Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/09/2023 – 01/10/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/09/2023 – 01/10/2023

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού τη Δευτέρα 25/09/2023 το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσουμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε μηνύματα και να δούμε κόσμο. Το τρίγωνο αυτό μας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση και μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να κάνουμε σχέδια για το επόμενο διάστημα. Στις 29/09/2023 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο. Αυτό το φεγγάρι σε συνδυασμό με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, μας καλεί να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε και να απελευθερωθούμε επιτέλους από καταπιεστικές καταστάσεις. Ο Ουρανός συνδέεται με εκπλήξεις και απρόοπτα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις από το πουθενά, ξαφνικοί χωρισμοί ή ακόμα και ρήξεις μέσα στις σχέσεις μας. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα αφού θα μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας ταρακουνήσει. Οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο χαρακτηρίζονται από ένταση και θα νιώσουμε μια ακατανίκητη επιθυμία να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία μας. Βάλτε λοιπόν σε πρώτο πλάνο τα θέλω σας και όλα όσα μπορεί να καταπιέζατε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, αρκεί όμως να μην το φτάσετε στα άκρα και πληγώσετε ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς. Η τελευταία ημέρα του μήνα μας αποχαιρετάει με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και αυτό σημαίνει ότι οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να λάβετε αναπάντεχα μηνύματα, να έχετε ξαφνικές συναντήσεις ή ευχάριστα νέα.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα θα είναι αυτή για εσάς, αφού στις 29/09 πραγματοποιείται Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σας ταρακουνήσει και δεν αποκλείεται να κλονίσει σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις. Αν βρίσκεστε μέσα σε μια κατάσταση που καταπιέζετε τον αληθινό σας εαυτό και τις επιθυμίες σας, τώρα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε δυναμικά προς τα έξω, να κλείσετε κεφάλαια και να κάνετε το επόμενο τολμηρό βήμα. Ωστόσο, αυτές οι ημέρες εμπεριέχουν ένταση, εκνευρισμό και αναστάτωση θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν θα πρέπει να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Επιδιώξτε τις αλλαγές που θέλετε, αλλά προσπαθήστε να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να ζυγίσετε τα δεδομένα πριν κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θετική διάθεση, αφού τη Δευτέρα 25/09 το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις και μπορεί να φέρει μηνύματα και ευχάριστα νέα για εσάς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Στις 29/09 η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κλείσετε κύκλους και να απομακρυνθείτε από τοξικές συνήθειες ή ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν και να βάλετε προτεραιότητα την ψυχική σας υγεία και την ηρεμία σας. Από την άλλη πλευρά, κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο να το πετύχετε, γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το ζώδιο σας θα φέρει αναστάτωση και συγκρούσεις. Το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι εκρηκτικό και είναι πολύ πιθανό να συγκρουστείτε με άτομα της οικογένειας σας ή να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο. Στις 30/09 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη νέα γνωριμία που θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 29/09 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι μια εβδομάδα η οποία σας καλεί να πάρετε μια απόσταση από τις καταστάσεις και να επανεξετάσετε τα σχέδια σας για το μέλλον. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που υποστηρίζουν το όραμα σας και τους στόχους σας και θα απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη νέα γνωριμία για εσάς ή μια συνάντηση που μπορεί να σας ξαφνιάσει. Αν έχετε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες με ένα πρόσωπο, καλείστε να κάνετε μία κουβέντα μέσα από την οποία θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Στις 30/09 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι επίσης πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έντονη επικοινωνιακή διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 25/09 πραγματοποιείται το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία. Η όψη αυτή ευνοεί στο έπακρο τις επαφές και τις συζητήσεις σας και σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Η κοινωνική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και θα νιώσετε την επιθυμία να δείτε φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 29/09 η Πανσέληνος στον Κριό βαραίνει έναν κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καριέρας και στην οικογένεια. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις ή να σας ασκηθεί μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις και ίσως θα πρέπει να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση που με κάποιο τρόπο σας κρατάει πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε ή να πάτε μια εκδρομή που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 29/09 στο ζώδιο του Κριού θα είναι αρκετά φιλική προς το ζώδιο σας και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια άλλη οπτική και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε τολμηρά βήματα, θα πάρετε ρίσκα και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας διδάξει πολλά και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται την ίδια ημέρα έρχεται να κλονίσει τις σχέσεις σας, ειδικά αν ανήκετε στους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Αρκετοί από εσάς θα έχετε επαναστατική διάθεση και θα νιώσετε την επιθυμία να λήξετε καταστάσεις και να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο. Αν είστε μέσα σε μια σχέση μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με απρόοπτες καταστάσεις ή με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Πριν φτάσετε λοιπόν σε ρήξη, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην βιαστείτε να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 25/09 ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία. Τώρα θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Αυτή η ανάλαφρη όψη θα σας δώσει την ευκαιρία για να κάνετε συζητήσεις και επαφές, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Στις 29/09 η Πανσέληνος στον Κριό πραγματοποιείται σε έναν πιο ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Οι ημέρες γύρω από αυτό το φεγγάρι εμπεριέχουν ένταση, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα σας πριν έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Στις 30/09 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού κρύβει εκπλήξεις για εσάς και μπορεί να έχετε αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας σάς δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους άλλους. Μια κουβέντα που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα είναι αποκαλυπτική για εσάς και με κάποιο τρόπο θα σας ανακουφίσει. Ωστόσο, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 29/09 στον δικό σας άξονα έρχεται για να δημιουργήσει εντάσεις που μπορεί να κλονίσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και δεν μπορείτε άλλο να συμβιβάζεστε και να κάνετε υποχωρήσεις. Μπορεί λοιπόν να κόψετε δεσμούς με ένα πρόσωπο ή ακόμα και να λήξετε μια σχέση που δεν σας καλύπτει. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την ίδια ημέρα μπορεί να σας απομακρύνει από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να φέρει ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας επαφές. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα, παθιασμένη ερωτική γνωριμία. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το φεγγάρι μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις, επομένως προσπαθήστε να αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σας κάνει πιο εξωστρεφείς και ευνοεί στο έπακρο την κοινωνική σας ζωή. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 25/09 θα φέρει κοντά σας φίλους και υποστηρικτικούς ανθρώπους και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 29/09 έρχεται για να κλονίσει το ανάλαφρο αυτό κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις με τους γύρω σας. Εάν είστε δυσαρεστημένοι από ένα πρόσωπο και προσπαθούσατε τόσο καιρό να κάνετε υποχωρήσεις και να σώσετε μια κατάσταση, τώρα μπορεί να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Είναι πολύ πιθανό μια σχέση να λήξει αναπάντεχα ή να έρθετε αντιμέτωποι με εξελίξεις ή συνειδητοποιήσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Στις 30/09 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια εξαιρετική όψη για να κοινωνικοποιηθείτε, να πειραματιστείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας διεγείρουν εγκεφαλικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου σας αποχαιρετούν με την Πανσέληνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο θα φέρει στο επίκεντρο ερωτικά ζητήματα και μπορεί να αναζωπυρώσει πάθη ή να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως είναι μια ευκαιρία να πάρετε απόσταση από ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Το φεγγάρι στον Κριό σας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε ξεχωριστοί μέσα στη σχέση σας και να λαμβάνετε την επιβεβαίωση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να περιορίσετε την εγωιστική συμπεριφορά αυτές τις ημέρες και να μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους με το ζόρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας σάς βοηθάει να χαλαρώσετε και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Θα αφήσετε λοιπόν στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις που σας βαραίνουν και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Ωστόσο, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 29/09 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα κλονίσει αυτό το κλίμα και μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερική ένταση και κυκλοθυμία. Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εντάσεις και ανακατατάξεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο, να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν ή να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Στις 30/09 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα, απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις ή εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Δία, μια όψη που σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που θέλετε εδώ και καιρό. Στις 29/09 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αρκεί όμως να περιορίσετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε απρόσμενες συναντήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες από το πουθενά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την ίδια ημέρα μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα αστάθειας ή να φέρει ακόμα και ρήξη μέσα σε μια σχέση, ειδικά εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι μέσα σε αυτή. Πριν γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας και αντίστοιχα να δείξετε με τη σειρά σας περισσότερη ενσυναίσθηση απέναντι στα συναισθήματα των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 25/09 δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη διάθεση και φέρνει νέες επαφές και γνωριμίες. Τώρα θα νιώσετε μεγαλύτερη άνεση να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους άλλους και θα κάνετε συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 29/09 η Πανσέληνος στον Κριό σας βάζει σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να αναρωτηθείτε τι σας αξίζει και τι όχι, και τι είναι αυτό που σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτό το φεγγάρι φέρνει οικονομικά άγχη στο προσκήνιο, τα οποία μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις σας και να φέρουν συγκρούσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο κρύβει εκπλήξεις για εσάς και μπορεί να λάβετε ένα απρόσμενο μήνυμα ή να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό.