Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/10/2022 – 30/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/10/2022 – 30/10/2022

H τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα είναι και η πιο επεισοδιακή του μήνα αφού ξεκινάει με ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από τη μερική Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10/2022. Αυτή η έκλειψη μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και να παλέψουμε με τις εμμονές και τις ανασφάλειες που μας κρατάνε πίσω. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα σχέσεων και μας κάνει να αναρωτηθούμε εάν το άτομο που έχουμε δίπλα μας αξίζει τελικά τον χρόνο και την ενέργεια μας. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με καταστάσεις κρίσης και μεταμόρφωσης, επομένως εάν συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, ακόμα κι αν μια τέτοια απόφαση είναι οδυνηρή ή έχει απώλειες. Στις 27/10/2022 το τρίγωνο Ερμή-Άρη μας χαρίζει θάρρος και αποφασιστικότητα και είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε με ειλικρίνεια τις σκέψεις μας ή να αναλάβουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Στις 28/10/2022 ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας, θα κάνει μια τελευταία είσοδο στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2022. Ο Δίας σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα και να φέρει περισσότερη κατανόηση, ενσυναίσθηση και συμπόνια μέσα στις σχέσεις μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσουμε να εκφράσουμε την πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά μας και θα μας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσουμε και να δώσουμε συγχώρεση. Στις 29/10/2022 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 17/11/2022. Τώρα οι συζητήσεις θα γίνουν πιο ουσιαστικές και θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας και τα πιο κρυφά συναισθήματα μας. Μπορεί να είμαστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε λόγια που ακούμε, όμως δεν θα πρέπει να μας κατακλύσουν οι εμμονές και οι φοβίες. Στις 30/10/2022 ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 12/01/2022. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε σχετικά με τις κινήσεις μας ή τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στα ερωτικά μας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσουμε ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας, επομένως δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να πάρουμε πρωτοβουλίες ή να κάνουμε νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με την Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις πιο βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις. Η έκλειψη αυτή μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές συνειδητοποιήσεις, όμως θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δε λειτουργεί πλέον. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια τοξική κατάσταση και αισθάνεστε ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αναλογιστείτε εάν αξίζει να συνεχίσετε έτσι ή αν θα πρέπει να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Στις 27/10 το τρίγωνο Ερμή-Άρη είναι μια εξαιρετική όψη για επαφές, γνωριμίες, αλλά και συζητήσεις, αφού θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα θέλω σας. Στις 29/10 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας σε πνευματικό επίπεδο και θα σας δείξει σε ποια άτομα αξίζει να ανοιχτείτε και να αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Από τις 30/10 η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους σάς καλεί να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις επαφές σας μέσα στο επόμενο διάστημα, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και να παρεξηγηθείτε με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς, αγαπητοί Ταύροι, αφού η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την προσωπική σας ζωή και σας δείχνει ξεκάθαρα ποια άτομα αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται δίπλα σας και ποια όχι. Καλείστε λοιπόν να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα και, αν χρειαστεί, να απομακρυνθείτε από προβληματικές καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους. Από τις 28/10 ο Δίας θα εισέλθει ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές απόψεις, ιδέες και ενδιαφέροντα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εμπλακείτε μέσα σε καινούριες ομάδες και παρέες. Στις 29/10 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 17/11 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με το ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Είναι σημαντικό να κάνετε υποχωρήσεις και να μην επιμένετε στο δικό σας, εάν θέλετε να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εβδομάδα αυτή εμπεριέχει παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις ή τολμηρές συζητήσεις οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 27/10 θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας με θάρρος και ειλικρίνεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, μη διστάσετε να στείλετε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Αργότερα την ίδια ημέρα βέβαια κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα και δεν αποκλείεται κάποιους από εσάς να σας κατακλύσουν οι αρνητικές σκέψεις και οι αμφιβολίες για το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε την καχυποψία σας ή τις εμμονές που προέρχονται από δικές σας ανασφάλειες και κάντε έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας που μπορεί να σας δώσει πολλές απαντήσεις. Το σημαντικότερο γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 30/10/22 έως και τις 12/01/23. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας. Ωστόσο, τα νεύρα, η ένταση και ο εσωτερικός αναβρασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε παρορμητικές αποφάσεις ή σε έντονα ξεσπάσματα, επομένως προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Τώρα οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα λήξουν οριστικά μια κατάσταση που δεν προχωράει πλέον και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν πλέον έξαψη και ενθουσιασμό και δεν σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδικοί. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας φέρει σε επαφή με βαθιά συναισθήματα. Στις 27/10 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί και απομακρυνθείτε από άτομα που προσπαθούν να επιβληθούν. Από τις 29/10 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε με θάρρος και αμεσότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να φλερτάρετε, να βγείτε ραντεβού και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί ένα πολύ κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά την οικογένεια και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Oι ημέρες αυτές θα είναι αρκετά φορτισμένες και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά συναισθήματα, αλλά και με σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τα κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως είναι η στιγμή να αποδεσμευτείτε οριστικά από συνήθειες και ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επώδυνο. Στις 27/10 το τρίγωνο Ερμή-Άρη είναι μια ιδανική όψη για να κάνετε νέες γνωριμίες, να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να ανταλλάξετε μηνύματα, αλλά και απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα. Η επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι το παν, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και εκφράστε αυτά που σκέφτεστε. Από τις 29/10 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα έρθετε πιο κοντά με τα άτομα της οικογένειας σας. Από τις 30/10 ο Άρης γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, στον οίκο που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να ακούσετε κουτσομπολιά μέσα σε παρέες ή να συγκρουστείτε με φίλους ή με άτομα από το διαδίκτυο, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού ο Δίας θα περάσει για μια τελευταία φορά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12. Με τον πλανήτη της τύχης μέσα στον οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες, τώρα θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εάν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, αυτή η θέση του Δία θα φέρει στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Από τις 29/10 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα εγκαινιάσει μια πιο επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Συζητήσεις, επαφές και ραντεβού θα γεμίσουν το καθημερινό σας πρόγραμμα και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια τις σκέψεις σας στους άλλους. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από τον διάλογο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται για λίγες ακόμα ημέρες στο δικό σας ζώδιο και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει δύο πολύ σημαντικές όψεις που θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Στις 27/10 το τρίγωνο Ερμή-Άρη θα σας χαρίσει θάρρος αποφασιστικότητα, αλλά και αισιοδοξία. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα και να κάνετε νέα ξεκινήματα, χωρίς να σας φοβίζουν οι συνέπειες ή η πιθανότητα της αποτυχίας. Το πιθανότερο βέβαια τώρα είναι να κερδίσετε αυτό που θέλετε στον έρωτα, επομένως μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα μπορεί μέσα στην εβδομάδα να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας ή με άτομα από την οικογένεια σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να αποκαλυφθούν μυστικά που κρατούσατε καλά κρυμμένα ή να νιώσετε εσείς οι ίδιοι την ανάγκη να μάθετε την πραγματική αλήθεια σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Προσπαθήστε, όσο γίνεται, να είστε λογικοί και ψύχραιμοι αυτές τις ημέρες και μην παρασύρεστε από εμμονές, αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να είστε υπερβολικά αμυντικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες, εξαιτίας άσχημων εμπειριών που είχατε στο παρελθόν. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά μην απομακρύνετε από κοντά σας εκείνα τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και θέλουν να σας γνωρίσουν σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ καθοριστική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί, αφού στις 25/10 πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο. Θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις, δοκιμασίες, αλλά και σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις σχέσεις σας. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα τώρα και θα σας κατακλύσουν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αποκαλύψεις και να έρθει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας που προσπαθούσατε με κάθε τρόπο να κρύψετε από τους άλλους. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω και να βγάλετε από τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους ή άτομα που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας κύκλος κλείνει κι ανοίγει ένας νέος και μετά από αυτή τη δοκιμασία θα είστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Άλλωστε, στις 28/10 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση πολύ ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Στις 29/10 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα μέσα από τον διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

O Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ερμή στις 27/10. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας, αφού μπορεί να ακούσετε επιτέλους τα λόγια που θέλατε τόσο καιρό ή να βρείτε εσείς το θάρρος να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο άλλο πρόσωπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα φίλων. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Στις 28/10 ο Δίας θα επιστρέψει στο ζώδιο των Ιχθύων και μέχρι τις 20/12 θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτή λοιπόν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση και γενικώς να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε ειρήνη με άτομα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Ωστόσο, από τις 30/10 ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στις σχέσεις σας, ειδικά εάν καταπιέζετε τον θυμό σας και δεν εκφράζετε τα θέλω σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην ξεχνάτε ότι μόνο μέσα από τον διάλογο θα μπορέστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικότερο αστρολογικό θέμα αυτής της εβδομάδας είναι η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στις 25/10. Εφόσον αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως θα φέρει ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον κοινωνικό σας περίγυρο και τις φιλικές σας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι σας ταιριάζουν πραγματικά και ποιοι στέκονται στο πλάι σας ως σύμμαχοι και υποστηρίζουν τα σχέδια και τα όνειρα σας. Από την άλλη πλευρά θα πάρετε απόσταση από ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς ή αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα, μπορεί να είναι καθοριστική για εσάς και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Στις 27/10 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει σκληρά λόγια, εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν τον/ην κρίνετε και πριν βγάλετε συμπεράσματα. Στις 28/10 ο Δίας επιστρέφει μέχρι τον Δεκέμβριο στους Ιχθύς και θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία με τους άλλους. Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 29/10 και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να συμφιλιωθείτε με φίλους και να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη για εσάς, αφού στις 25/10 πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και σας καλεί να σταθείτε στα πόδια σας και να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Αυτή η έκλειψη σας φέρνει νέα δεδομένα στην κοινωνική σας ζωή και στην καριέρα σας, αλλά και επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες. Όλη αυτή η κατάσταση βέβαια θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή, επομένως θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραμελήσετε τον σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα. Στις 27/10 το τρίγωνο Ερμή-Άρη θα σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι και να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τα θέλω σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ημέρα για να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας. Ωστόσο, από τις 30/10 ο Άρης γυρνάει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 12/1/23 θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα ερωτικά ζητήματα. Μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο ή να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται από τους άλλους, κάτι που θα σας δημιουργήσει θυμό και ένταση. Προσπαθήστε λοιπόν να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και λίγο πριν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό στις 27/10. Αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και τις ανάγκες σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αμεσότητα. Αυτές τις ημέρες μπορεί να γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις ή να νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχα σας ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το σημαντικότερο όμως γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας. Από τις 28/10 έως και τις 20/12 θα φιλοξενήσετε για τελευταία φορά τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης και θα νιώσετε ξανά αισιόδοξοι και ευδιάθετοι. Θα ανακτήσετε σιγά – σιγά την αυτοπεποίθηση σας και θα πάρετε ρίσκα που προηγουμένως μπορεί να διστάζατε. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ καλή εξέλιξη, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας, να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Ωστόσο, από τις 30/10 ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Εάν για κάποιο λόγο αισθάνεστε θυμό απέναντι στον σύντροφο ή σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, είναι προτιμότερο να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του/ης, παρά να το κρατάτε μέσα σας και να ξεσπάσετε σε ανύποπτη στιγμή με άτσαλο τρόπο.