύμα με τη βοήθεια ενός φίλου ή μιας σημαντικής συζήτησης η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα σας απελευθερώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3, μια αρκετά απαιτητική όψη η οποία χρειάζεται προσοχή. Είναι πολύ πιθανό η στάση του συντρόφου σας να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να φοβάστε να ανοιχτείτε. Ίσως νιώσετε ότι ο άλλος δεν ανταποδίδει τα συναισθήματα σας ή ότι προσπαθεί με κάποιο τρόπο να κρατήσει απόσταση από εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας, παρά να εμπλακείτε σε επιφανειακά φλερτ. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ προσωπικά το καθετί και μην εστιάζετε μόνο στα αρνητικά της κάθε κατάστασης. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να εγκαινιάζει τον μήνα Απρίλιο, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην καριέρα σας, τους στόχους και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα πρέπει όμως όσο μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή, γιατί διαφορετικά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα και μπορούν να σας αποσυμπιέσουν από την ένταση της καθημερινότητας και όχι να σας φορτώνουν με μεγαλύτερη ένταση και άγχος.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσάς, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3 αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να αισθανθείτε απομονωμένοι αυτές τις ημέρες και να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν καταβάλλει αρκετή προσπάθεια για να έρθει πιο κοντά σας. Είναι βέβαια εξίσου πιθανό εσείς οι ίδιοι να έχετε ψυχρανθεί για κάποιο λόγο και να προτιμάτε να μείνετε λίγο μόνοι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγει και να κάνει νέες γνωριμίες εάν δεν νιώθετε αυτή την ανάγκη. Από την άλλη, εάν ξεκινήσετε τώρα μια καινούρια σχέση, θα έχει πολύ γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αποστασιοποιηθείτε ή για να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, αφήνοντας για λίγο το συναίσθημα στην άκρη. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού την Παρασκευή 1/4, έρχεται για να αλλάξει αυτό το βαρύ σκηνικό. Αυτό το φεγγάρι θα σας χαρίσει αισιοδοξία, ενέργεια και μια διάθεση να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και γενικώς για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του φλογερού Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Είστε πλέον αποφασισμένοι να κάνετε μια νέα αρχή και να βάλετε σε προτεραιότητα τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τα μυστικά σας με το άλλο πρόσωπο και να δείξετε εκείνες τις πλευρές που κρατάτε κρυφές από τους υπόλοιπους. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε ανάγκη από ερωτικές επαφές που σας προσφέρουν έξαψη και πάθος και αρνείστε να συμβιβαστείτε με χαλαρές καταστάσεις ή να ανοιχτείτε σε ανθρώπους με τους οποίους δεν υπάρχει προοπτική για κάτι πιο ουσιαστικό. Στις 2/4, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε όλα όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα και να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, η συμμετοχή του Χείρωνα σε όλο αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να απαλύνετε ένα τραύμα το οποίο έχει προέλθει από μια απώλεια ή μια προδοσία. Είναι η ώρα λοιπόν να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τις φοβίες σας και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη δύσκολη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3, μια όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα μοναξιάς, απομόνωσης και ψυχρότητας μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε την αποδοχή και την επιβεβαίωση που αναζητάτε από το ταίρι σας ή ότι αγνοεί τις επιθυμίες σας. Γενικώς, αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχετε την αυτοπεποίθηση για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους και θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται να χαλαρώσετε και απομακρυνθείτε από ανθρώπους οι οποίοι σας επιβαρύνουν ψυχικά και δεν ανταποκρίνονται στο ενδιαφέρον σας. Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας μια νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε μια καινούρια αρχή και θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας παθιάζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέα σχέσης η οποία θα σας ανανεώσει, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Στις 2/4, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα λειτουργήσει αρκετά βοηθητικά για εσάς, αφού μια συζήτηση ή μια συνάντηση θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με δυσκολίες για εσάς, αφού με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3 θα νιώσετε ότι απομακρύνεστε από τον σύντροφο ή από κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αυτό θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να σας στοιχειώνει μια κατάσταση από το παρελθόν, η οποία σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες στο παρόν και δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας στους γύρω σας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα να έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που μπορεί να σας κατανοήσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να μην είστε αμυντικοί και αποστασιοποιημένοι από ένα άτομο το οποίο σας έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για εσάς, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να πληγώσει τα αισθήματα του. Με τον Ερμή να κινείται πλέον στο ζώδιο του Κριού, αλλά και με τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Κριό την Παρασκευή 1/4, το ενδιαφέρον σας για την υπόλοιπη εβδομάδα είναι στραμμένο στην εργασιακή σας ρουτίνα και στις υποχρεώσεις σας και μπορεί να μην σας μένει χρόνος και ενέργεια για τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ένα ειδύλλιο με έναν συνάδελφο ή με ένα άτομο που σχετίζεται με το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3 θα σας δημιουργήσει εμπόδια στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αφού θα είναι δύσκολο να εκφραστείτε μέσα στη σχέση σας και να συνδεθείτε με το ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις οι οποίες θα φέρουν αποστασιοποίηση εάν δεν τις διαχειριστείτε σωστά. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις και αλήθειες οι οποίες θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε. Ωστόσο, ο μήνας Απρίλιος μπαίνει δυναμικά με τη Νέα Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Κριού και το κλίμα αλλάζει εντελώς. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει την ώθηση που χρειαζόσασταν για να κάνετε μια νέα αρχή στα ερωτικά σας, αφού πλέον πιστεύετε στον εαυτό σας και πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σας απογειώσει και να σας κάνει να νιώσετε και πάλι ο εαυτός σας, αρκεί να αφήσετε πίσω σας τα τραύματα του παρελθόντος. Ακόμα όμως κι αν δεν είστε σε φάση για σοβαρή δέσμευση, δε θα διστάσετε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και γενικώς να βγείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα σε αυτήν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Απρίλιος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, μέσα σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Αυτό το φεγγάρι θα θέσει λοιπόν κάποια σημαντικά ερωτήματα για εσάς. Τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς; Το κλίμα που επικρατεί μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον σάς προσφέρει αυτή την ασφάλεια; Μήπως κάποια φαντάσματα του παρελθόντος δεν σας επιτρέπουν να ανοιχτείτε και να αφεθείτε σε ένα άτομο που ενδιαφέρεται αληθινά για εσάς; Αυτή η Νέα Σελήνη λοιπόν θα σας δώσει την ευκαιρία και να κάνετε μια νέα αρχή στα ερωτικά σας, η οποία θα αλλάξει ριζικά την ψυχολογία σας και θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτό όμως προϋποθέτει να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις εξάρτησης ή να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις οι οποίες έχουν κάνει πλέον τον κύκλο τους. Στις 2/4, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και να εκφράσετε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αμεσότητα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να διευθετήσετε ένα θέμα σπιτιού ή για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο δικό σας ζώδιο και τη Δευτέρα 28/3 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα ξεκινάει με απαιτήσεις, εμπόδια και δυσκολίες για εσάς. Είναι πολύ πιθανό η σχέση σας να περάσει μια δοκιμασία η οποία μπορεί να σας ταρακουνήσει και να σας απομακρύνει από το ταίρι σας, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προβλήματα μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά, εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, αφού αυτή η σύνοδος θα την ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο. Εάν έχετε γνωρίσει πρόσφατα ένα σημαντικό πρόσωπο, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σοβαρά μαζί του εάν σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες δεν χαρακτηρίζονται από έντονους συναισθηματισμούς, αλλά θα προτιμήσετε να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται στη λογική σκέψη. Το ξεκίνημα του Απριλίου έρχεται δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο δημιουργεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε την απόλυτη εγκεφαλική χημεία. Στις 2/4, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις στο ταίρι σας με μεγαλύτερη άνεση και να βρείτε επιτέλους λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την απαιτητική σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3, μια όψη η οποία θα φέρει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με φόβους και ανασφάλειες που πηγάζουν από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μοναξιά, αφού αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να απαλύνουν με κάποιο τρόπο τον πόνο σας. Όσο βαρύ κι αν είναι το κλίμα αυτές τις ημέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θάψετε όσα νιώθετε ή να τα αγνοήσετε. Αντιθέτως, καλείστε να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και να εντοπίσετε την αιτία των απογοητεύσεων σας. Εάν νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας ή τους γύρω σας και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, κάντε το, αφού κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να αποσυμπιεστείτε και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα σας. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή 1/4 στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει επαναξιολογήσετε την αξία σας και να θέσετε νέες βάσεις στη συναισθηματική σας ζωή, αφήνοντας πίσω καταστάσεις οι οποίες δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Στις 2/4, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, η οποία αφορά ένα οικονομικό ή πρακτικό ζήτημα.