Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/04/2022 – 01/05/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/04/2022 – 01/05/2022

Η πολυτάραχη αυτή εβδομάδα ξεκινάει θετικά με το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 27/04/2022, μια όψη η οποία ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις, επομένως προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργότερα την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το κλίμα θα γλυκάνει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βιώσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας. Ωστόσο, αυτή η όψη συνοδεύεται από απογοητεύσεις, ειδικά εάν έχετε την τάση να παραβλέπετε τα ελαττώματα των άλλων ή να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, στις 30/04/2022 θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, μια θέση η οποία του αρμόζει απόλυτα, αφού είναι και το ζώδιο που κυβερνά. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 23/05/2022 όπου θα γυρίσει στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες, να βάλετε νέα ενδιαφέροντα και ποικιλία στην καθημερινότητα σας και να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις ιδέες στον σύντροφο σας. Με αυτή τη θέση του Ερμή μάς ενδιαφέρει περισσότερο η εγκεφαλική επικοινωνία και μας έλκει το χιούμορ και η ευφυΐα στους άλλους. Το Σάββατο 30/04/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ακόμα μια όμορφη σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα φέρει χαρά και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά ζητήματα και στις σχέσεις μας. Θέλουμε να ερωτευτούμε και να περάσουμε όμορφα, όμως θα πρέπει να τηρήσουμε ένα μέτρο, καθώς θα είμαστε επιρρεπείς σε υπερβολές κάθε είδους. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα μας φέρει αντιμέτωπους με αλλαγές και ανατροπές ή ακραίες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα ταράξουν τις ισορροπίες και για κάποιους μπορεί να φέρουν ακόμη και χωρισμούς. Γενικώς, υπάρχει μια διάθεση να έρθουμε σε ρήξη ή να κάνουμε την επανάσταση μας και να απελευθερωθούμε από δεσμά που μας καταπιέζουν. Προσέξτε ιδιαίτερα λοιπόν γύρω από την ημέρα της έκλειψης, αφού το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και θα υπάρξουν αντιδράσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΚΡΙΟΣ

Στις 27/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό και ονειρικό κλίμα, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν όλο αυτό είναι αληθινό ή έχετε εξιδανικεύσει μια κατάσταση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ζείτε ένα μυστικό ειδύλλιο ή μια κρυφή σχέση, η οποία όμως θα σας δημιουργήσει πολύ έντονα και όμορφα συναισθήματα. Όσο δύσκολο κι αν είναι τώρα κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να βάλετε τη λογική μπροστά και μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις και ουτοπίες. Στις 30/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσει μια περίοδο άκρως επικοινωνιακή για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι-ες, εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Ο Ερμής στους Διδύμους απαιτεί πειραματισμό και ανάλαφρη διάθεση, επομένως δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 30/4 θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Ωστόσο, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από υπερβολές και φαντασιώσεις και να μην κάνετε πράγματα τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει αρκετά ευχάριστα για εσάς, αφού την Τετάρτη 27/4 o Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Δία από τους Ιχθύς. Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα θα γλυκάνει το κλίμα και δεν αποκλείεται μέσω παρέας ή μέσω διαδικτύου να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Κάποιοι-ες από εσάς μπορεί μάλιστα να νιώσουν συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε μετρημένοι και να μην κάνετε υπερβολές, ειδικά γύρω από τις 30/4 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Μην πείτε όχι σε εξόδους και νέες επαφές, όμως προσπαθήστε να κρατήσετε τα προσχήματα και μην βιαστείτε να εκδηλωθείτε. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Κάποιοι από εσάς θα χωρίσετε ή θα απομακρυνθείτε από ένα άτομο, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και στην ερωτική σας ζωή. Το ζητούμενο είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν και να αναζητήσετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Ερμή-Δία την Τετάρτη 27/4, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα. Από το Σάββατο 30/4 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι και τις 23/5. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από όλους, δηλαδή να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούρια άτομα, να συζητήσετε και γενικώς να ανανεωθείτε. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσετε να βάλετε περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητα σας και πάνω απ’ όλα θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Ωστόσο, με την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου, πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Γενικώς, γύρω από αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση και να ξεσπάσετε με λάθος τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 27/4 η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους ή να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, πείτε ναι σε εξόδους με φίλους ή διαδικτυακές γνωριμίες και μην μένετε άλλο κλεισμένοι στο καβούκι σας. Την ίδια ημέρα, άλλωστε, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπείτε σε μια ερωτική περιπέτεια, ακόμα και με ένα άτομο που μπορεί αν βρίσκεται μακριά. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι να σας δείξει ο άλλος τις πραγματικές του προθέσεις. Από τις 30/4, ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, σε ένα πιο κρυφό και σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι-ες από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με έναν/μια πρώην σύντροφο, προκειμένου να επιλύσετε ένα ζήτημα που σας απασχολεί και να νιώσετε πιο ανάλαφροι. Mε την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να κλονιστεί μια φιλική σχέση ή μια γνωριμία ή ακόμα και να λήξει εάν αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Κάποιοι από εσάς όμως μπορεί τώρα να κάνουν μια αναπάντεχη γνωριμία η οποία θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και ερωτισμό για εσάς, αφού η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στις 27/4 και στη συνέχεια τον Δία στις 30/4. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε ακόμα και τα πιο κρυφά σας συναισθήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία θα σας κάνει να νιώσετε ότι ζείτε κάτι ονειρικό και θα σας αγγίξει σε βάθος. Ωστόσο, θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις ενός νέου ατόμου που μπαίνει στη ζωή σας πριν ρίξετε τις άμυνες σας και πριν βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά. Με τον Ερμή να περνάει από το Σάββατο 30/4 στο ζώδιο των Διδύμων, η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί και για το επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία σας ενώνουν κοινές ιδέες, απόψεις και ενδιαφέροντα. Αυτή η θέση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τα φιλικά σας πρόσωπα, να κάνετε ιντερνετικές επαφές ή για να μπείτε μέσα σε ομάδες μέσα στις οποίες νιώθετε ο εαυτός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ευχάριστη διάθεση για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο με τον Δία την Τετάρτη 27/4. Η όψη αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας, να πάτε ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή απλώς να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση η οποία θα δώσει λύσεις σε προβλήματα. Την ίδια ημέρα η ονειρική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αφεθείτε άνευ όρων. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να δώσετε ή να λάβετε συγχώρεση για μια συμπεριφορά που είχε πληγώσει έναν από τους δύο. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα φαινόμενα απατούν, επομένως αν σας φουσκώνουν τα μυαλά ή αν μια κατάσταση φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ίσως θα πρέπει να κρίνετε με όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, χωρίς να επηρεάζεστε αποκλειστικά και μόνο από το συναίσθημα. Με την ευνοϊκή σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 30/4 ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Είναι σημαντικό να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και να μείνετε μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει με μια διάθεση να επικοινωνήσετε προς τα έξω τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις βαθύτερες ανάγκες σας, αφού στις 27/4 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία. Θα μπορέσετε λοιπόν να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βαραίνουν και θα διαπιστώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας θα είναι πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας και να σας κατανοήσει, Από το Σάββατο 30/4 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία θα είναι άκρως βοηθητική για εσάς. Το επόμενο διάστημα θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με θετική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Αυτή η θέση του Ερμή ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τα ταξίδια, καθώς και τις επαφές με άτομα από το εξωτερικό, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα σας χωρίζει απόσταση, αλλά θα υπάρχει έντονη εγκεφαλική χημεία. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να βγείτε για λίγο έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ρισκάρετε και να αφήσετε τους άλλους να σας δείξουν νέα μονοπάτια. Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου σηματοδοτεί κομβικές αλλαγές που αφορούν τις συναισθηματικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση στις βαθύτερες ανάγκες σας και στην ψυχολογία σας και να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι με κάποιο τρόπο προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν ή να σας κρατήσουν πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, η εβδομάδα αυτή μπορούμε να πούμε ότι θα είναι καθοριστική για τα ερωτικά σας ζητήματα και τις σχέσεις σας. Την Τετάρτη 27/4 το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και τα θέλω στο ταίρι σας και θα λάβετε την υποστήριξη και την αποδοχή που επιζητάτε. Την ίδια ημέρα, η ειδυλλιακή σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει άκρως ρομαντικές στιγμές. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να μπει τώρα στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε απίστευτη έλξη και θα σας κάνει να νιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα. Μην ξαφνιαστείτε εάν ένα πρόσωπο σας κάνει ερωτική εξομολόγηση ή εκφράσει την επιθυμία να σας προσεγγίσει. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκφράσετε τα θέλω σας ο ένας στον άλλον, χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, μιας και ο Ποσειδώνας συνδέεται με ψευδαισθήσεις και εξαπάτηση, προσπαθήστε να μην αγνοείτε προειδοποιητικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιον, ιδιαίτερα εάν αυτό το άτομο έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σας και δεν έχετε ολοκληρωμένη άποψη. Από τις 30/4 με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στον άλλον ακόμα και τις πιο σκοτεινές σας σκέψεις. Μην αφήσετε όμως εμμονές και ανασφάλειες να σας επηρεάσουν στη λήψη αποφάσεων. Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας (και ίσως από τα πιο σημαντικά ολόκληρου του έτους) είναι η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 30/4. Η έκλειψη αυτή θα φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις ή στον γάμο σας, αφού θα φέρει αποκαλύψεις και νέα δεδομένα τα οποία θα σας ωθήσουν σε ριζικές αλλαγές και αναθεωρήσεις. Με τον Ουρανό να συμμετέχει σε αυτή την έκλειψη, το ζητούμενο είναι η απελευθέρωση, επομένως ξαφνικοί χωρισμοί και ρήξεις είναι πιθανά σενάρια αυτών των ημερών, όπως επίσης και μια νέα συναρπαστική σχέση η οποία μπορεί να έρθει από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Τετάρτη 27/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια πολύ γλυκιά όψη, η οποία θα σας βοηθήσει όχι μόνο να συμφιλιωθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αλλά και να τα εκφράσετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι πολύ πιο ήρεμο και γαλήνιο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση από κάποιο άτομο. Από τις 30/4 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέσα στο επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν μέσω του διαλόγου. Είναι σημαντικό να είστε διπλωματικοί και αντικειμενικοί απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, εάν χρειαστεί, προκειμένου να βρείτε μια χρυσή τομή. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 30/4 στους Ιχθύς θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τον σύντροφο σας. Κάντε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα λοιπόν και εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και τη στοργή σας. Εάν είστε σε σχέση, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να τον-η συστήσετε στους δικούς σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί μπορεί να προκύψει μια πολύ όμορφη γνωριμία ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφη και χαλαρή διάθεση, αφού στις 27/4 θα κορυφωθεί ένα ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Δία. Αυτή η όψη φέρνει για εσάς ερωτικό παιχνίδι, φλερτ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα σας ανανεώσουν. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφο σας ή να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν προστριβές και εντάσεις, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον σε βάθος. Η εξίσου βοηθητική σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 30/4 θα φέρει όμορφες συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε κάνοντας ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην κάνετε υπερβολές ή να υποσχεθείτε πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό και στην έξαψη της στιγμής. Ωστόσο, αυτό το αρκετά χαλαρό κλίμα θα έρθει να το ταράξει η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται αργότερα την ίδια ημέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η έκλειψη θα φέρει νέα δεδομένα στις ερωτικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποστασιοποιηθείτε από κάποιους ανθρώπους ή να διακόψετε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί. Γενικώς, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως διστάζατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 27/4 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν ή σε θέματα σπιτιού. Εάν λοιπόν κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε μια διαδικασία μετακόμισης ή συγκατοίκησης, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Από τις 30/4 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, αφού θα φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες, διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και ευχάριστες επαφές. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικές επαφές, καθώς μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, αυτή η θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να εκφράσετε πιο άμεσα τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού ή βαθιές συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με έναν/μια πρώην ή θα νιώσετε εσείς την ανάγκη να αναμοχλεύσετε το παρελθόν προκειμένου να πάρετε κάποιες απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει τώρα να αναλογιστείτε ποιους ανθρώπους αξίζει να έχετε κοντά σας και από ποιους θα πρέπει να πάρετε απόσταση, αφού δεν σας προσφέρουν πλέον συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει με ένα όμορφο εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Ταύρο και τον Δία από το δικό σας ζώδιο στις 27/4. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει μια ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα είναι πολύ δύσκολο να τα βάλετε στην άκρη και να σκεφτείτε λογικά. Το κλίμα θα είναι άκρως ρομαντικό και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και τις ανασφάλειες και να εκφράσετε τον έρωτα σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Μπορεί βέβαια και εσείς να είστε οι αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης ή να μπει τώρα στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε πρωταγωνιστές-ριες σε παραμύθι. Μιας και αυτές τις ημέρες η εξαπάτηση καραδοκεί, θα είναι καλό να μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και να κρατάτε μικρό καλάθι ειδικά απέναντι σε ανθρώπους που υπόσχονται πολλά και πραγματοποιούν λίγα. Από τις 30/4 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και θα εγκαινιάσει μια πιο εσωστρεφή και ήσυχη περίοδο για εσάς. Μέσα στον επόμενο μήνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Στις 30/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο δικό σας ζώδιο κλείνει αυτή την εβδομάδα με ιδανικό τρόπο για εσάς, αφού η διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ερωτική και θα νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε τώρα προς τα έξω θα είναι πολύ εύκολο να γοητεύσετε και να μαγνητίσετε τους άλλους, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και να έχετε ένα μέτρο σε ό,τι κάνετε.