Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Απριλίου, είναι έντονη και ανατρεπτική, αφού δέχεται την επιρροή του επαναστάτη Ουρανού και του πολεμοχαρή Άρη, ενώ ο κυβερνήτης της, η Αφροδίτη, είναι σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία. Οι ενέργειες αυτών των πλανητών αποτελούν ένα ισχυρό «κοκτέιλ» δημιουργικότητας, φαντασίας, καινοτομίας, ανατροπής και δύναμης. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, αλλά η δεύτερη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αφού την πρώτη έκλειψη σε αυτόν τον άξονα την είχαμε τον Νοέμβριο του 2021. Οι εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 και θα κληθούμε να μάθουμε την ισορροπία μεταξύ δούναι και λαβείν, αλλά και να ανακαλύψουμε τις δικές μας ανάγκες και αξίες ως άτομα.

Η επιρροή

Όλες οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και συνειδητοποιήσεις. Συνήθως οι Σεληνιακές σε ένα πιο ψυχολογικό, εσωτερικό και υποκειμενικό επίπεδο, ενώ οι Ηλιακές φέρνουν στο φως αυτές τις συνειδητοποιήσεις και τις μετατρέπουν σε ενέργεια και δράση, ή κάποιο γεγονός μας αναγκάζει να κάνουμε τις όποιες αλλαγές. Όπως είναι κατανοητό, οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης θα έχουν πραγματική σημασία για το παρακάτω της ζωής μας. Οπότε, σκεφτείτε με προσοχή ποιες μάχες θα δώσετε και ποιους κύκλους θα κλείσετε.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10° 28′ του Ταύρου και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τις 8 έως τις 12 μοίρες των ζωδίων ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες που έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη μπορεί να πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου, αλλά τα αποτελέσματα της επιρροής της μπορεί να γίνουν αισθητά έως και έξι μήνες μετά την ημερομηνία της έκλειψης. Μια παρόμοια Έκλειψη Ηλίου σημειώθηκε στις 29 Απριλίου 2014, οπότε σκεφτείτε τι συνέβη τότε στη ζωή σας και πώς σας επηρέασε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουν τα ίδια πράγματα, αλλά ο τομέας που θα επηρεαστείτε θα είναι ο ίδιος. Αν λοιπόν, για παράδειγμα, βιώσατε τότε μια οικονομική καταστροφή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα και τις συμφωνίες σας. Ή αν υπήρξε κάποιο γεγονός που κλόνισε τον γάμο σας θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα, διότι ίσως κληθείτε να λάβετε κάποιες αποφάσεις ή μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα να σας αποδιοργανώσουν. Αν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι των αναμνήσεων, η τελευταία σειρά εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού συνέβη από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Οκτώβριο του 2014, από τον Νοέμβριο του 1993 έως τον Οκτώβριο του 1995, από τον Μάιο του 1984 έως τον Απρίλιο του 1986 και από τον Μάιο του 1975 έως τον Νοέμβριο του 1976. Όπως όλες οι εκλείψεις έτσι κι αυτή δημιουργούν τάση για ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό ή γεωφυσικό επίπεδο σε παγκόσμιο επίπεδο ανάλογα με τις περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο.

Ο συμβολισμός και οι όψεις

Το ζώδιο του Ταύρου, που πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη, σχετίζεται με θέματα που αφορούν τα οικονομικά, τις αξίες μας, την ιδιοκτησία, τους φυσικούς και υλικούς πόρους, τα προσωπικά υπάρχοντα, την αυτοπεποίθησή μας, την επιθυμία για ασφάλεια, την άνεση και τις απολαύσεις και αντιστέκεται στην αλλαγή. Αυτή η έκλειψη όμως αφορά μακροπρόθεσμες αλλαγές και νέα ξεκινήματα σχετικά με όλα αυτά τα θέματα. Μάλιστα, επειδή ταυτόχρονα με τη έκλειψη έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία και η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, αυτό την καθιστά ακόμα πιο σημαντική ως επιρροή. Επίσης, η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, που σημαίνει ότι οι αλλαγές μπορεί να είναι απότομες και ξαφνικές, αλλά και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε βρίσκοντας ευφάνταστους και πρωτότυπους τρόπους και λύσεις. Ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα μας δώσει τη δύναμη και την αντοχή να επιτύχουμε τις αλλαγές, αλλά και την ορμή για τα νέα ξεκινήματα που θέλουμε να κάνουμε.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη θα μας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και τα υπάρχοντα μας και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Επίσης, να εξετάσουμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημά μας ή να κερδίσουμε δύναμη και εξουσία και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε βελτιώσεις και να επιδιώξουμε ευκαιρίες που μας ωφελούν. Ο Ταύρος κυβερνά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, επομένως μπορούμε να εργαστούμε για να νιώθουμε πιο σίγουροι γι’ αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό που είμαστε, και όσο βελτιωνόμαστε τόσο πιο σίγουροι θα νιώθουμε για τον εαυτό μας. Θα πρέπει λοιπόν να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις, για να αυξήσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να απομακρύνουμε άτομα ή καταστάσεις που δεν μας βοηθούν στο να πηγαίνουμε μπροστά ή που μας δίνουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

Το ζητούμενο και οι αλλαγές

Μερικές φορές επειδή εθελοτυφλούμε ή δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη βολή μας, οι εκλείψεις μας αναγκάζουν να δούμε την πραγματικότητα, φέρνοντας γεγονότα που μας ξεβολεύουν και μας πιέζουν να επαναξιολογήσουμε τα πράγματα. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει ένας φόρος ή κάποιο αναγκαστικό έξοδο που θα μας οδηγήσει να κοιτάξουμε σε βάθος τα οικονομικά μας και να οργανώσουμε αλλιώς τη διαχείριση τους ή να αναγκαστούμε να μετακομίσουμε ή να αναλάβουμε τις ευθύνες της ζωή μας μετά από κάποια απώλεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2023) θα μάθουμε τι σημαίνει η ισορροπία όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά μας και σε ό,τι μας εξασφαλίζει ασφάλεια σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να λάβουμε μέτρα για τη διαχείριση των οικονομικών μας, των χρεών ή των φόρων μας, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε κατά πόσο κερδίζουμε αυτό που αξίζουμε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκλείψεις θα μας ωθήσουν να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας και να κατανοήσουμε ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την πρόοδο μας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μας καλεί να επενδύσουμε στον εαυτό μας, στα ταλέντα μας, στις ικανότητες σας και να μην ψάχνουμε την αξία μας μέσω των άλλων ή μέσω της ύλης. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε δημιουργήσει και να επενδύσουμε στους στόχους μας με ισχυρή θέληση, πείσμα, συνέπεια και υπομονή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας και βέβαια να απλοποιήσουμε τη ζωή μας και να βρίσκουμε την ευτυχία στις απλές απολαύσεις και στις δραστηριότητες που μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση και το σώμα μας.

Η Ηλιακή Έκλειψη θα μας γεμίσει με έντονη επιθυμία για δράση, ωστόσο είναι σημαντικό να μην βασιζόμαστε και να μην συμπεριφερόμαστε εγωιστικά, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεων μας στους άλλους. Το ζητούμενο είναι μια υγιής αυτοπεποίθηση και όχι η εγωπάθεια. Η έκλειψη θα βγάλει στο φως και τα λάθη του παρελθόντος, γι’ αυτό με σύνεση και ειλικρίνεια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε σωστές βάσεις. Εξάλλου, επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται κοντά στις μοίρες που βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Ταύρο, θα νιώθουμε ότι μέσα από τις αλλαγές ωριμάζουμε και βελτιωνόμαστε και η συμμετοχή του Ουρανού θα μας δίνει την αίσθηση της προόδου. Όμως θα πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν υπό το πρίσμα της λογικής και όχι του ρίσκου. Θα κληθούμε λοιπόν να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε σχέσεις ή στόχους ή αν θα πρέπει να τα εγκαταλείψουμε και να αφοσιωθούμε σε άλλα πιο κατάλληλα.

Η έκλειψη των ευκαιριών

Καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της έκλειψης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς θα απαλύνει κάπως τις πιο αντίξοες επιρροές και σε κάποιους μπορεί να φέρει και κάποια σημαντική ευκαιρία προόδου και εξέλιξης. Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν προκύψει με αυτή την έκλειψη φαίνεται ότι στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για μας. Εκτός των ευκαιριών αυτή η έκλειψη μπορεί να μας οδηγήσει στην υλοποίηση κάποιων επιθυμιών και στόχων που είχαμε καιρό τώρα.

Ας δούμε ποια 4 ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο:

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 30 Απριλίου και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, καθώς όλες οι εκλείψεις μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 θα σχηματίζονται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό. Ήδη οι δονήσεις έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη έκλειψη που έγινε στο ζώδιο σας στις 19/11/21 και τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε άλλη μια. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη ίσως κλονίσει την αυτοπεποίθηση σας και σας γεμίσει με νεύρα, θυμό, άγχος και σύγχυση. Ίσως γίνουν ξαφνικά κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ταράξουν και δεν θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε ή μπορεί κάποιες σχέσεις και συνεργασίες να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής και να χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για την πορεία τους. Δεν είστε ένα ζώδιο που αρέσκεται στις αλλαγές, αλλά ίσως ήρθε η στιγμή για να προχωρήσετε παρακάτω και να αφήσετε πίσω σας τα βαρίδια. Όσο αντιστέκεστε στις αλλαγές τόσο τα γεγονότα θα σας πιέζουν να τις κάνετε. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε ούτε να οργίζεστε και να ξεσπάτε. Αυτό που χρειάζεται είναι ρεαλισμός και ψυχραιμία. Ό,τι και αν ακούσετε, ό,τι και αν μάθετε, όσο και αν σας επηρεάζει, πρέπει να το διαχειριστείτε με σύνεση και όχι με άρνηση, διότι μπορεί πίσω από το φαινομενικό ξεβόλεμα να κρύβεται κάτι πολύ θετικό. Αν όλα όσα συμβαίνουν τα κρίνετε εν θερμώ, τότε σίγουρα δεν θα μπορέσετε να κάνετε τις σωστές κρίσεις και να λάβετε τις ορθές αποφάσεις και θα κάνετε και κακό στην υγεία σας, αφού η πίεση θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και μην φοβάστε το καινούριο. Η σύνοδος της Αφροδίτης, που είναι εκτός από κυβερνήτης σας και κυβερνήτης της έκλειψης, με τον Δία σίγουρα θα σας φέρει κάποιο «δώρο», αρκεί να είστε σε θέση να το δεχτείτε. Μπορεί να παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά και να γνωρίσετε νέα άτομα που θα συμβάλλουν στην ευτυχία ή την επιτυχία στη ζωή σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Τους τομείς της οικογένειας, του σπιτιού και της καριέρας βάζει στο στόχαστρο της η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο και οι ανατροπές, έστω και αν είναι για καλό, θα σας ταράξουν. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να χρειαστεί να συμβάλετε για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και να κάνετε μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση ή πιθανώς και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή να αποφασίσετε να εργαστείτε από το σπίτι σας, είτε μέσω τηλεργασίας είτε να κάνετε το σπίτι σας έδρα για την επιχείρησή σας. Όσο και αν οι εκλείψεις πολλές φορές μας ξεβολεύουν, πάντα μας δίνουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθούμε και να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθήσουν στην πρόοδο μας. Η συγκεκριμένη έκλειψη, επειδή εμπλέκεται και ο Ουρανός, μπορεί να σας δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν στον τομέα της καριέρας και επειδή η Αφροδίτη, που είναι και ο κυβερνήτης της έκλειψης, είναι σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία, μπορεί να έχετε μια ξαφνική προαγωγή, μια σημαντική πρόταση ή μπορεί να κλείσετε μια δουλειά με έναν μεγάλο πελάτη αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή και να αλλάξετε εντελώς αντικείμενο δουλειάς και να ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει. Από την άλλη, μπορεί στην εταιρεία που εργάζεστε να ανακοινώνεται ξαφνικά ότι γίνονται αλλαγές ή περικοπές και να αγχώνεστε, αλλά να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και μπορεί να φέρει έντονη αναστάτωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας μέσα στα επόμενα δυο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του 2023, αφού τότε θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα σας. Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη έκλειψη, επειδή εμπλέκεται τόσο ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης και των ανατροπών, όσο και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης, μπορεί να δημιουργηθεί από το πουθενά ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα και να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που εμπιστεύεστε κινείται πίσω από την πλάτη σας και να νιώθετε προδομένοι. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Τα σενάρια όμως δεν είναι μόνο αρνητικά, καθώς μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος και να θέλετε να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω ή με την ορμή και τη δύναμη που σας διακατέχει να διεκδικήσετε μια καλή θέση στη δουλειά σας και βέβαια καλύτερες απολαβές. Εξάλλου και ο μοντέρνος σας κυβερνήτης ο Πλούτωνας σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη και αυτή η όψη κάτι καλό σας επιφυλάσσει, οπότε και εμπόδια να δημιουργηθούν εσείς θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να μην αφήσετε πίσω σας καμένη γη από τα νεύρα σας. Και επειδή θα είστε βιαστικοί και στα κόκκινα, θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Ταύρο, σε ένα σταθερό ζώδιο όπως το δικό σας, και σας αφορά άμεσα, αφού ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, είναι σε σύνοδο με την έκλειψη που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Οι εξελίξεις λοιπόν και στα δύο μέτωπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ίσως κάπως απρόβλεπτες ή ξαφνικές, αλλά όχι απαραίτητα αρνητικές. Μπορεί για κάποιους από εσάς να έρχεται το τέλος σε μια συνεργασία ή μια νέα πρόταση για δουλειά ή να αποφασίζετε ξαφνικά να αλλάξετε πορεία πλεύσης στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται να κάνουν μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά. Μπορεί όμως και να συμβεί κάτι στον χώρο εργασίας, όπως για παράδειγμα να φύγει ένας-μια συνάδελφος και να πρέπει να καλύψετε εσείς το κενό και αυτό να σας αναστατώνει. Από την άλλη, μπορεί οι εξελίξεις να αφορούν το κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε ή απλά να ασχοληθείτε με το οίκημα που διαμένετε και να το ανακαινίσετε. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ή μια αλλαγή στον χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε τη δική σας οικογένεια και να ψάχνετε σπίτι με τον-ην σύντροφό σας. Όμως, έκλειψη είναι αυτή και μπορεί να φέρει προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε και διεκδικείτε, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές, για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επειδή ταυτόχρονα θα έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθύς κι εφόσον η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης της έκλειψης μπορεί να προκύψει κι ένα θετικό σενάριο αυτές τις μέρες που αφορά στον οικονομικό τομέα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.