Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/05/2021 – 30/05/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/05/2021 – 30/05/2021

Μπαίνουμε σε μια ιδιαίτερη περίοδο που κυριαρχούν οι πρώτες εκλείψεις της χρονιάς, αλλά και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους. Η πρώτη έκλειψη, η οποία είναι μια ολική Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/5 στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Οι Σεληνιακές εκλείψεις πάντα δημιουργούν μεγαλύτερη αναστάτωση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη με την Πανσέληνο στον Τοξότη φωτίζει για τα καλά τις αλήθειες στις ερωτικές μας σχέσεις. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας τάση για ανασφάλειες, αβεβαιότητα, εξιδανικεύσεις, αλλά και απογοητεύσεις στα ερωτικά θέματα. Μπορεί να νιώθουμε σίγουροι για τα συναισθήματα μας για κάποιον-α μέχρι να ανακαλύψουμε ότι απλά εξιδανικεύουμε την κατάσταση και βασιζόμαστε πιο πολύ στη φαντασία και τις επιθυμίες μας, παρά στην πραγματικότητα. Σαν να μην έφταναν τόσα παιχνίδια μυαλού, το Σαββατοκύριακο ο Ερμής γίνεται στάσιμος φαινομενικά για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία την Δευτέρα 31/5 και να προσθέσει ακόμη έναν παράγοντα σύγχυσης. Από την άλλη, οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή βοηθούν να δούμε με ένα διαφορετικό τρόπο ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας και στις σχέσεις μας. Φυσικά πολλές φορές φέρνουν και άτομα από το ερωτικό μας παρελθόν στο προσκήνιο. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Αυτά που γνωρίζετε ή πιστεύετε ότι γνωρίζετε για τις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου Κριοί ενδέχεται να αλλάξουν πολύ, καθώς τόσο η πρώτη έκλειψη όσο και η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και ο στάσιμος Ερμής μπερδεύουν κατά πολύ την κρίση σας, δημιουργούν σύγχυση ή άγχος σε όποια φάση κι αν είστε, πολύ δε περισσότερο αν δεν έχετε κάποια δοκιμασμένη και υγιή σχέση στο πλευρό σας. Μπορεί να νομίζατε ότι ξέρετε το ταίρι σας και να ανακαλύψετε ότι σας διαφεύγουν κάποια πράγματα ή μπορεί να νομίζατε ότι κάποιος-α ενδιαφερόταν για σας, αλλά να ήταν μόνο στη φαντασία σας. Ίσως να μην είναι η πιο άνετη εβδομάδα του Μαΐου για σας και πιθανώς να υπάρχουν στιγμές απογοήτευσης στο ερωτικό μέτωπο. Σαφώς δεν προσφέρεται και για καινούριες γνωριμίες με προοπτική. Αν απλώς θέλετε να περάσετε καλά ή να μπείτε σε μια ερωτική ιστορία χωρίς ορίζοντα μόνο με παρόν και πάθος, φυσικά δεν σας εμποδίζει κανείς. Προσέξτε όμως πού επενδύετε. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη έκλειψη του 2021 που πραγματοποιείται την Τετάρτη 26/5 μπορεί να φέρει μια συνειδητοποίηση για την πορεία της ερωτικής σας ζωής και να σας ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με το αν οι βαθύτερες επιθυμίες σας καλύπτονται από τον σύντροφο σας. Μολονότι μπορεί αυτές τις ημέρες να δείχνετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματα σας, η αίσθηση που μπορεί να έχετε είναι ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται θερμά όπως θα θέλατε κι αυτό να σας ρίχνει ψυχολογικά. Από την άλλη, αν έχετε μια υγιή σχέση και τα πράγματα πάνε καλά μπορεί να νιώθετε ότι έρχεστε πιο κοντά και η σχέση σας βαθαίνει ακόμη πιο πολύ. Περισσότερο από την έκλειψη πλήττονται όσοι δεν είναι σε μια σταθερή σχέση ή είναι σε μια σχέση που τους δημιουργεί ακόμη ερωτηματικά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας μπερδέψει σε σχέση με μια νέα γνωριμία και κατά πόσο το ενδιαφέρον είναι φιλικό ή ερωτικό. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα πάει το πράγμα, γι’ αυτό μην πέφτετε με τα μούτρα τώρα. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη η καινούρια εβδομάδα, καθώς είναι κάτω από την κυρίαρχη επιρροή της έκλειψης που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο ωροσκόπιο σας στις 26/5. Οι εκλείψεις λειτουργούν ως δείκτες συνειδητοποίησης και αλλαγών στη ζωή μας. Έτσι αν μια σχέση σας καιρό τώρα υποφέρει, δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης ή νιώθετε ότι δεν σας ενώνει πλέον τίποτε με το άλλο πρόσωπο, τότε η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα τέλος. Από την άλλη, αν όλο κάτι φταίει, αλλά δεν μπορούσατε να καταλάβετε τι είναι αυτό, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φωτίσει τις ελλείψεις, τα κενά στη σχέση και να καταλάβετε τι τρέχει, ώστε να ξέρετε πώς θα το ξεπεράσετε κάνοντας φυσικά από κοινού δουλειά με τον σύντροφο σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει κυρίως όλους όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, μπορεί να σας δημιουργεί σύγχυση. Προσέξτε πολύ σε νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν κάποιος φαίνεται πολύ καλός-ή για να είναι αληθινός-ή. Ο Ερμής γίνεται στάσιμος στο ζώδιο σας πριν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα, κάνοντας την περίοδο απαγορευτική για συναισθηματικές επενδύσεις. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει μια λέξη να περιγράψει αυτή την εβδομάδα σε επίπεδο ερωτικό για σας τους Καρκίνους είναι μάλλον «ανήσυχη», αλλά παράλληλα και κάπως ανούσια, διότι στην πραγματικότητα δεν προχωράει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας ή οι εξελίξεις που υπάρχουν δεν σας δίνουν την ικανοποίηση που θέλετε. Οι Σεληνιακές εκλείψεις σαφώς σας επηρεάζουν περισσότερο, καθώς είστε παιδιά της Σελήνης. Αυτό από μόνο του φτάνει για να σας βάλει σε μια περίεργη διάθεση. Αν λοιπόν δεν είστε σε μια σταθερή σχέση που όλα να βαίνουν καλώς, τότε είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε διλήμματα αυτή την εβδομάδα. Ή μπορεί να πιστεύατε ότι μια νέα γνωριμία είναι η «αδελφή» ψυχή σας και ότι προορίζεστε να είστε μαζί για πάντα, για να έρθει η έκλειψη και να ανακαλύψετε ότι απλώς αυτή ήταν η βαθιά σας επιθυμία και όχι ένα συμπέρασμα βασισμένο στη συμπεριφορά του άλλου ατόμου. Με κάποιο τρόπο η έκλειψη σας προσκαλεί να δείτε κατάματα την αλήθεια. Αν εμπλέκεστε σε μια μυστική ή απαγορευμένη σχέση προσέξτε ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, διότι μπορεί κάτι να αποκαλυφθεί και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε σκάνδαλο. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι γεμάτη εξελίξεις και απρόοπτα, τα οποία επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Η έκλειψη την Τετάρτη φωτίζει τον τομέα του έρωτα και των φλερτ στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, φέρνοντας έντονη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα και πολλά σενάρια φυσικά. Καταρχάς η έκλειψη αυτή φέρνει την αλήθεια στην επιφάνεια για μια ερωτική σχέση ή μια αλήθεια για το πώς νιώθετε εσείς σε αυτή τη σχέση. Από την άλλη, μπορεί να αισθανθείτε συναισθηματική κόπωση ή ακριβώς το αντίθετο να νιώσετε φουλ ερωτευμένοι με κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Στην τελευταία περίπτωση καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί. Καθώς η έκλειψη συνοδεύεται από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που αλλοιώνει πολύ την εικόνα και δείχνει τάση εξιδανίκευσης, θα πρέπει να δώσετε χρόνο στη σχέση να εξελιχθεί και φυσικά όχι να ακούτε μόνο λόγια, κυρίως να βλέπετε πράξεις και τη συνέπεια των λόγων του άλλου. Αυτή η όψη σε συνδυασμό και με τον στάσιμο Ερμή της εβδομάδας μπορεί να δείξει κι ένα ρομαντικό ενδιαφέρον από ένα φίλο-η, πολύ φοβάμαι όμως ότι μάλλον θα μείνει σε πλατωνικό επίπεδο. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου δεν υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ακόμη κι εσείς που είστε σε μια κανονική σχέση μπορεί να νιώσετε κάπως ψυχραμένοι ή αδιάφοροι. Αφενός η έκλειψη που είναι κόντρα με το ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργη διάθεση ή να σας πιάσουν οι ανασφάλειες σας κι από την άλλη μπορεί πιο εύκολα να προκληθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή αίσθηση ότι δεν σας κατανοεί όπως θα επιθυμούσατε. Είναι μια περίοδος που πιο πολύ σας προβληματίζουν οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και την καριέρα, παρά τόσο οι έρωτες, έτσι αν δεν δείχνει κατανόηση για τις αγωνίες σας να εκνευρίζεστε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερου, είναι κάπως επικίνδυνο για νέες γνωριμίες, αφού η τάση σας θα είναι να εξιδανικεύετε το άλλο πρόσωπο και να βλέπετε αυτό που θα θέλατε, όχι αυτό που πραγματικά είναι ο άλλος-η. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση που μπορεί να έχετε την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι μια αίσθηση ανικανοποίητου στην προσωπική σας ζωή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να νιώθετε έτσι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε ή ότι εσείς κάνετε περισσότερα για τη σχέση απ’ ότι εκείνος-η. Ή αν συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι-ες μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι εσείς έχετε αναλάβει περισσότερες πρακτικές δουλειές στο σπίτι, π.χ. να πληρώνετε λογαριασμούς, να ασχολείστε με την καθαριότητα και την τακτοποίηση κλπ. Φυσικά αυτό είναι λόγος διαλόγου αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε κι όχι για να δημιουργείτε γκρίνια ή τσακωμούς. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε κάποια γνωριμία αυτή την εβδομάδα με ένα άτομο, το οποίο να έχει περίεργες ιδέες και απόψεις κι αυτό να σας γοητεύει. Προσέξτε όμως γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε την αλήθεια του άλλου. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω την εβδομάδα ως την πιο «καυτή» για την ερωτική σας ζωή. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έχει τη φήμη της απατηλής για τον έρωτα όψης. Μπορεί να έχετε ας πούμε μεγάλες προσδοκίες από έναν σύντροφο ή από την άλλη σε μια νέα γνωριμία μπορεί να βλέπετε εσείς αυτό που θέλετε ή προσδοκάτε με τα μάτια της φαντασίας όμως. Ο Ποσειδώνας είναι πάντα αναμιγμένος σε εξιδανικεύσεις ή σε απαγορευμένες ιστορίες. Αν είστε μπλεγμένοι-ες σε μια κρυφή σχέση προσέξτε πολύ τι κάνετε αυτές τις ημέρες, αν δεν θέλετε να αποκαλυφθεί κάτι. Αν είστε ζευγάρι ή παντρεμένοι με κοινό πορτοφόλι η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει ένταση και καβγάδες για τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα. Αν είστε χωρισμένοι και έχετε παιδιά μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε σχέση με αυτά με τον-ην πρώην σας. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα φορτισμένη είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η πρώτη έκλειψη του 2021 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο την Τετάρτη 26/5. Τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη μπορεί να νιώθετε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι και εύκολα να παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει. Οπότε προσπαθήστε να ελέγξετε κάπως τον παρορμητισμό και τα νεύρα σας. Μπορεί να σκέφτεστε διάφορα πράγματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, να βγαίνουν στην επιφάνεια ελλείψεις και παράπονα ή αν είστε μόνες-οι να σας πιάνει μια μελαγχολία για την έλλειψη μιας σοβαρής σχέσης. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει σύγχυση που ενδεχομένως προέρχεται κι από την οικογένεια σας ή την ανάμιξη τους σε σχέση με τις επιλογές σας για την ερωτική σας ζωή. Η στάση του Ερμή στους Διδύμους μέσα στον τομέα των σχέσεων έρχεται να αυξήσει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθετε. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν είναι θετική για σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε μόνες-οι ή στα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας μπορεί να υπάρχει κάποιου είδους απογοήτευση, την οποία ενδεχομένως να βιώσετε είτε γιατί εσείς έχετε αυξημένες προσδοκίες ή γιατί τίποτε τελικά δεν είναι όπως φαινόταν στην αρχή. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε να μην προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας ή να αφήνει αναπάντητα τα μηνύματα σας. Ψυχραιμία Αιγόκεροι μου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καταρχάς θολώνει την κρίση σας και μπορεί να βλέπετε δράκους εκεί που δεν υπάρχουν ή και παραμύθι εκεί που δεν υπάρχει ούτε αυτό. Είναι μια όψη που αλλοιώνει την αίσθηση της πραγματικότητας. Γι’ αυτό πριν αποφασίσετε να μπλοκάρετε το άλλο άτομο ή να το διαγράψετε, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συγκεντρωθείτε σε σας τους ίδιους και τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και όχι στον άλλο. Η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο προς το παρόν επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαήμερου και σας κάνει πιο ευερέθιστους και έτοιμους πιθανώς για καβγάδες. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά σας, καθώς περιλαμβάνει μια έκλειψη που αφορά στις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που συναινεί στο να βλέπετε με τα μάτια της φαντασίας και όχι απαραίτητα του ρεαλισμού τις σχέσεις σας κι έναν στάσιμο Ερμή, επίσης μέσα στον τομέα του φλερτ και των ερώτων. Αν είστε σε μια δοκιμασμένη και πολύχρονη σχέση δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν όμως έχετε κάνει πρόσφατα μια γνωριμία προσέξτε γιατί η τάση σας θα είναι να τα βλέπετε όλα εξαιρετικά καλά, ακόμη κι αν δεν είναι στην πραγματικότητα. Τα γυαλιά του έρωτα έχουν τάση να αλλοιώνουν ό,τι βλέπουμε. Λύση σε αυτό δίνει μόνο ο χρόνος, γι’ αυτό μην βιάζεστε να βαπτίσετε τη σχέση ως σχέση ζωής κλπ., απλά δώστε χρόνο. Η έκλειψη μπορεί να δείξει το τέλος μιας φιλικής σχέσης ή μιας περίεργης τροπής που μπορεί να πάρει μια φιλική σας σχέση. Ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος το Σαββατοκύριακο για να γυρίσει ανάδρομος την Δευτέρα 31/5 μέσα στον τομέα του έρωτα και τα απρόβλεπτα συνεχίζονται. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη στις 26/5 μπορεί να δείχνει αλλαγές σε άλλους τομείς, όπως είναι αυτός της καριέρας ή της οικογένειας, αλλά λίγο επηρεάζει τις σχέσεις σας, εκτός αν έχετε ωροσκόπο Διδύμους ή Τοξότη ή ακόμη και Λέοντα ή Υδροχόο. Αυτό που σίγουρα επηρεάζει τα ερωτικά σας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μπορεί να αναλύεται σε δυο ετερόκλητα σενάρια. Από τη μια μπορεί να νιώθετε ότι πετάτε στους επτά ουρανούς κι από την άλλη να βυθίζεστε στην απογοήτευση. Αν υπάρχει ένα σενάριο όμως που θέλει προσοχή είναι να αισθάνεστε ότι κάτι δε πάει καλά με την ερωτική σας ζωή και να σπρώχνετε τη δυσαρέσκεια και τα παράπονα κάτω από το χαλάκι, προκειμένου να μη διαταράξετε ισορροπίες και να υποκρίνεστε ότι όλα είναι τέλεια. Σε αυτή την περίπτωση η «φούσκα» δεν κρατάει πολύ. Και τώρα να αποφύγετε την αλήθεια θα έρθει παρακάτω να σας χτυπήσει την πόρτα. Σε νέες γνωριμίες φανείτε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να μην ξέρετε όλη την αλήθεια του άλλου και να σας παρουσιάζει μια τέλεια εκδοχή της. Οι παραπλανήσεις άλλωστε είναι το παιχνίδι του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε επιστροφές και πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τις σχέσεις μας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.