Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25/10/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25/10/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25/10/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει το δεύτερο σετ εκλείψεων της φετινής χρονιάς, το πρώτο ήταν πριν έξι μήνες περίπου, και ήρθε η ώρα για το σύμπαν να πατήσει το γκάζι και να ξεκινήσουν οι αλλαγές μεγάλης κλίμακας στη ζωής μας. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι σιγά σιγά θα δούμε τον κόσμο να αλλάζει, να «σβήνει» και να αναγεννάται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Οι αλλαγές θα συμβούν σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κληθούμε να εξελιχθούμε, να αφήσουμε πίσω μας το φθαρμένο και το παλιό και να κάνουμε μια νέα αρχή, ο καθένας στον τομέα που τον επηρεάζει η συγκεκριμένη έκλειψη.

Κάθε τέλος μια αρχή

Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, ενώ οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και ολοκλήρωση, άρα θα πρέπει να κλείσουν κάποιοι κύκλοι για να δημιουργεί χώρος για το καινούριο. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10/2022, είναι έντονη και φέρνει μαζί της μια αισθησιακή ατμόσφαιρα γεμάτη ίντριγκες και μυστήριο, που οδηγούν σε αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Όπως είναι κατανοητό, οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης θα έχουν πραγματική σημασία για το παρακάτω της ζωής μας. Οπότε, σκεφτείτε με προσοχή ποιες μάχες θα δώσετε και ποιους κύκλους θα κλείσετε.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2° 0′ του Σκορπιού και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τη 0η έως την 5η μοίρα των ζωδίων αυτών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες που έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη είναι η δεύτερη της χρονιάς, αλλά η τρίτη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αφού την πρώτη έκλειψη σε αυτόν τον άξονα την είχαμε τον Νοέμβριο του 2021. Οι εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 και θα κληθούμε να μάθουμε την ισορροπία μεταξύ δούνε και λαβείν, αλλά και να ανακαλύψουμε τις δικές μας ανάγκες και αξίες ως άτομα. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει πάλι στη ζωή σας ζητήματα που προέκυψαν από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2022 και τα οποία πρέπει να επανεξεταστούν ή να ληφθούν αποφάσεις για την εξέλιξη τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2023) θα μάθουμε τι σημαίνει η ισορροπία όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά μας και σε ό,τι μας εξασφαλίζει ασφάλεια σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να λάβουμε μέτρα για τη διαχείριση των οικονομικών μας, των χρεών ή των φόρων μας, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε εάν κερδίζουμε αυτό που αξίζουμε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκλείψεις θα μας ωθήσουν να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας και να κατανοήσουμε ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την πρόοδο μας. Μια ανάλογη έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό συνέβη στις 25 Οκτωβρίου 2014, οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι έγινε τότε. Σίγουρα δεν θα συμβούν τα ίδια γεγονότα, αλλά ίσως η επιρροή της να αφορά τον ίδιο τομέα της ζωής σας.

Ο συμβολισμός και το ζητούμενο

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θέλει πάθος, δύναμη και έλεγχο και αναζητά το βάθος στις σχέσεις του. Η έκλειψη Ηλίου σε αυτό το ζώδιο είναι μια μοναδική ευκαιρία για να διοχετεύσουμε το πάθος μας σωστά, να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη και να αποκτήσουμε περισσότερο έλεγχο σε ορισμένους τομείς της ζωής ή του εαυτού μας. Επίσης, θα μας βοηθήσει να προσπεράσουμε την επιφάνεια και να ανακαλύψουμε το βάθος στις σχέσεις μας και να διαπιστώσουμε αν όντως μας καλύπτουν συναισθηματικά ή απλά βολευόμαστε. Ακόμη, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε ότι δημιουργούμε εξαρτημένες σχέσεις και να θέλουμε να σπάσουμε τα δεσμά της πίεσης. Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο, δηλαδή να μας πιάσουν οι ανασφάλειες και να νιώθουμε τον φόβο της εγκατάλειψης ή της προδοσίας και να βουλιάζουμε περισσότερο σε χειριστικά παιγνίδια. Όμως το ζητούμενο της έκλειψης είναι να φωτίσει τις συναισθηματικές και οικονομικές μας επενδύσεις μας, να βρούμε τα τρωτά μας σημεία και να κάνουμε βήματα προς την αυτοκυριαρχία και την ενδυνάμωση του εαυτού μας, αντιμετωπίζοντας πράγματα που μας υπονομεύουν και μας αφαιρούν τη δύναμή μας, όπως ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, εθισμούς ή μεγάλα χρέη. Μπορούμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τι λείπει από τη ζωή μας, το οποίο μπορεί να μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, και να σταματήσουμε να κολλάμε σε πράγματα, άτομα και καταστάσεις που λειτουργούν ως δεκανίκια στη ζωή μας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό μας καλεί να επενδύσουμε στον εαυτό μας, στα ταλέντα μας, στις ικανότητες σας και να μην ψάχνουμε την αξία μας μέσω των άλλων ή μέσω της ύλης.

Επιπρόσθετα, επειδή με αυτή την έκλειψη μπορεί να βιώσουμε μια έντονη παρόρμηση και να θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, είναι σημαντικό να αποφύγουμε να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να μην συμπεριφερόμαστε εγωιστικά, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεων μας στους άλλους. Το ζητούμενο είναι μια υγιής αυτοπεποίθηση και όχι η εγωπάθεια. Η έκλειψη θα βγάλει στο φως και τα λάθη του παρελθόντος, γι’ αυτό με σύνεση και ειλικρίνεια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε σωστές βάσεις. Θα πρέπει όμως αυτές οι αλλαγές να γίνουν υπό το πρίσμα της λογικής και όχι του ρίσκου. Θα κληθούμε λοιπόν να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε σχέσεις ή στόχους ή αν θα πρέπει να τα εγκαταλείψουμε και να αφοσιωθούμε σε άλλα πιο κατάλληλα.

Οι όψεις της έκλειψης και οι παγίδες

Η Ηλιακή έκλειψη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη -που μόλις έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού-, τον πλανήτη της αγάπης, του έρωτα, αλλά και των οικονομικών, οπότε τα θέματα που θα μας απασχολήσουν θα αφορούν χρήματα και αισθήματα. Η σύνοδος αυτή μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες, αλλά και να δημιουργήσει εμπάθειες και εμμονές. Όμως τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τη βουτιά στην ψυχή μας και να διαπιστώσουμε αν οι δεσμεύσεις μας είναι ουσιαστικές.

Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Άρης σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία και ο Πλούτωνας σύμφωνα με τη μοντέρνα. Ο Άρης βρίσκεται στη σκιώδη φάση του στους Διδύμους και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος. Οπότε μπορεί να δημιουργεί ένταση και νεύρα, πίεση και ανυπομονησία για αλλαγές. Όμως μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και εξετάσετε την κάθε απόφαση σας σε βάθος. Ο μυστηριώδης και μεταμορφωτικός Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, αλλά και των ορυκτών κοιτασμάτων, θα παίξει και αυτός τον ρόλο του, οπότε σίγουρα έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα θέματα πολιτικής εξουσίας, αλλά και οικονομικών παιγνιδιών που σχετίζονται με την ενέργεια, να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις και να αλλάξουν συσχετισμοί δυνάμεων, αλλά και να κορυφωθούν εμμονές και πολεμικές συρράξεις. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά, να γίνουμε χειριστικοί και ελεγκτικοί με το ταίρι μας ή το αντικείμενό του πόθου μας, να κάνουμε κινήσεις μυστικές και υποχθόνιες για να κερδίσουμε κάτι. Επίσης, η έκλειψη μπορεί να πυροδοτήσει έντονα γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στο πορτοφόλι σας και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας μπορεί να έχετε «εκπλήξεις» σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί λοιπόν από τη μία να εμφανιστούν κέρδη, ευκαιρίες, να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, είτε από μια δεύτερη εργασία είτε από την αλλαγή δουλειάς και μισθού, ή μπορεί να έρχεται ένα μπόνους ή ένα δώρο που να σας ευχαριστήσει πολύ. Από την άλλη όμως υπάρχει η περίπτωση να προκύψει κάποιος φουσκωμένος λογαριασμός ή κάποιο χρέος, μια οφειλή να γίνεται ξαφνικά απαιτητή, ένα δάνειο που δεν εγκρίνεται για κάποιους λόγους, ένα συμβόλαιο οικονομικό που σπάει ή ένα απρόβλεπτο έξοδο που σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, διότι θα βρείτε τρόπους εξασφάλισης των κεκτημένων σας και σύντομα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε την όποια απώλεια. Περιουσιακές διαφορές, αποζημιώσεις, μπόνους, διατροφές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, πριμοδοτήσεις, έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να βγάλετε λαβράκι αν κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες και δεν είστε παρορμητικοί. Όσο διαρκεί η επιρροή της έκλειψης εσείς θα έχετε στο μυαλό σας συνεχώς στα οικονομικά σας και θα ψάχνετε τρόπους, ευκαιρίες ή ιδέες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το εισόδημά σας και να προσθέσουν λίγες επιπλέον νότες πολυτέλειας στη ζωή σας. Εκτός από τα οικονομικά, το φεγγάρι αυτό δεν έρχεται με απειλητικές διαθέσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας, αλλά και στις στενές σας σχέσεις και δεσμεύσεις. Η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά και να μάθετε κάποια κρυμμένα μυστικά για άτομα που σχετίζεστε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε για να μην έχετε παρατράγουδα τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στις σχέσεις σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και μπορεί να φέρει έντονη αναστάτωση. Αυτό το φεγγάρι έρχεται με αναταράξεις, αλλαγές και συνειδητοποιήσεις στην προσωπική σας ζωή και θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ίσως κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση μιας επισημοποίησης σε μια σχέση ή συνεργασία, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να πείτε αντίο και να φύγετε από μια σοβαρή δέσμευση. Το φεγγάρι σας παρακινεί να συνειδητοποιήσετε αν μέσα από τις σχέσεις σας λαμβάνετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε και αναλόγως με τα συμπεράσματα σας να πράξετε τα δέοντα ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας. Αν βάζετε τα θέλω των άλλων πάνω από τα δικά σας, ίσως τελικά να μην αντέξετε την εσωτερική πίεση και να θέλετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, να κάνετε μια αλλαγή, αφού πρώτα δώσετε ένα τέλος στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φυτέψει τον σπόρο της αλλαγής και της αμφισβήτησης και τις αποφάσεις σας να τις πάρετε κοντά στις 8 Νοεμβρίου όταν η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιηθεί το ζώδιο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο αποφεύγετε και αντιστέκεστε στις αλλαγές τόσο επιμηκύνετε το μαρτύριο σας. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 που οι εκλείψεις θα γίνονται στον άξονα του ζωδίου σας πολλά θα έχουν αλλάξει στη ζωή σας θέλετε δεν θέλετε, αφού είναι ο μόνος τρόπο για να εξελιχθείτε. Τις ημέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργηθεί από το πουθενά ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα. Τα σενάρια όμως δεν είναι μόνο αρνητικά, καθώς μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος και να θέλετε να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω ή με την ορμή και τη δύναμη που σας διακατέχει να διεκδικήσετε μια καλή θέση στη δουλειά σας και βέβαια καλύτερες απολαβές. Εξάλλου η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη κάτι καλό σας επιφυλάσσει, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να μην αφήσετε πίσω σας καμένη γη από τα νεύρα σας. Και επειδή θα είστε βιαστικοί και στα κόκκινα, θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 25/10 έρχεται η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και θα σας επηρεάσει τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστροφικές συνήθειες που σας κρατούν πίσω και επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία σας. Αν λοιπόν παραμελείτε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση, ίσως μ’ αυτή την έκλειψη να παρουσιαστεί κάποιο «πρόβλημα» που να σας κινητοποιήσει και να δώσετε περισσότερη σημασία στο σώμα σας. Θα πρέπει να πάρετε απόφαση να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα και να αποκτήσετε μια καθημερινότητα πιο ξεκούραστη που να σας επιτρέπει να ασχολείστε και με πράγματα που σας ευχαριστούν και όχι μόνο με τις υποχρεώσεις σας που σας εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές τόσο στο φαγητό όσο και στις αποφάσεις σας και να μην είστε υπερφίαλοι και ριψοκίνδυνοι στις κινήσεις. Αλλαγές όμως δεν θα έχετε μόνο σε επίπεδο υγείας, αλλά και στα επαγγελματικά. Αν είστε πιεσμένοι στη δουλειά ή το περιβάλλον στην εργασία σας έχει γίνει τοξικό, τότε μπορεί να αποφασίσετε να αποχωρήσετε, ή μπορεί να δεχτείτε μία πρόταση και να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Υπάρχει και η περίπτωση να γίνουν αλλαγές στην καθημερινότητα της δουλειάς σας και να πιεστείτε πολύ. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει ένας νέος προϊστάμενος και να θέλει να γίνονται τα πράγματα διαφορετικά, μπορεί κάποιος συνάδελφος σας να απομακρύνεται από τη θέση του και να σας φορτώνουν τις ευθύνες του, ή μπορεί να γίνονται περικοπές στην εταιρεία που εργάζεστε και να έχετε άγχος και αγωνία για το μέλλον. Όμως δεν είναι όλα τα σενάρια αρνητικά, καθώς μπορεί να υπάρξει τώρα μια νέα πρόταση ή να έχετε εσείς μια εξαιρετική ιδέα για την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής κίνησης και να ξεκινήσετε το ψάξιμο και να τρέχετε και να μην φτάνετε. Ό,τι και αν προκύψει εσείς θα πρέπει προσέξετε πολύ την υγεία σας, διότι η υπερκόπωση σας απειλεί!

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολύ δημιουργική, παθιασμένη και αισθησιακή σε ό,τι αφορά την επιρροή της στο ζώδιο σας. Μάλιστα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας, να καλυτερεύσουν τα οικονομικά σας, ή να απογειωθούν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να νιώσετε μια έκρηξη δημιουργικότητας. Γενικά θα έχετε περισσότερη όρεξη να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να απολαύσετε και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μήνυμα της έκλειψης είναι σαφές και θέλει από εσάς να ανοίξετε την καρδιά σας στην ευτυχία, να νιώσετε αγάπη και φροντίδα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ευχαρίστηση. Θα έχετε έντονη την επιθυμία να βγείτε, να παθιαστείτε και αν βρίσκεστε σε μια σχέση που σας ευχαριστεί και σας καλύπτει ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Αν όμως το ταίρι σας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, δεν σας καταλαβαίνει και κάνει την καθημερινότητα σας δύσκολη και τοξική, τότε μπορεί να δώσετε ένα τέλος και να τη διακόψετε. Νέα πρόσωπα ίσως εμφανιστούν στη ζωή σας ξαφνικά ή παλιότερες καταστάσεις μπορεί να επανακάμψουν σε ερωτικό επίπεδο με αυτή την έκλειψη. Αν είστε γονείς είναι πολύ πιθανό να μάθετε τώρα κάτι για τα παιδιά σας ή να συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Από την άλλη, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποια κρυφή κατάσταση για ένα ειδύλλιο και να σας σοκάρει ή να έχετε κάποια νέα που αφορούν είτε σε μια ερωτική σχέση ή σε ένα φιλικό πρόσωπο και να ταραχτείτε. Προσπαθήστε να μην είστε νευρικοί και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μέχρι να μάθετε ακριβώς τι έχει συμβεί. Προσέξτε την υγεία σας και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα, ιδιαίτερα σε τυχερά παιχνίδια.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Σκορπιό, σε ένα σταθερό ζώδιο όπως το δικό σας, και ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, μπορεί να αλλάζετε δουλειά, πόστο εργασίας ή ακόμη να προκύψει και μια μετακόμιση. Αυτή η έκλειψη θα πυροδοτήσει κάποια συναισθηματικά κενά που υπάρχουν στις οικογενειακές σχέσεις ή σε θέματα καριέρας και ίσως να θελήσετε να απομακρυνθείτε, σωματικά ή μεταφορικά. Αν κάποιος στο σπίτι ή στη δουλειά σάς προκαλεί πόνο, είναι τοξικός, σας στραγγίζει συναισθηματικά ή σας κρατάει πίσω, τότε θα φτάσετε στα όρια σας και θα βάλετε ένα τέλος στο δράμα που ζείτε. Θα θέσετε κανόνες και περιορισμούς και δεν θα επιτρέψετε άλλο να σας απομυζούν και να σας εκμεταλλεύονται. Αν το μήνυμα δεν βρει ευήκοους αποδέκτες, τότε η ρήξη και η απομάκρυνση θα είναι αναπόφευκτη, προκειμένου να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Εσείς έχετε ανάγκη από αγάπη, αποδοχή και θαυμασμό και όχι να βουλώνετε τις συναισθηματικές τρύπες των άλλων. Αν λοιπόν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καλύψουν θα πείτε το αντίο. Αν όμως αντιληφθούν τις ανάγκες σας ίσως ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Το φεγγάρι θα φέρει το κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων της ζωής σας και την έναρξη κάποιων άλλων. Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται το τέλος σε μια συνεργασία ή μια νέα πρόταση για δουλειά ή να αποφασίζετε ξαφνικά να αλλάξετε πορεία πλεύσης στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται να κάνουν μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί οι εξελίξεις να αφορούν το κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε, να ασχοληθείτε με το οίκημα που διαμένετε και να το ανακαινίσετε. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ακινήτου. Επίσης, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε τη δική σας οικογένεια και να ψάχνετε σπίτι με τον-ην σύντροφό σας. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 25/10 έχουμε την πρώτη φθινοπωρινή έκλειψη στον Σκορπιό κι αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε πολύ σε θέματα επικοινωνίας, τι λέτε, τι γράφετε, τι δημοσιοποιείτε και πώς εκφράζεστε, όχι μόνο κατ’ ιδίαν αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις ελλοχεύουν, γι’ αυτό να σκέφτεστε δυο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Η έκλειψη αυτή σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε το μέλλον σας, τους νέους στόχους που έχετε για τις σπουδές ή για τη δουλειά, να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε, να τροποποιήσετε ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό για τη ζωή σας. Ίσως σας δώσει και τη δύναμη να απαλλαγείτε από άτομα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη σας τόσο στη δουλειά σας όσο και στη ζωή σας. Η διαίσθηση σας θα είναι πιο έντονη με αυτή την έκλειψη και καλό είναι να την εμπιστευθείτε, γι’ αυτό αν αισθάνεστε ότι υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που σας χειραγωγούν και προσπαθούν να ρίξουν την αυτοεκτίμησή σας θα πρέπει να τα απομακρύνετε. Γενικά, αυτό το φεγγάρι θα «κάψει» το μυαλό σας, καθώς θα σκέφτεστε και θα αναλύεται πολύ τα πάντα. Όμως το θέμα είναι να βρεθεί ο τρόπος ώστε οι σκέψεις σας να γίνουν πράξεις και όχι μόνο να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια και να σπαταλάτε την ενέργεια σας. Πάντως θα είστε πιο εξωστρεφείς αυτές τις μέρες, πιο κοινωνικοί, θα έχετε όρεξη για βόλτες και ταξίδια και θα κάνετε πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες και ίσως ξαφνικά να λάβετε και ένα θετικό νέο για ένα ακίνητο ή για κάτι που αφορά κληρονομικές υποθέσεις. Μπορεί να παρουσιαστούν και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και αν το προηγούμενο διάστημα εργαστήκατε σκληρά, ίσως τώρα ανταμειφθούν οι κόποι σας και ίσως σας προταθεί και μια προαγωγή. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και στις σχέσεις σας με αδέλφια, γείτονες και άτομα που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, για να μην ανταλλάξετε βαριές κουβέντες.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στα θέματα των οικονομικών φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 και σας υπενθυμίζει ότι οι επιλογές σας και ο τρόπος που ξοδεύετε ή αποταμιεύετε στην πραγματικότητα χτίζουν την οικονομική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο και καλείστε να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το χρήμα, τι εκτιμάτε περισσότερο και αν τα οικονομικά σας καθορίζουν την αυτοπεποίθησή σας και το αίσθημα ασφάλειας που έχετε. Σε γενικές γραμμές δεν είναι αρνητική η έκλειψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε απερίσκεπτοι. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκο ή να προβείτε σε βιαστικές κινήσεις ή συμφωνίες που σχετίζονται με τα χρήματα σας, όσο και αν σας φαίνονται δελεαστικές, χωρίς να έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί η έκλειψη να φέρει ξαφνικά έξοδα ή να παρουσιαστεί κάποιο χρέος από το παρελθόν, για το οποίο δεν υπήρξατε συνεπείς και το αφήσατε στην τύχη του. Επίσης, μην καταφύγετε σε παρορμητικές αγορές και περιττά ψώνια μόνο και μόνο για να φτιάξετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βγείτε περισσότερο εκτός προϋπολογισμού. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την οικονομική σας διαχείριση, να μην κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού, να μην προκαλείτε την τύχη σας στη δουλειά, διότι δεν είναι εποχές για ρίσκα. Όμως, επειδή υπάρχει και η σύνοδος της Ηλιακής έκλειψης με την Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά και κάποια ευκαιρία που να σας δώσει ένα επιπλέον εισόδημα, όπως για παράδειγμα να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή να έρθει στα χέρια σας μία κληρονομιά. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της συνόδου για να προβάλλετε τα ταλέντα σας, για να πουλήσετε τον εαυτό σας και τις υπηρεσίες σας, διότι έχετε πολλές πιθανότητες να εκτιμηθούν. Η έκλειψη όμως σας επηρεάζει και σε συναισθηματικό επίπεδο και ίσως αισθανθείτε ότι οι γύρω σας δεν σας εκτιμούν ή να νιώσετε ανασφάλεια και να γίνετε πιο απαιτητικοί με το ταίρι σας και πιο κτητικοί. Μην πιέζετε όμως τις καταστάσεις και να είστε ψύχραιμοι.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στο ζώδιο σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, διότι ίσως προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να φέρουν εξελίξεις και αλλαγές τόσο προσωπική σας ζωή όσο και στην εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Καταρχάς με αυτό το φεγγάρι μπορεί να νιώσετε ότι περνάτε κρίση ταυτότητας και να θέλετε να μεταμορφωθείτε, να ξαναγεννηθείτε. Δεν είναι κακό αυτό! Εξάλλου αυτή θα είναι μια περίοδος αποδοχής του τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, επιτρέποντας σας παράλληλα να προβείτε στις αλλαγές που θα διαμορφώσουν τη νέα εκδοχή του εαυτού σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας απασχολεί από τον περασμένο Απρίλιο-Μάιο, κάτι που τριβελίζει το μυαλό σας και το σκέφτεστε συνέχεια, ένα άτομο, κάποια κατάσταση που δεν σας αρέσει, δεν σας καλύπτει και θέλετε να το αλλάξετε ή να το εξελίξετε, να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα τελειώσει οριστικά μια σχέση που δεν είχε κανένα μέλλον και να το πάρετε απόφαση να κοιτάξετε παρακάτω, να φύγετε από μια δουλειά που σας πιέζει, να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας και να δεσμευτείτε ή να συζήσετε. Μπορεί όμως με αυτή την έκλειψη να εμφανιστεί από το πουθενά ένας καρμικός έρωτας και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και μην φοβάστε το καινούριο. Εξάλλου οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι σχεδόν αναπόφευκτες μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, όταν και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα σας. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις εκλείψεις και τις εκπλήξεις που τις συνοδεύουν. Όσο αντιστέκεστε στις αλλαγές τόσο θα πιέζεστε. Και αν πιέζεστε εσείς οι Σκορπιοί σας βγαίνει θυμός και νεύρα. Και αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας βγάλει τον κακό σας εαυτό, διότι μπορεί να βγουν οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες στην επιφάνεια. Ενδεχομένως να γίνετε πιο απαιτητικοί και να ζητάτε από το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας να σας δώσουν μεγαλύτερη σημασία, αλλά να το διεκδικείτε με λάθος τρόπο και τελικά να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε ούτε να οργίζεστε και να ξεσπάτε, αυτό που χρειάζεται είναι ρεαλισμός και ψυχραιμία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με την Ηλιακή έκλειψη σίγουρα θα σας φέρει κάποιο «δώρο», αρκεί να είστε σε θέση να το δεχτείτε. Μπορεί να παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 25/10, φαίνεται ότι θα έχετε μια ξεχωριστή γενέθλια χρονιά με θετικές εξελίξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο, να φέρει μνήμες του παρελθόντος ή καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί ακόμη να σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου είτε σε μια δουλειά είτε σε μια σχέση. Αν ήρθε η ώρα να πείτε το αντίο μην το καθυστερείτε καθόλου και μην δίνετε άλλοθι σε ό,τι δεν λειτουργεί στη ζωή σας. Επειδή συνήθως είστε αεικίνητοι και πολύ κοινωνικοί, ίσως αυτές τις ημέρες να νιώθετε κούραση και ατονία και να αισθάνεστε σαν κάποιος να σας έχει βγάλει τις «μπαταρίες» σας και να μην έχετε κέφια για πολλά-πολλά. Μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε από τις πολλές φασαρίες και τους συνωστισμούς και να κάνετε τον απολογισμό για τα πεπραγμένα σας. Ή μπορεί η διάθεση σας να είναι πεσμένη εξαιτίας παρασκηνιακών κινήσεων που γίνονται σε βάρος σας στον χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού και ενδεχομένως να τα μαθαίνετε ξαφνικά και να σας πιάνει απογοήτευση για κάποια πρόσωπα που στο παρελθόν εμπιστευτήκατε είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Όλο αυτό μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά και να φέρει εντάσεις ή μπορεί να βγάλει τις ανασφάλειες και τους φόβους σας στην επιφάνεια. Ενδεχομένως όμως το παρασκήνιο να γίνεται και από εσάς και να έρθετε σε δύσκολη θέση αν αποκαλυφθούν τα κρυφά σας σχέδια ή κάποιες σχέσεις που είναι παράνομες και θα έπρεπε να μείνουν κρυφές. Επειδή συνεχώς θα σκέφτεστε και θα κουράζετε τον εγκέφαλο σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Να βρείτε δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, διότι μόλις χαλαρώσετε θα επιστρέψει η διαύγεια και θα βρείτε «μαγικά» τις λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να αποτινάξετε οτιδήποτε είναι φθαρμένο και παλιό στη ζωή σας, να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες και φοβίες και να δείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με περισσότερη υγεία και ευεξία για σας. Κάντε τις συνειδητοποιήσεις σας, εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και αν χρειαστεί, αποχαιρετήστε και τους ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν ή εκείνους που δεν δίνουν καμία σημασία στα συναισθήματά σας. Τώρα είναι η ώρα να απαλλαγείτε από τοξικές συνήθειες που σας κρατούν πίσω και να αφιερώσετε χρόνο για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας και τη δύναμη σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό και ίσως δημιουργηθούν ξαφνικά κάποιες καταστάσεις που θα φέρουν πάνω-κάτω. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια αλλαγή σε έναν μελλοντικό σας στόχο ή μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία είτε σε προσωπικό είτε σε φιλικό επίπεδο που θα σας ενθουσιάσει. Θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο που θα σας φέρει πιο κοντά σε κάποιο όνειρο σας ή θα λειτουργήσετε στρατηγικά για να καταφέρετε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Η έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δείτε ποιος πρέπει να μείνει στη ζωή σας και ποιος πρέπει να απομακρυνθεί. Από το ίδιο «κόσκινο» θα περάσουν και οι φίλοι, οι συγγενείς και τα άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά. Ίσως νιώσετε κάποια απογοήτευση από τις κινήσεις κάποιου προσώπου και να μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να μάθετε κάτι για κάποιον δικό σας και να εκνευριστείτε πάρα πολύ, να χάσετε την εμπιστοσύνη σας και έρθει η ρήξη μεταξύ σας. Επίσης, μπορεί μια συζήτηση με κάποιον συγγενή, γείτονα ή φίλο να πάρει «φωτιά» από το πουθενά και να καταλήξετε να τσακώνεστε δίχως σοβαρό λόγο και αιτία. Από την άλλη, μπορεί κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο εντελώς ξαφνικά να απομακρύνεται από τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας και να στεναχωριέστε, είτε επειδή πήρε μετάθεση είτε επειδή φεύγει για σπουδές και μετακομίζει κάπου μακριά. Όμως η έκλειψη που σε σύνοδο με την Αφροδίτη κρύβει και κάποιες θετικές εκπλήξεις για εσάς. Μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο ισχυρό πρόσωπο που να σταθεί αρωγός στα σχέδια σας, ή φίλοι και γνωστοί να στηρίξουν τις προσπάθειες και τους στόχους σας, ή να έχετε ένα ξαφνικό έσοδο ή νέο για μια οικονομική δοσοληψία ή να προκύψουν οφέλη από κάποιο ακίνητο και να σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ενδεχομένως να βρείτε και μια ευκαιρία αν αναζητάτε να αγοράσετε κάποιο ακίνητο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 έρχεται με φόρα και ίσως φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα ή στην οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζώδιου σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να χρειαστεί να τρέξετε και να βοηθήσετε για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και να κάνετε μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση. Πιθανώς μπορεί να υπάρξει και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή να αποφασίσετε να εργαστείτε από το σπίτι σας, είτε μέσω τηλεργασίας είτε να κάνετε το σπίτι σας έδρα για την επιχείρησή σας. Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Όσο και αν οι εκλείψεις πολλές φορές μας ξεβολεύουν, πάντα μας δίνουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθούμε και να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθήσουν στην πρόοδο μας. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της καριέρας και επειδή η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με την Ηλιακή έκλειψη, μπορεί να έχετε μια ξαφνική προαγωγή, μια σημαντική πρόταση ή μπορεί να κλείσετε μια δουλειά με έναν μεγάλο πελάτη αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή και να αλλάξετε εντελώς αντικείμενο δουλειάς και να ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει. Από την άλλη, μπορεί στην εταιρεία που εργάζεστε να ανακοινώνεται ξαφνικά ότι γίνονται αλλαγές ή περικοπές και να αγχώνεστε, αλλά να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του και μπορεί από ένα ξαφνικό τέλος να ξεκινήσει μια καινούρια πορεία, μια νέα ζωή. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 25/10 στον Σκορπιό σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας, τη φιλοσοφία, τις αντιλήψεις σας και τους στόχους σας, και ίσως σας δώσει το έναυσμα να ξεπεράσετε τα όρια σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει θέματα που αφορούν σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις, αλλά και θέματα επικοινωνίας και ίσως αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξετε και να εξελιχθείτε πνευματικά. Οπότε ίσως αφήσετε πίσω σας προχωρημένες ιδέες ή και αποφάσεις που είχατε πάρει και πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας μπορεί να έχετε κάποιες αλλαγές στους μελλοντικούς σας στόχους, κι εκεί που νομίζατε ότι είχατε βρει τον δρόμο σας τελικά να επιλέγετε ένα άλλο μονοπάτι που σας εκφράζει περισσότερο. Η έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού σας εμπνέει να εξερευνήσετε, να επεκταθείτε και να αναζητήσετε την αλήθεια και την ουσία στις σχέσεις σας -φιλικές και προσωπικές. Θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, μπορεί να έχετε επαφές με ξένους και εξωτερικό και ίσως σας δημιουργηθεί η επιθυμία να φιλοσοφήσετε κάπως τις καταστάσεις γύρω σας και τελικά να αλλάξετε πεποιθήσεις και τρόπο σκέψης. Η έκλειψη σας ζητά να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πείτε ναι σε ό,τι αφορά την επέκταση των πνευματικών οριζόντων σας. Γενικά, δεν είναι μια έκλειψη αρνητική για εσάς και σε οτιδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε και να είστε και σε θέση να βοηθήσετε και άλλους, όπως για παράδειγμα έναν φίλο ή ένα συγγενικό πρόσωπο. Όμως, πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, να μην ανεβάζετε τόνους σε συζητήσεις με αδέλφια, γείτονες και άτομα που έρχεστε σε καθημερινή επαφή και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι μπορεί από μια κουβέντα σας να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και να μπλέξετε σε παρεξηγήσεις. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.