Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/02/2023 – 05/03/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/02/2023 – 05/03/2023

Ένας καινούριος μήνας ξεκινάει και κάνει ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι ευεργέτες πλανήτες, ο Δίας και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν στο ζώδιο του Κριού στις 02/03/2023. Η σύνοδος αυτή θα φέρει έρωτα, χαρά και τύχη. Θα νιώσετε ότι όλα τώρα θα κυλάνε αβίαστα και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Οι σχέσεις θα είναι πιο αρμονικές τώρα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε όμορφες επαφές και γνωριμίες. Αφεθείτε σε απολαύσεις, ερωτευτείτε και εξομολογηθείτε όσα νιώθετε, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στα πύρινα ζώδια (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ή στα αέρινα ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να βάλετε στην άκρη το συναίσθημα. Η όψη αυτή από τη μια πλευρά ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις ή μελαγχολία ιδιαίτερα εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών. Στις 03/03/2023 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 18/03/2023. Η θέση αυτή ευνοεί τα όνειρα και τις φαντασιώσεις και μας βοηθάει να κατανοήσουμε σε βάθος ο ένας τον άλλον. Τώρα η λογική υποχωρεί και το συναίσθημα θα έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις μας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στον Κριό θα μας φέρει σε επαφή με παρελθοντικά τραύματα προκειμένου να τα επουλώσουμε. Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε συγχώρεση σε άτομα που μας είχαν πληγώσει ή να ανοίξουμε επιτέλους την καρδιά μας και να επιτρέψουμε σε κάποιον να μας προσεγγίσει και να μας ξεκλειδώσει.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών αυτών, αφού η ευνοϊκή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 02/03 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Έλκετε τα δώρα του σύμπαντος και αισθάνεστε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Θα μπουν στη ζωή σας νέα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μέσα στις παρέες σας ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Από τις 03/03 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε μια ενδοσκόπηση ή να αναμοχλεύσετε το παρελθόν προκειμένου να πάρετε κάποιες απαντήσεις. Αν είστε μπροστά σε ένα δίλημμα, ακούστε τη διαίσθηση σας και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα πέσετε έξω. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στο ζώδιο σας σάς καλεί να αποδεχτείτε την ευάλωτη πλευρά σας και σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τις πληγές σας σε κάτι όμορφο. Mη φοβηθείτε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και μην διστάσετε να απολαύσετε κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινάει τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Κριού στις 02/03, μια όψη η οποία θα ανεβάσει την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Η όψη αυτή θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα σας κάνει πιο δοτικούς απέναντι στους άλλους. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να έχετε κάποιες κρυφές επαφές και μυστικές συναντήσεις με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα. Από τις 03/03 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εμπλακείτε σε καινούριες παρέες. Θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις επόμενες δύο εβδομάδες για να κοινωνικοποιηθείτε και να πειραματιστείτε και μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 02/03 είναι μια εξαιρετική όψη για εσάς, η οποία θα φέρει κοντά σας αγαπημένους φίλους και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα σας προσφέρουν χαρά και όμορφες στιγμές. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί με ένα πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε μαζί του και θα εκφράσετε όσα νιώθετε με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, δηλαδή να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας και να παρεξηγηθείτε με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή ζει μακριά. Αν είστε σε σχέση και θέλετε αυτές τις ημέρες να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, ελέγξτε την κάθε λεπτομέρεια και προσέξτε τις ασυνεννοησίες και τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

KΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου στις 02/03, μια όψη η οποία θα σας φέρει μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις ή άβολες συζητήσεις. Είναι πιθανό να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν ή να έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα που σας έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες ή απωθημένα. Αν είστε δεσμευμένοι καλείστε να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Από τις 03/03 ο Ερμής θα εισέλθει στο πολύ συμβατό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο χαρούμενοι, πιο εξωστρεφείς και κυρίως να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Αν και είστε λάτρεις του σπιτιού και της ρουτίνας, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε, να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί, να πάρετε ρίσκα και να έχετε ανοιχτά τα μάτια μπροστά στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 02/03 είναι μια υπέροχη όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία, τύχη και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου σας καλούν να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα και να περάσετε όμορφες στιγμές είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή για να έρθετε πιο κοντά με κάποιον/α που βρίσκεται στο εξωτερικό. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις, καθώς και τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να μπείτε στη θέση του άλλου πριν τον/ην κρίνετε αυστηρά. Αν πάλι εσείς αντιμετωπίζετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην πείτε κουβέντες που θα πληγώσουν και δεν θα μπορείτε να τις πάρετε πίσω. Από τις 03/03 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές. Τολμήστε λοιπόν να αγγίξετε θέματα ταμπού και να φέρετε στην επιφάνεια ζητήματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε να συζητήσετε και θα καταλάβετε πολλά ο ένας για τον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος σας καλωσορίζει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Κριό στις 02/03, μια όψη η οποία θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και τον ερωτισμό. Ετοιμαστείτε λοιπόν να βιώσετε έντονες στιγμές και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού θα είναι δύσκολο κάποιος να αντισταθεί στο σεξαπίλ και στη γοητεία που εκπέμπετε. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μια σταθερή σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να παθιάζεσαι με τον άλλον και να νιώθεις ποθητός. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές ή παράνομες συναντήσεις που θα σας προκαλέσουν ακραία συναισθήματα ή να επανέλθει ένα απωθημένο σας από το παρελθόν. Στις 03/03 ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων και σας χαρίζει διπλωματία και αντικειμενική κρίση. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες προσφέρονται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό διάστημα για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού και να επιδιώξετε επαφή με ένα πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος δεν θα μπορούσε να ξεκινάει με καλύτερο τρόπο για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Η υπέροχη σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό στις 02/03 στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα σας ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει όμορφη και ανάλαφρη διάθεση, ανεξάρτητα από τη φάση στην οποία βρίσκεστε. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες του μήνα για να βγείτε ραντεβού, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε όσα νιώθετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ανταπόκριση στα συναισθήματα σας και θα πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στη σχέση σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να συγκρουστείτε. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή ακόμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Τώρα θα κρίνετε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία και δύσκολα θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Στις 03/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικά τραύματα, αφού θα νιώσετε αποστασιοποίηση από ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι την αξία σας και να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας καταβάλλουν και να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου στις 02/03, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ίσως βέβαια αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να απομονωθείτε χωρίς να δώσετε εξηγήσεις. Προσπαθήστε όμως να κατανοήσετε τα συναισθήματα των άλλων και μην απομακρύνετε από κοντά σας τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να κάνετε μια κουβέντα μέσα από την οποία θα εκφράσετε όσα πραγματικά νιώθετε και θα εξομολογηθείτε όσα σας πλήγωσαν. Στις 03/03 ο Ερμής θα εισέλθει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και επικοινωνιακές για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να γοητεύσετε τους γύρω σας. Αν και γενικά είστε πιο επιφυλακτικοί και δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε στους άλλους, τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του Μαρτίου δε θα μπορούσε να είναι πιο ερωτικό για εσάς, αφού στις 02/03 κορυφώνεται η ευνοϊκή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Κριού. Η όψη αυτή θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται να έχετε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το πάθος θα αναζωπυρωθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου χρειάζεται λίγη προσοχή αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια στην επικοινωνία σας ή να βυθιστείτε σε αρνητικές σκέψεις. Είναι επίσης πιθανό να στείλετε ένα μήνυμα και να μην πάρετε την απάντηση που περιμένατε ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δε συμμερίζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να πάρετε μια απόσταση από τις καταστάσεις και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πείτε σκληρά λόγια που θα επιβαρύνουν το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με θετική διάθεση για εσάς, αφού η υπέροχη σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 02/03 έρχεται για να φέρει χαρά μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Tώρα οι εντάσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε περισσότερη θαλπωρή και ζεστασιά από τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Θα εκφράσετε όλα όσα νιώθετε και θα διαπιστώσετε ότι και οι άλλοι νοιάζονται για εσάς και είναι δίπλα σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε με έναν/μια πρώην ή να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από τις 03/03 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες, συζητήσεις και ραντεβού. Μη διστάσετε λοιπόν να στείλετε το μήνυμα που δε βρίσκατε το θάρρος να στείλετε ή να κάνετε μια κουβέντα μέσα από την οποία θα πάρετε πολλές απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 02/03 θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όμορφες συζητήσεις και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους άλλους. Το κλίμα θα είναι αρκετά ανάλαφρο τώρα και θα νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αφήστε λοιπόν τα προβλήματα στην άκρη και αναζητήστε τρόπους για να περάσετε καλά, είτε είστε σε μια σχέση είτε όχι. Αν είστε αδέσμευτοι, η όψη αυτή είναι ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού, επομένως αποδεχτείτε προσκλήσεις και επιτρέψτε στους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας και να σας γνωρίσουν. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ωριμότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Θα προσπαθήσετε λοιπόν να βάλετε στην άκρη τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις με ρεαλιστικά κριτήρια. Αν νιώσετε ότι το άλλο άτομο προσπαθεί να κρατήσει απόσταση ή να απομακρυνθεί από εσάς, προτιμήσετε να μην πιέσετε τις καταστάσεις και μην πείτε σκληρά λόγια που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 02/03 στο ζώδιο του Κριού, απογειώνει τον αισθησιασμό και σας καλεί να αφεθείτε σε απολαύσεις και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο το οποίο ψάχνει αφορμή για να δραπετεύσει από την πραγματικότητα και να ζήσει κάτι όμορφο και ονειρικό. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στα ερωτικά σας και θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια, αφού οι άλλοι θα αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να δημιουργούσε εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Από τις 03/03 ο Ερμής θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Οι επόμενες ημέρες λοιπόν θα είναι αρκετά πολυάσχολες για εσάς και είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τον Ερμή στο ζώδιο σας εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον, να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα και γενικώς να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση και να πάρετε απαντήσεις.